Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
farafauzana
Sesi latihan berikrar pada Hari Kebangsaan 31 Ogos nanti. Good luck @REALFAFAU #bilaFafauberikrar #SehatiSejiwa
Retweeted by farafauzana
ini cerita #bilasayaberikrar utk sessi raptai di Dataran Merdeka. ini adalah cikgu cikgu yg memberi bimbingan kpd mereka yg diatas pentas. #farafauzana #sehatisejiwa #bilafafauberikrar
ini cerita bila fafau akan berikrar utk Hari Kebangsaan 2015. this is my view. ok saya peluh. #farafauzana #sehatisejiwa #raptai
ini cerita di pagi bila fafau ke raptai utk berikrar sempena dengan hari kemerdekaan yg ke 58 di Dataran Merdeka
ini cerita #bilafafautrobek hehehe. jgn lupa kibarkan jalur gemilang ok kawan2. nota: kalau takde sticker lukis dan warna dan tampal atau kibar ok. #farafauzana #iamkaklong #yayasannurjiwa #bilafafauberikrar
ini cerita hari tu. love this pict soo much. kakiti being a good kakak. tau adik dia nak ambik gambor tau adik dia comot maka.. itu yg berlaku. cer teka apa dia buat. ok jap! takde kena mengena dengan tahidung naa hahahha. love u @ctdk @sayanurulzahid . sistas love. #farafauzana #iamkaklong #y
Review By Fafau Dot IG Ehhh tak sabarnya nak dapat baby!! ok itu dialog korang bukan saya hahahah. ye la mana Nak beli napkin, susu, katil baby, baju baby, car seat baby dan macam2 baby la. Tapi alahai, bab nie yang lemah sikit. Nak kena beli stroller baby. Mahalnya. Ehhhh korang nie. Kena la surv
ini cerita #bilafafautrobek utk sessi pengagihan sticker Jalur Gemilang bsama @ctdk @sayanurulzahid . Kurang di mata LEBIH di hati. saya sayang Malaysia. #farafauzana #sehatisejiwa #yayasannurjiwa #iamkaklong #fafau #bilafafauberikrar #bilakitarasakitakurabgadalagiygkurangsoenjoy
ini cerita semalam di Pavillion bsama @ctdk @sayanurulzahid dan ramai kawan kawan. nampak tak kawan kawan kami? siapa tak nampak itu tanda bulu mata dia akan kena cabut ahaks. nota: siapa nak beli tshirt mcm FF pakai follow @sayanurulzahid ok. #farafauzana #iamkaklong #yayasannurjiwa #fafau #seh
ini cerita bila 'suami' FF dlm Meh Raya Meh kena Panggilan Lebih Hangit drpd @ctdk dan AmKrew. Nampak ganas tapi kalau org Kuang Ajaqqqq dengan parents dia boleh Panasssss. dia suruh cek masuk washing machine wuaaaaaa. nota: sila tag kwn2 hangpa yg nampak ganas tapiiiii baikkk hati. ok i tag u la
#Repost @hotfm976 with @repostapp. ・・・ ini cerita Bila @ctdk pun join sekaki dgn #AMKrew nak hangitkan pelakon tampan @sharnaazahmad. Nantikan Panggilan Lebih Hangit #AMKrew featuring Dato' Siti Nurhaliza di hari KHAMIS. nota: 7am / 8am dan sepanjang hari. layannn jea @hotfm976 dan alang2 tu last c
ini cerita bila fafau bersama student IIC utk talk "Love Ramadhan, Love Yourself"
#Repost @sayanurulzahid with @repostapp. ・・・ Jumpa kami di Jalan Bukit Bintang petang ini jam 6.00 - 6.30 ptg (berhadapan Pavillion) utk agihan pelekat kenderaan Jalur Gemilang bersempena sambutan Hari Kebangsaan 2015 @ctdk @therealfafau @hotfm976 #AMKrew
ini cerita bila MOK CUN naik shaikh smpai tak sedar ada tetamu dlm studio. Org Kodiang jumpa @ctdk weiiii hahahahha nasib baik tgn kakiti tak putih mok oiiii hahhaha. nota: nak tgk versi penuh subscribe youtube @hotfm976 ok. #farafauzana #AMKrew #PanggilanLebihHangit #bilamokcunserangstudio #
ini cerita MOK CUN bukan je hebat kat Sepanyol tp kat @hotfm976 jugakkk. Mangsa Panggilan Lebih Hangit @ermafatima yg sgt sabar when come to sharing her ilmu. but not MOK CUN. jgn confuse. Mok Cun pakai bedak sejuk byk sgt smpai nampak muka mcm kak Erma hahhaha. Nota: MOK CUN setiap Rabu & Khamis
ini cerita bila Am Krew tgh onair kena alih2 SERANG dengan MOK CUN!! panikkkk. 10 thn kerja kat @hotfm976 ini pertama kali kena serang 😭😭😭" @ermafatima the best! TQ Balkish. hangpa memang havoc. nota: MOK CUN nak ambik kunci Masyuk sbb tu dia datang. sangka baik hahahhaha. siapa tgk mokcun jeri
@REALFAFAU .. Come on guys.. Come join us.. Rugi x join.. Mari mari mari
Retweeted by farafauzana
ini cerita hari Jumaat. mesti dengar. hebat weii. nota: teruskan berikrar utk dptkan kunci utk buka pintu hadiah bernilai RM30ribu. #farafauzana #AMKrew #kuncimasyukhotfm #bilafafauberikrar #bilasayaberikrar #bilakorangnakbuatlagumashupnakmashuplaguapa
Tahniah akak tu menang kunci masyuk bersama Hot FM Zoomerz. Next location kitorang, 4.40pm @ petronas Masjid Tanah.
Retweeted by farafauzana
sempena hari wanita kebangsaan hr ni, ada masalah utk kaum wanita. simple problem pun ok. silakan #amkrew
#HotChat: Kaunter Pertolongan #AMKrew Hari ini AMKrew bawakan Prof Muhaya tlg selesaikan masalah anda. Tweet #AMKrew
Retweeted by farafauzana




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue