Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Start my free promotion! Twiends helps you grow your twitter following quickly and easily.
farafauzana
ini cerita bila anak harimau cari bapak harimau di bangkok utk beri sokongan! hehhehehe. jgn sedih pd yg xdpt ke bangkok sila join penyampai @hotfm976 ptg ni di Rest Gulam Mee Seksyen 3 Kota Dsara by 6pm. Malaysia vs Thailand. #farafauzana #faramuslim #SayaTeamMalaysia #AFfSuzukiCup2014 #ban
ini cerita bila Huda & Ezeyana gigih tepon utk dpt fully sponsored to bangkok demi sokongan kpd Harimau Malaya. menang kalah belakang kira.. sila kira 1.. 2.. 3.. utk jerit #SayaTeamMalaysia !! hahhahaha sakit tekak kan. . Malaysia vs Thailand. #farafauzana #faramuslim #SayaTeamMalaysia #AFfSu
ini cerita bila anak harimau cari bapak harimau di bangkok utk beri sokongan! hehhehehe. jgn sedih pd yg xdpt ke bangkok sila join penyampai @hotfm976 ptg ni di Rest Gulam Mee Seksyen 3 Kota Dsara by 6pm. Malaysia vs Thailand. #farafauzana #faramuslim #SayaTeamMalaysia #AFfSuzukiCup2014 #ban
ini cerita bila @profmuhaya akan share pelbagai ilmu utk transformasi diri kita menjadi lebih baik utk thn 2015. Jom Sertai saya di Seminar Transformasi diri Ahad ini 1 tiket =Rm80 3 tiket =Rm150 5 tiket =Rm250. daftar secara whatsapp disini 0197811424. venue: ukm bangi Date: 21dis2014 Time: 830
ini cerita bila @profmuhaya yg bagi TALK manakala FF yg jd host hehehe nampakkan ada kelainan disitu. Transformasi perlu dilakukan disebabkan kita perlu keluar dr zon selesa utk meningkatkan nilai dalam kehidupan. tak salah bermula dr bawah. Jom Sertai saya di Seminar Transformasi diri Ahad ini 1
kemalangan tidak berbau! kalau berbau mesti sebelum tu dh simbah 1bdn dengan minyak wangi siap2 hehhe Assalamualaikum pic.twitter.com/Tw6OMR2c35
ini cerita bsama suami orang dimalam tahun baru. errrrrr siapakah? sila buat andaian yg pasti bukan AG / Fizi / FBI hahahaa. #farafauzana #ambang2015 #putrajaya #bilafafauhost #bilafafaudlmgelapdlmgelapkorangrasanampaktakhahaha
perpisahan selama 9 thn di HOTFM .. kuat! all best to my brother and sista #mediaprima #selamattinggal #NOTME pic.twitter.com/6Nrh7j1gxN
hHaha comelnya lala come on u can do it “@LalaChantique: @REALFAFAU @hotfm976 saya dah cube~ 😢😢😢😢😢😢 tapiiiipic.twitter.com/7fwOMzfRDnMzfRDn”
RT @REALFAFAU: AmKrew Reunion dlm ApaSajaFBI td di TV9. if tlepas sila tekan tonton.com.my sekian heheheh pic.twitter.com/iEBUFdhdAz
Retweeted by farafauzana
AmKrew Reunion dlm ApaSajaFBI td di TV9. if tlepas sila tekan tonton.com.my sekian heheheh pic.twitter.com/6X4Fk5ZxAO
ini cerita bila "AmKrew Reunion". @faizalfbi76 rindu @aghotfm tp terkantoi letak nama dibaju. alololo sweeetnya. peluk skit meehhhhh hahahhaahha. APA SAJA FBI. Ahad | 14.12.2014 | TV9 | 830mlm. #farafauzana #amkrewreunion #bilafafaujaditetamu #bilafafaudikelilingisuamiorg #bilafafaukenabuli #bil
ini cerita bila "AmKrew Reunion". nak tukar profesion jadi tukang skodeng suami org yg pernah kerja pagi di @hotfm976 hahaha. APA SAJA FBI. Ahad | 14.12.2014 | TV9 | 830mlm. #farafauzana #amkrewreunion #bilafafaujaditetamu #bilafafaudikelilingisuamiorg #bilafafaukenabuli #bilafafaubukakrahsiakor
ini cerita bila "AmKrew Reunion". rabak! bertekak! penat mak! susah senang menjaga suami org. Ahad | 14.12.2014 | TV9 | 830mlm. #farafauzana #amkrewreunion #bilafafaujaditetamu #bilafafaudikelilingisuamiorg #bilafafaukenabuli #bilasemuanakbercakapinijadinya
ini cerita bila "AmKrew Reunion". rabak! bertekak! penat mak! susah senang menjaga suami org. APA SAJA FBI. Ahad | 14.12.2014 | TV9 | 830mlm. #farafauzana #amkrewreunion #bilafafaujaditetamu #bilafafaudikelilingisuamiorg #bilafafaukenabuli #bilafafaubukakrahsiakorangtunggguuujaplagihahha
ini cerita selepas talk di seminar Now Everyone Can Speak semalam. kalau ikut hati tak cukup 1jam diberi kalau ikut rasa nak tambah 1jam lagi kalau ikut mata nak bawak lari seorang tadi hahahha. see u guys in the next event, 21st Dec 2014. check d next post ok. utk yg bertanya ini tudung @noornee
ini cerita semasa talk di seminar Now Everyone Can Speak bsama peserta2 yg sporting. FF: kalau nak jadi versatile kena baca skrip secara terbalik. betullll kak, takkkan saya nak tipuuu. peserta A : mmmm mcm menipu je si fafau ni. menyesal aku naik pentas. peserta B : nak jadi mcm fafau la, jap la
ini cerita selepas talk di seminar Now Everyone Can Speak bsama seorang lagi yg suka berkongsi cerita sbb dia pun mcm kita cuma sedikit luar biasa... terlajakkk laris. #farafauzana #MatradeKL #seminarnecs #bilafafaubagitalk #bilafafausopanbposingdgnsuamiorgsbbisteridiaadahahaha #bilafafaunakka
ini cerita selepas talk di seminar Now Everyone Can Speak bsama mereka yg sukarela bekerja utk penuhi ilmu didada. laaaa baru cakap sopannyaaaa alih2 bila cikgu jaket pink sewel maka anak2 murid pun sewel hahahaha. #farafauzana #MatradeKL #seminarnecs #bilafafaubagitalk #bilafafausopansemuasop
ini cerita selepas talk di seminar Now Everyone Can Speak bsama mereka yg sukarela bekerja utk penuhi ilmu didada. anak anak sapa la ni sopannnnyaaaa. hhehhee. #farafauzana #MatradeKL #seminarnecs #bilafafaubagitalk #bilafafausopansemuasopanyeeekeeeee #bilafafaududuktghdhmcmcikgukelasdhnampakn