Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
farafauzana
see u soon Sg Petani. kami nak mangga colek dgn garam belacan laaaa huhuhhu #farafauzana #abpbh2014 pic.twitter.com/0ygLPllReX
2h
Review by Fafau Dot IG Kalau masa mood tengah rajin, pergi kedai bawah rumah pun nak dress up bagai. Tapi kalau malas, tak payah cakap la. Pakai baju tido aje kan. Haaaa jangan tak mengaku. Pernah buat kan??? So ini penyelesaian untuk korang yg suka something simple, comfortable and stylish. Cuba j
ini cerita bila rasa penat kena sihat sbb takut tenat maka semua hilang minat. FF g @bodytonestudio di G.E Mall Ampang. tak lama 45min je. jom aaa jom aaa takkan asyik nak senaman mulut je. auch! terasa kewwww hehehehe. note: kalau g senaman tu kena jaga mata jgn smpai sakit mata sbb byk taik mata
ini cerita bila boss akhirnya terlibat juga maka dia org yg paling sakitnya tuh disini hahahhaha. seelan ckp disebabkan dia pun buat jugak maka dia officially geng #amkrewberdangdut dan dia jugak nak denda korang yg sibuk berhastag #amkrewberdangdut . ada vouhcer H&M akan diberikan kpd korang yg g
ini cerita hari jumaat.... dia bunyi lagiiiiiii!!!! Sakitnya Tuh Disiniiiiiii 😭😭😭😭 dan kali ini versi muslimah heheheh. Dengarkan @hotfm976 AMKREW pagi ini ada sesuatu yg istimewa terutama kpd mereka sakit hati tuhhh dan siap berhastag #amkrewberdangdut .. surprise. note: kita bagi hint skit.
ini cerita bila semua bos bos besar sdg meeting serius yg sgt serius. mana best keje serius so me and @aghotfm terjah mereka utk hilangkan stress skit. sila perhatikan wajah @jayjamalina yg sgt stress itu hahahaah. jap jap.. yg baju oren tu GM kami byeeeeeee lariiiii hahahhahaha. note: ingat utk #
ini cerita bila lengchai pun sakit hati maaaaa bila semua org pun kecoh2 dengan #amkrewberdangdut so apa lagi.. tepuk dada lorrr hahaha. jom buat sama gua.. itu tgn letak didada. kanan. kiri. tengah. depan sambil goyang bahu. kanan balik. kiri. tengah. depan goyang bahu. 2x je maaa. hahahhah. note
ini cerita behind the scene drpd video awal tadi dan punca kenapa hp tu jatuh hahahaha. ingat tau... tangan didada. kanan. kiri. tengah. depan. ulang lagi kanan. kiri. tengah. depan. tp jgn smpai jd mcm @aghotfm. ku masih menanti @noradanish @noorneelofa .. jap jap! kwn ku di seberang skali laaa @
ini cerita lagu dangdut "sakitnya tuh disini" dikatakan viral. sakit hari bila dari pagi si @aghotfm sibukkkkkk dengan lagu ni. sakit hati bila aku juga tersampukkk!!! hahahhah tolongggggg kenapa ku jadi begini smpai gempa bumi weii. note: jom ikut joget ni and hastag #amkrewberdangdut. now i nak
ini cerita mereka pun senyum manja bila melihat bdk tadi tu yg konon manja walhal mngada hahaha. suka bila tgk mereka sibuk pilih mana sayu posing paling manja paling buruk dan yg tak tahan paling sakit mata hahahah. tq guys for yesteday. see u sooon. note: korang rasa mereka memang betul2 tgh pi
ini cerita bila nak buat iklan senyum kena bagi palingggggg manis dan manjaaaaa. alaaaa mcm la korang tak manja kann. dlm setiap kekerasan tetap ada manja dia. tapi kalau manja sngt takut ada yg bagi ka.... sambung sendiri laaa. heheheheh. note : coming soon! apakah iklan ini nantikan di pawagam h
Review By Fafau Dot IG Kadang2 terasa malas sangat nak make up kalau takat nak keluar dekat2 aja kan. Tapi kalau tak make up, nanti bila jumpa korang kat luar dan ambil gambar, orang keliru. Korang ambil gambar dengan Fafau ke dengan Faizal Hussin tu? Hahahahhahaa Sekarang tak perlu nak malas2 lag
ini cerita adik yg dh nak 'balik' sbb kena jaga anak dia baik baik. nak citer panjang takleh sbb tgh onair takut mata kabur hahahah come and join me to wish good Luck to @sharifahaleya disini. #farafauzana #sharifahaleya #muzikpalinghangat #goodbyeleya #bilafafautaksedihmalahbanggaandproudofherm
pagi! xsalahkannnn? sbb smlm xdpt tgk. so standby everyone dgn komen ku lol #bilafafautgkdrama #temanlelakiupahan pic.twitter.com/sPIOn0xwlD
ini cerita bila dlm hidup mesti ada rujukan mesti ada target mesti ada org yg membimbing kita utk berjaya. jom kita jumpa Ahad ni utk "Ladies, let's walk the talk this Sunday". Register for the Global Mentoring Walk 2015 at www.mywinacademy.com.my. #farafauzana #bilafafaushareinfo #dareto
ini cerita bila adik complain dkt suami "yang, kat sini la 1stime dulu i kena mara dengan host nona masa shooting!" hahahahaha. sekali dia mngadu laaaa hahaha. yup! as what @noorneelofa once mention.. bekas host nona yg sorang tu 'garang' time keje. hahahah nasib kamu la kena partner dengan dia @fo
FF vs @elizad69 bila bjumpa takut bergaduh sbb xnak muka jd hodoh maka cukup la mngeluh. #bilafafautgkdrama pic.twitter.com/TSVxNOxPTs
nak sgt kannnnn.ok fine! nahhhh #TemanLelakiUpahan jap jap nampak x si kyra cuba nk bkwn dgn FF tgn tu 😜@elizad699pic.twitter.com/2a084Hfjhqq
@REALFAFAU dah mula angau dengan drama #TLU. Tapi tak suka El tu romantik. 😑#amkrewwpic.twitter.com/smvqxuG7pQQ
Retweeted by farafauzana
Review by Fafau Dot IG Haaaaaa, cuba teka tangan siapa dalam gambar tu? Of course la bukan tangan kak Fara. Tangan kak Fara 'gagah perkasa' tapi kuku tetap buff tau. Flip tudung. Hahahhahaha Kita bukan nak cerita tentang tangan tapi kita nak cerita tentang Iphone Original yg murah dari market pric
We know you guys love #idioms. Here are some that involve food. 🍰 🍳 🍵 🍪 @bbclebpic.twitter.com/63txtsUg2HUg2H
Retweeted by farafauzana
ini cerita bila tetiba di tag oleh @sharifahaleya utk berselfie tanpa secalit makeup. nahhhhhhhhh muko den lopaih bopoluh di gym tadi dengan instructor den yg comel namo Liza tu. nasib baik dlm insta takleh bau kalau tdk sure takdo yg nak LIKE hahaha. jap jap.. potang2 ni ekau semuo bosonam tak? a
Review by Fafau Dot IG Jujurnya, kak Fara bangga dengan remaja sekarang nie. Bijak ambil peluang untuk berniaga. Dan kak Fara lagi respect, mereka yg berniaga secara berhemah. Berniaga bukan setakat jual barang saja. Kena ada strategi marketing plan. Kena invest utk promotion. Dan jangan ada sifat