zizan razak

All Photos Twitter.com 9 hours ago
Lepas makan kat kedai kau bayar. Then nak gerak kau pakai mask. Pastu tiba tiba tersendawa dalam mask. Keadaan macam terhenti seketika. Jiwa ingin memberontak. Tetapi hidup mesti kena teruskan. #COVID19
12h
LAWAK LEVEL PHD. PECAH DOWHHHH!!! HAHAHAHAHA. Korang tolong tengok si @Sherry_Alhadad ni nak suruh Zizan buat review kek dia tapi..!!!! Hah korang tengok lah sendiri.. @anuarzain70 happy birthday instagram.com/p/CLjc3YfhE3n/…
Cuba tulis bunyi macamana kalau mulut cam gini.. cuba guys.. @AjaiHideaki @NabilZira @acheykintangkintung @dorylicious_hq instagram.com/p/CLUErTYhKMc/…
Kalau nak anak ngorat mak dia dulu. Sekarang ni mak dia syok kat aku ni. Nak wat cane ni. Aduhhhhh instagram.com/p/CLRGZvSBQxJ/…
Orang buat baik ngan kita. Kita balas baik ngan orang. Tapi orang buat jahat ngan kita. Kite post kt media sosial pasal perangai setan dia tu. #zamandahberubah #serahkanpadaAllah instagram.com/p/CK_pyobhTkV/…
Setiap orang yang berjaya kebanyakanya bermula dari bawah. Akan tetapi bila berajaya pun tak perlu berada diatas pun. Be HUMBLE. Sit down.... instagram.com/p/CK59mIGBLZP/…
LIDAH TU KENAPA??? Jadi untuk pengetahuan anda semua sekarang menggila order yang kami dapat untuk @dorylicious_hq ni. Anda tunggu apa lagi. Order lah. @AjaiHideaki @NabilZira @acheykintangkintung @dorylicious_hq instagram.com/p/CK3wnNEB_ZQ/…
Harini rasa nak nyanyi lagu TERPESONA. Tapi asal cam lain sikit eh??? Cuba kita bincangkan isu ini. #terpesona instagram.com/p/CKlnDpehywn/…
Belek belek jumpa gambar peminat bergambar dengan @justinbieber yang memakai spek merah. Justin sememangnya seorang yang humble bersama peminatnya dari Vietnam ketika di Litar Sepang ketika perlumbaan Japan Gt. instagram.com/p/CKY2vszBWE_/…
Salam jumaat semua. Pastikan rezeki halal yang dikejar. Amin. InshAllah. instagram.com/p/CKDbTryBWFO/…
Kalu nak ride agak agaknya nak kemana musim ni?? @ams_motorparts @mrcarbon_specialist instagram.com/p/CJ28vS_BH0_/…
Twiends™ uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter. We do not sell followers, we only provide display advertising. Bots & fake accounts are not permitted on twiends. © 2009
Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 6 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser  chrome