Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
farafauzana
radio actor 1,113,897 followers
...... Alfatihah ......... #MH17dalamingatan #hariperkabunganmalaysia
ini cerita bila satu team Dodgeball UNDERDOG pun tersampuk.... GIGIH ... sila jgn lupa hashtag #fafauliftajaib utk dptkan bracelet dr AVON special edition Sempena Breast Cancer
ni cerita ttg FafauLiftAjaib video ni dh lama buat masa shooting Nona dengan @umminazeera yg dipaksa rela utk turut serta. xtau kenapa dia gelak.. hahahha jom buat video FafauLiftAjaib and siapa paling creative FF akan hadiahkan gelang tangan AVON sempena dengan kempen Breast Cancer tp jgn lupa
SAKSIKAN RANCANGAN KHAS MALAYSIA BERKABUNG - TAKZIAH DARIPADA RAKYAT, SECARA LANGSUNG JAM 9:30 PAGI ESOK DI TV3.
Retweeted by farafauzana
ISTIADAT PENGHORMATAN & PENGEBUMIAN JENAZAH MANGSA TRAGEDI #MH17 DALAM BULETIN UTAMA KHAS, PERTAMA KALI SECARA TERUS TANPA IKLAN, ESOK, TV3.
Retweeted by farafauzana
Tak terasa airmata jatuh dgr ceta akak tu. Trus ingat arwak mak & arwak kakak. :'( #amkrew @hotfm976 @Fizie_hotfm @AGHotFM @REALFAFAU
Retweeted by farafauzana
Tsentuh hati mdgr luahan bks adik ipar tu..kdg2 kita x sdr khadiran ssorg itu amat bharga.. #hargaiinsan2disampingkita #amkrew @REALFAFAU
Retweeted by farafauzana
Belom esok lagi da terasa sayu bila dengar #amkrew @hotfm976 @REALFAFAU @Fizie_hotfm @AGHotFM untuk #MH17 . Semoga keluarga mangsa tabah .
Retweeted by farafauzana
ini cerita Facebook dalam Instagram hahahah those yg belum LIKE silakan lah .. those yg DISLIKE .. juga silakan lah those yg mcm nak LIKE but mcm nak DISLIKE pun silakan laaah .. tiada paksaan juga bayaran janji i LIKEEEE u all lol #bilaberkawandisocialmedia #bilafafausopanberhastaghehe
Ini cerita cegah sebelum parah .... Im sure kawan2 dh buat pemeriksaan diri bagi memastikan kesihatan berada dlm tahap yg memuaskan. Andai belum lagi sila lakukannya dengan segera .. Apa pun, jom beli bracelet ni sambil menderma kepada Tabung Dermawan Kiss Goodbye to Breast Cancer Lakukan segera se
rasa sayu dan hiba mendengar #amkrew pagi ni.membuatkan kita lebih bermuhasabah diri. #doakanmh17 @hotfm976 @AGHotFM @REALFAFAU @Fizie_hotfm
Retweeted by farafauzana
Ya Allah menangis sy dgr pemanggil tu cerita psl ex-kakak ipar dia. Terbyg diri sendiri 😢@hotfm9766@AGHotFMM@REALFAFAUU@REALFAFAUU
Retweeted by farafauzana
ini cerita dh nak dekat 30&31Ogos i will be there .. jom! #Repost from @imuslimmy with @repostapp --- Ada yang masih tertanya hingga kami pun tak pasti bagaimana untuk menjawabnya sedangkan hampir semua makumat dimaklumkan, moga diagram ini dapat membantu anda ;) 15 Hari Lagi, Maklumat penuh, leng
ini cerita 20.8.2014 Tiada kata yg lebih indah Dia tidak perlukan madah Hadir ketika diri berhijrah moga impian menjadi Hajah InsyaAllah ...... agar bertemu di Jannah SELAMAT HARI JADI ADIK @umminazeera #nampaksamatapitakserupa #nampaksamatpdialebihmuda #nampaktakjarak10thndimata #nampaktakkita
ini cerita sesudah derita... ya Allah, jaga dia utk ku sepertimana dia menjagakh ketika dulu semoga ditempatkan di tempat orang yg beriman. see u in Jannah Makteh @ Puziah Abd Jalil #terimakasihkepadamerekaygmenziarahdanmendoakanutkaunty #kanserstage4 #sayangilahmerekaygmasihada
Strong people stand up for themselves, but stronger people stand up for others.
Retweeted by farafauzana
ini cerita hujung minggu lepas.... cerita kerja Giler Fara di Shanghai ditemani @jihanmuse .. semua last minute semua belasah semua suka hati kita!! hahahahhaah bangggaaa tgk stdm penuh! u go Shila #kerjagilerfara #shanghai #dahbalikKLdahpun #dahjgnngadanakmintasourveniorsbbpergipuntlupatukardui
alhamdulillah “@jihanmuse: Alhamdulillah safely arrived KL.. TQ Air AsiaX . TQ MH389 . TQ shanghai. TQ @REALFAFAU iloveukakak .
assalamualaikum. kerja giler Fara di Shanghai tamat semalam. kembali bekerja spt biasa utk mbalas dendam kpd @CTNurhaliza11 hahah #amkrew
ini cerita bila 'abang' jadi kakak! lol .... nak tahu sila tonton 2pm Ahad TV3 #selamatmelayannonasayalayanpanda
ini cerita Nona minggu ini bersama pelakon hebat ... hebat melatah juga hahahah #selamatmelayannonasayalayanpanda #izreenazmindainthehouseyo