Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4.5 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

.

3 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Homies: no song that's catchy enough than baby shark Me: say no more... credits to : heiakim Music
Retweeted by .
Pagi pagi kena bambu Kepalo hotok muu twitter.com/NiedaOthman/st…
2 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person followed me and 2 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
2 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person followed me and 4 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
I call $FTC #feathercoin . Dont miss this call Buy below 1100-1200. Buy or cry later. It will be Huge....
Retweeted by .
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
Berdekah aku gelak woih!!! 😂c
Retweeted by .
Gais. Siapa yg mengenali Abe J @iamajayrahman sama sama kita doakan pembedahan beliau selamat dan berjalan dengan lancar, amin 😥c
Retweeted by .
one person followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Lebih 20 pelajar dan guru disahkan maut dalam kebakaran Pusat Tahfiz Darul Quran Ittifaqiyah di Datuk Keramat, pagi tadi. Al-fatihah 😥X
Retweeted by .
Went to see IT, I'm first in the screen and this fucking guy's just sitting there.
Retweeted by .
Contoh nember lelaki yang tengah period 🤣p
Retweeted by .
Tips membeli ayam di pasar: Pastikan beli yang kaki tegak. Ayam lama kaki dia jatuh sebab lenguh.
Retweeted by .
Ni nak habaq, kalau nak belajar bukan pergi Mcd, orang pergi McD nak makan takde tempat duduk, nak belajar pergi library la.
Retweeted by .
Atlit berbasikal Para Asean negara terlibat dengan kemalangan masa training. Dengan coach yang atas motor sekali kena langgar. Damn it!
Retweeted by .
me as girlfriend tak blah do scene ni arghh 😂😂xum
Retweeted by .
"Beli rumah pakai apa?" "Pakai daun." "Daun apa?" "Daun payment." Wow lawak level 4 flat. 😂👍
Retweeted by .
Aku tak baik. Serious. Allah yang tutup aib.
Retweeted by .
Bear rescued from fire, won't let go of his hero!
Retweeted by .
Pesanan i for the girls, take care. Baca ayatul Kursi setiap kali keluar rumah. Don't underestimate a simple amalan yang ada banyak fadilat. twitter.com/tokhairul/stat…
Retweeted by .
Bapak ah ip8 sampai ada 512gb buat apa weh nak simpan dosa dosa lama ka apa
Retweeted by .
nak sailang pun pliss la jgn pakai jin/bomoh/khurafat thingy. pliss la fairplay. try jd kacak ke acah kelakar ke
Retweeted by .
Check account, tiba² ade duit. Itu Ayah Walaupun ko ade duit, dia tetap hulur duit. Itu Mak Ade duit, habis kat bende tak patut. Itu Kau.
Retweeted by .
Aku tak kisah kalau orang sembang bab agama dgn aku. Yg aku kisah bila cara dia cakap macam dia comfirm masuk syurga orang lain masuk neraka
Retweeted by .
Berkawan dengan orang positif, kita dapat belajar banyak benda. Berkawan dengan orang negatif, kita dapat banyak pengajaran dari hidupnya.
Retweeted by .
Abg ipar saya memerlukan urgently darah O- skrg berada di HSI, JB. Contact 012-3062805(nabila) Mohon retweet supaya ada yang dapat membantu
Retweeted by .
Taknak cari orang lain ke? It's not about ' tak boleh ' atau ' tak ada ' orang lain , It's about malas nak start all over again
Retweeted by .
2 people followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Kahkahkah macam macam hal la wei. Muka dah nampak bro. Mohon viralkan video ni sampai jumpa peragut ni. Go! twitter.com/media_selangor…
Retweeted by .
Pengaruh sivaji the boss
Retweeted by .
Nabi Sulaiman A.S Dan Rahsia Yang Tertanam Di Bawah Masjidil A-Aqsa 50 rt aku buat thread.
Retweeted by .
Ada gak member macam ni . Harap terhibur la HAHAHAHAHAHAHAA😂1
Retweeted by .
It'll be over before we know it. 😥E
Retweeted by .
Rapat mcm mana pun manusia, jgn percaya sangat sebab manusia boleh berubah. Depan baik, belakang talam dua muka. Hari ni suka, esok tinggal.
Retweeted by .
Jika ada jodoh dengan dia, one day pasti bertemu semula .
Retweeted by .
Pernah tak masa kau typing dia pun typing tapi kau stop sebab nak tengok dia send apa last dia tak send apa apa pun, lepas tu last seen 😂
Retweeted by .
"Tak pedas ke sambal tu?" "Kalau dah suka, sedap je. Macam buat kerja, kalau ikhlas senang je semua" "Rileks ar, aku tanya sambal je kot"
Retweeted by .
Anak: ayah tahun ni nape tk buat korban? Ayah: tahun ni tkde duit la Anak: say no more
Retweeted by .
Maaflah, zaman cinta bodoh bodoh dah habis.
Retweeted by .
Contoh orang kaya sampah. Kereta mahal adab miskin. Jenis pakai kereta jenama mahal ni memang wajib jadi babi ke atas jalan raya?
Retweeted by .
Aku rasa aku nak share apa yg aku hadap dengan arwah tunang aku. Bukan untuk buka aib tapi nak kalian ambil iktibar kisah aku.
Retweeted by .
Yang memandu teksi di Dubai kenal saya, but my achievements are nothing without the Malaysian people. twitter.com/msyazranhaikal…
Retweeted by .
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.