Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
farafauzana
ini cerita tipuuuuuuuu hahahahhahahahahhaha dah la hijack phone org lepas tu dia teror lepas tu dia .... dia buli hahhaha. #Repost @ctdk with @repostapp.
・・・
Tgkla adik saya tuh!! @therealfafau ..saya suruh tendang 50x ,dia nak bergambor lak... #mlmnimestitidotakingatdunia #jgndemamdah #uratterkezu
ini cerita bila adik ajak 'abang' dtg bersenam hbs semua di buat. kuat. padu. taktahu penat. itu lah kakiti. sekali sekala posing ayu supaya kak @ctdk nampak lebih macho. adik memang selalu mengalah hahhaha sbb adik ada lelah manakala kakak sibuk tanya "lps ni kita shopping lah" hahahah. nota: kak
ini cerita bila ke @bodytonestudio GE MALL Ampang sambil ditemani oleh abang. abang saya ni busy sesangat tp bila bab sukan atau sesuatu yg mengeluarkan peluh dia suka... suka hijack!!! hahhahahaha. nota: kalau sesiapa nk mgorat sila pastikan awak jenis suka sukan. kalau tak suka..buat2 la belajar
saya akui @ctdk memang kuek
👏👏👏👍👍👍👍💃💃💃💃💃
ini cerita kadang2 tak tahu nak update apa di IG. im not the type yg suka update IG on the spot (kecuali hal kerja itu pun kdg2 tlajak) kdg2 scroll scroll gambar letak and delete and letak balik and delete balik tp bila dh update ...ambikkkkk hahaha. honestly, apa yg korang suka tgk kat IG ni? cub
#HotChat: Kalau anda ada kuasa di Instagram, anda nak DELETE gambar apa di Instagram? #AMKrew pic.twitter.com/EYmQ6OwLsZ
Retweeted by farafauzana
ini cerita bila dia rasa dia CUTE.... tp memang cute pun!!! benciiiiii hahahhahahahah. nota: sila tag siapa yg korang rasa cute? ok i start with @jayjamalina (iklan ini dibayar oleh Jay) hahahaha. #Repost @ctdk with @repostapp.
・・・
Hahahahahahaha...pengsann. #farafauzana #rasamacamnakbagisebijik
Review by Fafau Dot IG Cuti panjang minggu depan nie dah plan nak pergi mana ke? Tak kan la nak duduk rumah tgk tv dan tido sepanjang hari kan? Ramai yg dah plan nak balik kampung. Ramai juga yg plan nak cuti2 malaysia dgn keluarga. Dan ramai juga bakal2 pengantin ambil kesempatan utk membuat pers
ini cerita bila sama nama sama susah sama kecoh. korang rasa apa yg sama antara saya dan si kecik ni. a) sama nama : Fara Fauzana. b) sama eyebag : besar penumbuk. c) sama tarikh lahir : 7Feb d) sama boyfriend .. ohno! xmau. nota: org ckp dlm dunia ni akan ada 7org yg sama dengan kita. mana lagi
ini cerita hari ini sahaja bermula 12-5ptg di Menara Felda Persiaran KLCC utk ujibakat @puterinasyid bg peserta solo wanita. lelaki kalau nak dtg juga sila pakai tudung hehehe. sessi memujuk juri utk terima FF sbg peserta.. tp direject! hahahahaha maknanya masih ada peluang terakhir sbb juri ckp su
ini cerita hari ini sahaja bermula 12-5ptg di Menara Felda Persiaran KLCC utk ujibakat @puterinasyid bg peserta solo wanita. lelaki kalau nak dtg juga sila pakai tudung hehehe. korang perlu nyanyi lagu nasyid.. then selawat then baca surah mudah. Al Fatihah pun ok. juri nak dgr Mahraj kita je. FF b
Review by Fafau Dot IG Hurmmm macam menarik aje. Ok klik sini, pilih pilih, klik balik dan taaadaaa kereta sampai rumah. Hahahahaa. Hebat kan. Kereta pun boleh beli online Kak Fara suka concept IG nie sebab sambil membeli kereta sambil menderma. Kalau nak tahu IG mana, bolehlah check IG @anas_hon
ini cerita bila sakit tgk gambar2 lama. lama xlama sgt laa. dah besar nanti nak jadi apa? paling kiri ckp nak jadi kuat sbb boleh jd mcm angah tak tido pun takpe sbb asyik keje je... ouchh! paling tgh pulak ckp nak jadi kuat sbb bole jd mcm angah org kutuk pun tak rasa apa.. ouchh! terasaa laaaaa h
ini cerita bila sakit tgk gambar2 lama. lama xlama sgt laa. paling rendah paling muda paling gelap paling happy paling rabun paling susah nak jaga.. so siapa paling pening sbb paling sakit poket hahahah. nota: xde nota sbb aunty demam. #farafauzana #afiqueturn11 #bilafafaujadiaunty #bilatemaaska
ini cerita bila sakit tgk gambar2 lama. lama xlama sgt laa. Afiq turn 11. missed all the boys. boys je tak rindu Angah dia. okbye. hadiah minta mak masing2. nota: xde nota sbb aunty demam. #farafauzana #afiqueturn11 #bilafafaujadiaunty #bilatemaaskarmakaangahjadikaptensemuaaasediaaaa
Review By Fafau Dot IG Hey guys! Naza World Auto-Mania 2015 is happening this weekend! A time of exclusive luxury car & bike displays, special deals and gift giveaways awaits you and your friends at Naza World Automall Petaling Jaya! Happening this weekend from 24th till 26th April, let's head over
ini cerita Aku Seorang Intern di @hotfm976 dan nama saya Rere part 2: ketika Sakit dan Keluhkesah. nota: jgn intern kat HOT kalau diri budget HOT atau u have HOT temper. #farafauzana #repost
ini cerita Aku Seorang Intern di @hotfm976 dan nama saya Suci. part 1: ketika FF sihat & kuat. nota: jgn intern kat HOT kalau diri budget HOT atau u have HOT temper. #farafauzana #repost
Review by Fafau Dot Ig Amboi, orang tu pakai bag cantik la. Bag jenama apa tu? Haaaaa, Kate Sepit? Yang tu pulak?? Haaaaa, Coaching. Yang satu lagi pulak??? Haaaa, Michael Koreks Hidung??? Hahahahahaa. Jangan marah. Gurau2 aje Kalau korang rasa nak bergaya dgn confident bila pakai beg baru, belila
ini cerita bila kena buli dengan trainer paling osemmm @elainetan1978 dr @bodytonestudio GE Mall Ampang. bdn rasa kurus tapi pakai seluar ketat!!! hahahahha itu petanda jom ikut FF setiap Isnin Rabu Jumaat. nota: kenapa kaki FF nampak besar dr trainer??? ok ok dh dpt jawapan sbb seluar besar haha
Hi semuaaa! Hahh Kak Farah nak ingatkan semua, jangan lupa datang beramai-ramai ke ujibakat terakhir Puteri Nasyid di Menara Felda pada 25 April 2015 jam 2 hingga 5 petang! Ingat daftar sebelum nak ujibakat yeee.. Daftar sebelum 12.30 tengah hari.. Good Luck kepada semua puteri yeeee #puterinasyid
Review By Fafau Dot Ig Orang Penang memang sporting masa Hot Jam 2015 hari tu. Walaupun panas, tetap support sampai habis. Terharu kak Fara dengan korang Balik dari Hot Jam tu, uwaaaa, kulit sunburn sebab panas. Itu dah pakai sunblock tu. So kena cari masa untuk manjakan diri dan polish balik kuli
ini cerita Sabtu lepas ttg konsert yg paling hangat utk thn 2015 di Juru Auto City PP. konsert dh hbs!! pulang laa nakkkk. nota: fara fauzana!!! kamu ni dh pakai tudung jgn nak terpekik terlolong sangat! apa nak jadi hah?! ooo nak jd ustazah rock katanya hahahha dush dush. #farafauzana #hotjam201