luna maya

All Photos Twitter.com 21 hours ago
Udah saatnya perempuan Indonesia percaya diri apapun warna kulitnya, ga semua harus dipaksain untuk jadi putih. Belum lagi efek samping dari pemutih yang bikin kulit kamu rusak, saatnya kita STOP stereotype itu ✋ #CerahBukanPutih
STOP DEH! ga semua harus dipaksain jadi putih, it’s time to feel good about your skin color and take a good care of it! #CerahBukanPutih
Retweeted by luna maya
can anyone guess ini photoshoot apa ?
last day of ramadhan, alhamdulillah
Already miss the concert, tapi aku punya hadiah buat kalian 💜 “BTS CHECK SOUND VLOG” kindly follow instagram.com/lunamaya.enter…F #LunaMayaEnterprisee #BTSAllegiantStadiummo
🤎💚 @ Joshua Tree National Parinstagram.com/p/CcjSfjEvG7f/…Pp
Today’s concert was amazing ! ga sabar besok pasti lebih seruuu 💜 #lunamayaa #PTD_ON_STAGE_LV_DAY33 #BTSAllegiantStadiumm #btssk
I'm excited about the BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE - LAS VEGAS - Allegiant Stadium, Las Vegas , NV - Fri, Apr 15. Who's in? ticketmaster.com/bts-permission…
Morning ses @lilymhe 🥰🥳 thank you 🙏 @ Jakarta, Indonesinstagram.com/p/CcCGN9iv0wV/…7N5
Pintu ajaib , now!!! Destination ▶️ LV
TS Media Launching 🔴 Evening 30 March. I'm wearing@BALENCIAGAa. Thank you media for the support.instagram.com/p/Cb2kdTRPe8O/…A
Malam minggu, besok puasa pertama… tapi di rumah sendiri. Ada yang sama gak ? 😒
Bang V main bareng yuk, Sentul enak lapangan nya 😎�twitter.com/bts_twt/status…WS
Mau terbang ke Bali 😇
Udah pagi ☺️
Udah malam 😌
Just posted a photo @ Jakarta, Indonesia instagram.com/p/CbXIwjdLepU/…
Gemesssss Bocillll 😘😘 @ Jakarta, Indonesiinstagram.com/p/CbBpj5QPyRL/…9i
Yang belum sempet nonton, tap link ini yah! youtu.be/k7KAPCpuvy8
Sunny day 😎 @ The Legian Seminyak, Baliinstagram.com/p/CaljPAGvUfb/…N
Good morning #Bali 💚 @ The Legian Seminyak, Baliinstagram.com/p/CagMyY6PJM_/…S
Yuk tonton lagi TS Talks with Tompi yg berbagi cerita mengenai dunia skincare & operasi plastik di link bawah ini! Part 1: youtu.be/o3paiP2_Kok Part 2: youtu.be/xbiAgU0vq4U #TSMedia #TSTalks #Tompi #DrTompi #Dokter #Skincare #Musisi #Penyanyi #Jazz #podcast @LunaMaya26
Retweeted by luna maya
Twiends™ uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter. We do not sell followers, we only provide display advertising. Bots & fake accounts are not permitted on twiends. © 2009
Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 6 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser  chrome