Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
farafauzana
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for farafauzana”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Ini cerita bila team JK1M #thisisdamansara pun dtg utk Usrah @hotfm976 tadi. baru dpt upload, almaklum la time dgr Usrah xleh upload gambor sbb focus dengor Ustaz Kazim Elias & Imam Muda Asyraf. saje nak share jubah Fafau ialah jubah @ffbymaganda . #farafauzana #usrahHotFM #saccshahalam #bilafa
Ini cerita ketika Usrah @hotfm976 di SACC Shah Alam tadi. almaklum la time dgr Usrah xleh upload gambor sbb focus dengor Ustaz Kazim Elias & Imam Muda Asyraf. alhamdulillah, semua berjalan lancar. terima kasih pd yg sudi hadir. maaf jika ada kekurangan. mudah2an kita boleh adakah lagi. ayat2 nona
Ini cerita ketika Usrah @hotfm976 di SACC Shah Alam tadi. lepas ni kita buat utk Bidadari saje .. kami panel anda hehheeh. alhamdulillah, semua berjalan lancar. terima kasih pd yg sudi hadir. maaf jika ada kekurangan. mudah2an kita boleh adakah lagi. ayat2 nona sgt hehehee. #farafauzana #usrahHo
Ini cerita ketika Usrah @hotfm976 di SACC Shah Alam tadi. almaklum la time dgr Usrah xleh upload gambor sbb focus dengor Ustaz Kazim Elias & Imam Muda Asyraf. alhamdulillah, semua berjalan lancar. terima kasih pd yg sudi hadir. maaf jika ada kekurangan. mudah2an kita boleh adakah lagi. ayat2 nona
Ini cerita ketika Usrah @hotfm976 di SACC Shah Alam tadi. Allah love u adik Fatin! bertuah ibu kamu. almaklum la time dgr Usrah xleh upload gambor sbb focus dengor Ustaz Kazim Elias & Imam Muda Asyraf. alhamdulillah, semua berjalan lancar. terima kasih pd yg sudi hadir. maaf jika ada kekurangan.
Ini cerita ketika Usrah @hotfm976 di SACC Shah Alam tadi. almaklum la time dgr Usrah xleh upload gambor sbb focus dengor Ustaz Kazim Elias & Imam Muda Asyraf. alhamdulillah, semua berjalan lancar. terima kasih pd yg sudi hadir. maaf jika ada kekurangan. mudah2an kita boleh adakah lagi. ayat2 nona
Ini cerita ketika Usrah @hotfm976 di SACC Shah Alam tadi. dah nampak mcm imam muda @fizie_hotfm .. aameeen 😉 almaklum la time dgr Usrah xleh upload gambor sbb focus dengor Ustaz Kazim Elias & Imam Muda Asyraf. alhamdulillah, semua berjalan lancar. terima kasih pd yg sudi hadir. maaf jika ada kekur
Ini cerita ketika Usrah @hotfm976 di SACC Shah Alam tadi. almaklum la time dgr Usrah xleh upload gambor sbb focus dengor Ustaz Kazim Elias & Imam Muda Asyraf. alhamdulillah, semua berjalan lancar. terima kasih pd yg sudi hadir. maaf jika ada kekurangan. mudah2an kita boleh adakah lagi. ayat2 nona
Ini cerita ketika Usrah @hotfm976 di SACC Shah Alam tadi. almaklum la time dgr Usrah xleh upload gambor sbb focus dengor Ustaz Kazim Elias & Imam Muda Asyraf. alhamdulillah, semua berjalan lancar. terima kasih pd yg sudi hadir. maaf jika ada kekurangan. mudah2an kita boleh adakah lagi. ayat2 nona
kita xbanyak pahala jd jgn banyakkan dosa. dosa byk datangnya dari hujung jari. #alamcyber #usrahhotfm #ustazkazim pic.twitter.com/RISQa6As0P
ini cerita bila dh smpai SACC Shah Alam utk Usrah Hotfm. tq @shashiema sbb dipaksa ambikkan gambar ni lol
ini cerita bila FF nak dating dengan @shaheizy_sam sorang2 kita segan so kena ajak korang teman. tengok poster dh macam kita pulak heroin dia hahaha no no no .. no one can cantas or overtake our deary @missfazura .. FazFara... jom la join!!!!. chop.. ni details utk yg sudi teman !! . . Tarikh akhi
assalamualaikum.. ceriakan pagi jumaat dgn mmaafkan org & senyum! nak over lagi dgr AmKrew 😜#amkreww#yakultjgnlupaapic.twitter.com/EWzserHplBB
ini cerita bila pemain team wanita Sutera selalu kurang focus sbb gila bergambar hahahah no la .. joke joke only. Faye .. kamu nak g tandas ke hahahhaa. #farafauzana #hashtagpanjangtakdesbbtgnpenat
ini cerita badminton antara SUTERA vs RTM. Good Game!! 👏👏👏 #farafauzana #takdehastagsebbdhngantoknite
ini cerita bila bdk tu bukan je gila bola tapi gila sukan hahaha. touch dwn je di airport terus bergegas utk friendly match diantara pasukan Sutera vs pasukan RTM wuhooo!!! semangat ni weiii. sukan sukan juga esk sila jgn lupa kerja fafau oiii.. pesanan utk diri sendiri hahhaa. see u guys tmrow di
ini cerita tadi bila dh smpai ke Kuala Lumpur utk meneruskan sokongan Sabtu ini. kan saya dh cakap, mereka ni mngada dan manja tp saya juga kena tahan kerenah mereka yg suka buli. ok ini semua auta hahahhaa. #farafauzana #faramuslim #AFfSuzukiCup2014 #SayaTeamMalaysia #bilafafaugilabola #bila
ini cerita bila dapat spend time 2hari 1mlm dengan pendengar / penyokong harimau malaya / kawan baru di Bangkok. honestly, saya xkenal mereka begitu juga dengan mereka tak kenal 'the real' fara fauzana. but what i can say - u see wht u get hahahhah terim kasih juga kpd Huda & Eze kerana 'melayan' s
ini cerita bila @profmuhaya dan FF bergabung. sorang beri ilmu sorang bercakap agar anda tidak tepu hehehe. ada byk tips akan dikongsikan demi utk memotivasikan diri agar menjadi lebih baik utk thn 2015. Kena berani utk lakukan transformasi diri di Seminar bsama Prof Muhaya Ahad ini. 1 tiket =Rm8
ini cerita bila semua focus pada sesuatu benda..bola. once hbs bola maka hidup kembali pada aktiviti biasa. tak salah kita balancekan hidup dengan kerja - beriadah - kewajipan pd NYA, janji FOCUS. apa pun jgn lupa USRAH HOTFM di SAConventionCentre Shah Alam 20th Dec 2014 (12pm-5pm). masuk adalah p
Hepi Bday Datin kecik lagi comel lagi lagi geram ku tenyeh tenyeh bila gelak hahaa love u litt sista @annengasri pic.twitter.com/cs1dIk2wEd
its 6:30am in Bangkok! layan @haziq_hotfm & @IkhwanHotFM di Amkrew sambil kaki FF diurut disini :p #SayaTeamMalaysia pic.twitter.com/Yd7QJowgmD