Rosyam Nor

All Photos Twitter.com
Bersiap sedia, fenomena baru bakal tercetus. #KLSpecialForce MENGGEGAR PAWAGAM 8 MAC… instagram.com/p/Bf-GIWPAQSg/
Asalammualaikum. Saya kongsi sarapan pagi ni hihihi #klspecialforce @fattahamin syamsulyusoffilm… instagram.com/p/Bf1vfaAAgVn/
#klspecialforce 8 MAC. Sejarah tercipta. Ditayangkan di 137 buah pawagam Malaysia. 6 pawagam di… instagram.com/p/Bf09v4YAmk-/
T kasih warga Kementerian Pendidikan Malaysia sanggup mendengar celoteh saya selama 3 jam pagi… instagram.com/p/BftPxDPgU1Q/
Selepas #klspecialforce pada 8 Mac #leechongwei akan juga muncul dipawagam pada 15 Mac. Saya… instagram.com/p/BfsW52bAwUN/
Terimakasih sudi datang ke Program BAHTERA 2018 instagram.com/p/Bfk6QEhgPza/
T kasih semua Wadira dari FELCRA sudi besama saya tadi instagram.com/p/BffpbqpgH-i/
Sebelum Solat Jumaat esok jangan lupa bersama Nasional FM instagram.com/p/BffiCXZggSA/
Hei!!! Penjenayah. Bangsat korang....korang ingat aku bodoh dan takut dengan korang. Kalau… instagram.com/p/BfaHMNugsbE/
Jangan lupa 8 Mac kalau korang nak tengok aku berentap ngan Fatah Amin dan Syamsul Yusof. Korang… instagram.com/p/BfXx4doAMAt/
Malam ini, saya akan menilai pelawak-pelawak baru yang bakal mengharumkan industri lawak… instagram.com/p/Be-Wx1ign-M/
Bagi mereka yg tak kesempatan melihat gerhana bulan hari tu, video ni dirakamkan selama 4jam dan… instagram.com/p/Bex_2oaARwB/
Replika Masjid Masjid seluruh dunia boleh tgk kat Muzium Kesenian Islam. Kat sebelah Masjid Negara instagram.com/p/BexQawOA3Wk/
Happy Birthday Hanan Adraa yang ke 4 tahun. Cucu sulong sudah masuk ke zaman kanak kanak. Aku… instagram.com/p/BevbTssgDp-/
Debaran menanti 8 Mac DIPAWAGAM #klspecialforce syamsulyusoffilm fiq000s @FinasMy instagram.com/p/Befh2BDgQ8b/
Salam Jumaat buat semua. Orang lelaki. Sapa sapa yang aku nampak tak gi sembahyang Jumaat hari… instagram.com/p/BeZRv-zA_lZ/
'Sekiranya Kutahu' ditayangkan semula di TV3 Selasa hingga Khamis jam 6 petang instagram.com/p/BeVIHAqAqCJ/
Assalamualaikum. Malam ni sahabat saya Ustaz Nasa pengasas Bahasa Arab Al Quran -Al Furqan akan… instagram.com/p/BeRm5OxAKCM/
T kasih kerana sudi dengar celoteh saya di Istana Budaya tadi pasal #erezeki dan tqvm mymdec… instagram.com/p/BeNfJ9GgpBR/
Sempat singgah resepsi @syedumarmokhtar n isteri. Selamat pengamtin baru. credit picture :… instagram.com/p/BeKaLCjAQqr/
YouCanDuit Kembali Lagi! Seperti yang saya janjikan, berikut kaedah bagaimana untuk anda… instagram.com/p/BeIwNazAL8i/
Assalamualaikum. Jom ramai ramai singgah. Orang Sentul lagi la senang join dekat aje.... instagram.com/p/BeChndqAaJO/
Assalamualaikum sahabat ig semua. Sihat ke? Nak tahu info untuk lebih sihat? Jom follow ig &… instagram.com/p/Bd2hmVjA6Ru/
Interview untuk Making Off #klspecialforce bersama Datuk Yusof Haslam. Dengar citer filem Aksi… instagram.com/p/BdnRiUQghhz/
Selamat Datang 2018 buat semua sahabat sahabt IG dan Twitter instagram.com/p/BdXuM4TA_Pp/
Saja nak kongsi perkara mudah untuk di amalkan instagram.com/p/BdMQrKAAiTx/
Impian Mak Limah dan Chor kini menjadi reliti! Sambil-sambil korang rehat tu jom saksikan drama… instagram.com/p/BdJpQoSAQSq/
Sesiapa pun boleh sahabat kita. Kalau kita tau menghargai nilai persahabatan. Itu pendapat aku… instagram.com/p/BdDEidHgat9/
Jumpa kekawan lama dari Astro aina_itam dan @ajuastro malam tadi di Sepahtu Reunion Live… instagram.com/p/BdA1fmZgy1l/
First Official Trailer Filem "Lee Chong Wei" Part 2 instagram.com/p/Bc-C2dKgv1c/
Filem "Lee Chong Wei". Aku belakun watak Dato Misbun Sidek instagram.com/p/Bc-CAR3gvXL/
Budak tecik ni dah besar. Ada lagi yang tecik baru. Penghibur hati diusia senja. Mohon Allah… instagram.com/p/Bc9EbQVgdnz/
Di Final GV malam tadi. TAHNIAH Aishah Juara Musim 4 instagram.com/p/Bc1AYGVAKg8/
Salam hujung minggu. Cuba tgk persahabatan tak mengenal siapa. Itu kata aku. Kalau korang.. Cuba… instagram.com/p/BcylAOlgwcS/
Assalamualaikum. Cuba korang tgk video ni, pastu bagi makna mengikut tafsiran masing masing........ instagram.com/p/BcqSVLbA7lE/
Drama Mini Bersiri ‘Chor & Chah 2’ #chordanchah musim kedua ni makin lama makin banyak… instagram.com/p/BcomRfCAwSi/
Nasib aku gi rumah orang kahwin Sabtu lepas. Baju sama color ngan lapik meja,reben kerusi n… instagram.com/p/BcmVc3kgDVv/
Twiends™ uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter. We do not sell followers, we only provide display advertising. Bots & fake accounts are not permitted on twiends. © 2009
Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 6 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser  chrome