Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Ptrshrzn
Sorang bersuara semua aktif lel
A laugh can be a very powerful thing. Sometimes in life, it’s the only weapon we've got. –Roger (Who Framed Roger Rabbit)
Retweeted by Ptrshrzn
I should force myself to sleep, goodnight !
In another life, I would be your girl. We'll keep all our promises, be us against the world 🍛
Retweeted by Ptrshrzn
thank you dr salk
nasib baik boleh recon wew
ah bestnya hidup bila benda yang kita download dah 94% pastu tetiba internet buat hal langsung hilang semua
Sedapnyaaaaaaaa rt @FoodPornsx: Oreo Ice Cream Cake ' ~ pic.twitter.com/9fGzdOIjgt
makwe lettew rt @peyjeyybusuk Sesungguhnya aku ckp babi dkt org ug aku syg je..hahaha..babi laa
Mi ho jangan comel sangat, saia tak kuad la 
hahhahahaha sial la
i dont want to let you go, i dont want someone else, you are my only bae rt @LalahMorgan So let me go, and you will find someone.
tertarik betul dengan pompuan berdota ni
eiforya // armin van buuren & andrew rayel
bebudak UM ada assignment kot nak kena buat, nak dataing nak otp ngan kekasih lagi, depa busy kot !
@PutraShahrizan under curfew. Anwar nak kasi pidato kabarnya.
Retweeted by Ptrshrzn
kenapa dengan UM ye ?
rasanya haritu dia freehair harini pakai tudung pula, dah berubah mungkin bagus lah #BroPositif
Saw this on twitter and i think every guy wants this kind of girl👍pic.twitter.com/TUB23FNpK00
Retweeted by Ptrshrzn
Nak tahu kau terhegeh kat org tue ke tak? Hilangkan diri kejap Dia cari tak, Tak, Ok teruskan berjalan Moga tuhan jaga dia dibelakang 😔
Retweeted by Ptrshrzn
takutkan orang lain sampai diri sendiri pun takut
pompuan manja terlebih je kot perangai camtu
bila dah takda depan mata masa tu la baru nak mencari cari, bila ada diabaikan pula, langsung tak dilayan ehhhhhhhh sampah
baru teringat dulu panggil dia fareen lel
iwan ni bengong la hahahahahaha
air pun dah jadi warna hijau, ni kalau masuk berenang, keluar terus jadi mutant aku rasa
Sebab perempuan cantik ni suka expose diri jadi susah nak didik dia sbg isteri, kurangkan upload gambar kat ig pic.twitter.com/X9AczctgBI
Retweeted by Ptrshrzn
settle masak, apa lagi mencekik sambil layan gumiho la der doe lel
dah boleh move on kot sembang pasal bola, layan gumiho pula la woi kakkaka
Celakanya salah mention 
Jangan harap kau unbeaten Chelsea this season.Kau bukan arsenal and you wont break the record.
Retweeted by Ptrshrzn
Fans city ni gi masuk gua la setan dah kalah semalam jangan macam macam
Manchester City vs Manchester United Etihad Stadium next week #ManchesterDerby #GGMU
Retweeted by Ptrshrzn
Lepas Ivanovic dpt kad merah baru Man Utd score.. Boleh la guna alasan main 10 org kan? keh keh keh
Retweeted by Ptrshrzn
Okay la seri dengan chelsea, tough game kot #GGMU
Full time : Man United 1 - 1 Chelsea #GGMU
sakit tekak menjerit kakakakaka