Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 5 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

faizal ismail

MOST INFLUENTIAL YOUNG ENTREPRENEURS 2019 🥇 🏆. . Congrat@REALFAFAUA@CTNurhaliza1111 and all recipients. Kami Old Entrepreneur tumpang bangga 😆😊♥️#alhamdulillahllah @ KL Convention Ceninstagram.com/p/B0qofX_AmGI/…9s2C
#repost efbifoodproduct_hq ・・・ PERCUMA ! PERCUMA ! PERCUMA !!! . . Hi , Hari ini 1hb Ogos - 12hb Ogos efbifoodproduct_hq nak bagi PROMO ISTIMEWA untuk anda semua 😘 Anda beli 2 Pek kami bagi PERCUMA SATU PEK…instagram.com/p/B0mto0jgysw/…5
#repost efbifoodproduct_hq ・・・ LAST DAY JULY PROMO!!! . Hari ni last day Promosi Julai efbifoodproduct_hq , Siapa yang belum dapat kan Produk efbifoodproduct_hq lagi meh cepat cepat DM sis atau cari Stokis & Ejen… instagram.com/p/B0kW9QbAJ-x/…
In appreciation of a person, one of the first foreigners I inadvertently needed to work with as he was my Creative Manager of Astro Radio back in 2004. Uncertained at first, our relationship turned out well as we… instagram.com/p/B0fv5ohgGq0/…
Semalam punya cerita! Thank you my bro @fizoomar for coming to @DBilique 🙏😊. . semalam takde terjah2 sgt.. kami mmg ‘had fun’ sepanjang satu jam ⏰. siap nyanyi rock kapak lagi Fizo 🤣. . Terlepas? View semula di paginstagram.com/p/B0V4ii3gskH/…s2K
60kg #DAGINGITAMMANIS DALAM PROSES! 🔥. . Hari2 kilang kami masak utk EJEN2 kami DELIVER terus kpd anda.. di rumah? Di office? ... meh rasakan keenakan produk efbifoodproduct_hq... READY TO EAT, panaskan saja utk…instagram.com/p/B0P3Dfdg0GP/…5
2 Hari 1 Malam di MAEPS Serdang. . Terima Kasih @faizalfbi76 sekeluarga berhujung minggu di MAEPS Serdang😊 . Jom lihat aktiviti sepanjang 2 hari 1 malam ⤵️ . Hari Pertama . ✅ Bermalam di Nafas Qube 🏡 ✅ G2G Animalinstagram.com/p/B0NLCuPFPxr/…K2
Retweeted by faizal ismail
Cuba kira berapa burung semuanya? . 🦅🤔. . . Lokasi : G2G Animal Garden, Maeps Serdang. Dibuka setiap hari kpd org awam. . Info lanju@maepsserdangng @ G2G Animal Garden - MAEPinstagram.com/p/B0I1DA6gLty/…Um
Cuba kira berapa burung semuanya? . 🦅🤔. . . Lokasi : G2G Animal Garden, Maeps Serdang. Dibuka setiap hari kpd org awam. . Info lanju@maepsserdangninstagram.com/p/B0I04jlAPzt/…bA
Repost By efbifoodproduct_hq: HARGA RUNTUH !!!🤯 . . Inilah PELUANG ANDA UNTUK WARGA..sekitar SHAH ALAM..JOM..dapatkan product frozen ready to eat efbifoodproduct_hq by@faizalfbi766 Di SELANGOR AGRO MARKET Di…instagram.com/p/B0GAeS2AMty/…1
Adakala kita rasa kita tak buat apa2... tapi kita mungkin tak sedar ia mungkin mendatangkan nilai yang berbeza kepada orang lain.. . Semoga Allah merahmati, melindungi dan menyembuhkan ibumu dan keluargamu namakuza… instagram.com/p/B0FKwXwg73O/…
Dbilique who has Fafau and Fbi , they ask us to ask them a question on twitter with #tanyafafau so i ask them with this question. And guess what the answer i get from Fbi make me impressed my life to be a better person and siswi. Thank you @REALFAFAU @faizalfbi76 twitter.com/syafina00/stat…
Retweeted by faizal ismail
PUAS saya memujuk Diva Kesayangan ramai ni... akhirnya ESOK dia akan dtg @DBilique .. . Korg jangan lupa tau! LIVE esok 9pm... page facebook DBILIQUE & Faizal Ismail FBI. . Agak2 apa ayat saya nak pancing Kak… instagram.com/p/Bz-nPWtAxpB/…
bertambah flawless keduanya, tahniah Fbi dan Kak Lina, muga bahagia hingga ke Jannah. twitter.com/faizalfbi76/st…
Retweeted by faizal ismail
Happy Birthday to the Queen of My Heart ♥️. . Norazlina Ahmad Din (known as Kak Lina😆) . Tgk balik gambar kawen ni dah mcm Parameswara bertemu Hang Li Po. 🤣. . Gambar 18 tahun lepas dari album.. cer swipe tgk apa beza? . . #fbilinan#18yearstogethere#alhamdulillahahl
Memang kawasan ni panas dengan produk sejuk beku yang super sedap ready to eat efbifoodproduct_hq keluaran @faizalfbi76 Setiap minggu jer ada saja order. Kali ni mereka nak bawa ke Arab Saudi katanya. . Nak order… instagram.com/p/Bz6vR9AFRKM/…
Retweeted by faizal ismail
#DAGINGITAMMANISFBI x PIZZA 🍕 😍😍😋. . Bila dah ada pro#eFBIeFBI Ready to Eat, mcm2 resepi boleh ‘explore’ 👏👏. . Resepi dan photo by _alhanazaimi_efbitelukintan . . Org2 TELUK INTAN dan sekitar boleh coninstagram.com/p/Bz7JisOAkyf/…HsuAvU
Sebelum berangkat ke UK September nanti saya berhajat nak ‘let go’ kesayangan yg bersama saya sejak 2013 😍. 🚗. Saya adalah 1st owner, beli brand new, FULL SPEC, ORIGINAL dari Land Rover, BUKAN RECOND. Servis takinstagram.com/p/BzzqF-rAIoA/…Qu
DBILIQUE X KPTM. 😍🙏 . Terima kasih kpd semua tenaga pengajar dan pelajar yg menjayaka#DBiliqueUniTourur. instagram.com/p/BzzMOcgAPVZ/…F4
#repost efbifoodproduct_hq ・・・ Assalamualaikum🌹 Salam Subuh 🌞😊🌙 ITU TANDA ALLAH S.W.T SAYANGKAN KITA 😊 Insyallah, Moga kita tergolong dalam kalangan orang yang beriman 🙏🏻 Semoga kita semua mendapat keberinstagram.com/p/BzwgtjVA7op/…VKQnVAD
Makluman dan perhatian Kolej Poly-Tech MARA Bangi akan dikunjungi oleh dua orang pengacara hebat dan terkenal iaitu Farah Fauzana (Fafau) dan Faizal Ismail (FBI) dalam program *DIBLIQUE UNI TOUR 2019 - FF & FBI*
Retweeted by faizal ismail
Bersama Tuan CEO Lembaga Zakat Selangor @smy383 . . Tahniah dan semoga dipermudahkan segala urusan 😊instagram.com/p/Bzr9fSWgDl4/…f
InshaAllah sekiranya tiada apa2 aral, saya akan melanjutkan pelajaran ke peringkat Master di Cardiff University UK pada September ini. . Sesuatu yg dah lama saya rancang namun kerana urusan peribadi dan bisnes maka… instagram.com/p/BzpH8y-AUkb/…
Biar Whatsapp Berbicara 😬. . (Photo by efbifood_kualaselangor 😊). . Terima kasih! Yang menyokong, membeli dan memberi testimoni. . Ready to Eat, tak perlu masak lagi! Stokis dan Ejen kami akan terus serve kpd anda.instagram.com/p/Bzo2p00gGgv/…JD
AHAD YG JIMAT! Dgn produk efbifoodproduct_hq , . .swipe.. swipe utk promo Julai! . SIAP DIMASAK, panaskan je 5 minit! #dagingitammanisfbi #dagingdendenglentokfbi #ayamitammanisfbi . . Makanlah dgn nasi, mee, roti… instagram.com/p/Bzmk3fnAbSY/…
SELAMAT BERANGKAT 🕋. . Kpd semua Jemaah Haji tahun ini.. semalam keluarga mertua saya dan saudara mara dah berlepas dan selamat tiba. Kakak saya akan menyusul tak lama lagi.. . Moga dipermudahkan segala urusan dan…instagram.com/p/BzkGjG2goPi/…h
DBILIQUE X UNISEL . . Terima kasih semua, moga bermanfaat. . #DBiliqueUniTour @ Unisel Bestari Jaya , Batang Berjuntai . instagram.com/p/BzfwLdjgPdQ/…
#repost efbifoodproduct_hq ・・・ Selamat Pagi Malaysia🌞😊Dapnyerrr! 😋😋 LIMA MINIT JE utk makan semua ni before pergi Kerja 😁 Nasi goreng de#dagingdendenglentokfbiokfbi by efbifoodproduct_hq pun dah cukup menyelerainstagram.com/p/BzeoTHOAJp1/…FZHxA
Penutup SYAWAL semalam di @maepsserdang . Terima kasih Big Boss COO Maeps @NoraRahman_28 bagi peluang mengacara dan MENJAMU tetamu yg hadir dgn #DagingItamManisFBI . . Semoga yang hadir semalam berpuas hati dgn… instagram.com/p/BzeWUCWgla-/…
Tq Puan Nora COO MAEPS for having me.Pengacara hebat,tokey daging itam manis @faizalfbi76 kita nak gambor pun segan sbb rasa bagai langit dengan bumi bila tengok kehebatan dia 🙋‍♀️🙇‍♀️#majlisraikansyawalal#maepsp@IndigitalMusici@amaLqemaLahl
Retweeted by faizal ismail
PROMO JULAI BERMULA 🔊 !! . Masa utk dptkan KOMBO terbaek bulan ini.. swipe poster utk info 😊. . COD dari EJEN2 kami terus ke rumah/office anda! FREE delivery utk 6 pek dan ke atas. . Contact Hotline 📲 019231163instagram.com/p/BzcD65HAPGW/…F1C
Majlis Aidilfitri efbifoodproduct_hq di Sarang Art Tanjung Malim. Terima kasih atas kehadiran warga #eFBI. Simple and nice! Alhamdulillah 😊. .instagram.com/p/BzW4ezjApp-/…N
KESEDERHANAAN ADALAH KUNCI.. . Penyakit zaman skrg.. semua benda nak dicanang kpd umum melalui social media. . Kuncinya : Jika kita betul2 bahagia dgn kawan atau pasangan, kita tak perlu buktikan sayang kita kpd umum… instagram.com/p/BzMyNnwAHDk/…
Semalam, main cakar2 kucing dgn @elizabethtsm @faizdickie 🐈 😻. . Kami salinv bercakaran.. so sila view semul@DBiliqueue fb dan youtube okayyy 😄.#dbiliqueq#digitalchanneln#livestreamingiinstagram.com/p/BzMjJzJgdrr/…k2l
Wah... bukan main BEST bersarapan dgn #dagingitammanisfbi , nak cicah dgn roti putih, roti canai, buat sandwich 🥪 pun boleh! 😆. . Photo by norhafiza_efbifood.klang 😍. Org2 KELANG dan sekitar boleh mintak ejen kita ninstagram.com/p/BzJ5u1xA_dV/…mvo
Majlis Aidilfitri Kementerian Pembangunan Usahawan @MEDMalaysia . . Terima kasih atas jemputan utk @DBilique 🥰. @ Putrajaya International Convention Centreinstagram.com/p/BzIhdugACRv/…7
PEK AYAM PERCUMA💥* 😍. . Dgn setiap pembelian combo spt di poster 😊😋. . *sementara stok masih ada . . Cepat hubungi Stokis/Ejen kami utk COD . 📦. . Hotline 📲 0192311636 atau tinggalkan AREA tempat anda kat kinstagram.com/p/By9SUibgNkZ/…c2gMMd
Semalam Budi @naimdanielx tetamu @DBilique . . InshaAllah bakat dia akan meletop2 lagi ni.. pure talent. Nanyian dan lakonan yg berbekas. 🎤 🎥. . Sape terlepas sila ke page DBILIQUE di facebook dan view semula LIVEinstagram.com/p/By64OgNANYf/…6X
eFBI @ ALOQ STAQ 😍😆. . COD Alor Setar, Jitra dan byk lagi area kat Kedah nuuuu! Follow efbifood_alorsetar.jitra efbifood_alorsetar.jitra . . Atau contact Faizah : . 📲0125677212. 📞0125677212 . . Dan rasai keenakinstagram.com/p/ByzmMoZgi9y/…KiL7
KO GELAKKAN ABG BOTAK YE😜😬. . Haaa gelak pun gelak lah.. janji suka dgn produk efbifoodproduct_hq . . Terima kasih sahabat kit@hadi_rumnanan yg BORONG sampai 20 pek sebab nak bagi kawan dan sedara di Indonesia 🇮instagram.com/p/Byy6MrjAXUy/…bypz
Terima kasih @spabekam sudi jemput ke majlis! Alhamdulillah.. kenyang kambing bakar dan koeyteow terbaek... #openhouse instagram.com/p/ByubptGgDKJ/…
Baru dpt tau Abg joeybpr kemalangan motosikl Khamis lepas.. doakan semoga beliau cepat sembuh kawan2.. . #joeybpr instagram.com/p/Byt_rsegGan/…
Majlis Aidilfitri MOTAC, Putrajaya. Terima kasih atas jemputan #openhouse @ Kementerian Pelancongan Dan Kebudayaan Malaysia (KPK) instagram.com/p/Byr7l48g5lX/…
Terima kasih.. yg dah beli, rasa, komen.. inshaAllah efbifoodproduct_hq cuba nak kongsi rasa produk kami dgn semua... inshaAllah juga akan berpuas hati.. 90% yg membeli..memberikan respon yg positif. Yg repeat tu… instagram.com/p/Byowt4IAK5a/…
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter. We do not sell followers, we only provide display advertising. Bots & fake accounts are not permitted on twiends.