Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
farafauzana
sdg menonton tp sekejap2 sbb sdg menunggu giliran utk dipanggil maka tiada ulasan #puterinasyid #DiaIsteriLuarBiasa pic.twitter.com/cLf563vyrZ
Review By Fafau Dot IG EPIK FESTIVAL NOMBOR SATU MALAYSIA. . 3 BILLBOARD mega di sekitar KUANTAN sedang bermandikan cahaya Mood Republik!1000 bunting dah berkeliaran di sekitar Kuantan, Kemaman, Pekan!. . 10 000 goodies bag EKSLUSIF percuma kepada 10 000 pengunjung PERTAMA. . Festival pertama seum
ini cerita bila Prof Muhaya dan FF bergabung maka akan jadilah Dot Dot Dot Com di TV Alhijrah. kalau @profmuhaya jd motivator FF jadi apa? huh? aiyooo takkan Alligator.. come on. try harder hehehe. nota: jubah by FarraBelle dan tudung cantik by anak kesayangan kakak @ladydidiemsia. terima kasih.
ini cerita disebalik kerja mereka yg cantikk berhias didepan camera. kiranya yg belakang camera juga harus cantik hahahaha. saya dulu bercita2 nk jd cameraman tp masih direject stiap kali apply kerja. xpe usaha lagi. korang pun jgn nak sengih sure pernah berangan nak kerja lain.. kan kan kan. not
Review by Fafau Dot IG Kak Fara dah pergi macam2 weddding. Ada yang buat kat hotel, ada yg kat rumah, ada yg kat resort dan ada juga yg kat dewan. Semuanya best2 dan ada kelebihan masing2. Iya la kan, kawen sekali seumur hidup. Mestilah nak jadikan ia sebagai memori manis kan. Nanti bila dah umur
ini cerita pasal abg @putraaziz_cosry and his team. clap clap clap.. wuhooo. standby 2 helai utk adik. wink wink. congrats abang. nota: kdg2 pernah tfikir nak ngorat designer jd bf laa senang buatkan baju utk kita hari hari hahahahahha. sapa kat sini partner jenis mamat smart and suka teman ister
ini cerita hujung minggu ni utk mereka yg berada berhampiran dengan Dataran Pantai Batu Buruk,Kuala Trengganu. alahai, ada yg mngeluh sbb pagi tu ada majlis kawin takut penat eh? takpe.. Pharmaton kan ada. apa lagi, cepat beli di pharmacy berhampiran utk jd xtra energy dan semangat mcm FF. sibuk la
ini cerita bila "i malu la bila u ckp u dgr i dr zaman muda.." eh jap!!! pagi tadi org cerita pasal bila TENGOK bukan DENGAR then rasa tua hahahahha AG la ni. tgh fikir apasal pulak bila dengar suara FF je rasa tua?!!! oooo ye laaaa ada yg dgr dr zmn sekolah then skrg dh beranak pinak. cer share le
Zaman dulu kalau ikut emak pergi kedai mesti nak mintak ni 👇@hotfm9766 #amkrewwpic.twitter.com/AuJptaHhkUU
Retweeted by farafauzana
#HotChat: Gambar yg buat anda rasa TUA. Tgk gambar ni, confirm terasa tua, ada tak gambar selain ni? #AMKrew pic.twitter.com/ywoHI4d3O8
Retweeted by farafauzana
ini cerita bila FF memang takut gelap maybe sbb kulit kita gelap eh? bole ke hahahah. maafkan la perkataa yg diluar kawalan itu dr mulutku. tgh bljar nak beristiqamah dlm gelap ni huhuhuh. guna hp bukan nak video sgt tp nak guna light hp tu hahahah. jap jap bole sesiapa tlg tak? tlg tutup mulut @m
ini cerita #viperarena2015 sudah FINISH. kalau ada lagi Run dan challenge mcm ni share la ye. nota: bole tak dpt medal je tanpa buat run dan obstacles? akak penat laaaaa hahahahhaa. #farafauzana #thisisdamansara #bilafafaucutiseminggudrbersukan
ini cerita mula dengan team hbs juga dengan team @thisisdamansara . korang osem. #farafauzana #viperarena2015 #ceritasemalam #bilafafaubersukan #bilamula12orgtphbsjeorgbertamvahhhhahahacomel
visiti iG @mizznina1780 utk membida 3brg FF (2kasut size 8 & 1beg furla) bmula RM500. mana tahu tu rezeki korang ke pic.twitter.com/5LdvPiBLnc
assalamualaikumm.ada org x?dtg jauh2 ni tp nampaknya TakdeRezeki. ada cerita TakdeRezeki bolehh share #amkrew pic.twitter.com/SmhE2PyFUg
ini cara yg sebenar oleh @mazlyn kalau nak tolak besi berat gile itu. patut laaa dh kurang 7KG skrg hebat anak En Rahim ni 👏👏👏 ok skrg siapa nak tolak fafau? hahahah. nota: in order for u to tolak benda berat ur back kena 'lock' and betulkan posture then baru tolak. kalau tdk mungkin kita akan
ini cerita bila tolak besi tak bergerak. apalah itu petanda? samada besi tu berat atau kita dh berat sgt hahaha. alih2 dtg @mazlyn to the resque. kita tgk mazlin boleh tlk ke tdkkkkkkkkk hehehhe. nota: dont worry @adamharris92 being a good teammate dan tdk mngambil 'kesempatan' keatas kakaknya. tq
ini cerita bila panjat and stuck! hahahahhaa padan muko kau. siapa sini kaki panjat? tak kisah la panjat pokok ke panjat tiang ke janji panjat laaa. nak turunnnnn. nota: tq to my team @thisisdamansara sbb mereka support dr bwh hahaha kalau tdk dh lama balik dah. #farafauzana #viperarena2015 #bi
ini cerita tak berapa nk challenge laaa utk #viperarena2015 smlm. konsep dia turun naik tangga 6x. akak bukan apa, masa zaman UiTM dulu dh biasa panjat tangga Menara smpai ke tingkat 13 esp bila lift penuh atau lift rosak. siapa pernah panjat tangga Menara UiTM jerit penattttttt hahahahhahah. not
ini wajah kepoyoan wanita team #thisisdamansara yg baru berlari 2km hahahahah. kami kena lari turun naik tempat duduk penonton utk 6x. lps tu ke track angkat baldi. lepas tu round 800meter sekali then jerit "penat nak matiiiiiii" hahahhaha. nota: 1st time buat ni baru tahu team work itu penting ut
ini cerita bila gadis2 ini hadir dan sahut cabaran tanpa bantuan jejaka sado. kota baru berkenalan dlm gelap hahaha. just the 3 of them. korang hebat. ada lagi beberapa group lain yg hanya perempuan shj dan dlm bil yg sikit. yet they are osemmmmmmm. nota: lps ni kita buat challenge utk perempuan j
ini cerita bila HOST buat #viperarena2015 malam2 buta. japp.. ko nak lari ke ko nak buat obstacles ke ko nak hosting ni fafau? makeup ur mind plsss hahhahahaha. nota: ada sesiapa nak ambik saya utk rancangan sukan lps ni.. im all set hahahah. #farafauzana #bilafafaubersukan #challengethedark #
ini cerita penyakit team #thisisdamansara asal boleh semua nak bergambor. walhal belum start punnnnnn wuaaaahahahahhaa. nota: takde nota sbb nerbes nak start. #farafauzana #bilafafaubersukan #viperarena2015 #challengethedark #ceritasemalam #bilasemuapakaiglowinthedarkdahmcmurusetiahahaha
ini cerita utk baby 1980 yg tak sedar diri hahhaha. alaaaa Lindan takde pulak dlm ni. maybe sbb dia nerbes. jap jap i yg nerbes sbnrnya.. gelapp and i is no like hahahah. nota: any 80s baby here? sila merengekkk sekarang hahahahah. #farafauzana #bilafafaubersukan #viperarena2015 #challengethed