Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 5 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser  chrome

Rani Ramadhany

Kalo di pikir2 sepertinya aku ini lebih sering mikirin dari pada di pikirin
Retweeted by Rani Ramadhany
reply this with something funny or receh pls
andai bisa membelah diri.
could you be the one to call when i lose control? youtube.com/watch?v=mdOvz6…
when u eat ur nasi padang and the whole world stops for a while. enak bangaaat😩
jagoan saya dari awal audisi, bagus banget. youtube.com/watch?v=8u-b0g…
pernah ga si dipijit bukannya enakan malah makin pegel-pegel🙃
i thought i'd vocalize my troubles, but nobody will listen.
ternyata keracunan makanan :”)
ini apa otak dan organ tubuh lainnya gak kekocok-kocok ya youtube.com/watch?v=CfT9ys…
jam tidur berantakan gmn ya benerinnya
how i wish it would be that easy
figuring out what i wanna do with my life and how can i contribute to the environment
figuring out where my mind is at
rambut panjangin / pendekin lagi nih?
mau ngucap istigfar, tapi takut kamu kebakar
please watch this it took me an hour to make LMAOOOO
Retweeted by Rani Ramadhany
ngapa ya lagi sering bgt tiap naik taxi online, drivernya suka ngantuk sampe merem-merem ketiduran, kan serem ya, mau pagi siang sore malem. ngapa si apa gue membawa hawa mengantuk apa gmn ya
ive been saving this for u.
ya Allah ini hiburan banget reply2an nya😂😭😂�twitter.com/Askmenfess/sta…2AKC2Q
kenapa si mesti pake banding-bandingin sama orang lain?
binatang aja ku sayang sebegitunya kan.. apalagi orang.. kebayang kan.......... twitter.com/_lecatto/statu…
nyawa makhluk hidup dijadiin bahan percobaan, dimana sih otak dan hatinya?😡�twitter.com/Askmenfess/sta…OE
orang lagi sakit tuh pijitin kek, bikinin makanan kek, usap-usap kek, malah di tindih.
obat flu dan batuk paling ampuh apa yaah?
Wholesome Little girl telling how she felt meeting her adoptive parents for the first time. "Do you know what happened to my heart? The first time I saw you, my heart fell in love with you."❤ My heart can't 😭E
Retweeted by Rani Ramadhany
tiba-tiba pengen banget nonton bajaj bajuri
yaudah deh mau gimana lagi..
ya Allah pengen bgt nasi padang
say hello to my new baby, Sierra Leone😽2
Toxicity - System Of A Down
kalau mau tapi ga mau, lebih baik mana yang diikutin? maunya apa ga maunya?
hati sama otak lagi perang.
Dear self, Sorry for putting pressure on you. Sorry for doubting you sometimes. Sorry for being so hard on you lately. Sorry for worrying so much about what the future holds. This time around, i will focus on you and will love everything about you.
Retweeted by Rani Ramadhany
pengen cerita, tapi yaaaaa gitulah gausah deh
kalau diserahin sama Tuhan itu sudah pasti, tapi andai aja aku bisa merintahin otak segampang itu untuk “gak usah terlalu dipikirin” :”) twitter.com/MaulidiaAnggun…
gmn ya caranya jd manusia ga khawatiran dan ga overthinking yang belum kejadian. gmn ye
trouble sleeping even when i’m tired.
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter. We do not sell followers, we only provide display advertising. Bots & fake accounts are not permitted on twiends.