Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

YanaSamsudin

Good Morning everybody!!!!!!! πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ senyum tak pagi nih... Jangan muncung macam saya.. Semalam... Werk werk werk werk werk.. Sampai lewat pagi πŸ˜πŸ’ tu gaya perah baju.. Hahaaaa *Photoshoot new collection. Dapatkn di @ayanahijab apa yg korang nampak.. 😘 cc @fadzilzahari @
Salam & Good Morning... #Photoshoot #Ambassador
Laaa….#Kakyong nak jawab tapi tak sempat. Korang cuba call @Era_FM utk menyertai ye? Banyak lagi faedah kad kredit #CIMBTesco5 nih, SMS TC5 ke 68833 untuk mohon hari ni jugak! #erafm #CIMBTesco5 @cimbmalaysia @tescomalaysia @yanasuperfriend
Salam & terima kasih @shikinmajid & family & Ruzana @lailafabrika for this lovely flowers for @ayanahijab #Store Sek 7 Shah Alam... 😘
Sekental mana pun wanita tu, kita percaya bila dia datang bulan, dia akan rasa kurang keyakinan. Lagi2 bila ada bau yang tak sedap. Kita pakai Kotex Odor Care. Jadi tak ada masalah bila nak lepak dan mesra dengan BFF! Jom amik gambar dengan BFF ramai2 dan menang hadiah beli-belah atau percutian ke B
Yeayyy dapat hadiah!! Jom main malam ni!!! Hehe terima kaceh #EnKetuaRumah @fadzilzahari 😘 ngeeeee #FavInTheWorld ! #LEGO β€οΈπŸ’‹πŸ˜˜ Siapa fav sama saya angkat tangan☝🏻️ πŸ™ˆ
Jom... @ayanakemaman buka booth @ayanahijab di RTC Terengganu Bandar Al Muktafi Billah Shah ☺️ jemput jemput datang...
Alhamdulillah.. Safely arrive at Kuala Terengganu... See you guys tomorrow 10 am at Balai Orang Ramai (BALORA) Bandar AMBS Dungun sempena pelancaran RTC Terengganu .. Tq @fireflyairlines for the hospitality..
Hikhik... Fans tunjukkan guna #Boomerang tadi... @ayanahijab #AyanaStore
Abg bulu kat sebelah
Okay settle dah! Sporting adik adik ni, panggil 3 orang naik satu pentas! Ni semua muka adik adik berjaya dalam pertandingan mewarna.. Semoga berjaya ya dik bila dewasa dan bijak melabur simpan duit banyak banyak nanti boleh bantu keluarga dan guna duit untuk sambung belajar! Muahx! #MSAM2016 @MSAM2
Adik adik di Tapah ni memang sporting habis, berani diorang ni... Panggil 3 orang 10 orang yg datang naik pentas... hikhik... #MSAM2016
Assalamualaikum orang Tapah... Tengah sarapan ker tu..? Jap lagi pukul 11 pagi nak jumpa korang di Stadium Mini Tapah untuk Pertandingan Mewarna #MSAM2016 jom jom 😘😍 @asnbinsta @ayanahijab
Nak tambah! Material tak panas! Huehue! #HaruslahCantik !! πŸ˜˜β€οΈπŸ’‹πŸ’πŸ˜ #Repost @ayanahijab with @repostapp. ・・・ Jualan As Is #AyanaByYanaSamsudin ! 22 April - 2 Mei sahaja !!!! Harga tak masuk akal! Kami menawarkan Tudung #AyanaBasicCantik #AsIs yang pernah terjual sebulan 50,000 helai! Tudung edis
Macam mana ni? Perkahwinan tak sah sbb abg yang sepatutnya jadi wali tetiba hurmmmm.... Benda mcm ni jangan main main... Tak pasal pasal ... Korang tahu susunan sebenar Sah Wali? Kes ni lagi penin.. Hanya dengan satu "perkataan" daripada wali ke Tok Kadi yang hadir terus jadi tak sah... Kawen dah be
#Qanun99 act posing.. Good Morning! Selamat pagi semua! Jam 7.30pm every Friday .. #AstroOasis #AstroMayaHD @faridkamilz @itsaidilaziz @yanasamsudin
Hmm... rasa2 nak masak untuk #EnKetuaRumah hari ini @fadzilzahari ... boleh bagi cadangan tak? πŸ€”πŸ€”πŸ€” #CIMBTesco5 #dahlamatakmasak #shoppingsakankatTesco #nakbelanjatapinakkurangharga #rebat5tunaisetiaphari Nak mohon? SMS TC5 ke 68833 @cimbmalaysia @tescomalaysia @yanasuperfriend
Morning.... Shooting #ResepiMemikatSuami #Astro @jihanmuse
Waalaika Wa'alaihissalam... Diaorg singgah #AyanaStore kebetulan masa saya takda .. Diaorg kirim salam.. Terima kasih ya sis semua.. Sudi support @ayanaofficialhq ... Harap berpuas hati.. Muahx! 😘😍 β€οΈπŸ’‹ #aYanaByYanaSamsudin #AyanaBasicCun #AyanaBasicCantik #aYanaFFM #AyanaSergio #ayanatweedcantik
Membelek detailing ... Di #AyanaStore @ayanaofficialhq ... Sila sila sis.. 😘 ketelitian dan kualiti dengan harga mampu milik kepuasan kami.. Muahx! ..... . . . . . . 9a, Jalan Plumbum P7/P, Seksyen 7, 40000 Shah Alam. βœ… follow @ayanaofficialhq untuk lebih detail . #aYanaByYanaSamsudin #ayanaAuth
Wah! Ada delivery! πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ’‹πŸ˜˜β€οΈπŸ’‹πŸ˜˜β€οΈ dari @bidai_blinds_boutique terima kasih sis.. Lagi berseri store kami .. #AyanaStore #aYanaByYanaSamsudin #ayanaAuthorisedStockist #AyanaOnliners #AyanaBasicCun #ayanaTweedCantik #AyanaSergio #aYanaFFM #AyanaBasicCantik
Terima kasih kk ina @inafiona sudi mampir ke store kami πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜β€οΈπŸ’‹....... Ha yang lain lain tu.. Mai mai #AyanaStore hari ni ada special diskaun untuk semua item!! Kami lanjutkan lagi promosi khas untuk kesayangan ku semua.. Tanpa memilih bulu.. Huhu.. Ada special gift lagi 😘. Untuk keterangan la
Terima kasih siapa yang sudi tengok #qanun99 di #AstroOasis #AstroMayaHD jam 7.30pm sekarang 😍😘 ... Tq @nazmyaffan for this gorgeous πŸ˜‰ outfit and tq @fatinfarhanariffin @beritaharian for beautiful write up.. Muahx! 😘
Salam... Ada tak kawan korang yg perlu diselamatkan dari terus minum kopi lain yang kureng best... Jom join peraduan ESSENSOβ„’ For You di Facebook page @ESSENSOmy dan anda berdua akan berpeluang memenangi ESSENSOβ„’ setiap seorang #ESSENSOMalaysia www.facebook.com/ESSENSOMalaysia/
Selalu beli jubah material panas , nipis dan gatal? #AyanaJubahTweed adalah penyelesaian.. Kain selesa, tak jarang, nampak lebih classy & elegant.. Nak rasa betul betul materialnya yang selesa tu? Mai datang sini : 9a, Jalan Plumbum P7/P, Seksyen 7, 40000 Shah Alam. βœ…@ayanaofficialhq ・・・ Ayana S
 
Twiends uses the Instagram™ & Twitter™ API's, displays their logo's & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain their property.