Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Syafie Naswip
Alunan mimpi berkaca zikir, Bahana dunia berperi sangsi. #MrAnakinQuotes #WadiTv3 #vscocam
Adrenalin suatu passion. #MrAnakinQuotes #WadiTv3 #vscocam
Takdir, Aku tahu akan takdir Dan aku tidak akan mempersoalkannya, Aku tahu segalanya berlalu seperti angin, Namun ku tahu setelah aku pergi. #MrAnakinQuotes #WadiTv3 #vscocam
Siapa dirimu? Adakah apa yang kau renangi atau yang apa yang kau senangi? #MrAnakinQuotes #WadiTv3 #vscocam
Cinta, Kau tidak tahu saatnya hadir, Saat tiba, kau sedari antara ketawa dan derita, Terasa kerdil akan sebuah cinta, Pengenalan hingga hujung hati, Pengakhiran bukan sekadar mimpi. #MrAnakinQuotes #WadiTv3 #vscocam
Hidupku tidak punya cita-cita, Tetapi ku selalu berharap tuhan mampu mencipta. #MrAnakinQuotes #WadiTv3 #vscocam
Hidup ini tidak perlu berdendam tetapi bermaafan. #MrAnakinQuotes #WadiTv3 #vscocam
Kalau saya boleh tahan saya berjaya #MrAnakinQuotes #WadiTv3 #vscocam
Aku suka kau, Aku cinta kau, Aku sayang kau, Kau suka kan? Kalau aku benci kau? Kau suka atau marah? Bukan benci juga perasaan yang dikurniakan oleh Tuhan. #MrAnakinQuotes #WadiTv3 #vscocam
Kadang kau akan rasa jemu akan minat mu, Kerana kau manusia. #SALUTE #MrAnakinQuotes #vscocam
Aku sayang kau, Namun aku lebih sayang dengan kerjaku. #SALUTE #MrAnakinQuotes #vscocam
Aku menulis apa yang terbentang dalam arus laluanku. #MrAnakinQuotes #SALUTE #vscocam
#JBP(Jom Borak Produk) ASSALAMUALAIKUM Inginkan T-Shirt yang SIMPLE but NICE mcm sy pakai ? Takyah pergi jauh2 cari kt sini pun ada!! @Salutebyrar @Salutebyrar!! Sy sendiri pun suka sebb kain bagus design tak sarat mcm yang lain2 sy pakai.! Senang sy nk buat SHOOTING senang sy nk pergi EVENT just sa
Wadi.Farid.Azim.Epit. #WadiTv3
#JBP(Jom Borak Produk) ASSALAMUALAIKUM 🙋 Untuk wanita2 yang ingin mencari cari bawal saree, shawl glitter dan dull satin squarescarf boleh follow @suriahijabs @suriahijabs @suriahijabs @suriahijabs Tudung yang disediakan mementingkan corak yang cantik dan trendy, yang kurang guna iron dan senang
Selalu menghargai kerana itu suatu perasaan istimewa yang jarang-jarang Allah beri. #MrAnakinQuotes #WadiTv3
Bakat itu tulen dan bukan ditentukan oleh dadu dan nombor. #MrAnakinQuotes #WadiTv3
Disebalik dunia kepura-puraan ini Aku ditemukan dengan mereka yang jujur dalam kerja dan peribadi. #MrAnakinQuotes #WadiTv3
By @arifwacana "Rentap Time tonight! #rentapthemovie #syafienaswip #zahiriladzim Ayie @syafienaswip bula nak sign dvd ang ni? @zahiriladzim selamat menunaikan umrah. nanti balik dari makkah sign dvd saya ye. kikiki..." via @PhotoRepost_app
Terima kasih buat semua yang mendoakan,menziarahi dan meluangkan masa bersama-sama saya selama saya berada di hospital. Tq sangat2. Hanya Allah yang mampu membalas jasa baik kalian. Terima kasih untuk segala pemberian.
Peneman Badan. Mulai saat ini.