Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Remy Ishak
teater pertama utk tahun 2015 Teater Muzikal Sekuntum Mawar Merah #SekuntumMawarMerah 26 FEB - 05 MARCH
by @rifc_2014 "Selamat menonton lakonan @remyishak dalam 'Takdir Cinta' di Astro Box Office ch 130 sekarang... yang dah menonton, jommmmmmmmm tengok ulangan utk kesekian kali 😉😊 Repost from @aliaramly Jangan lupa saksikan 'takdir cinta' lakonan hebat Remy Ishak, Nadiya Nissa dan Syazwan Zulkifly..
singgah office member composer lagu Ombak Rindu. @zaidigmsw , nampak poster filem pertama ambo. 2007 dlm kenangan 😄
Amin.Hala3,officially a wrap.Very proud of my film dir Iqmal Mustafa.@remy_ishak u r OHSEM❤️️#hala3 #currentpictures pic.twitter.com/63ELjfvUMQ
Retweeted by Remy Ishak
Mari bersama! #hala3 #currentpictures #travelogue
"Perjalanannya biasa tapi punya cerita dan pengalaman yg luar biasa. Kepada yg faham dan yg belajar memahami, tunggu kemunculan "Hala 3" . Ini cerita tentang dunia." @fareeznazlan @myxdewa @faizxsubri @hafizatruhfee @rai_iskandar @kuchaiorganizer @mohamadhjyawmon @nurul24_missnp @amirclassicracing"
Not an ordinary journey. #hala3 #currentpictures #travelogue
Hariyar Penang Hariyar! #hala3 #team
#hala3 #travelogue
misi memperhebatkan lagi kehitaman diri di bawah panas terik waktu tengah hari. 😑
makan budak! makan budak! gahhh!!! 😆 #hala3 #inprogress
"yang kurik itu kundi, yang merah itu saga, yang baik itu budi, yang indah itu bahasa"- Melayu.
🐎 #hala3 #inprogress
by @faizxsubri ""Takkan Melayu Hilang Di Dunia."- Hang Tuah. #day12 #travelogue #hala3 #vsco" via @PhotoRepost_app
Salam Jumaat. "Aku tanya apa khabar... aku tanya apa khabar... semua!".
#hala3 #inprogress
Kg Nelayan di Pulau Aman sememangnya aman. #hala3 #inprogress
"esok kita rehat sesame eh? lepas sekolah kita gi makan kek kat kedai Mee Chong k.. Eh! awak.. awak tak masuk kelas pandu puteri ke? bla bla bla bla..."- Budak sekolah menengah zaman dulu2 bergayut sebelum 'Handphone' wujud. Aku panas bila jumpa spesis mcm ni dulu. Beratur bagai nak gila, tapi dia
"Hi sayang.. nama siapa?" 😊 Rusa berkeliaran mcm kucing dalam kampung ni. #hala3 #travelogue #inprogress
perjalanan shooting ini direstu, dari awal perjalanan, saya dihidangkan dgn peristiwa dan perkara2 di luar jangkaan, kali ini tuhan hantar dolphin utk saya, subhanallah Alhamdulillah... 😌 #hala3 #travelogue #inprogress
Day 11 #hala3 #Penang
Tiada siapa yg sempurna. #satuhari @tv9malaysia