QODRAT - Tayang di Bioskop.

All Photos Twitter.com 17 hours ago
Setelah Malaysia dan Brunei, hari ini Ustadz QODRAT melanjutkan perjalanannya di Singapore. Teman-teman di Singapore bisa menyaksikan Qodrat di Golden Village Cinemas mulai hari ini. Grab your tickets now & go meet Ustadz Qodrat ONLY IN THEATRES! #Qodrat #QodratSG
Retweeted by QODRAT - Tayang di Bioskop.
17h
QODRAT - Review Film Horror sudah tayang peeps โ€ผ๏ธ โ€ข Link in Bio - kindly like, comment, subscribe and share - also follow us for more content like this ๐Ÿ™Œ๐Ÿป #kelasdaunu#filmreviewe#moviereviewe#qodrata#horrormoviese#filmhororo#filmhororindonesiai2r
Retweeted by QODRAT - Tayang di Bioskop.
19h
yaudah sekalian aja. ini review Qodrat dari aku! pas selesai nonton aku pernah review di sg, tapi mau post lagi di sini deh
Retweeted by QODRAT - Tayang di Bioskop.
19h
qodrat 8/10 yaa alur cerita nya masih di mengerti
Retweeted by QODRAT - Tayang di Bioskop.
19h
#Qodrat 8.5/10 โญ QODRAT BOEK OHHHH HASHTAG QODRAT WILL BACK!
Retweeted by QODRAT - Tayang di Bioskop.
19h
@djaycoholyc Film Horor 2022 yg bagus menurut gw cuma: 1. Qodrat (9,8/10) 2. Pengabdi Setan 2 (9/10)
Retweeted by QODRAT - Tayang di Bioskop.
19h
Qodrat best gilaa bagi I ๐Ÿ˜ Santaiยฒ movie time dengan family friends nak jerit beramai ramai sambil cengkam tangan orang sebelah, tengok lahh. Confirm korang akan at least menjerit sekali punyelahh, cinematography pun lawooo ๐Ÿ‘
Retweeted by QODRAT - Tayang di Bioskop.
Wiiii mvs Qodrat no 1 di Malaysia ๐Ÿ‘๐Ÿผ CongratbR
Retweeted by QODRAT - Tayang di Bioskop.
Tak best pun cerita qodrat tu ๐Ÿ˜ญ rasa membazir je tengok
Retweeted by QODRAT - Tayang di Bioskop.
Qodrat ni saya beri 9/10 sebab saya penakut pastu ending dia legend lah sia ๐Ÿ˜Ž
Retweeted by QODRAT - Tayang di Bioskop.
QODRAT - My verdict: 4 out of 5. Despite not being very unpredictable, this Indonesian horror brings its viewers beyond exorcism, to the real battle between faith (Iman) and the demon (Assuala). To have power (Qodrat) is to have faith. #Qodrat #HorrorMovies #Indonesian
Retweeted by QODRAT - Tayang di Bioskop.
Setakat 2022 ni yg betul betul aku rasa CINEMA adalah -Top Gun : Maverick -Qodrat -Everything Everywhere All at Once -Nope #AvatarTheWayOfWater mungkinkah? 3billion kah? twitter.com/RealGDT/statusโ€ฆ
Retweeted by QODRAT - Tayang di Bioskop.
QODRAT no.1 di Top 10 GSC Movies. Thank you so much penonton Malaysia. ๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ™‡๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ™๐Ÿผ Jom ke pawagam tengok Ustaz Qodr#Qodrat #QodratMyQxNJALIBp
Retweeted by QODRAT - Tayang di Bioskop.
Qodrat menggabungkan elemen seram dan agama dengan menyatukan beberapa produksi dari luar dan dalam Indonesia. utusan.com.my/gaya/2022/12/qโ€ฆ
Retweeted by QODRAT - Tayang di Bioskop.
QODRAT - My verdict: 4 out of 5. Despite not being very unpredictable, this Indonesian horror brings its viewers beyond exorcism, at the real battle between faith (Iman) and the demon (Assuala). To have power (Qodrat) is to have faith. #Qodrat #HorrorMovies #Indonesian
Retweeted by QODRAT - Tayang di Bioskop.
Pasukan kalong SOG INDONESIA memasuki bengkulu โœŠ๐ŸผโœŠ๐ŸผโœŠ#JelajahNusantaraa#Etape1pe1 JAKARTA - SABArox
Yeay!! QODRAT no.1 di Top 10 GSC Movies. Thank you so much penonton Malaysia. ๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ™‡๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ#QodratMydSIWFVk
I'll go for a father and son story, and this exact moment in Toba Dreams made my heart breaks and my tears swell twitter.com/davidcinema/stโ€ฆ
Retweeted by QODRAT - Tayang di Bioskop.
Qodrat tadi first2 dah seram and so far setuju dengan statement filem terseram indonesia tahun ni goes to Qodrat ๐Ÿ’ฏ
Retweeted by QODRAT - Tayang di Bioskop.
Review Qodrat dari tiktok (at) mdniall ๐Ÿ™๐Ÿ”ฅ๐Ÿ™ Kalau nak tahu kena tengok sendiri. Jom tengok ke pawagam dekat rumah korang! #Qodratd#QodratMYai2nb
Retweeted by QODRAT - Tayang di Bioskop.
Qodrat was 10000/10. The jumpscare was unpredictable
Retweeted by QODRAT - Tayang di Bioskop.
sampai dengan selamat jauh-jauh ke kuala lumpur!!! thank you thank you thank you so muchhh @CharlesGozali @danieldokter @VinoGBastian__ @Marshatimothy2 sepertinya pertanda harus nonton Qodrat lagi nih ๐Ÿ‘ปM
Retweeted by QODRAT - Tayang di Bioskop.
Tandatangan #ustadqodrat @VinoGBastian__ dulu biar afdol perjalanan #jelajahnusantara3 SOG_INDONESIA ..... Hareudang ๐Ÿฆ‡H
Retweeted by QODRAT - Tayang di Bioskop.
Jarang tengok movie seram, tapi Qodrat tu best la juga
Retweeted by QODRAT - Tayang di Bioskop.
Sesuatu yang jahat sedang memburu Qodrat. ๐Ÿ˜ˆ Saksikan QODRAT, sebuah filem seram Indonesia kini di LFS Cinemas! #JomLFSS#Qodratt#QodratMYYf
Retweeted by QODRAT - Tayang di Bioskop.
Qodrat is awesome. Do watch if u have the time ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ
Retweeted by QODRAT - Tayang di Bioskop.
"kau menyebut asma Allah tapi kau tak beriman kepadaNYA" -potongan film qodrat
Retweeted by QODRAT - Tayang di Bioskop.
Kutipan filem Qodrat kini RM3 Juta di Malaysia gais! Terima kasih semua.๐Ÿ˜ Saksikan#Qodratt, sebuah filem Indonesia yang PALING SERAM untuk tahun ini, di TGV SEKARANGโ€ผ๏ธ ๐ŸŽŸbit.ly/TGV-QodratyRP
Retweeted by QODRAT - Tayang di Bioskop.
Thank you, Malaysian audience! ๐Ÿ™โค๏ธ๐Ÿ™ Terbaik review-review dari diorang ni! Tapi betul ke filem Qodrat ni seram? ๐Ÿ˜ฐ Kalau nak tahu kena tengok sendiri. QODRAT, sebuah filem seram Indonesia, Kini di pawagam#Qodratr#QodratMYt872
Retweeted by QODRAT - Tayang di Bioskop.
Kutipan filem Qodrat kini RM3 Juta di Malaysia gais! ๐Ÿซฃ Meriah juga orang Malaysia nak kena ruqyah! Alhamdulillah terima kasih semua. Saksikan QODRAT, sebuah filem seram Indonesia, di pawagam berdekatan โ€ผ๏ธ #Qodratt#QodratMYYx
Retweeted by QODRAT - Tayang di Bioskop.
Twiends™ uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter. We do not sell followers, we only provide display advertising. Bots & fake accounts are not permitted on twiends. © 2009
Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 6 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser  chrome