Hjallis Harkimo

All Photos Twitter.com
Voiko asioita sotkea enemmän kun keskusta tekee? Vanhanen ei kuulu johto-viisikkoon, siihen kuluu Kulmuni. Vanhanen ei halua olla varapääministeri,se on esimerkiksi Lintilä.Kuka päättää ?
Tämä koko poliitinen syystemi on ajamassa itsensä umpikujaa.Tämmöinen sotku syntyy jostain koulutuksesta puhutaan hallituksen kaatumisesta.Se aiheuttaa epävakautta maahamme just silloin kun olemme pahimmassa kriisissä.
Niin voisimme säästyä aivan turhilta maakuntavaaleilta ja uusilta kalliilta rakenteilta ja veroilta.
Nyt on kyllä on niin sekavaa touhua keskustassa ja sitä kautta hallituksessa, että kohta pitää alkaa järjestää ennenaikaisia eduskuntavaaleja syksyyn.
@hjallisharkimo :”Nyt mitataan hallituksen kyky saada aikaan rohkeita ja isoja toimenpiteitä talouden ja työllisyyden parantamiseksi. Tällä hetkellä näyttää siltä, että suunnitelmat eivät ole riittäviä. Punainen lanka puuttuu ja on paljon mikromanageeraamista.” #talous
Retweeted by Hjallis Harkimo
@hjallisharkimo :”Hallituksella on ollut ylä- ja alamäkeä: Keskustan puheenjohtajan vaihto, Rinteen ero, Haaviston tutkinta, nyt Kulmunin ero. Kriisiaikoina tarvitaan vakautta, eikä voida toimia näin että ovet paukkuu ja rämmitään ongelmasta toiseen.” #yleastudio
Retweeted by Hjallis Harkimo
”Hyvä veli ja maan tapa -juttuja” Liike Nytin @hjallisharkimo mukaan puolueen pitäisi kouluttaa omat ministerinsä. – Tämä on just näitä ”hyvä veli” ja ”maan tapa” -juttuja, joita Liike Nyt vastustaa iltalehti.fi/politiikka/a/c…
Retweeted by Hjallis Harkimo
Ministereille tuli tähän hallitukseen entisten päälle lisää avustajia, mutta kukaan niistä ei ymmärrä viestinnästä ja esiintymisestä mitään, kun noin monelle on jouduttu ostamaan kallista valmennusta.
Liike Nytille kannatusmittauksessa kova nousu: kannatus kasvoi 53 %. yle.fi/uutiset/3-1138…
Retweeted by Hjallis Harkimo
On nämä julkisen puolen resurssit omaa luokkaansa. THL:n viestintäyksikössä on 26 ihmistä, mutta silti pitää palkata kallista kriisiapua. Ministeriöiden viestijöistä puhumattakaan, yhteensä reilusti toistasataa.
Retweeted by Hjallis Harkimo
On nämä julkisen puolen resurssit omaa luokkaansa. THL:n viestintäyksikössä on 26 ihmistä, mutta silti pitää palkata kallista kriisiapua. Ministeriöiden viestijöistä puhumattakaan, yhteensä reilusti toistasataa.
Tuntuu irvokkaalta hehkutus, kun hallituspuolueiden edustajat tuulettavat oman alueensa tiehankkeita poliittisen uransa kohokohtana. Velkarahalla asfalttia! Mitä tekemistä koronan hoidon kanssa?
Eniten olen pettynyt siitä että lisäbudjetista puuttuu yrityksiä koskevia helpotuksia esimerkiksi verotuksessa.Meidän on saatava yritykset investoimaan ja työllistämään.
Ongelmana on jota en ymmärrä miten on niin vaikea tehdä tästä päätöstä.Urheiluseurat elävät epätietoisuuden varassa.Sponsoritulot lipunmyynti ja muut tulot ovat kaikki kiinni tästä.
Ei käy kateeksi Veikkausliigan seuroja. Pelit alkavat heinäkuussa ja vielä ei ole tietoa kuinka monta pääsee katsomoon. Ensin piti vastata urheiluministeri Kososen ja sitten terveysministeri Kiurun. Nyt sitten vastaakin ilmeisesti Kosonen.
Ei kannata masentua vaikka todistus ei ole niin hyvä.
Tämä onnistuu Marketeissa mutta ei ravintoloissa,tämä ei ole oikein.
Suomalaiset on opetettu tottelemaan kotona, koulussa ja armeijassa. Mökille, kylään tai kotimaan reissuun ei varmasti lähdetä ennen kuin hallitus antaa luvan. Nyt oma järki käyttöön!
Koronatilanteesta: sairaalahoidossa on päivän tietojen mukaan 74 ihmistä. Olen kysynyt oikeuskanslerilta onko hän sitä mieltä, että valtioneuvostolla on edelleen perusteet ylläpitää valmiuslakia. @oikeuskansleri #valmiuslaki
Varhilan ja Hallituksen mielestä on suositeltavaa että ei matkusteta.Ministeri Lintilän mielestä pitää matkustaaja HUS:ylilääkäri Asko Järvisen mielestä voi matkustaa ota tosta nyt selvää.
Verokeskustelu on ihmeellistä kaikki asiantuntijat haluavat nostaa alv tä tai tuloveroja jne kukaan ei puhu esim vaikka ay liikkeiden sijoitusten verottamisesta joka on pitkälti yli 100 miljonaa.
Leo kävi kolme vuotta Jenkeissä lukion eilen hän valmistui.Olen ylpeä hänestä aina ei ollut niin helppoa.
Retweeted by Hjallis Harkimo
Valtio haluaa omistaa helikoptereita miksi?
Leo kävi kolme vuotta Jenkeissä lukion eilen hän valmistui.Olen ylpeä hänestä aina ei ollut niin helppoa.
Miksi valtioneuvoston kanslia salaa koronakordinaatioryhmän asiakirjat.Aina kun salataan ja sytää ei ilmoiteta,herättää se epäilyksiä.
Nyt pitää saada tietoa miten Suomi valmistautuu rokotteen saamiseksi. Jos sitä valmistelee sama porukka kuin suojamaskeissa, ennuste on huono. Suunnitelma avoimesti esiin, kyse on ihmishengistä!
Alma-kyselyssä rakettinousu: Sanna Marin on jo Suomen toiseksi suosituin poliitikko – Pekka Haaviston suosio romahti uusisuomi.fi/uutiset/alma-k…
Suomessa hoidettu koronavirus hyvin kuolemantapauksia joitakin viime päivinä,ja kokoajan laantumaan päin.Ruotsissa tänään 88 kuolemaa ja ne on niinkuin mitään ei ois tapahtunut.
Suurivaliokunta antoi hallitukselle oikeuden neuvotella Saksan ja Ranskan esittämän 500 miljardin paketista.Suomelle tästä paketista tuskin tulee mitään.Onko tämä perustuslain vastainen.Jos on se pitää hyväksyä2/3 enemmistöllä eduskunnassa.Eikä silloin ehkä mene läpi.
Ja taas hallitus infoaa, nyt 70-vuotiaille. Tiedosta ei ole pulaa, mutta luottamuksesta on. Miksei suojamaskien käytöstä puhuta mitään, vaikka niitä jo valmistetaan täällä?
Ay johtaja Antti Palola on sanonut että lomautus on suora tulonsiirto yrityksille,nyt on kyllä lääkkeet jäännyt ottamatta.
Ministeri Kiuru on kaiken muun lisäksi myös meteorologi, kun hän ajattelee ravintoloiden kesän pelastuvan terassien asiakkailla.
Keskustan johtohenkilöillä on eri käsitys osakeyhtiölaista.Ei yhtiön pääomittamisen yhteydessä voi esittää ehtoja.Pörssiyhtiö pättää itsenäisesti mutta valtio voi toki pättää ketkä istuvat hallituksessa.
@JethroRostedt erosi Turun kokoomuksen valtuustoryhmästä ja perusti Liike Nytin valtuustoryhmän. ts.fi/uutiset/paikal…
Retweeted by Hjallis Harkimo
Petteri Orpo oli sitä mieltä että hallitus ei vastaa kysymyksiin kyselytunnilla.Olen samaa mieltä Orpon kanssa hyvin harvoin olen saannut vastauksia kysymyksiini.Parannettavaa on jo toivon että tähän kiinnitettäisiin enemmän huomiota.
Hjallis Harkimon salkku on liian korkealla – "Olen melkein varma, että osakkeet tulevat vielä alas" talouselama.fi/uutiset/hjalli…
Oppositio kurmotti kyselytunnilla hallitusta kasvavista EU-vastuista, ravintolapäätöksen viipymisestä ja suojamaskisuosituksesta yle.fi/uutiset/3-1135… @hjallisharkimo
Retweeted by Hjallis Harkimo
Hallitus jatkaa neuvotteluja ravintoloiden avaamisesta ensi viikolla.Aivan käsittämätöntä vähän alle 100.000 työntekijää roikkuu löysässä hirressä eikä tiedä mitä tapahtuu 2 viikon kuluttua,miksi hallitus ei saa päätöksiä
Pitäiskö maskeja käyttää
@hjallisharkimo :”En näe että koronavirusta pitäisi ottaa erikseen huomioon mitä rakenteeseen tulee, tämä on enemmänkin aikataulukysymys eli pitääkö alueiden määriä muuttaa jo ”koronapäivitysvaiheessa” tai eikö pidä. Mutta mitä nopeammin sitä parempi. mtvuutiset.fi/artikkeli/hus-…
Retweeted by Hjallis Harkimo
Tänään on kansainvälinen sairaanhoitajapäivä.Sain viestiä sairaanhoitajilta.
Mihin elvytysmiljardit käytetään? Yle kysyi kaikilta eduskuntapuolueilta, millä Suomi saataisiin nostettua koronasuosta | Yle Uutiset | yle.fi yle.fi/uutiset/3-1134…
Retweeted by Hjallis Harkimo
Saksassa on rajoituksia purettu,mikäli tartunnat lisääntyis kiristetään rajoituksia vaan niillä alueilla missä lisääntyminen tapahtuu.Tämä ois hyvä tie meillekin.
Puhuin eduskunnassa ja esitin että Uudellamaalla pitäis olla eri rajoitukset kouluissa ja ravintoloissa silloin mulle sanottiin että lain mukaan se ei ole mahdollista.Minun mielestäni lakeja pitää sit muuttaa.
Twiends™ uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter. We do not sell followers, we only provide display advertising. Bots & fake accounts are not permitted on twiends. © 2009
Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 6 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser  chrome