Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome

farafauzana

jgn lupa layan malam ni. 😉😉😉😘😘😘. #hottv
ini cerita bila semalam seharian sepanjang masa tak kira di hp atau di social media ada saja ucapan direka utk kita. Ada yg kelakar ada yg tag saja ada yg simple dan ada yg mcm nak bocorkan rahsia pun kita baca hahahah. apa pun, kita rasa .. kita rasa gembira kerana ada yg sudi berkongsi rasa wala
semalam ada yg oergi semua lokasi! semua! 10 lokasi 10 jam dan saya rasa korang hebat. Cuba cari ada 'penyampai' baru.. sbb dia baru dapat baju baru hotfm tu semalam hehehhe. #farafauzana #10lokasi10jam #hotfm10tahun
setiap lokasi ada je org beri hadiah utk kami semua. cookies yg ranggup. lasagna yg sedap. air yg buat sugar rush. cake yg buat lebih sado sebb sedap.. haish! semua lah. moga Allah membalas budi baik korang. sedappppp. nota: siapa berniaga online boleh tag kat sini. silakan. #farafauzana #bilafa
terima kasih jg pada @markadam1079 @elizabethtsm and Shawn. korang osemmmm sbb asal nyanyi je orang jerit! bestttt. FF pulak asal nyanyi je org balik hahahah. #farafauzana #hotfm10tahun #10lokasi10jam
Terima kasih @aydajebat @dramabandmy sbb korang gileeeeee hahahahah. siapa terlepas aksi gile mereka boleh layan kat FB @hotfm976 . #farafauzana #hotfm10tahun #10lokasi10jam #bilafafaukerja
Ini cerita HOTFM RONDA RONDA di Taman Tasik TTwangsa. tgk la dorang ni.. saiko gile senget pelik tapi benda mcmni laa yg buat saya sayang. loved. Siapa yg berkesempatan dtg dan sempat layan di IG & FB @hotfm976 kami nak ucapkan TERIMA KASIHHHH. #farafauzana #hotfm10tahun #10lokasi10jam #bilafa
Ini cerita HOTFM RONDA RONDA di Jln Masjid India. Siapa yg berkesempatan dtg dan sempat layan di IG & FB @hotfm976 kami nak ucapkan TERIMA KASIHHHH. #farafauzana #hotfm10tahun #10lokasi10jam #bilafafaukerja
Adik saya kata dia nak extra pocket money, saya bagitau dia pegi usaha sendiri baru la worth it. Nak tahu ape dia buat? Dia bersihkan baju baju saya and said, "Angah, can I sell these for my extra pocket money?" hahahaha suka hati. janji dia usaha kan? Cuba try tengok apa dia amd kawan kawan dia a
FF : kita dh 10tahun keje kat HOTFM kan? aku rasa aku penyampai paling sopan. AG : sopan?! ye la ko kan jenis tembak dlm diam2 tu yang hidung aku ada tengit skit ni. FF : 😝😝😝 syhhhhhhhhhhhh. #farafauzana #10lokasi10jam #hotfm10tahun
En Amri, xcited sebb nampak Fifi eh silap @aghotfm lalu dibelanjanya kami makan tghari. FF? tumpang sekaki laaa apa lagi. Rezeki 10tahun bsama pendengar2 @hotfm976 loved. #farafauzana #hotfm10tahun #10lokasi10jam #bilafafaubreakmakanlapooor
Ini cerita bila dapat turun padang dan jumpa korang - aura dia lain mcm! korang bessttt. nota: follow IG dan FB @hotfm976 utk LIVE update. #farafauzana #hotfm10tahun #10lokasi10jam #bilafafaukerja
aummmm! im here. nota: check out FB @hotfm976 utk LIVE video dr lokasi kami. #farafauzana #hotfm10tahun #10lokasi10jam #bilafafaukerja
💃💃💃💃 sila check lokasi dan penyampai dan artis sempena #hotfm10tahun ...serangg. nota: @hotfm976 10thn ni lain mcm! sbb ni kira bday korang jugak. soo, korang datang korang yg dapat hadiahhhhh!! wuhoooo. #farafauzana #hotfm10tahun #10lokasi10jam #bilafafaukerja #bilabilakorangdatangbawakcok
💃💃💃 entah kenapa kita excited lain mcm hari ni hehehe. ohhh nak jumpa korang punye pasal la ni yeay!!! serangggg. #farafauzana #hotfm10tahun #bilafafaukerja #bilakamitunggukorang
Ya Allah kenapa korang best sgt ni?!!! TQ Dr Ita's_sweet _tooth. moga 'perhubungan' kita akan kekal manis bsama spt kek itu. nota: TQ nuar for being part of us in Radio. Partimers pun family kami jugak!!! love love love eh sorry laki org hehehe. #farafauzana #hotfm10tahun #bilabdaykorangsamadgn
ini cerita kami utk anda. @tunnadia_hotfm - korang dtg tau lokasi ronda ronda hari ni kalau nk dgr kita meow meow. @deen_hotfm - birthday abam baru lepas kalau nak bg hadiah jumpa kat ronda ronda. @haziq_hotfm - haziq dh tamat latihan tarian singa and anytime je boleh tunjuk kat korang masa ronda
Alhamdulillah... its OUR birthday bsama2. awak & kita dah berusia 10thn. susah senang gelak ketawa dan tangisan mengeratkan lagi silaturahim antara kita. WE 😍😍😍😍 U. nota: sila follow and subscribe youtube HOTFM976 utk full video. #farafauzana #hotfm10tahun #bilafafaukerja #bilafafaurondar
WANNA WIN LUCKY DRAW WORTH RM 5,000? Head over to SUGARSCARF's Melaka Boutique Grand Opening this 6th Feb 2016 and stand a chance to win lucky draws worth RM 5,000!! You will also get the privilege to purchase their newest Madison Glitter which will make it's first appearance during the launch! Wa
selamat ulangtahun ke 10!!! ini utk kita bersama2 😍😍😍youtu.be/-W-Rbi0cY9Iy#hotfm10tahunahun
ini cerita tentang pasukan yg bermula dari single ke couple ke kawin ke mengandung ke beranak ke kawin lagi pun ada hahahahaha. bermula dari intern ke bdk jalanan ke reception ke sales ke videoman ke boss pun boleh berlaku. proud to be part of this BIG TEAM - HOTFM. chop! siap ada yg berhenti th
ini cerita semalam bila Fafau jadi driver @aghotfm & @fizie_hotfm .. boleh tahan berangan mereka ni eh. nota: korang kalau diberi peluang jadi driver, teringin nak drive utk siapa. jeng jenh jeng kot2 la FF nak tunaikan impian korang ke lalalalal. #farafauzana #AMKrew #hotfm10tahun #bilafafauja
Alhamdulillah dah 10 tahun. esk mesti jumpa ok. check website @hotfm976 utk lokasi dari jam 10am smpai 7pm. nota: Kalau FF belanja korang RM10 apa je yg korang boleh beli smpai rasa puas hati. cer share. #farafauzana #AMKrew #hotfm10tahun #bilafafaukerja #bilakorangdatangesksuredapathadiah
ini cerita bila pulang jumpa bunga. hati ku suka smpai tak terkata. bila kita check nama yg tertera. Hey!! its @yakultmalaysia punye kerja. Febuary baby is Happy! Alhamdulillah. terima kasih sekali lagi. #farafauzana #yakultmalaysia #bilafafaubalikkejemukacomot #bilafafaurasamacamschaheheh
 




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue
Hi, this page is for farafauzana
Are you looking for their Twitter or Instagram page? Or would you like to view all their updates here?