Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Jessica Veranda

Hari ini lagi dingiiin banget, heheh.. Semangat buat kegiatannya, Godspeed! πŸ’™#jkt48goestohokkaidoo4
Belum siap pose.. Yaudah deh.. πŸ˜‚οΏ½#jkt48goestohokkaidodzu
Satu kamar dengan mereka, Noboribetsu onsen, hihihih, seruuu πŸ’™οΏ½#jkt48goestohokkaidodiw
Salah satu photo yang aku banggakan.. Candid.. Tapi kayak poster drama πŸ˜‚ *iyaahaja*#JKT48GoesToHokkaidooa
Kayak lagi di videoclip, heheheh @C_MichelleJKT48 jadi modelnya πŸ˜‚οΏ½li
Dear Pipi... yang sabar yah.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚#JKT48GoesToHokkaidoaTqNM
I love you πŸ’™U
There's only 1 thing 2 do 3 words 4 you...
Abis visit ke hpm dan ahm office honda mobil dan motor
Retweeted by Jessica Veranda
Hari ini visit HPM @hondaisme & @welovehonda AHM~ Its Honda day~ Heheheh, pertama kalinya 😊y
Siaaaang, habis visit office Honda nih, heheheh Sudah makan siang kah ?
Sudah perjalanan kembali ke Jakarta, huuuft, tak bisa jalaan", semoga next time bisa jalaaan" di Banduung, hihihih 😊c
Thankyouuu Banduuung, tadi seruu banget, ikut nyanyi bareng" jugaaa, Clas:H 2017 have fuuun~ πŸ’™οΏ½ZM
Happy birthday mood maker and fun entertainer @jcvanJKT48! Thank you for inspiring happiness #letsB21ngHappinessJJ
Retweeted by Jessica Veranda
Good niight, sleep well, sweet dream~ Jangan lupa bersyukur untuk hari ini~
Thankyouu for todaay~ Semoga terhibur dengan show nya πŸ’™ Perayaan ulang tahun Feni jugaaa#Fen18eautifulSunshineel
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.