Mikha Angelo

All Photos Twitter.com
Sore-nya Jakarta lagi bagus banget hari-hari ini
My name is giovanni giorgio But everybody calls me
Yang di Jaktim, harus banget cobain TeppanGo. Beneran enak banget, beef rice bowl nya bahkan sushinya enak bgt, satenya juga enak twitter.com/geugouia/statu…
Minta rekomendasi makanan yg enak di gofood/grabfood dong!
Untuk apa kol digoreng kalau tidak sampe sedikit gosong
Another friday, another set of new songs
Paying attention > getting attention. Watch Joseph Gordon Levitt's full TED Talk on how our obsession with likes and followers is ruining our creativity: t.ted.com/fBbckVW
Retweeted by Mikha Angelo
If It's For You - TheOvertunes | Selamanya Live 🎧 youtube.com/watch?v=X7hOKF…U
Retweeted by Mikha Angelo
I think the "Ted Lasso is getting over-recognized because it's nice" discourse is inaccurate. I don't think it's nice; I think it's kind. I enjoy a lot of dark, edgy, existentially anxious stuff, but it takes a lot of brains and talent to touch dark stuff through a kind lens.
Retweeted by Mikha Angelo
Have a wonderful day, fellow amateurs!
Gandy bakery udah tutup ya? 😥
Congrats to #TedLasso’s Jason Sudeikis on his #Emmy win for Outstanding Lead Actor in a Comedy Series! editorial.rottentomatoes.com/article/2021-e…
Retweeted by Mikha Angelo
Siapa yg pake indihome dan telkomsel yuk kumpul
Thankyou Tunist, @RajaGiannuca and all crew for #SelamanyaLive part 1. It was a great night Tunists! Let’s join our #SelamanyaLive part 2 soon! 👀 See yaa👋QGk
Retweeted by Mikha Angelo
“Berikan aku 10 tepukan Huberd van Reuler, niscaya akan kuguncangkan dunia.” 👏🔥🇳�youtu.be/S-aHAxhmQpA23la
Retweeted by Mikha Angelo
Ini dia fullnya youtu.be/S-aHAxhmQpA Footage rekaman album tahun 2014
Yuk siapa yang udah nggak sabar? Daripada bingung mau ngapain sebelum #SelamanyaLive: Part 1 dimulai, mampir ke toko kami terlebih dahulu untuk mendapatkan oleh-oleh dari konser nanti malam tokopedia.com/theovertunes 📸 :@y_hubnerri
Retweeted by Mikha Angelo
Bonus clip. Goodnight!
Gimana documentary 2014 rekaman selamanya tadi?
Lega, cape, seneng😩 Thankyou for watching#SelamanyaLivePart11 See you, part two!
HERE WE GO! Our setlist for #SelamanyaLive Ini adalah setlist lagu yang akan kita mainkan saat #SelamanyaLive BESOK MALAM. Diantara lagu diatas, lagu-lagu mana yang paling nggak sabar kalian dengerin? Share with us Lads! #SelamanyaLive
Retweeted by Mikha Angelo
🤞 doain ya tunist biar lancar semua malam ini!#SelamanyaLivePart11 youtu.be/EYG08UOqoLgC
Concert day. Everyone’s invited! Sampai bertemu jam 7 nanti ya, Tunist! 🔗:youtube.com/c/TheOvertunes…Hc
Retweeted by Mikha Angelo
Mau mengenang era #Selamanya ah biar vibe #SelamanyaLive tuh kek jaman masih muda gitu. Dulu, tuh masih pada piyik tuh boys. Nama Fans masing-masing aja beda. Djimbas, reulette, mandess. Chakep, coba aja cek username fanbase Twitter bejibun. #TheOvertunes #Theovertuneselamanya
Retweeted by Mikha Angelo
Selamat pagi! Konser #SelamanyaLive @TheOvertunes jam 7 malam ini. Lumayan deg-degan. Tapi, untungnya sudah cukup banyak latihannya. Jadi, harusnya semua baik-baik saja nanti. You guys ready @Reu_nathaniel @Angelo_Mikha @giovannigarry ? Semangat!
Retweeted by Mikha Angelo
Morning! Its concert dayy See you 7pm!
Ada yang kurang rasanya kalau nonton #SelamanyaLive tapi gak ada Merchandise yang bisa dijadiin kenangan. Makanya spesial kita bikin PRE-ORDER Khusus buat Tunist, yang udah gak sabar buat beli merch kita lagi setelah 2 Tahun berlalu. Yuk simak Thread ini, apa aja merchnya?
Retweeted by Mikha Angelo
Kesenengan ada motorized sliderr
Persiapan lancaaar 😁 ga sabar! Barusan aku sama@Reu_nathaniell ambil peralatan camera di tempat rental nya haha Hari ini mau finalize detail2 acaranyaatwitter.com/ainunjryhh/sta…3
Dari semua itu banyak yang bicara soal musik idealis, tapi semuanya cenderung tidak sama cara pandangnya. Jadi apa itu idealisme? pophariini.com/idealisme-oleh…
Retweeted by Mikha Angelo
NEWS. @TheOvertunes SelamanyaLive part. 1 Live-stream concert 17 September 2021 - 7pm WIB See you!
Retweeted by Mikha Angelo
Concert week 😵‍💫😁
Fiction books aren't real but the ideas they produce are. Don't limit yourself to non-fiction.
Retweeted by Mikha Angelo
Apart from Woodman and Maximin, the team played quite well, Almiron was excellent. This loss is on Mike Ashley not investing into the team. No backup striker will prove costly. #nufc 😢😠
12 goals conceded in 4 games. Huge issues all over the pitch #NUFC
Retweeted by Mikha Angelo
Twiends™ uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter. We do not sell followers, we only provide display advertising. Bots & fake accounts are not permitted on twiends. © 2009
Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 6 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser  chrome