Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
Remy Ishak
utk kali terakhir, pitt masih cuba mencari ruang camera disitu, sehinggalah... 😂😂😂
"mana camera dia?" haha! kali ke-3 pun kena ranjau bang pitt oi! 😂
2nd attempt utk Abg pitt mendapatkan camera masih gagal.. @ariezaharie mencilok disitu 😂
Video Abg Megat (lighting man) kena buli dalam air, and Abg Pitt (1st Asst Director) menjerit x dapat masuk dalam frame! 😂
He hasnt been riding for over 2years je but checkout my asst's steamy expression kat belakang tu! 😂
production manager Arie Zahari and Wisana Village staff.
Redang again!!!! Bluuuuueeeee
U guys rock! Terima kasih byk2 sbb memeriahkan scene pertandingan renang filem "Redha-Beautiful Pain" siang tadi. Gud job everyone! 👍👍👍 #redha #beautifulpain
bila swim tak pernah rasa berpeluh, walaupun dah buat 20 laps, larilah sekejap kat atas treadmil, dapat 4km pun jadilah.. asalkan berpeluh 👍💪
Been working with these talented people for several times. Respect and adore their humbleness and passion. Really looking forward to our next collaboration and tq dear Ayahanda Namron and Nadiya Nisa for all your support all this while. #redha #autismfilm #AutismAwareness
Gud morning. With the director of Redha-beautiful pain movie, Tunku Mona Riza. Tq for giving me d opportunity to b part of your film kak. Lovely working experience I must say.#redha #autismfilm #AutismAwareness
Look who's missing his workout too!! The great Publicist and my best friend @billbora
been missing my workout
GLAM LELAKI NEWGEN 2015 event last night. #glamlelakinewgen
by @aslam_yusoff "Di jemput para hadirin untuk memeriahkan sesi rakaman filem Redha (Beautiful Pain) Tarikh : 20 Mei 2015 (Rabu) Masa : 8 Pagi hingga 6 petang Tempat : Pusat Akuatik Darul Ehsan,Shah Alam (Berdekatan dengan tesco Shah Alam) Temui para pelakon dan peneraju utama FILEM REDHA (BEAUTIF
He's only 2 months old, hello to my new family member, Loki.
Salam, hello. Saya cuma ada 1 je Facebook page. Ini linknya - fb.com/remyishakofficial . Baru je buat. Kalau ada album gambar-gambar lama / baru, video yg lebih 15 saat, status jiwa kacau (haha just kidding), update pasal filem atau tv show saya akan upload kat situ. Kalau nampak url yang lain kat
Pic by @faizxsubri .A scene frm @RedhaMovie @remy_ishak & harith haziq #AutismAwareness #redha #beautifulpain #autismfilm
@remyishak study bosnian languages for #parutsarajevo tonite 8:30 @tv9malaysia @teamsitisaleha @rifc_2014 pic.twitter.com/5brVT82xKR
Retweeted by Remy Ishak
by @karrotgold "Spending Mother's Day with my brother from another mother, @remyishak. Meeting / lepak di hari minggu." via @PhotoRepost_app
lepas bertukang sendiri. puasssss
just now at 'Meletop' with Ahadiat Akashah, Nabil and Neelofa. Thank you for having us. #meletop #pilotcafe
#teampacquiao #pacman for Asia! 💪💪
tidur yang deep dikala hujan lebat oleh Marcell. @syahirhazman #fail