Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
I am Mukhsin
mendalam meremang dengar hazama nyanyi lagu saloma #Meletop
Retweeted by I am Mukhsin
Hazama one òf the best singer ever... soul lain mcm!. #AirMataDiKualaLumpur
#ProjekPop once upon a time.
"Jangan beritahu seluruh dunia apa kamu mampu buat, tapi buktikannya!." - Tun Dr.Mahathir Mohamad
Retweeted by I am Mukhsin
Orang sekarang tak suka jika ditegur tapi suka kalau dipuji.
Retweeted by I am Mukhsin
Lebih baik dibenci kerana suka menegur daripada disayangi kerana dek suka memuji.
Retweeted by I am Mukhsin
Wahai Melayu! Allah tak akan ubah nasib Melayu, kalau kita Melayu tak nak ubah diri kita sendiri.
Retweeted by I am Mukhsin
"Saya berjaya ubah Malaysia, tapi saya gagal ubah pemikiran Melayu" - Tun Dr.Mahathir Mohamad pic.twitter.com/xXdBGYVcH5
Retweeted by I am Mukhsin
Kalau salah kita kena tegur, sekiranya kita diam dan puji kesalahan yg dilakukan maksudnya kita turut melakukan kesalahan.
Retweeted by I am Mukhsin
Berjaya atau gagal Melayu dimasa hadapan itu pilihan mereka, sekiranya mereka usaha dan rajin pasti mereka berjaya. pic.twitter.com/LT0RqMl6kB
Retweeted by I am Mukhsin
Rakyat negara ini perlu menjadikan Jepun sebagai contoh kerana rakyat negara itu sentiasa menyokong produk buatan mereka.
Retweeted by I am Mukhsin
Mengapa Rasulullah melarang meniup air yang panas? Ini dia kajian sains. pic.twitter.com/9GihkMN1Z0
Retweeted by I am Mukhsin
Jangan pernah takut untuk berkata hal yang betul dan benar walaupun ia mungkin dibenci.
Retweeted by I am Mukhsin
Tq Mr Sifu...credit to Wak Kertu! 😩😩
Kegagalan tu penting untuk diketahui,dirasai,difahami dan dihormati. Tetapi perlu untuk teruskan apa yang anda lakukan walaupun anda gagal..jangan lupa matlamat anda!
Aku suka tengok orang2 tua makan..the way diorg makan tu "karisma".
Setiap manusia benar2 bermasalah tetapi itu tidak bermaksud mereka harus dipinggirkan..biar tidak dibantu dgn duit,tetapi cukup dgn dengar😊
Di alaf baru ini,bila seseorang masih mengekalkan sifat2 tradisional dalam diri dia,aku respect.
@SyafieNaswip Ya Rahman,kurniakan keindahan hidup kpd kami dgn sahabat2 yg saling mengingatkan ttg kebesaranMu pic.twitter.com/M87tnrz7eI
Retweeted by I am Mukhsin
@SyafieNaswip hehe✌️.. Ok abg ayie.. Nnti org smpaikan salam kat dia.. Selamat bekerja bro.. Semoga segala urusan dipermudah :)
Retweeted by I am Mukhsin
@SyafieNaswip hai abg ayie.. Abg ayie nak bgtau esok kak farahhanani konvo HAHA..😂✌️pic.twitter.com/wrsJZhCEiRR
Retweeted by I am Mukhsin
Ya Allah andai mati lebih baik buatku,kau jadikanlah...Andai hidup lebih baik untukku,kau kuatkanlah diriku...Allahu Akbar..
Our dilemma is that we hate change and love it at the same time, What we really want is for things to remain the same but get better.
semua pandai main peranan. Tu yg layan tu. #KeranaAnggun
Retweeted by I am Mukhsin
@SyafieNaswip scene yg dalam rumah Aunty Zai n Ena tu mmg epik!!!!.lg satu suka sgt watak Ena yg gedik tu ha..menjadi!!
Retweeted by I am Mukhsin
@SyafieNaswip Beliau seniwati negara yang tiada galang gantinya.
Retweeted by I am Mukhsin
"Belum ada harga boleh tukar ganti akar umbi dan keturunan"
"Belum ada harga boleh tukar ganti akar umbi dan keturunan"-Aunty Zai.
Mak Azean Terbaik...banyak yang aku belajar daripadanya baik sebagai manusia mahupun kerjaku. Al-Fatihah buatmu,Mak.
Lagi satu aku suka scene Malik dan Ena bila ena rasa bersalah dan nak berubah...dari bawah sampai ke bilik atas..Shidi Oraza👍
Scene yang aku suka bila Aunty Zai and Ena berdialog dalam rumah,feeling dan menari...entahlah..lain macam scene tu..👍
Kalau boleh cetak cerita lama2 dulu balik alangkah syoknya...sejenis menyimpan dlm stok.. childhood!
Apa yang dipaparkan dulu benar-benar terjadi utk perspektif aku sebagai insan kecil..
Sempat layan #LayarLara lakonan arwah Mak Azean sbg aunty zai,Kak Ida Nerina,Abang Shidi Oraza.👍👍👍👍👍👍👍
Ramai yang mungkin tersilap,terlepas pandang yang aku dah besar...sehingga layanan diorg susah nak "in" dgn aku..
Aku bukan siapa2,tetapi aku punya prinsip&perasaan..Jika kamu ingin bgambar,terus sahaja dtg&bertanya..aku ok dan On.tak perlu ckp sombong!
Kadang kala org tersalah sangka akan mengomel dan mengada2..let me explain,mengomel sesuatu utk kerja baik daripada mengada2 tak da benda!
Aku bukan artis,bukan celebrity aku bukan duta,aku bukan siapa-siapa..Aku hanya seorang aktor dan anak kepada ayah dan mak aku..
PSYCHO (1960) Director of Photography: John L. Russell | Director: Alfred Hitchcock pic.twitter.com/seVSZ5wlsv
Retweeted by I am Mukhsin
Manusia datang dan pergi setiap hari, Selalu beringat, Tiada siapa boleh menolongmu kecuali dirimu. Apa-apa pun, Kena percayakan dirimu dan baru diikuti yang lain.
Azhan Rani bawak watak A.R Tompel ni mmg sgt terbaek 👍 👏
Retweeted by I am Mukhsin
Tatkala "aku" sedang memerhati, Datang seorang pakcik tua lalu menegur, Katanya, "Aku percaya pada perubahan,dan ia akan terjadi bila-bila". "Aku" tersentak. Hebat pakcik tu.
@SyafieNaswip Baca sekali setiap kali lps solat blh menjadi banteng diri kita dari sihir & gangguan Jin & Syaitan pic.twitter.com/Ma0GYgzKFp
Retweeted by I am Mukhsin
You feel yourself working to show something. I've learned to distrust that feeling.
Dia datang dan pergi setiap hari, Khabarnya ceria pulangnya sepi.