Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

YanaSamsudin

Hikhik... Ada 7 Yana kat @ayanahijab harap #EnKetuaRumah @fadzilzahari tak confuse... Sesaper kat Sek 7 Shah Alam jemput mai singgah, #KakYong di sini je hari ni insyaAllah... Kalau sesat call 01132621699 / 0355247321 okay..😻
Perghhh...!! RM100,000 Hadiah Utama menanti anda dalam Peraduan Super Syiok Ulang Tahun Ke-25. Inilah peluang anda untuk menang. Cepat, beli produk SUPER dan guna kod peraduan untuk menyertainya! Klik sini bit.ly/1QzwDP3
Hahahaaa! @bornandbreadkl story... Esok cuti gi makan sana.. Nyummssss ... @fadzilzahari @dianadanielleb
Assalamualaikum salam jumaat πŸ˜˜πŸ’ @ayanahijab @fadzilzahari
Haaahahahaa masih mencari #KekSejuk .... Adakah yang ini? @fadzilzahari ?! Hikhik Salted Brawnies with ice cream nyummmnyummmmss!!
Lunch kat sini tadi!! Nyummsss!! @bornandbreadkl @fadzilzahari @dianadanielleb
Hasil air tangan mak buyung... πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ ... Jangan tanya banyak banyak, gi je rembat sehelai dua, lambat habis.. Sementara mak buyung masih larat buat huhuhu... Nak hantar tailordah tak terima huehuehue. βœ…Alamat Ayana Store : 9a, Jalan Plumbum P7/P, Seksyen 7, 40000 Shah Alam. (Atas kedai Kasut Bata)
#Bismillah βœ…Alamat Ayana Store : 9a, Jalan Plumbum P7/P, Seksyen 7, 40000 Shah Alam. (Atas kedai Kasut Bata) βœ… follow FB / IG : @AyanaHijab untuk lebih detail . Order online: Whataspp : πŸ“±πŸ“² +601132621699 / πŸ“žβ˜ŽοΈ +603 55247321 www.ayana.com.my Business Hour: 10.30am -8.30pm Everyday Open. Ata
・・・ We want you!!! Lets submit your resume at ayanaxhurriya@gmail.com now!!!
Muahx! Selamat malam! 🌸 @ayanahijab ... Nanti oic yang lain kita buat grid lain tau..... 😘😘😘😘
Haha siapa punya kartun nih.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ cc @fadzilzahari
Jauh fly dari Sabah.. Beli Baju Melayu @fzbyayana ... Segak bah.. Terima kasih 😍 Belakang tu kosong dah balang biskut raya @yanasupercookies.. Huhuuu
Salam Hari Ahad!!! Kumbang kumbang kat luar dah ready lum nak tackle bunga bunga @ayanahijab ni utk ibu, isteri, adik & gf hikhik... #BasicShawlBunga #AyanaByYanaSamsudin . . . . . . . . . . . . Alamat Ayana Store : 9a, Jalan Plumbum P7/P, Seksyen 7, 40000 Shah Alam. (Atas kedai BATA) βœ… follow FB /
Abaikan jari #KakYong ya.. Banyak menjahit jadi kasar. Huhu.. #AyanaGlamRaya ?!! Agak agak esok dah ada kat #AyanaStore kot.. πŸ€”πŸ€”πŸ€” .. . #Repost @ayanahijab with @repostapp. ・・・ Antara Koleksi raya yang #AyanaHijab #AyanaByYanaSamsudin akan release.. Pastinya Glam & LEdition .. Sebab kami tak nak r
Selamat petang.. Dengan ucapan: "Makan cekodok jangan lupa kita kat sini.."... @ayanahijab . . . . . . . . Alamat Ayana Store : 9a, Jalan Plumbum P7/P, Seksyen 7, 40000 Shah Alam. (Atas kedai BATA) βœ… follow FB / IG : @AyanaHijab untuk lebih detail . Order online: Whataspp : πŸ“±πŸ“² +601132621699 /
"Semua benda sedap.. Hanger, kain .. Nyummmms. Apa tengok tengok , pinjam jari .... " - @pandarudin Umur saya setahun setengah saya masih di kira baby kan? πŸ™ˆπŸ™ˆ
Salam Jumaat.. Tq @hitsutusanmalaysia & @aydakamaruddin & #EnKetuaRumah @fadzilzahari . Tq @ayanahijab .. 😘
Demi kepuasan kamu... 😘 & rezeki yang halal #AyanaByYanaSamsudin Keluaran ▢️ @ayanahijab #HandMade #TaukeHandMade #ShawlBasicBunga #SiapaKataTaukeGoyangKaki πŸ™ˆ .. Good Night everybody ! 🌸 Alamat Ayana Store : 9a, Jalan Plumbum P7/P, Seksyen 7, 40000 Shah Alam. -( Atas kedai BATA ) βœ… follow
Cantik menarik da bomb! Bergaya dengan #AyanaBasicCantik from @ayanahijab . #yangBulatJadiBujur ・・・ Wow #AyanaBasicCantik bertambah seri sis sis ni 😍 thanks for the photo: @leen8505 #AyanaByYanaSamsudin
Selamat pagi.. Bila nak siap sarapan @pandarudin nih.... Owh lupa panda makan biskut kering aja ... πŸ™„ .. Panda tak memilih, jangan puji.
Tak peduli, nak gelak jugak! Hahahaa tapi kalau jumpa diaorg ni mmg nak gelak pun .. Diaorg happening!! πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ’
Cari barang tak jumpa ke #KakYong ? Perempuan gitu lah.. Sekecil mana pun beg tu tetap tak jumpa barang πŸ™„πŸ™„πŸ™„πŸ™„πŸ˜œ belum lagi beg beso... Selesai kerja hari ini... 😘
Haa... Tudia... @cimbmalaysia #CIMBtesco5
Bila nak panjang rambut awok nih... Lambatnyewwww hahahaa @fadzilzahari ... rambut pun boleh merajuk eh? Mitos tu #tb
2 sudu untuk memasak, 1 sudu masuk dalam mulut saya... πŸ™ˆπŸ˜˜ Siapa geng! Sep sikit! πŸ‘‹πŸ» #OliveOilExtraVirgin #MasakSupDaging
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.