Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 5 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser  chrome

faizal ismail

FBI BURU FARAH LEE DI πŸ‡¬πŸ‡§ . . Bagi yang terlepas.. jom view semula full video di Youtube channel β€˜FAIZAL ISMAIL FBI’ atau klik youtube.com/user/MrFaizal1…dmq#fbiinukn#dbiliqueuke#fbionyoutubeu4mZ
SEKOLAH DI UK πŸ‡¬πŸ‡§. . Utk menjawab yang dm dan komen bertanya tentang sekolah anak2 saya.. sorry sebab tak dapat reply satu2.. πŸ™. . Jika anak2 di bawah tanggungan parents yang belajar atau bekerja di UK, anak2 umur instagram.com/p/B7DepkhJhLK/…TJ6
You can find all these in Cardiff UK 😍❀️ .Check out full video here �youtu.be/HJCaodJuEqIVFq
WOK-KER SHAKER : Shaking Off Malaysians Hunger in Cardiff! youtu.be/HJCaodJuEqI via @YouTube by @faizalfbi76
Retweeted by faizal ismail
HAPPY 2020 πŸŽ‰ πŸŽ† . . 4 years ago it was just a plan.. today it’s a dream come true.. we are on the other side of the world welcoming the much awaited new year. ❀️ . Alhamdulillah.. I treat this as my own version of Wawasan 2020 πŸ˜†.FXE
Congrats shahera.kamal πŸ‘πŸ˜Š. . 9 October Shera dm saya tentang niat nak sambung study sebab inspired dgn news saya sambung master in UK. . (Swipe pic) . Pagi tadi dia dm saya bagitau dah dapat offer from Northumbriainstagram.com/p/B6gvdHfp01e/…t0
Sharing my friend’s coursework on Live Cardiff Channel. Like and RT to suppo m.youtube.com/watch?v=7QkEGi…
AMPUN MAK!! πŸ™πŸ€£πŸ˜Š . . Pi mana pun jangan nak eksen yaaa.. ingat pesan mak.. . #zakatselangorg#dbiliqueq#zakatdihatiaVBh
Satu Penantian.. . #throwback 8/9/2019 di KLIA.. . InshaAllah bakal bersatu semula di πŸ‡¬πŸ‡§.... esok... can’t wait. 😍😍. . Semoga selamat dan dipermudahkan perjalanan KUL- LHR. #fbifamilymily @ Klia Internationinstagram.com/p/B5ciLjMA7qD/…y0ve
Satu #throwback yang membuktikan saya pernah berambut πŸ˜†. .#missmyhairr #2006#hotfmm#lebihhangatdaripadabiasaa. . . Repost By@ag_azmeerr: HAHAHAHAHAHA ada member forward video yg kami rekod pada tahun 2006. Dah…instagram.com/p/B5bC9gTAlH5/…c
Coffee Insomnia in a Day: Live Cardiff goes Taste Testing youtu.be/e6rvRktjzNg via @YouTube main video πŸƒπŸŒ»β˜•οΈ
Retweeted by faizal ismail
Malaysian πŸ‡²πŸ‡Ύ in Cardiff πŸ‡¬@sueperliciousbousb Always a good feeling to see one of us thriving in other’s circles, all the best! #malaysianincardiffd#supportp#FBIinUKi#roadtomasters#mymasterjourneyr#studentlifeliinstagram.com/p/B5P_F-kAYW4/…egfw
MENANTI.... ❀️. . Gambar Ayah dan Ibu saya bersama menantu dan cucu mereka.. berjumpa sebelum berpisah sementara.. . InshaAllah kesayangan semua ni akan tiba ke πŸ‡¬πŸ‡§ minggu depan.. lepas yang sulung tamat SPM...dahinstagram.com/p/B5OmYnbgzN-/…k3
MEETING DUA BENUA πŸ‡²πŸ‡Ύ πŸ‡¬πŸ‡§. . Ku sangkakan mimpi.. 😴 rupanya meeting.. haaa tu laa.. . Bila part@DBiliquelique tetiba video call meeting kul 1.30 pagi UK TIME!! Padan mukaaa.. aku dah siap nak buat peta duinstagram.com/p/B5C7m-bg6LK/…jZz6x
Mode tengah banyak assignment deadlines... tu kena bawak material ber beg2 πŸ’Ό.. permisi ya pak! . .#FBIinUKK#roadtomasterr#mymasterjourneyy#studentlifee#culturalandcreativeindustriess#cardiffunii#cardifff#waless#ukk…instagram.com/p/B5Bp0aEA3xo/…o
Embrace uncertainty. Some of the most beautiful chapters in our lives won't have a title until much later. . . #FBIinUK #roadtomaster #mymasterjourney #studentlife #culturalandcreativeindustries #cardiffuni… instagram.com/p/B4RtArKgALB/…
Sunny Cardiff β˜€οΈ
SENDIRI MASAK KARI πŸ›. . Terimalah KARI pertamaku dari UK πŸ‡¬πŸ‡§ . πŸ™ˆ . . Depa kata kalau dok sorang2 tempat orang lama2 pandai.. tapi nanti Mem Lina nampak dia suruh kita lak masak hari2 οΏ½YVmfT
TEMPAT MANDI πŸ› . . The Roman Baths complex is a site of historical interest in the English city of Bath. It is a well-preserved Roman site once used for public bathing - (more on wikipedia) . . #FBIinUKK…instagram.com/p/B3oeRFTg8NK/…W
Setelah sebulan ada kat Cardiff baru tau dekat2 rumah ada Pasar Tani hari Ahad je katanya.. siap ada rempah kari Malaysia! 😍. Dan sayur2 yg korang tgk ni.. semua organik.. fresh.. siap la bini aku datang nanti.. memang kena masak kat cik abang yang dah kempunan Kari Malaysia �Uw
COURSEMATES 😍. . After 2.5 weeks of having the chance to know each other... involved in group discussions...dah mula mesra la sikit πŸ₯°. Tapi saya bukan yang paling tua tau.. Japanese tu 48 hehe.. saya baru 34 πŸ˜‰. . Winstagram.com/p/B3cC699AYB7/…G1c
LIVE DARI LEEDS, ENGLAND. HARI INI, 10 MALAM WAKTU MALAYSIA. . #repost dbilique.uk ・・・ Cantik orangnya. Sejuk mata memandang 😍 Ini orangnya yang akan teman@faizalfbi766 live nanti. . . farahlee_ ! Siapa Farah Lee…instagram.com/p/B3OjRDNAM34/…p
STEP 2 : QUALIFICATIONS AND PERSONAL STATEMENT. . (Bagi yang terlepas step 1, sila rujuk posting sebelum ni) : . Dah decide course apa nak ambil, MULA isi online application, proses agak rumit.. makan masa especially… instagram.com/p/B3IbKygAKxl/…
#repost efbifoodproduct_hq ・・・ PROMO ! PROMO ! PROMO OKTOBER! efbifoodproduct_hq 😁 πŸ”Š . . MUDAH, SENANG & MENJIMATKAN UNTUK ANDA SEMUA 😘 JADI APA LAGI TUNGGU, CEPAT CEPAT DAPATKAN PRODUK efbifoodproduct_hq ❀️ instagram.com/p/B3Eeql6AJum/…YVvp
School of Journalism, Media & Cultural Studies. Strategically located at Central Square Cardiff, next to BBC Hq. . Doakan saya utk Masters in Cultural and Creative Industries πŸ˜ŠπŸ™. . Bismillah.. #FBIinUKUKinstagram.com/p/B21SyJwAPY3/…Ld
Tahniah abang2 lejen.. very well deserved raihaninternational πŸ‘πŸ‘. . Repost By dbilique: TAHNIA@khaibahar94_4@NanaRayyanan . Penyanyi Wanita & Lelaki Popular ABPBH 32! . . Repost By dbilique: Tahniahinstagram.com/p/B2uGauJAZQ6/…3v
KAN DAH KATA πŸ˜πŸ‘πŸ‘πŸ’ͺ. . Repost@DBiliqueique: . TAHN@khaibahar94_r@NanaRayyanyyan . Penyanyi Wanita & Lelaki Popular ABPBH 32! . Open table please! #dbiliqueli#dbiliqueliveel#khainanain#nanakhaiak#abpbha#khaibaharbainstagram.com/p/B2uFNb6AIeb/…UsZ6D
Repost By efbifoodproduct_hq: . PANASKAN LIMA MINIT DAN MAKAN! . Kadang kadang Kalau kita sibuk macam mana pun MESTI terlepas PANDANG pasal makan kan ? Mesti fikir , tak cukup masa nak MASAK lah , MALAS pergi… instagram.com/p/B2tqTlNAVvx/…
Layan tips further studies all the way from UK. Thanks abang @faizalfbi76 for the tips although i haven't been able to get there. Gonna take it as a knowledge and spirit for my diploma at politeknik soon😊 thanks againπŸ€—wish me luckZol
Retweeted by faizal ismail
Homogeneous 😎 β˜€οΈ. . . @ Menai Straightsinstagram.com/p/B2ZFJClAhIw/…F
β€œThe hardest walk is walking alone, but it's also the walk that makes you the strongest. β€œ . #fbiinuk #roadtomaster #mymasterjourney #studentlife #cardiffuniversity #cardiff #uk #unitedkingdom #fbi #faizalismail @… instagram.com/p/B2WshWLAqo2/…
TINGGAL FARA πŸ‡²πŸ‡Ύ, JUMPA FARAH πŸ‡¬πŸ‡§. . Se@REALFAFAUAFAU tgh sibuk cari pengganti saya kat Malaysia... haaaa kita dah dapat kat sini dbilique.ukO0BN yes! πŸ•ΊπŸ’ƒπŸ˜¬. . Terima kasih berbanyak2 farahlee_ atas layanan yanginstagram.com/p/B2VYnnbA7m3/…zuHrGHN
CAMNE TERFIKIR NAK STUDY BALIK? πŸ“–. . Saya terima soalan cam tu banyak kali.. so nak share lah ni 😊. Ada 3 orang yg saya perlu dedicate kat sini . 1st perso@JackFKimurara 4 tahun lepas di LONDON saya bertemuinstagram.com/p/B2QqVaJArlB/…Zz
Capel Curigg, North Wales 🏴󠁧󠁒󠁷󠁬󠁳󠁿. Tranquility#fbiinukf#roadtomastero#wales #ukles #uk @ Capel-Curig, Clwyd, United Kinstagram.com/p/B2OlUp_AJjw/…0Lgy8ZW
TERIMA KASIH WARGA efbifoodproduct_hq πŸ’– atas ingatan. . Walaupun jauh, saya tak risau sebab STOKIS & EJEN saya akan TERUS SERVE anda di πŸ‡²πŸ‡Ύ. . So jgn risau pas#dagingitammanisfbif#dagingdendenglentokfbifbinstagram.com/p/B2OOuBAAFza/…A0B
بِسْمِ Ψ§Ω„Ω„ΩŽΩ‘Ω‡Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­Ω’Ω…ΩŽΩ†Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­ΩΩŠΩ… . Bakal bermula perjalanan memenuhi impian yang dah lama saya pendam.. namun niat itu menjadi lebih fokus sejak TIGA tahun lalu bila ALLAH temukan saya dengan insan2 yang… instagram.com/p/B2KqDYBgRRF/…
DAGING HITAM X SARANG! . Khas buat org2 TANJUNG MALIM dan berdekatan.. korang boleh dapatkan pek ready to eat #eFBI di SARANG ART HUB... kafe unik milik sutradara tersohor MAMAT KHALID πŸ‘πŸ‘. . Bukan setakat pekinstagram.com/p/B2InoCdAQEL/…IK
STUDENT KENA DERA 😒 . Kena dera sign kt t-shirt@DBiliquee berpuluh helai sebelum fly ke πŸ‡¬πŸ‡§ .πŸ˜… . Kalau tidak boss2 saya potong gaj@REALFAFAUF@tini_ariffiniffin . . Sape nak? . . Sila tonton LIVE eksklusif malaminstagram.com/p/B1_CzfgAL6Z/…Vmx5p
Modules dah keluar... bakal mengadap tak lama lagi.. doakan πŸ™οΏ½#creativeindustriese#roadtomastere#cardiffuniversityt#ukuinstagram.com/p/B1-Sq5kgYra/…3o
PROMO SEPTEMBER efbifoodproduct_hq ! . Beli banyak, JIMAT banyak, dapat FREE PEK lagi! . Ready to Eat, hanya panaskan dan terus makan! . Jom roger Stokis/Ejen kami utk DELIVER terus kepada anda. . Contact hotine… instagram.com/p/B170hYEAhRf/…
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter. We do not sell followers, we only provide display advertising. Bots & fake accounts are not permitted on twiends.