Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

YanaSamsudin

Cantik menarik da bomb! Bergaya dengan #AyanaBasicCantik from @ayanahijab . #yangBulatJadiBujur ・・・ Wow #AyanaBasicCantik bertambah seri sis sis ni 😍 thanks for the photo: @leen8505 #AyanaByYanaSamsudin
Selamat pagi.. Bila nak siap sarapan @pandarudin nih.... Owh lupa panda makan biskut kering aja ... πŸ™„ .. Panda tak memilih, jangan puji.
Tak peduli, nak gelak jugak! Hahahaa tapi kalau jumpa diaorg ni mmg nak gelak pun .. Diaorg happening!! πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ’
Cari barang tak jumpa ke #KakYong ? Perempuan gitu lah.. Sekecil mana pun beg tu tetap tak jumpa barang πŸ™„πŸ™„πŸ™„πŸ™„πŸ˜œ belum lagi beg beso... Selesai kerja hari ini... 😘
Haa... Tudia... @cimbmalaysia #CIMBtesco5
Bila nak panjang rambut awok nih... Lambatnyewwww hahahaa @fadzilzahari ... rambut pun boleh merajuk eh? Mitos tu #tb
2 sudu untuk memasak, 1 sudu masuk dalam mulut saya... πŸ™ˆπŸ˜˜ Siapa geng! Sep sikit! πŸ‘‹πŸ» #OliveOilExtraVirgin #MasakSupDaging
Selamat hari guru!! Tak kira apa subjek yang anda ajar, tak kira umur pelajar serta status mereka yang kamu did, tak kira lah kalau hanya mengajar cara nak masak air atau hanya cara pakai kasut kamu tetap MATAHARI dalam hidup kami! Bagi yang dah meninggal dunia kita sedekahkan Al-Fatihah. Sayanggg
Hujan hujan ni.... Tambah tepung dan telur, masuk air suam sikit... Jadilah...... Apewww?? Hihi
Assalamualaikum... Selamat pagi @ayanahijab
Yeayy! Yana dah menang voucher Handphone rm500 ! Betul betul permainan paling mudah dalam dunia! Ibu mengandung macam yana ni pun boleh main tau.. Caranya install apps webe850 klik link ni bit.ly/1R05Isq kat bio saya & then download. pastu scan VR code banyak banyak kat dalam tu , kumpul lah
Mai mai Sunway Pyramid sekarang... Kita join games yang paling senang dalam dunia ni #webeamazing masuk dalam Maze pastu scan QR code je, paling banyak korang boleh scan boleh menang... Sebelum tu download apps ni dulu bit.ly/1R05Isq klik link kat bio saya & then download
Jasamu juga kami kenang... Nah bunga digital πŸ’πŸŒ·β€οΈ. ... Bila pulak hari Doktor eh? 😁😁😁 #Yanasuperfriend #YSF @yanasuperfriend .. @dijasahran
Salam... morning... Korang breakfast aper? Kitorang #RendangChefDivaAA @divaazwanavaz 😍
Sila.. Simpan num ini.. πŸ˜ƒ
Set B! Ya.. Ini confirm tak hangit huhu.. tq #EnKetuaRumah 😘😍 @fadzilzahari ... Selamat pagi semua!! πŸ˜ƒ
Ok lah, not bad.. Tq #EnKetuaRumah .. Bau hangit satu rumah ni di kerjakan hahahaha... Nak tgk dvd katanya , jadi ni set A untuk malam ini.. Hahahahaaadoiii @fadzilzahari ...
Assalamualaikum... Selamat tengahari... Dah makan lum??
Macam dah raya kami ni hahhaa... With lovely family...
Tahniah @ameelda dah selamat jadi tunangan orang.. Tahniah juga @makjiah 😘😍
Isk isk.. Siapa dak yang comel nih sebelah kita?? Hihi ramai gadis nanges ni tengok kita selfie dengan dier.. Huhu πŸ™ˆ @oneforteen
Pengorbanan ibu memang tak terbalas, tersentuh bila tengok video Sempena Hari Ibu ni. Untuk mak, Selamat Hari Ibu. Rindu Sangat!! InsyaAllah, tahun depan Yana bergelar ibu juga. Dah tengok video ni, sampaikan Salam ucapan Selamat Hari Ibu Yana pada ibu korang k #MassimoILoveMom #Ikatan https://goo
Kami dah sampai Mydin USJ 1 now... 😘😍
Saya bakal jadi ibu kira boleh join tak? πŸ™ˆπŸ’ ☺️ #Repost @ayanahijab with @repostapp. ・・・ Assalamualaikum semua... Berita baik!!! @AyanaHijab nak bagi diskaun hebat untuk #HariIbu #MothersDay ini... Bagaimana? 1. Follow, Repost & Hashtag #AyanaHijab #AyanaByYanaSamsudin 2. Belilah apa saja barang
Salam... Yana nak praktis selfie siap2 hari ni sebab yana akan berada di @mydinmalaysia USJ 1 Subang Jaya pada pukul 2pm esok 7 Mei Sabtu... Jumpa korang esok okay, yang paling bestnya korang boleh join @supermalaysia contest & menang Rm250,250 wah..!! Hikhik... 😍
 
Twiends uses the Instagram™ & Twitter™ API's, displays their logo's & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain their property.