Awal Ashaari

All Photos Twitter.com 12 hours ago
Salam Aidilfitri dari keluarga kecil kami buat anda semua tak kira dimana berada. Minal Aidil Walfaidzin, Maaf Zahir & Batin. #Schawalara @schaalyahya laraalanaa instagram.com/p/CAkAcMGHfld/…
Salam Aidilfitri dari keluarga kecil kami buat anda semua tak kira dimana berada. Minal Aidil Walfaidzin, Maaf Zahir & Batin. #Schawalara @schaalyahya laraalanaa instagram.com/p/CAj-J6OAmjw/…
Selamat Hari Raya Aidilfitri. Jom layan Melodi Raya Episode 1 sambil makan ketupat dan rendang ! meloditv3 instagram.com/p/CAjrEBGHIGm/…
Do you know someone or a family or a home who is in need of a meal? @nak_makan is giving away 10,000 free meals! All you need to do is tag @nak_makan and tag the person/family/home & we will get in touch with you and deliver the food to them as well! #nakmakan #kitashare
Do you know someone or a family or a home who is in need of a meal? NakMakan is giving away 10k free meals to those who are in need of a meal. All you need to do is tag @nakbeli_ and tag the person/family/home and we will get in touch with you & deliver the food to them as well!
My first customer is happy! ift.tt/3brRKBV
Keluar sekejap tadi untuk menghiburkan anda semua. ift.tt/397OLNp
Okay dah bosan duduk rumah tak tau nak buat apa kan? Jom la layan Youtube #Schawal ada banyak video baru. Just click link kat Bio. ift.tt/2UoHZh8
Okay it’s only 3pm and we have no idea what to do next. Any idea? ift.tt/2WmpE6U
Happy semacam je. Nak makan buah nenas ke @JannaNick ? ift.tt/3aYh16I
Still shooting. Selamat Hari Raya Aidilfitri. #Schawal ift.tt/3aWkpie
Jahanamm kalau suruh teacher daddy ajar mandarin.. 😆ift.tt/33fXRqaY
My reaction bila orang kata ”sorry la I takde Instagram” tapi macam tau je semua benda yang kita buat.. ift.tt/3cNs5Fi
Tiap tiap minggu mcm ni la situasi kat @meloditv3 🤣 tak sempat nak bawang.ift.tt/331hrGCV
Supporting my brother @hadiassasa & @Natashasuhaimi for the opening of their 5th @chocolococaffe at [email protected] Damansara. Congrats lovebirds! ift.tt/3cGKFPh
Antara tugas suami adalah untuk memberikan kehidupan Yang cerah untuk si isteri.. #productionlife #polylife ift.tt/32ZaiGO
Congrats @tatlermalaysia on your new look and thank you so much for having us at Studio 54! ift.tt/2Ioprb2
Off to Studio 54. @tatlermalaysia ift.tt/2PJgiy8
Tips bergambar bila Isteri semakin melebar: menyorok belakang suami. Tips bergambar bila suami sering simpan pau bawah dagu: suruh Isteri buat buat cute nak pinch pipi kita. 😂ift.tt/2PJoUVqJV
Sunday well spent with @dr.mike.lim & @kenliew1230 at our favorite thai style hotpot place. So kenyang now, it’s time to sleep Lara! ift.tt/2Tb5lY0
Joining @schaalyahya this year, we are the ambassadors of @AddHopeMalaysia , satu badan kebajikan yang membantu inisiatif untuk membenteras kelaparan di peringkat global, dibawah United Nations World food Programme (WFP) and also to help local beneficiar… ift.tt/2vhOnOQ
Saturday Breakkie with fambam. ift.tt/2T8UcqL
APA SEBAB SI KURINA NAIK HANTU? Saksikan video penuh di Youtube SchAwal and don’t forget to share and Subscribe okay? Click link on Bio. Thanks to @Sherry_Alhadad and @haziq_hotfm sebab dengki and thank you to @MamyHome and @kensapothecary for being part… ift.tt/3bRfhxa
With Datin @YanaBaharudin yang memastikan penampilan saya on point malam tu. Dia juga yang bertanggungjawab membawa jajan yang banyak dalam bilik. So kepada yang DM saya tanya kenapa seluar gelobos, tak fitting ke, nampak selekeh ke.. cuba tanya dia.. D… ift.tt/2uxpZbB
Congrats @naimdanielx for Sumpah. Buat semua yang pikirkan concept persembahan Naim & the augmented reality effect tu memang genius. Well done boy! Lagu tu macam lekat pulak kat kepala ni.. ift.tt/2vqiq6A
Congratulations @SecretRecipeMy dan teruskan cipta #SaatManisBersama Secret Recipe. ift.tt/2SlDnIF
Buat yang tertanya tanya macam mana suara boleh datang balik malam #AJL34 haritu.. #SchAwal ift.tt/2Sn3wai
Twiends™ uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter. We do not sell followers, we only provide display advertising. Bots & fake accounts are not permitted on twiends. © 2009
Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 6 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser  chrome