zizan razak

All Photos Twitter.com 17 hours ago
Raya kita sebulan. Jadi masih ade masa untuk beraya. So siapa ade buat open house. Kasi address sini kalau free nak singgah. 😊😊instagram.com/p/CdLiqi6hUTK/…oHA
Much love to the homie @zizanrazak_15 thank you for the support and welcome to the ownerz klub fam ✌🏼🚀 🖼@pentas_io_iapp.pentas.io/collection/Kic…LM#kickbackkidzi#pentasios#pentasiani#djczacSSU
Retweeted by zizan razak
Kehandsoman yang sungguh tiada bandingan selepas memakai baju melayu @CallaEda instagram.com/p/CchXSsXhYgv/…
Duit boleh bergaduh. Boleh bermusuh. Duit juga jadi penyembuh. Kadang boleh beli cinta kadang jadi merana. #rompak instagram.com/p/CbC85wBhQYh/…
Jangan lupa saksikan malam ni KERUSI KECIL. Arahan @ghazabubakar jam 9 malam di @tv1_rtm instagram.com/p/CbAJjN3hr6c/…
Bila kami jadi partner. Gegar Malaysia goyang dunia. @hairiWhuuT instagram.com/p/Ca_no6mhI_b/…
Dulu masa kecik sy nak jadi pilot. Bila besar sy nak ade airport sendiri. Masa dulu awak asyik mengelak. Tapi harini awk sudi jadi isteri….. what..!!!?? Hahahaha. Jadi pantun pulekkk.. @daiyantrisha instagram.com/p/Ca7NS9Th5Wb/…
Tengah betol betolkan rambut tiba tersnap. Ok post jelah. So korang apa update harini..?! instagram.com/p/Ca38S1rhIGb/…
Muka bila dah siap urut semua dan Baru kau tau yang tu rumah urut. 😏😏instagram.com/p/CarqUCQhLcX/…Xbi
Boomerang lagi. 1st day. Ashraff dan Nadia. Perlu bergabung demi menyelamatkan semua. #rompak @daiyantrisha instagram.com/tv/CabIpsKhlJt…
Ramai yang cakap bang Zang handsome malam ni. Samada betol handsome atau filter. 😏😏😏🤪instagram.com/p/CaZ9wa2h7I9/…uaccCUW
Assalamualaikum semua. Harini Zizan telah mengambil keputusan untuk menarik diri dari dunia Forex atas alasan tertentu. Doakan yang baik baik untuk Zizan dan untuk semua. Semoga Allah memberkati kita bersama. InshAllah. instagram.com/p/CZ_Zp6oBSy2/…
Thanks so much..!!! Sangat bangga dan terus succes..!! twitter.com/BadapeNFT/stat…
Buat apa nak ke Korea kalau makanan di @ktown.bbq pun orang Korea datang makan dan puji. Sedap confirm sedap. Happening dan terbaik. Dan saja nak gtau gambar lelaki tu adalah salah satu watak dalam drama Squid Game… instagram.com/p/CZy3w7SBoHb/…
Tidak semua doa kita termakbul hari yang sama. Tak semua usaha kita dapat kecapi dalam waktu singkat. Bersabar dan terus semangat. Rezeki milik Allah. instagram.com/p/CZr9-_PBUV6/…
Senyuman yang membuatkan wanita Uruguay cair dan termasuk wanita wanita Mesir jua Sri Lanka. #zizanrazak #bape #vans instagram.com/p/CZjlBWSBk2M/…
Harini melawat @ktown.bbq sempena CNY. So jangan risau jgn segan kami tak tutup. Kami buka je. ❤️❤️❤️ instagram.com/p/CZbv3rkhVem/…
Pun orang boleh panggil JOEZAN kan??? Sapa sapa rindu JOZAN tak sini? Cuba share lawak mana korang suka..? instagram.com/p/CZTzNGrh0uP/…
Guys. Good news. Gandingan kami bertiga nanti dalam ROMPAK. Sebuah supertele di Astro First. Tgoklah gambar ni muka kami sangat berlainan esp @daiyantrisha begitu juga @hairiWhuuT kecuali sy yang setia handsome. instagram.com/p/CZMeNcPBo6I/…
Berdagu dua semestinya lebih baik dari berkayu tiga. Dua tiga kucing berlari mana nak sama si beruang panda. Dua tiga boleh kucari tapi tak perlu pun aku pakai honda. 😏😏instagram.com/p/CZEi-RYBGDg/…qcp
The @nizamsani269 and @mizzznana in the @ktown.bbq . Thanks for coming and x pernah mengeluh support saya. Love both of u. Muka jambu hati baik. Allah sayang. Rezeki tak putus. Tu lah dia Nizam Sani. instagram.com/p/CZCN7ZxBD0_/…
Harini menimba ilmu sambil bergelak ketawa bersama yang humble dan talented Safee Sali dan Dato Seri Sukimi. Rumah banyak kucing dan murah rezeki. Alhamdulillah. instagram.com/p/CZBwXBUhyid/…
Tak perlu ada honda tak perlu rxz. Solat jangan tinggal confirm yang cari balik kau punya ex… haaaa jadi rhyme pantun pulak. instagram.com/p/CY_cRG3BZsp/…
Berkawan biar seribu bencinta biar satu. Beristeri kalau biar boleh jadi empat. @FaizalAzumu @syaidatulafifah @leong_munyee @ziyadzolkefli @ktown.bbq instagram.com/p/CY62jLHhSi-/…
Harini bersama sahabat dan family dunia akhirat InshAllah. Alhamdulillah Allah susun dan temukan kami harini. Kita hanya merancang tetapi Allah maha perancang. MashAllah. @NabilZira instagram.com/p/CYo9uJvBrYn/…
Senyuman kepuasan para pemakan makanan korea di @ktown.bbq mula mula semua cakap “saya xpandai makan korea” bila dah habis makan “esok confirm saya repeat!!” Yaaaaa instagram.com/p/CYmEJdLh4Mw/…
Agak sedih juga bila kau baru sedar yang kau terlalu banyak menjaga hati orang lebih dari hati kau sendiri dan yang lebih menyedihkan harini kau baru sedar setelah sekian lama….. instagram.com/p/CX8Bt9GBOzi/…
Tak semestinya orang tu tak boleh berbahasa inggeris terus kau anggap dia bodoh. 😉😉�#underestimateainstagram.com/p/CX6EHKDh85f/…lUq
Assalamualaikum semua. Yang jauh yang dekat. Ayuh kita sama sama membantu saudara kita yang dalam dugaan yang luar biasa ini. Sama sama kita ringankan beban mereka. @MapimOfficial @saniarabyalkahery instagram.com/zizanrazak869/…
Salam Jumaat buat semua. Selamat hari jadi buat yang hari lahirnya harini. Sekadar ingatkan jangan lupa bersedekah dan doa yang baik baik. instagram.com/p/CXk8CczB1R3/…
Hidup adalah satu eksperimen. Dan eksperimen ini membuatkan hidup lebih baik. 😊😊instagram.com/zizanrazak869/…DRu
Twiends™ uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter. We do not sell followers, we only provide display advertising. Bots & fake accounts are not permitted on twiends. © 2009
Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 6 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser  chrome