Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
YanaSamsudin
actorsingers 731,357 followers
#NasiBerlauk ! Seawal pk1am, sewaktu org ramai tido lena, KakChik sekeluarga menyiapkan tempahan untuk pelanggan... fb.me/1nn4EhXgS
#NasiBerlauk ! Seawal pk1am, sewaktu org ramai tido lena, KakChik sekeluarga menyiapkan tempahan untuk… instagram.com/p/uTcc0nmjqG/
Omak ko!! Hahaha .. Ini kan kucing yang ada dialog "ini semua salah aku!" Kenapa dia ada kat sini? Lol hahahaha fb.me/6NJNfF0jl
Omak ko!! Hahaha .. Ini kan kucing yang ada dialog "ini semua salah aku!" Kenapa dia ada kat sini?… instagram.com/p/uSytWbGjq1/
Bila blk shooting mmg penat satu badan! Nak masak mmg takde mood. Apa susah... #MiSedaapCup lah jawapannya! Yums! #MiSupBaso
Yumyum Nasi Goreng Tiram, dan pelbagai menu berasaskan Tiram di #Tawang #kelantan ..Rm8.00 je sepinggan. Nak... fb.me/77k9MhYOC
Yumyum Nasi Goreng Tiram, dan pelbagai menu berasaskan Tiram di #Tawang #kelantan ..Rm8.00 je… instagram.com/p/uQkqYYmjvT/
#MeeTiram kat #tawanh #Bachok #Kelantan , cuba kira tiram tu ada berapa ekor dalam semangkuk... fb.me/3JkPyLCxZ
#MeeTiram kat #tawanh #Bachok #Kelantan , cuba kira tiram tu ada berapa ekor dalam semangkuk... instagram.com/p/uQWUOJmjoO/
Tiba-tiba rindu kat mak kiter. Nak masak #MiSedaapCup lah! Sebab rasanya seperti masakan mak tersayang! Satu cup... fb.me/3gdz4kGQL
Haa haa .. Tarik lidah tu karang... Grrr fb.me/6QfD8t0HC
Haa haa .. Tarik lidah tu karang... Grrr instagram.com/p/uPjPWtGjkp/
Aku tak tahu sama ada kau rindukan aku ataupun tidak.. Jika rindu, tunjukkanlah tanda.. 󾀽󾠦󾍔󾁀
Ada ice cream, ada roti potong, ada jagung, buahan campuran dan lain lain.. Semunya 10jenis campuran! Nyumm nyumm... fb.me/1KbnEdxIz
Ada ice cream, ada roti potong, ada jagung, buahan campuran dan lain lain.. Semunya 10jenis campuran!… instagram.com/p/uN5TfQGjk2/
I posted a new photo to Facebook fb.me/1FYkqk91J
Takut nak guna internet banking sebab faktor keselamatan? Tak perlu risau, sebab transaksi kita selamat! Dah lah... fb.me/2nZJNTjwu
Hikhik, Mi Goreng Asli dlm #MiSedaapCup ! Kenalah masuk stok sikit!! Lahhh rasa lapaq pulak! Jemput makan.. #MiSedaapCup
Saya bersama pengasas Natika Gold & Diamond , Puan Cheq Nasiah & menantunya Dini. Tq @NatikaGroup @GlamSisterss... fb.me/6KuOf94sD
Saya bersama pengasas Natika Gold & Diamond , Puan Cheq Nasiah & menantunya Dini. Tq natikagroup… instagram.com/p/uKiLfXmjsh/
Kemesraan yang bukan di buat buat adalah perasaan yang paling bertahan lama.. -YS @YanaSuperFriend #YSF... fb.me/1GBBXUJYB
Kemesraan yang bukan di buat buat adalah perasaan yang paling bertahan lama.. -YS yanasuperfriend… instagram.com/p/uJ80EHGjnA/
Cutting cake! Semoga dilimpahkan rezeki dan cepat temu jodoh! Amin.. #HappyAdvanceBirthdayNeddyz !! @NeddYz... fb.me/3kJcj0oSc
Cutting cake! Semoga dilimpahkan rezeki dan cepat temu jodoh! Amin.. #HappyAdvanceBirthdayNeddyz !!… instagram.com/p/uJA3BDmjo7/
I posted a new video to Facebook fb.me/3zSj5vq8t
RT @YanaSamsudin: Dgn #RHBNow, kita boleh bayar bil atau buat bayaran pada sesiapa sahaja. Pilih je ... tmi.me/1eNEzy
Dgn #RHBNow, kita boleh bayar bil atau buat bayaran pada sesiapa sahaja. Pilih je 'Open Payment'. Tp utk iOS je tau! tiny.cc/rhbnowmobile
Pernah jadi student? Tahukan kalau perasaan masa jadi student bila assigment kurang support drpd org luar kita... fb.me/27crhJNmr
Pernah jadi student? Tahukan kalau perasaan masa jadi student bila assigment kurang support drpd org… instagram.com/p/uH36dsGjrL/
Baiklah peribahasa hari ini: "Baik berjagung-jagung sementara (padi belum masak) menanti padi masak" - Sementara... fb.me/6X3IWns0T
Alaaaa... Kita memang suka kucing.. Tak salah kan selalu up pic kucing kita... Takkan pasal up pic kucing selalu,... fb.me/6N0ueO4vN