Ustaz Don Daniyal

All Photos Twitter.com
Selling this acc. please dm if you’re interested.
To whoever is reading this i just wanted to say that its worth living.. although you might be having a tough time although you may think its the end of the world you have no other options.. trust me you do. Life is worth living when you make it.
Retweeted by Ustaz Don Daniyal
Ketika doamu belum terjawab, yakinlah Tuhan sedang menyiapkan yang terbaik bagimu.
Assalamualaikum Semua .
Seberat mana pun beban masalah yang kamu hadapi saat ini, Percayalah bahawa semua itu tak pernah melebihi batas kemampuan diri kamu. Keep qowie ✨
Retweeted by Ustaz Don Daniyal
ada beza orang sederhana and senang , jenis sederhana dia save duit sampai dapat benda yang dia nak tak kisah makan setahun ke sebulan yang penting kepuasan tu dia rasa guys ✨ , kerap lah saving untuk benda yang korang impikann 🤘😋
Retweeted by Ustaz Don Daniyal
Hey guys , korang time pkp ni mesti ada masalah kulit en , so kawan aku ada jual produk untuk laki and perempuan serious okay for those nak flawess and handsome . so grab it now korang !!! 😋❤️ api.whatsapp.com/send?phone=601…p Click !7
Retweeted by Ustaz Don Daniyal
Harta akan berkurangan apabila hidup TIDAK dihiasi akhlak. Carilah akhlak terlebih dahulu.
Retweeted by Ustaz Don Daniyal
Jangan give up. Whatever happened, there must be a reason. From the beginning He created us, He had already planned everything for us.
Retweeted by Ustaz Don Daniyal
"I look at mom. I admire how strong she is to get up no matter how tired and prepare us food on the table. May Allah bless you mom."
Retweeted by Ustaz Don Daniyal
Cuba untuk pandang kebaikan orang lain, Jangan menilai dari sudut keburukan seseorang... Risau, Takut, Amalan dia lebih dipandang tinggi berbanding kita✨
Retweeted by Ustaz Don Daniyal
Ikut Melayu, jika xde duit jgn kawen sbb nanti org kondem krn x buat majlis besar2an. Tapi ikut Islam, jika xde duit buat la sekadar mampu.
Tegur suruh tutup aurat bukan sebab dengki tapi dah memang tanggungjawab sesama islam kena menegur.
Raya pun dah nak dekat
Mulut busuk masa puasa, tapi di sisi Allah, baunya seperti kasturi bagi orang yang berpuasa.
Sambutlah Aidilfitri mengikut syariat Islam. Jangan sampai melanggar segala tuntutan Islam” - Ustaz Mior Abdullah
Assalamualaikum umat islam
Jangan buka aib orang . Allah selalu jaga aib kita . Tak perlu sentiasa nak pandang salah orang , ambil kisah hal orang . Diam lebih baik :)
Subhanallah. Alhamdulillah, Laailahaillallah, Allahhuakbar, Asragfirullah. Bila kita tweet mcm ni, Anda akan buat ramai orang berzikir
Bila orang mula tak suka, kita lawan dengan doa bukan dengan kata-kata.
“Sesungguhnya Allah mencintai hamba yg bertakwa,hamba yg hatinya selalu merasa cukup & yg suka menyembunyikan amalannya.”HR Muslim.
Tak kira berapa banyak kita cuba balas jasa ibu kita tetap tak cukup sebab jasa ibu terhadap kita terlampau banyak.
Debaran dihati boleh kita redakan dengan beristighfar.
You can kill thousands of Muslims in Gaza but you can't kill their spirit to fight for Islam.
1 wanita yang solehah itu lebih baik daripada 1000 lelaki yang soleh.
Janganlah engkau bersedih dengan rupa parasmu, sesungguhnya Allah menilai amalanmu, bukan rupa parasmu.
"Jangan panggil Israel tapi panggillah Zionis atau Yahudi. Isreal bermaksud hamba allah Israel juga gelaran bagi Nabi Yaakob"
Wahai Bashar, kamu boleh memusnahkan Masjid kami, tapi kamu tidak boleh memusnahkan iman kami.
Sambutlah Aidilfitri mengikut syariat Islam. Jangan sampai melanggar segala tuntutan Islam.
Kemuliaan Aidilfitri dikotori oleh sambutan raya seperti org bkn islam. Dgn mercunnya,dgn berpakaian telanjangnya, dgn bersentuh-sentuhnya..
Perempuan yang JELIR LIDAH masa ambil gambar tu dia minta diri dia untuk di PERSETUBUHI . Nauzubillah.
Jadikan Ramadhan ini utk kita berubah ke arah kebaikan spt utk mula menutup aurat, mula menjaga solat, mula membantu perjuangan Islam, dsb.
Doa paling afdhal pada LailatulQadr bukan doa minta syurga atau bidadari, tapi ialah doa pohon ampun, spt yg Nabi ajar pada Siti Aishah r.a.
Ya allah.selamatkan lah warga palestin dan kanak kanak yang tk berdosa di bulan mulia ini ya allah.
Well goodluck semua calon PT3, semoga Allah permudahkan segala kerja dan urusan korang. InsyaAllah berjaya. All the best ❤️
Merindui kesayangan dengan menadah tangan dan berdoa agar kesayangan kita itu merindui kita juga.
Bagi yang Bertwitcon tidak menutup aurat tu. Tukar laa gamba yang lebih sempurna. Bulan mulia ni, hormat la sikit. #30hariMencariTuhan
Mesti kamu semua sedang menunggu untuk berbuka puasa kan? Sabar :)
Ya Allah , kau ampunkanlah dosa kesalahan kami, dosa kedua ibu bapa kami. Sila RT anda akan membuat berJUTA-JUTA org berdoa kpd Allah..
Semoga Ramadhan tahun ni dapat mengubahkan diri kita menjadi orang yang lebih baik. Teruskan istiqamah, inshaaAllah.
dalam islam tiada istilah "perigi mencari timba" kalau dah suka , cakap suka je lah -ustaz azhar idrus-
Selfie? Mmg nmpk cantik dan sangat lawa. Tetapi apa motif lawa-lawa di hadapan ajnabi? Merekalah yang akan dakwa awk semua di akhirat kelak.
Twiends™ uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter. We do not sell followers, we only provide display advertising. Bots & fake accounts are not permitted on twiends. © 2009
Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 6 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser  chrome