zizan razak

All Photos Twitter.com 9 hours ago
Pernah tak anda tak suka dia call anda tetapi dia selalu call anda..?? Jika ada means anda ada hutang dengan bank. instagram.com/p/CVVMDNKhOnh/…
Hasil perut ku bila datang ke Penang. Siapakah bapanya??? Memang tiada siapa berani mengaku. Sure nama anak ini Iskandaq bin kuah campoq… #visitpenang #nasikandar instagram.com/p/CVR7qVZBmuL/…
Penang tempat ku hancurkan dietku. I love u Penang. Adakah anak mami jodoh ku?? 😏😏instagram.com/p/CVPM3fIB1RL/…u5o
Tegurlah kesilapan orang lain dengan penuh adab dan tatasusila. Janganlah tegur kesalahan orang seperti kita tidak pernah buat dosa. #morning #sunday instagram.com/p/CVHBH0IhKqS/…
Assalamualaikum dan selamat pagi. Sudahkah anda breakfast and furious pagi ni? instagram.com/p/CU_WKhyhaAa/…
Sy tak tau kenapa daya nampak nakal bila atas moto ni. Siapa nak naik moto ngan zizan sila angkat tangan. @FTWRACING Photo by @e3sportchannel instagram.com/p/CU9S6AABbdv/…
Siapa dah balik kampung??? Atau ade sapa sapa datang KL?? Dah boleh rentas kan?? Basikal jangan lupa bawak ok.. kayuh tetap kayuh.. #bromptongoldedition #brompton #josephkuosac #oakley instagram.com/p/CU61YFuhgCC/…
Disebalik punggung mu ade aku yang sentiasa tersenyum menerima bau kentut mu. Sekian caption harini. instagram.com/p/CU1iYunhahG/…
Rentas negeri dah dekat kata Kerajaan. Apa plan anda semua? Nak kemana? Balik kampung? Bercuti? Atau stay dulu tengok keadaan? 😏😏😏instagram.com/p/CUw4U1VB8nr/…8odaH
Tak semestinya semua yang kaya itu bahagia. Hanya yang bersyukur sentiasa merasa nikmatNya. Alhamdulillah… instagram.com/p/CUsBNaABp3Y/…
Sistem pemparitan ini sangat lancar selancar cintaku padamu… instagram.com/p/CUIGgP8BgQo/…
Kurangkan ambil tahu pasal orang hinggakan lupa orang sedang ambil tahu tentang diri kita. 😊😊instagram.com/p/CTnDpGvhShB/…r0W
Kayuhan semalam membuatkan harini rasa lawan saya ialah @azizulhasniawang selepas ini. #brompton instagram.com/p/CTl-3gOBtbo/…
Boleh share tajuk lagu yang liriknya ade kene ngene dengan kisah hidup korang…..
Kayuhan malam. Haaa siapa selalu kayuh malam malam..?? Nak join..?? #brompton #vans instagram.com/p/CTaIWqVhuCC/…
Bismillah.. standy nak live. Get ready guys… instagram.com/p/CTM0lKYhKYR/…
Nama nama kabinet sudah pun keluar. Nama saya takde. Dato Aliff pn takde. Mungkin nama kami disimpan dalam almari dulu buat sementara. Next election @aliffsyukriterlajaklaris instagram.com/p/CTFA34yhwVC/…
Hai pakcik. Ehehe. Anak kucing yang xle bercakap pun saya boleh jaga apatah lagi anak pakcik. 😏😏instagram.com/p/CS6v1XphcGh/…pVw
Saya tau awak pun senyum so saya senyum balik kat awak. Awak buat apa? Dah makan? Hah? Saya siapa? Saya Tpm la kan?? Hahahahaah instagram.com/p/CS4T3RsBLRi/…
TAHNIAH MALAYSIA UNTUK PERDANA MENTERI KE 9 instagram.com/p/CSyqw1ZhihD/…
Kisah mereka kita sempurnakan. Tangan anda mereka perlukan. Biar mereka selesa macam kita selesa @MapimOfficial @saniarabyalkahery instagram.com/p/CSwiuvSBMjg/…
Selamat petang Malaysia. Perjuangan kita belum selesai… instagram.com/p/CSMIeRYlVDs/…
Bukan kereta yang menunjukan kau kaya tapi bahasa yang menunjukan kau dewasa. #kancil #ironmaiden #vans #zrproject instagram.com/p/CSHL1a6hrNR/…
Susahnya wanita menjaga aurat mereka begitulah susahnya lelaki menjaga mata mereka… #katakatamutiara instagram.com/p/CSGJyBaBGQb/…
Assalamualaikum. Rindu nak berjuang kembali. InshAllah dipermudahkan segalanya. @MapimOfficial @saniarabyalkahery instagram.com/p/CSDcPzahnyJ/…
Selain ingin berjaya. Apa lagi impian kamu? Ceritakan disini dan sama sama kita amin kan… #berjayadalamhidupduniadanakhirat #amin instagram.com/p/CR3sZarhlY-/…
Sebuah kisah yang tak pernah anda tahu… Sambunganya di YouTube ZR PROJECT instagram.com/p/CRygb-5hDh1/…
Apa erti cinta pada pandangan korang?? Cinta atau hobi?? Atau cinta pada hobi itu?? #simulator #simracing instagram.com/p/CRtZi2DhC2y/…
Dengan ini Ustaz Zizan ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA KEPADA SEMUA. #zizanrazak #zizanrazak869 #atapproductionhouse instagram.com/p/CRgoef9BBbY/…
Allah tidak pernah memilih waktu mendengar Hanya manusia memilih waktu berdoa Selamat petang.. instagram.com/p/CRTJ3lXB9OM/…
Assalamualaikum dan selamat pagi. Apa khabar rakan rakan saya? Apa khabar anak anak seni semua? #apakhabaranakseni instagram.com/p/CRSQaw1hzmY/…
Bersama yang tercinta @UAIOriginal Dalam misi ummah bantu ummah Alhamdulillah semua tersenyum lebar bila nampak muka kami Terima kasih @MapimOfficial #apmmalaysia dan @fisabilillahtrgofficial instagram.com/p/CRRJP0mh5QM/…
Selamat pagi Malaysia. Birthday siapa harini??? instagram.com/p/CRQDMISh8eR/…
Rindu kt Abah. Lama x jumpa. Tadi sempat singgah kejap jumpa Abah. Alhamdulillah Abah sihat. Semoga Malaysia cepat pulih. instagram.com/p/CROraUvhVHG/…
Twiends™ uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter. We do not sell followers, we only provide display advertising. Bots & fake accounts are not permitted on twiends. © 2009
Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 6 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser  chrome