Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Remy Ishak

Kalau kat KL time2 mcm ni dah sesak dah ni, tapi kat Tokyo x sesak langsung, ramai yg guna subway, naik basikal & berjalan kaki. Teruja sekejap tgk bandar metropolitan yg serba canggih tapi jalanraya x sesak.
With my Director @boyfareedsharif in Japan for @yakultmalaysia
Subtle colours. Solid impact #dockersmy #yestheyredockers
Hello Tokyo πŸ™
Aminnn....! Terima kasih ayu.. Terima kasih mak mah... 😘 #Repost @ayu_fariza ・・・ Semoga Allah melimpah ruah kan rezekinya untuk mu sahabatku. . Aamiin YaRobbalalamin πŸ˜‡ ... Wangi semerbak hakak lepas ni 😎😎😎 Tq Mie πŸ˜† and safe ✈
On-screen sisters & off-screen mums #REDHA #redhamovie Meet & greet at GSC Pavillion
Retweeted by Remy Ishak
Sebuah lukisan dari seorang remaja autisme, adik Afif dari Akademi Remaja Islam Autisma (ARISMA). Tonton filem 'Redha' arahan Tunku Mona Riza yg sedang ditayangkan di pawagam seluruh negara sekarang. Sesungguhnya hanya melalui kegelapan, seseorang itu dapat melihat cahaya. #redha #film #cinema #movi
Thank you adik comel.. Dgr cerita Video ni dtg dari New York! Wah.. Thank you for support 😍😍 #Repost @by_remyishak Testimonial paling comel! πŸ˜™ . . #rumitestimonial #rumibyremyishak
#Repost @freakyputra . Still remember my little trip to Broga Hill last weekend? As I reached the top of the hill, I was sweating so bad, and I am terrified of people calling me busuk aka smelly. Luckily, I brought this small bottle of perfume by @remyishak that day. I had totally forgotten that I w
already watched #Redha , such a beautiful film guy's πŸ™πŸ» gd job οΏ½@tunkumonam@nadiyanisaai@remy_ishaks#namronm#susanulJXE
Retweeted by Remy Ishak
6.5/10 Some aspects can be improved, but definitely an eye opener. Great work in spreading the awareness. #Autism :)
Retweeted by Remy Ishak
Baru hbis tgk movie ni. such a great movie. menyentuh hati. Congrats @tunkumona @_Nam_Ron_ @nadiyanisaa @remy_ishak
Retweeted by Remy Ishak
Seandainya dunia Ini dipenuhi dgn watak Azim Pasti Luka ibubapa Anak syurga terubat. Azim dilakuni oleh @remy_ishak
Retweeted by Remy Ishak
Salam to all, hari pertama tayangan filem 'Redha' di pawagam hari ini. Jom ramai2 serbu panggung dan support filem ini. #autismawareness #redha #film
#RedhaMovie di pawagam mulai 14 April 2016 pegi la tonton best ni! πŸ‘πŸ‘r7J
Retweeted by Remy Ishak
RM1 from every @RedhaMovie ticket sold at @GSCinemas goes to The National Autism Society of Malaysia (NASOM)
Retweeted by Remy Ishak
Hmm nampaknya ramai yg masih belum move on dgn Teater muzikal "Randai Cindua Mato" walaupun sudah 3 minggu berlalu termasuklah saya. Hihihi. Rugi siapa yg x datang masa tu. 😜 Terima kasih Kosmo!
Alhamdulillah... Dah dapat tarikh tayangan utk drama bersiri RUMI & JAWI di Astro Prima & MAYA HD. Saya sendiri x sabar nak tunggu outcome project yg membawa saya sampai ke New York bersama dgn ramai rakan2 pelakon yg lain. πŸ˜‚ P/s: kepada anda yg masih belum memiliki perfume RUMi by Remy Ishak FOR
#Repost @by_remyishak Orang orang Kedah hangpa semua dah beli Rumi by Remy Ishak? Cepat beli Lambat rugi!. . Nak tau mana nak dapatkan Rumi by Remy Ishak?. . Dibawah adalah senarai, . β€’STOKIS RASMI RUMI BY REMY ISHAK KEDAHβ€’ . Sarah 013-4138336 @rumibyremyishak_kedah . Diyana 011-36874987 @byremyish
Tahun ni sama juga mcm tahun2 yg sebelum, sambut birthday dlm set je. Terima kasih kepada seluruh team penggambaran 'Bila artis balik beraya' yg baik hati menyambut hari kelahiran saya bersama2 dilokasi hari ini. 😘
Sampai syurga mak. In shaa Allah. #remyishakturns34 #Throwback #makkah
Terima kasih kak Leha... Semoga dirahmati juga 😘😘 #Repost @zalehaali_ @remyishak selamat hari lahir semoga sntiasa dirahmati & diberkati allah swt.
Love u so strong 😘😘😘 @ERA_FM #Repost @era_fm Happy birthday handsome boy, moga sentiasa sukses dan berjaya dalam hidup. 😁😜 #InstaArtis
 
Twiends uses the Instagram™ & Twitter™ API's, displays their logo's & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain their property.