Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to get more twitter followers? Click here to watch our video.
 
I am Mukhsin
actor movies 88,602 followers
"@shurulshuhaimi: Yeayy. Today ada ulangan talqin di birai katil pd pkul 3.05 pm @SyafieNaswip"yeayyyyyyyyyyyyyyy
Retweeted by I am Mukhsin
Selamat Hari Raya Aidilfitri abang !!!! @SyafieNaswip Maaf Zahir dan Batin 😊😀👍
Retweeted by I am Mukhsin
@SyafieNaswip selamat hari raya..semoga raya tahun ni amat bermakna bagi kita..salam kosong-kosong yea.. #AnaAkuAiman :))
Retweeted by I am Mukhsin
Salam,Ada ulangan Talkin di Birai Katil di Tv1 sekarang...jika berkesempatan,sambil2 kemas rumah dan menyediakan juadah berbuka,jemputlah menonton telemovie ini...:-)
Yeayy. Today ada ulangan talqin di birai katil pd pkul 3.05 pm @SyafieNaswip
Retweeted by I am Mukhsin
Kenapa ana,aku,aiman xde T_T aimannnnnnn~
Retweeted by I am Mukhsin
Masa shoot cerita ini,segalanya bertukar bila masuk set...salah satunya scene ini...hari2 berdekah...tq kpd semua actors n production...alhamdulillah...sgt2 bertuah dpt bkjasama dgn anda.;-)
Menikmati masakan padang di #SeriGarudaEmas #KgBaru. Selamat Berbuka.
Selamat Hari Raya Aidilfitri,Maaf Zahir & Batin adk ku syg @SyafieNaswip..^_~ Jemput la mai rumah ye raya ni..,tp kat Jitra la..,hehe..^_•
Retweeted by I am Mukhsin
To @SyafieNaswip Selamat Hari Raya Aidilfitri. Smoga Syawal ini mmberi mkna to u bro. Peace ✌
Retweeted by I am Mukhsin
Throwback semalam dapat jugak berbuka bersama mereka @SapawiJusoh amarilaz dan @SyafieNaswip di KLCC… instagram.com/p/q5VUQata1E/
Retweeted by I am Mukhsin
By @SyafieNaswip with repostapp --- Selamat Hari Raya AidilFitri daripada kami sekeluarga...hahaa...… instagram.com/p/q425HISDiA/
Retweeted by I am Mukhsin
Selamat Hari Raya AidilFitri daripada kami sekeluarga...hahaa... @puterichichi @anashafize @kay_khydir @azizulhashim @shahhashimryzal @omenyx @ratulebah23 @alankushah @alankustudio @adeqtwoshey @adybsalim @ungkuhilmi @azrieuda @syakiraishak @azampitt @bilazali @sapawijohnson @sufyerick @awalaquiddin
Alhamdulillah...done photoshoot utk Raya 2014...tq sahabatku.By @puterichichi "Our raya photoshoot ." via @PhotoRepost_app
Puas hati dengan ending #anaakuaiman . :) Hope ada lagi la cerita macam neh lagi. Tahniah @SyafieNaswip dan #imammudanaufalhatta
Retweeted by I am Mukhsin
Abang. Tahun ni kita raya sesama lagi tak? @SyafieNaswip Rindu nak raya sesama dgn budak2 teater.
Retweeted by I am Mukhsin
Citer ni best giloo bak hang.. by @SyafieNaswip "Terima kasih buat semua yang menonton drama bersiri… instagram.com/p/q35HTni2Am/
Retweeted by I am Mukhsin
Terima kasih buat semua yang menonton drama bersiri Ana Aku Aiman selama bulan puasa ini...semoga ada sesuatu yang diperoleh daripadanya..amin..
Terima kasih buat semua yang menonton Ana Aku Aiman selama bulan puasa ini...semoga anda mendapat segala yang baik daripadanya..aminn.
Tamat sudah crita #AnaAkuAiman !!! crita ni lh yg palingggg best ~~~ hope dpat tngok lagi lkonan drpd @SyafieNaswip
Retweeted by I am Mukhsin