Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
YanaSamsudin
actorsingers 731,357 followers
Selamat pagi!!! Jom holiday sama2 nak tak? Yana nak pergi Beijing ni, siapa nak pergi dengan saya?... fb.me/1hR59OAY2
Selamat pagi!!! Jom holiday sama2 nak tak? Yana nak pergi Beijing ni, siapa nak pergi dengan saya?… instagram.com/p/ucQ5CKGjje/
Masih tak mahu lelap... Ngeee esok korang makan maruku kewww fb.me/6OrkaJO7Z
Masih tak mahu lelap... Ngeee esok korang makan maruku kewww instagram.com/p/ubPTyomjqB/
Hahahaa lol RT @flwrqueen_: @YanaSamsudin thanks for the "bijirin" sangat rangup! hahahaha instagram.com/p/uac6f3OL8i/
Happy Depavali for my indian friends! 󾔠󾔐󾔗󾬗󾔕󾔝
Pelancaran produk terbaru saya, #SarapanBijirin sekarang di Klang Parade... Jom jom sekarang... Sila sila hikhik fb.me/3jCBkOnQ4
Pelancaran produk terbaru saya, #SarapanBijirin sekarang di Klang Parade... Jom jom sekarang... Sila… instagram.com/p/uZuVN4GjpI/
lagi 12 hari je lagi @SiniAdaFest excited nk jumpa korang 1hb & 2hb Nov ni #siniadafest @Yana_Supa... fb.me/1g0oVIMdP
lagi 12 hari je lagi @SiniAdaFest excited nk jumpa korang 1hb & 2hb Nov ni 😘 #siniadafestt…instagram.com/p/uYB8goGjmL/9
Semoga semua orang cantik macam bunga! -YS #Daisy #Flower fb.me/6QdLEmXMY
Semoga semua orang cantik macam bunga! -YS #Daisy #Flower instagram.com/p/uWyFZlmjuD/
Breakfast anyone? @YanaSuperFriend #YSF #YanaSuperfriend @Yana_Supa @YanaSuperCookies @YanaSuperfriendTalent... fb.me/24yMDrIBA
Hai mak.. Stalk FB kita ker.. Heww hewww ... Terima kasih masak ketam tadi.. Dapppppp dappppp — feeling excited
#NasiBerlauk ! Seawal pk1am, sewaktu org ramai tido lena, KakChik sekeluarga menyiapkan tempahan untuk pelanggan... fb.me/1nn4EhXgS
#NasiBerlauk ! Seawal pk1am, sewaktu org ramai tido lena, KakChik sekeluarga menyiapkan tempahan untuk… instagram.com/p/uTcc0nmjqG/
Omak ko!! Hahaha .. Ini kan kucing yang ada dialog "ini semua salah aku!" Kenapa dia ada kat sini? Lol hahahaha fb.me/6NJNfF0jl
Omak ko!! Hahaha .. Ini kan kucing yang ada dialog "ini semua salah aku!" Kenapa dia ada kat sini?… instagram.com/p/uSytWbGjq1/
Bila blk shooting mmg penat satu badan! Nak masak mmg takde mood. Apa susah... #MiSedaapCup lah jawapannya! Yums! #MiSupBaso
Yumyum Nasi Goreng Tiram, dan pelbagai menu berasaskan Tiram di #Tawang #kelantan ..Rm8.00 je sepinggan. Nak... fb.me/77k9MhYOC
Yumyum Nasi Goreng Tiram, dan pelbagai menu berasaskan Tiram di #Tawang #kelantan ..Rm8.00 je… instagram.com/p/uQkqYYmjvT/
#MeeTiram kat #tawanh #Bachok #Kelantan , cuba kira tiram tu ada berapa ekor dalam semangkuk... fb.me/3JkPyLCxZ
#MeeTiram kat #tawanh #Bachok #Kelantan , cuba kira tiram tu ada berapa ekor dalam semangkuk... instagram.com/p/uQWUOJmjoO/
Tiba-tiba rindu kat mak kiter. Nak masak #MiSedaapCup lah! Sebab rasanya seperti masakan mak tersayang! Satu cup... fb.me/3gdz4kGQL
Haa haa .. Tarik lidah tu karang... Grrr fb.me/6QfD8t0HC
Haa haa .. Tarik lidah tu karang... Grrr instagram.com/p/uPjPWtGjkp/
Aku tak tahu sama ada kau rindukan aku ataupun tidak.. Jika rindu, tunjukkanlah tanda.. 󾀽󾠦󾍔󾁀
Ada ice cream, ada roti potong, ada jagung, buahan campuran dan lain lain.. Semunya 10jenis campuran! Nyumm nyumm... fb.me/1KbnEdxIz
Ada ice cream, ada roti potong, ada jagung, buahan campuran dan lain lain.. Semunya 10jenis campuran!… instagram.com/p/uN5TfQGjk2/
I posted a new photo to Facebook fb.me/1FYkqk91J
Takut nak guna internet banking sebab faktor keselamatan? Tak perlu risau, sebab transaksi kita selamat! Dah lah... fb.me/2nZJNTjwu