Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
I am Mukhsin
Baby when the lights go out, Every single word cannot express,  The love and tenderness, I'll show you what it's all about, Babe I swear you will succumb to me, So baby come to me,  When the lights go out!
Hati dibawa sehingga mati, Hati membawa seribu erti, Hati diselar budi pekerti.
Cinta...Dikala engkau memerlukan tp perlu untuk x diperlukan...Engkau takkan jumpa aku,tetapi engkau jumpa aku dlm cara engkau x jumpa aku.
Kadang2 menjadi open itu menyenangkan,kadang kala sebaliknya.
When arwah Mak passed. Travelling to film festivals was just so depressing. I had no idea how to handle it all on my own.
Retweeted by I am Mukhsin
Last scene ni Mel ragut hati aku...goodjob kak...kental last scene tu...intense! @HeySaraAli
Sejauh mana anda pergi...sbnyak mana duit dan ilmu anda..jgn tinggalkan ibu bapa anda...mereka hnya berkata,sbb mereka tiads di tempat anda.
Kalau anda stress dengan orang negatif,cuba alihkan minda anda dengan solat,membaca,pergi gym atau tengok video2 kelakar..insyallah..
Apa yang anda baca atau nampak tidak semestinya benar...nasihat saya,kenali diri seseorang...artis pun manusia biasa macam anda semua..
Sebagai pelakon,saya sering diinterview dan hasilnya lain yang keluar...kadang2 headline merapu dan orang mula berfikiran negatif..
Jika kamu rasa kamu terlalu mengenali seseorang itu hingga kamu memberi seribu cacian dan hinaan dgn harapan untuk dia berubah..kamu salah.
Tak perlu risau orang tak suka kamu..buat apa yang kamu suka...as long kamu tahu apa yang kamu buat...kalau tak betul,perbetulkan..
@twt_filem songlap 1. Lakonan mantap @Shaheizy_Sam dan @SyafieNaswip 2. Storyline 3. Directing style
Retweeted by I am Mukhsin
Kisah semalam...semua dh ting tong...i love this chemistry. pic.twitter.com/QJTF7JPEBC
I love this chemistry... 😂😂😂😂By @badrulhashim "terkujat tahap gaban! but this is rare! candid shot by the film director @ohitskh so i have to upload it! they are crazy! they are talented! they are genius! they are crazy talented genius actors! and they all have something to say to you! so wait f
Jangan lupa dapatkan akhbar Utusan Malaysia hari ini okay? "GELORA JIWA REMAJA"...Alhamdulillah. pic.twitter.com/0q4e2GE1w5
"GELORA JIWA REMAJA" Hai semua,Jangan lupa dapatkan Utusan Malaysia hari ini k... Alhamdulillah.. Tq @seludup @jimancasablancx Tq Abg Digun. #Seludup
Apalah hebat sebuah bakat tanpa segulung kertas.? Ye dok? Setiap orang ada cabarannya...usaha jujur dan belajar.
Ku renung baik-baik setiap pandanganku...nampak sama...manusia...dalamnya lain...dalam..
Segalanya berpegang pada kertas dan kata2...yang ikhlas jauh di mata yang kias dekat di hati.
Setiap manusia itu negatif dalam pemikirannya..tambah2 saat getir...namun fikirkan keputusannya...
Berkata dan berbuat baik belum pasti dinampak namun teruskan sahaja...bukan kerana mereka tujuan hidupmu...peace😊
Mendidik hati sendiri itu lebih sukar daripada mendidik orang lain.
Jika engkau punya rasa terlebih tahu, Engkau salah. Jika engkau ingin punya rasa tahu, Kau benar.
Kenangan pahit akan memberi kesedihan yang sementara tetapi kenangan manis akan memberi kita tangisan yang lama kerana ia tidak berulang.
Love is Cinta. Goodbye Padang.❤
Monkey River😄 #Padang #Indonesia #BatangKapeh #Sumatera #PesisirBarat #KgTuik
Morning...bersiap..Bismillah..
Ada sesetengah perkara dalam hidup yang kamu tidak tahu apa yang berlaku...misalnya,dari perkenalan yang akrab tiba-tiba menjadi renggang.
Situasi sweet bagi aku malam ni melihat wajah ayah aku suka nak balik kampung esok..hope segalanya dipermudahkan.amin
Situasi sweet bagi aku mlm ni...mak sengaja sorokkn baju lawa2 ayah&ltkkan baju biasa2 sbb takut ayah ngorat awek lain..kelakar mak aku ni😂
Situasi sweet bagi aku malam ni..makan nasi padang 2 bungkus kongsi mak ayah pawie dan aku....seterika baju dan kemas semua baju2..
I miss her so much...Al Fatihah..
Kau permudahkanlah urusannya,perliharalah keluarganya,berikanlah ketenangan buatnya,selalulah bikin mereka ketawa dan tersenyum...aminnn
Aku tiada imaginasi,semua impian,angan2 dan harapan ku buat hanya kerana mu .
Menyentuhnya tidak bererti engkau memahaminya, Mendekatinya tidak bererti engkau memilikinya. #SNQuotes.
Sejujurnya aku sangat memerlukan...
A film from Brunei! Ada Dian P Ramlee also. Yasmine The Movie (Full Trailer): youtu.be/DEtqQx3d6bc
Retweeted by I am Mukhsin
Alhamdulillah..buat kali yg kedua drama yg dilakonkan tercalon dipencalonan awal #ask2014instagram.com/p/t9ZMg-LvR5/
Retweeted by I am Mukhsin
Panda eyes.Night😪😪😪