Chris Forsne

All Photos Twitter.com
Jag beundrar P1 chefen. Att fylla en hel kanal dag ut dag in med så mycket wokeism och okunskap är en bragd.
I DN står Wolodarski med händerna i fickorna och säger: vi bör göra allt för att hjälpa Ukraina….
Reinstate former President Trump
Retweeted by Chris Forsne
23 av de påstått minderåriga migranter som tilläts gå iland från migrantbåten Ocean viking i Frankrike uppges nu avvikit från de hotell där de hölls . Huvudsakligen eritraner som sagt att de tänkt bege sig till Tyskland och Sverige. Och här kommer vi stoppa och kontrollera dem..?
Vi har tagit emot en miljon människor under få år. Nu förvånas byggare, politiker och journalister över att vi har bostadsbrist. Kräver fortsatt skattestöd.
Varför odlas naivitet och likriktning i Sverige som vore de dygder?
Landet tillhör socialdemokratin. Att denna då och då får lämna över makten är ju ett misstag som kommer rättas till om fyra eller åtta år. Undet tiden håller media, myndighetschefer och en stor del av de offentliganställda ställningarna..
Jag trodde det var socialdemokraterna som skulle utgöra en kraftfull opposition. Men nu verkar det ju istället vara en stor del av journalistkåren som tagit på sig den rollen.
Tänk om politiker och journalister fick lägga fem spänn i en burk varje gång de använder ordet” utmaning”.
Varenda människa med sunda reflexer står upp för kvinnors frihet från islamisttvång. Retweeta om du håller med. #Iran #MahsaAmini
Retweeted by Chris Forsne
Beautiful cover of "Bella Ciao" in Persian by an Iranian woman. أغنية ... youtu.be/k0UAXdsEl5k via @YouTube hon sjunger för att hedra den unga mördade kvinnan och i protest mot slöjtvånget
Iranian woman signs Bella Ciao youtu.be/Axs27UclmfY via @YouTube
Om slöjan nu inte är ett tvång här i väst för muslimska kvinnor, utan är helt frivillig. Varför tar inte muslimska kvinnor av sig slöjan tillfälligt i solidaritet för kvinnorna i Iran?
Retweeted by Chris Forsne
Beautiful cover of "Bella Ciao" in Persian by an Iranian woman. أغنية ... youtu.be/k0UAXdsEl5k via @YouTube
Toalettpapper / och priset på det/ är en könsfråga.
Det var det jävligaste! Avbetalningsplan på skamlöst skyhöga fakturor! aftonbladet.se/senastenytt/a/…
'Things are never normal or low-key when it comes to Meghan and Harry. The couple are widely expected to bring a Netflix camera crew over with them, as well as their own substantial media team. Wherever they go, drama is sure to follow.' ✍️ Freddy Gray spectator.co.uk/article/drama-…
Retweeted by Chris Forsne
Försökte lyssna på P1s valdebatt. En så fruktansvärt låg nivå och totalt förakt för väljarna.
Så fantastiska sanktioner. Ryssarna har det varmt och skönt hela vintern medan Europa fryser och betalar.
Knappast något smickrande REKORD för @socialdemokrat när man tar 1:a pris i DÖDSSKJUTNINGAR i EU🇪🇺.. ..ivrigt påhejade a@miljopartietet oc@Centerpartietet#valet202222 KwE
Retweeted by Chris Forsne
Damberg säger att vi har en krigsekonomi / och så detta. Ukrainas roll i världen har varit ofantligt underskattad. omni.se/a/OrLaJV
Åk inte spårvagn till jobbet i Göteborg gp.se/nyheter/g%C3%B…
Jag har svårt att se att detta är skattefinansierade public service uppdrag
Ska Rapport fördjupa sig mer i Trump eller begripa att det är bränderna i Frankrike dit nu svensk, polsk, tysk och rumänsk hjälp anländer som är nyheten?
Först fastslår vi att Rysslan är en diktatur, dvs inget demokratiskt inflytande för ryska befolkningen . Sedan ska vi vägra dessa utsatta ryssar visum och deras kulturutövare ska bestraffas. Logiken?
En så oerhört pinsam intervju med Magdalena Andersson i P1 på tisdagsmorgonen. Helt oförmögen att ge ett enda rakt svar .
Urusel partileddarintervju - som väntat - i P1. Har de inte fattat att bolån som skrivs om nu har mer än en fördubblad kostnad för alla som köpt hus eller lägenhet. I höstas låg elpriset på treår på ca 58-60 öre i zon 3 . Nu på 250.. All konsumtion kommer bromsa in.
Alla som vill ta del av oerhörd komik uppmanas att gå in på SR play strax efter kl 07.00 och lyssna på intervjun med Anders Ygeman.
Saabs vd: ”Högintressant” hur vapnen används i Ukraina (via @omni_red) omni.se/a/8Qej5A
I det Nya Sverige är allt våld mot kvinnor vare sig det är småflickor eller gamla kvinnor banalt. Regeringen gäspar medan fruktansvädra våldtäkter frodas. omni.se/a/5G9R36
Integrationen rullar på utan problem: gp.se/nyheter/g%C3%B…
Idag kastar sig media över SD rapporten om nazistiska rötter. Ska vi se fram emot granskning av Bondeförbundets rasbiologi och främlingsfientlighet och baltutlämningen under Per Albin också?
Henrik Damberg, utrikesreporter, gör i P1 ett inslag om alla ” fixare ” han använder sig av under sina reportage. Har hört andra i hans generation berätta samma. Under alla år som journalist, huvudsakligen utrikesreporter, har jag aldrig använt ngn fixare, gjort jobbet själv.
Om ni undrar vart Ylva Johansson tagit vägen..( ni har översättningsfunktion) lematin.ma/express/2022/m…
Kommer nog rösta på den politiker som vägrar använda ordet” utmaningar” men talar om ”problem” när de finns.
Börjar bli lätt äcklad av alla politikers små utflykter till Ukraina för fototillfällen och lite godhetsreklam.
Vad bor vi i för land? Alla operationer - även cancer- ställs in på Umeå sjukhus när hundratusentals människor lever på bidrag utan att arbeta?
Minns ni ett Sverige där sköra nyopererade patienter inte snabbskickades hem utan vi hade konvalecenshem?
Pensionerna höjs framför allt för de som inte arbetat alls. Ju mer du bidragit till samhället desto mindre får du av S, C, MP och V.
Var hos tandläkaren idag då en liten fyllning trillat ur. Förutom tandvårdskostnaden fick jag betala 565 kr extra för att jag gick till tandläkaren när jag behövde…
I det civiliserade Frankrike inleds idag de landsomfattande studentproven med uppsats i filosofi.
Underbar intervju med Jens Ganman i p 1. 07.40
Jag är så imponerad av Samhallsarbetare som jobbar på efter bästa förmåga. Så föga inponerad av unga friska män som hänger utanför Ica, Hemköp och Systembolaget och försöker pådyvla folk att köpa Faktum istället för att ta ett riktigt jobb.
Tänk att vi inte visste att all mat kommer från Ukraina liksom alla transporter. För det är ju kriget som ständigt framförs som argument till de galopperande priserna.
I vårt nya Sverige rapporterar Morgonekot att vi nu under sommarlovet är oroliga över att barn ska föras utomlands och giftas bort. Själv minns jag bara aupairjobb och språkkurser som orosmoment.
Twiends™ uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter. We do not sell followers, we only provide display advertising. Bots & fake accounts are not permitted on twiends. © 2009
Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 6 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser  chrome