Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
I am Mukhsin
Menyentuhnya tidak bererti engkau memahaminya, Mendekatinya tidak bererti engkau memilikinya. #SNQuotes.
Sejujurnya aku sangat memerlukan...
A film from Brunei! Ada Dian P Ramlee also. Yasmine The Movie (Full Trailer): youtu.be/DEtqQx3d6bc
Retweeted by I am Mukhsin
Alhamdulillah..buat kali yg kedua drama yg dilakonkan tercalon dipencalonan awal #ask2014… instagram.com/p/t9ZMg-LvR5/
Retweeted by I am Mukhsin
Panda eyes.NightπŸ˜ͺπŸ˜ͺπŸ˜ͺ
Stay Positive Keep Strong..Hidup bukan mudah tetapo indah...Smile Always..
Nick: You can't repeat the past. Jay Gatsby: Can't repeat the past? Nick: No... Jay Gatsby: Why, of course u can... of course u can.
@shalmaainaa bersama @SyafieNaswip di #hlive jam 1 petang ini untuk bertanyakan tentang minatnya dalam… instagram.com/p/t1mYjPyO3o/
Retweeted by I am Mukhsin
Semakin anda mgenali manusia lain,mdekati pelbagai budaya&cara hidup,memahami rasa org lain..semakin anda merasa diri anda sgt halus&kecil.
@SyafieNaswip Okay I will. Hehe. You take care too! ✌️😊
Retweeted by I am Mukhsin
@SyafieNaswip #SEBB KO ANK MONYET *JNTAN! WHO WNT UR DIM DICK *son of a BITCH!
Retweeted by I am Mukhsin
Ramai inginkan Perfect Ending/Happy Ending...namun blainan dgn aku...Aku memilih ending yg tgantung/terapung2/bijak/x bersuluh lagi terang.
Ada dua hari yang bermakna dalam diri kamu iaitu hari kamu dilahirkan dan hari kamu tahu kenapa.
Insyallah esok tengok next movie...Nite.
Pearl Habour dulu2 pun ada unsur2 propaganda...sama kes macam The Equalizer...πŸ˜ƒ
Most Filem Amerika kalau ada menyentuh hal2 berkaitan negara,agama etc.Mesti ada propaganda so dia belanja,beli je..percaya jauh sekali.
Tapi masih ada kekurangan pada story #Equalizer iaitu kita boleh predict the ending based kepada kepakarannya tp still okay..
true one of the best !RT @SyafieNaswip: Denzel Wanshington are the best actor ever!
Retweeted by I am Mukhsin
Equalizer πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Denzel Wanshington are the best actor ever!
Happy Raya Everyone..
Waktu semakin pendek.
Life will always suprise you.
Selalu aku dengar orang cakap...Laaa kecik je dunia ni,sebenarnya besar... Namun dunia yg besar ini sememangnya kecik..tp kaya dengan ilmu.
Niat di hati nak beli seluar...try punya try semua besar...lost weight la ni...parah...
Sebelum kita kawal mereka, kita perlu kawal diri kita dulu..i like! cc @SyafieNaswip
Retweeted by I am Mukhsin
Ku suka ini baju..lembut dan sejuk.
Me and My Brotha,Jehan Miskin. #Photoshoot4Seludup
P3 #Paragliding #BukitJugra
P1 #Paragliding #BukitJugra
P2 #Paragliding #BukitJugra
Ayam Masak Lada Hitam in progress.
Me and My brotha,Beto. #BukitJugra
Kanak-Kanak Riang #BukitJugra
Semakin banyak kamu mengejar dan usahakan dalam hidup...semakin banyak yang kamu masih tertinggal...seimbangkan dengan umurmu.
Ada setiap peringkat umur,kamu mulai mengingati segala kenangan hebat dalam hidupmu samada perkara manis atau pahit..
Michael Eklund...1st time tengok his acting...
Halle Berry hebat tapi mungkin ada kekurangan dari segi garapan...anyway dia memang dah legend.
Abigail Breslin superb actress...bukan senang nak acting and kembangkan emosi hanya dalam but kereta.
Anyway aku suka filem The Call cuma mungkin sang penulis/director tidak mempunyai buah fikiran lain utk dijadikan sebagai penamat "The Call"