Bunkface!

All Photos Twitter.com
RT if nak dengar lagu Bunkface! baru! #TheBunk #HeyHoAyuh
Apa lagi kau mahu, pantang dicabar, Engkau sebar, Cerita disongsangkan, Kau kan jatuh! #KPKM
Aku rasa bendera ni dah lama dah release, sticker bendera ni pun aku rasa dah lama aku tampal kat guitar aku. Bukannya dorang buat sempena malaysia rosak apo lahai twitter.com/bunkfaceband/sโ€ฆ
Retweeted by Bunkface!
Adakah aku tak patriotik enough kalau aku tak rasa pun ni mempersendakan bendera Malaysia? Warna lain, jalur pun tak cukup 14. Even kalau cukup sekalipun, aku tak rasa ianya mempersenda tapi sekadar medium untuk menyampaikan mesej. Tapi tulah aku bukan pakar patriotisma negara twitter.com/bunkfaceband/sโ€ฆ
Retweeted by Bunkface!
Bendera ni dah lama kot bunkface dengan abstrax buat ๐Ÿ˜‚ lagipon 11 jalur je tutwitter.com/bunkfaceband/sโ€ฆm
Retweeted by Bunkface!
โ€œHello Doc, ramai yg triggered nih. Saya dah pakai baju flag Bunkface ini dari 2017, sekarang ramai ckp kita tak respectโ€, ujar James. Ini bukan #JalurGemilang ya, ini lencana di dada semua #BunkCrew #SelidikDuluBaruKecam
Retweeted by Bunkface!
Ini bukan bendera Malaysia, ini bendera Bunkface. Korang merentan ni kenapa?? twitter.com/bunkfaceband/sโ€ฆ
Retweeted by Bunkface!
aku tak rasa bendera ni "Jalur Gemilang" sebab dia takde 14 jalur pun. kalau dia ada 14 jalur, ada 14 mata bintang dan ada bulan. boleh lah nak assume ni bendera malaysia, tapi yang ni tak. twitter.com/bunkfaceband/sโ€ฆ
Retweeted by Bunkface!
@pepyro @noazhatori @IkanNagaEmas @bunkfaceband Adalah maksud diorang buat macam tu. Jangan judge dulu. Tanya dulu kenapa dia buat bendera tu ada 11 jalur je
Retweeted by Bunkface!
@bunkfaceband What if diorang make fun of bendera Amerika instead of our jalur gemilang? We're not the only country yang guna stripes you know. #JanganKecamSaya
Retweeted by Bunkface!
@bunkfaceband Ape yg hina jalur gemilang nye? X de isu pun, jalur tu bkn cukup sifat mcm jalur gemilang.
Retweeted by Bunkface!
Perjuangkan, Pertahankan, Tanah Airku. Satu Suara Laungkan, Merdeka! #KitaPunya
What is on the news today? #Malaysia
Impian aku gemilang baru #KitaPunya
Perhatian kepada, Generasi ku, Barisan ku, Masanya kan tiba kita kan perang #KitaPerangKitaMenang
Makin ku tentang, makin ku rasakan, Kemahuan mu dalam diam (Hey!), mereka cuma mahukan dunia, kuasa pemberi segala, Segalanya!
Nothing gonna change my mind to blow #HekElehSudahlah
Persepsi diri, ada maksud sendiri Dan propaganda ku rasa, luar biasa
Hari-hari tengok berita, kita menderita, angkara tangan sendiri!
Good Night, Good Luck!
Segala puji tertentu bagi Allah yang telah menurunkan kepada hambaNya (Muhammad), Kitab suci Al-Quran, dan tidak menjadikan padanya sesuatu yang bengkok (terpesong) #Kahfi
Something is cookinโ€™. Morning from BF Rock Station! #KitaPunya
Mereka dipilih atas nama, yang hanya berkuasa (berkuasa), Dunia hitam menjadi rebutan #AgendaJahiliah
13 years since. How old were you then? Silly Lilly! Walking over me!
โ€œIt's getting so unreal to believe that everydayโ€ @bunkfaceband ๐ŸŽถyoutu.be/gKauRajgE_8j
Retweeted by Bunkface!
And singing life is all that we need, but the lies is all that we see #Soldier
Kalau duluยฒ hujung minggu mesti ada gig/show kan! Sekarang? Share sikit apa aktiviti hujung minggu #Korang #ApaKhabarAnakSeni
Semangat baru, Perjuangan yang โ˜๐ŸผP
Orang beradab sudah pasti berilmu, Orang berilmu belum tentu beradab #HekElehSudahLah
Ya Allah lindungilah kami hari ini dari fitnah #AkhirZaman, dari berita-berita dan pesan-pesan palsu, dari apa-apa yang dapat menjauhkan kami dari kejujuran dan tabayyun open.spotify.com/track/3YaEJYfwโ€ฆ
Sini sana fitnah, semuanya fitnah, jangan terpedaya #AkhirZaman
Semua taraf, mohon insaf, #RapatkanSaf Semua taraf, Iktiraf, #RapatkanSaf youtu.be/nb8bCHWmTO4
Tak usah berkelahi sesama muslim. Saman menyaman bukan cara kita. Ayuh #RapatkanSaf youtu.be/nb8bCHWmTO4
Retweeted by Bunkface!
Donโ€™t stop talking about #Palestine
โ€œSebaik-baik doa adalah doa di hari Arafah, dan sebaik-baik zikir yang aku ucapkan dan juga diucapkan para nabi sebelumku adalah, โ€œู„ุงูŽ ุฅูู„ูŽู‡ูŽ ุฅูู„ุงูŽู‘ ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ูˆูŽุญู’ุฏูŽู‡ู ู„ุงูŽ ุดูŽุฑููŠูƒูŽ ู„ูŽู‡ู ู„ูŽู‡ู ุงู„ู’ู…ูู„ู’ูƒู ูˆูŽู„ูŽู‡ู ุงู„ู’ุญูŽู…ู’ุฏู ูˆูŽู‡ููˆูŽ ุนูŽู„ูŽู‰ ูƒูู„ูู‘ ุดูŽู‰ู’ุกู ู‚ูŽุฏููŠุฑโ€.
Inikah revolusi, atau hanya ilusi, Bagaikan mimipi jadi realiti #Revolusi
Twiends™ uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter. We do not sell followers, we only provide display advertising. Bots & fake accounts are not permitted on twiends. © 2009
Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 6 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser  chrome