Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Remy Ishak
by @wolfgangkl "It has been a while since we join our last clothing event, for the first time this year after a long hiatus, we are back! Good news for the Southern Wolves cause we are headed your way! Event: Tempatan Fest Johor Bahru Place: Puteri Harbour, Little Red Cube, Nusajaya, Johor Bahru.
Abg Johan Raja Lawak here @santailebaranfiesta #santailebaranfiesta2015 #lamansantai #istanabudaya Thank you for visiting 'Santai Lebaran Fiesta @jozlynnhanania , πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kak Erma, Dato Juhari (KP Istana Budaya) and Kak Anne Abdullah. @santailebaranfiesta #istanabudaya #lamansantai
@santailebaranfiesta sedang berlangsung, dgn jualan barangan Aidilfitri dari Vendor dan artis2 kesayangan anda. Bazaar di buka sehingga jam 3am! anda semua dipersilakan... 😘 #santailebaranfiesta2015 #istanabudaya #lamansantai ================================= Berminat menjadi Vendor di 'Santai Leba
by @santailebaranfiesta "Di @santailebaranfiesta juga kita ada Carboot Sale bersama selebriti. --------------------------------------------- Berminat untuk join carbooth boleh hubungi Niera: β€ͺ+60Β 16‑209Β 8665‬ atau Booth boleh hubungi Syu: 012-9488864/Sean 0169799817 atau email: santailebaran@gmail.c
Lepas Terawih pun boleh datang, @santailebaranfiesta beroperasi sampai jam 3 pagi! πŸ‘πŸ‘ #istanabudaya #lamansantai #santailebaranfiesta2015 ================================= Berminat menjadi Vendor di 'Santai Lebaran Fiesta'? Sila hubungi +60129488864 Syu.
by @santailebaranfiesta "Berbuka puasa di @teazertruck , @santailebaranfiesta . Pasta + Drinks Hanya RM10 #santailebaran2015" via @PhotoRepost_app
by @santailebaranfiesta "Anda masih ingat lagi Wak Mustar yang join Kilauan Emas? Wak Mustar pun ada join kami di @santailebaranfiesta tau. Jom singgah Booth @nnketukkayu ada pelbagai jenis produk seperti choc cake, sambal, kerepek, keropok dan macam-macam lagi! #santailebaran2015" via @PhotoRepost
by @santailebaranfiesta "Booth bertambah hari ni sampai ke entrance Istana Budaya! Jom singgah @santailebaranfiesta kami extand masa sampai 3 pagi! -------------------------------------------------------- Berminat untuk join carbooth boleh hubungi Niera: β€ͺ+60Β 16‑209Β 8665‬ atau Booth boleh hubungi Sy
Malam ni ada geng2 artis meniaga carboot di @santailebaranfiesta Laman Santai Istana Budaya, Jalan Tun Razak, KL. mari beramai2! #santailebaranfiesta2015
Promosi @santailebaranfiesta di UltraFM semalam. 😊 Tinggal lagi 2 minggu utk kita semua berpuasa. Baju, biskut, kuih dan segala keperluan utk hari lebaran semua anda dah beli ke? Kalau belum.. bolehlah singgah #santailebaranfiesta2015 yg bertempat di Laman Santai, Istana Budaya Kuala Lumpur. πŸ˜‰
by @ultranisme "Spotlight ULTRA bersama @remyishak #ultranisme @santailebaranfiesta" via @PhotoRepost_app
Thank you so much! 😊 by @santailebaranfiesta "Terima kasih yg tak terhingga kepada Tourism Malaysia especially Pn Zaleha, Pn Laily n Pn June from the IT Division sbb highlightkan Santai Lebaran Fiesta 2015 www.tourism.gov.my #santailebaran2015 #tourismmalaysia" via @PhotoRepost_app ================
Thank you Sinar FM by @santailebaranfiesta "Artikel hari ini dari @sinarfm πŸ‘πŸ‘ #santailebaran2015" via @PhotoRepost_app ================================= Vendor diperlukan di 'Santai Lebaran Fiesta 2015' Berminat? sila hubungi : Syu 012-9488864 santailebaran@gmail.com
by @ifa_raziah "Salam Ramadhan ke 11...Segaknya Abam @remyishak berbaju Melayu yg sempat singgah di Booth #IfaRaziah di #SantaiLebaranFiesta2015 Laman Santai Istana Budaya..Esok dtg beli Kueh Raya yg Ifa jual #TartBungaDivaKekwat #PopiaNestumPukpukpukk #KuahLaksaJohorFrozenLetItGo Jumpa Ifa disana..
Pesan dari tuhan. #dalamkenangan
by @santailebaranfiesta "Pertandingan mewarna bawah 12 tahun dah start dah! Jemput datang semua bawa anak-anak, saudara mara, anak buah dan ramai lagi untuk join pertandingan mewarna di #santailebaranfiesta2015, Istana Budaya. Bagi yang berminat untuk menyertai acara ini, boleh hadirkan diri di Lam
Salah seorang peserta pertandingan bercerita tadi. πŸ˜‚πŸ‘ Minggu depan hari Sabtu jangan lupa datang ke @santailebaranfiesta bawa si kecil. Kita dengar celoteh mereka. #santailebaran2015 ================================= Vendor diperlukan di Santai Lebaran Fiesta. Bertempat di Laman Santai Istana Bud
Pertandingan bercerita bawah 12 tahun bertemakan "Pengalaman Berpuasa" dari adik Nur Aida Shakira. Adik Aida siap promote kedai mak dia lagi ;). Jemput datang ke #santailebaranfiesta2015 hari ini kerana kami ada special aktiviti untuk anak-anak anda iaitu, Pertandingan Mewarna bawah 12 tahun. Bagi
YBhg Datuk Rashidi bin Hasbullah. Timbalan Ketua Setiausha (Pelancongan). Buka puasa & Launching #beautifulmalaysia #tourismmalaysia
#beautifulmalaysia ONLINE PHOTO CONTEST #tourismmalaysia
by @santailebaranfiesta "Assalamualaikum, Hai semua! Jemput datang beramai-ramai ke @santailebaranfiesta sebab hari ni kita ada pertandingan bercerita peringkat kanak-kanak. Tuan/puan dijemput hadir dengan anak-anak anda, kami akan buat open mic untuk anak-anak anda bercerita tentang PENGALAMAN BER
by @santailebaranfiesta "#Repost @atyshakira with @repostapp. ・・・ Nak kena silat ngan aku? Meh sini. #santailebaranfiesta2015 @santailebaranfiesta #event #budaya #malay #martial #martialarts ." via @PhotoRepost_app




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue