Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
YanaSamsudin
actor singers 649,626 followers
Cepat upload video sorakan hebat dan ceria di instagram dengan hashtag #SayaTeamMalaysia dan #TMFanRun2014
Makep up by @epietemerloh87 , accessories by @thepenselmalaysia @thepenselbysk @Yana_Supa , tq @haswendy ..... fb.me/2nO9b65MV
Mudah, selamat dan cepat dengan Internet & Mobile banking dari #RHBNow. Boleh buat transaksi kat mana je! bit.ly/rhbnow
Hopefuly hari ni sempat ambik 'diaorg' ni semua... Rindu... Miss miss... #Cat #pet #family #meow fb.me/2Rt7kHtRW
Hopefuly hari ni sempat ambik 'diaorg' ni semua... Rindu... Miss miss... #Cat #pet #family #meow instagram.com/p/sJcKPlGjtQ/
Good Morning! Selamat pagi! ;D fb.me/1IxvkJXGX
Pastikan badan korang sihat,mantap dan kuat untuk larian nanti! #TMFanRun2014 #SayaTeamMalaysia
Ini lah hadiah utama peraduan tu.. Kod rahsia nak menang ada dlm bungkusan Kopi Super.. Selamat mencuba ;D... fb.me/3tWJtP8Ke
Kak Yong bangga dengan semua #YSF yang dah daftar untuk sertai #TMFanRun2014 #SayaTeamMalaysia
Out station kejap , dapat pic ini.. Kenapa pokok bunga aku pun nak curi! ... Klu nak, minta.. Kita boleh bg..... fb.me/1w2vZ8Spa
Out station kejap , dapat pic ini.. Kenapa pokok bunga aku pun nak curi! 😢 ... Klu nak, minta.. Kita…instagram.com/p/sHC3fqGjlA/Z
Mesti ramai yg teringin nak memiliki kereta kan? Apakat korang try contest ni bit.ly/TheSecretToASm… Nissan Almera kot #SuperSecret
Salam & morning orang Pahang, kitorang akan berada di PASARAYA TUNAS MANJA BERA PAHANG pukul 3pm nanti, saper nak... fb.me/3d2mXDLuK
Kiter happy sgt sebab ramai yg menunjukkan semangat #SayaTeamMalaysia kiter yakin korang pun sama sebab ramai... fb.me/1dCdDFb8w
Salam orang Kuantan... Sekarang kiter kat Nirwana Hyper Mart Batu 3... Malam nanti pukul 8 kat TMG Mart Indera... fb.me/3Fuxj3cET