Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
farafauzana
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for farafauzana”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
ini cerita bila angah confius.. ermmmm errrr bukan jauh pun. jepun jeeeaaa heheheh. takpayah rindu plss ahaks. ini konsep jalan utk kerja. mohon ampun dn maaf atas gurauan.. u knw me. love. #farafauzana #EnrichCard #MHmomment #highflying #japan #nona #byebyelofa #byebyesemua #bilafafautravel #b
ini cerita bila post sbb tanggungjawab. ok ok saya faham apa yg berada dikepala anda namun tanggungjawab saya juga perlu dilaksanakan. i must say A BIG TQ to @yakultmalaysia yg selalu support esp the 'new' me. bermula dengan gambar dahulu mereka telah tukar. utk TVC dengan 'wajah baru', insyaAllah
ini cerita bila allergic satu badan.. harus letak gambar cantik taken by the talented @pinographyofficial. makeup & styling by @syedfaizalsyednoh terima kasih yea. apa? acer gile nak letak gambar badan?!!!! hahahahaahahahha. #farafauzana #profilepict #silajgncopywithoutpermissionnantipinoymarahe
assalamualaikum.. pagi semua! sessi spa khas bg org gatai! lol #allergic pic.twitter.com/sMW1UA8XYZ
ini cerita utk anda follow @yakultmalaysia for more info ttg yakult merah yakult biru. #farafauzana #yakultmalaysia #bilafafaudutayakult #bilafafaupelukbotolyakultlupadlmtuadaorangghhahaha.
ok guys! #tanyafafau dihentikan. game Msia sudah mahu start! all d best Malaysia. tq pd yg sudi bertanya. go Msia!! pic.twitter.com/8ZhokUxNrp
ini cerita utk yg xdpt datang. Cobalah Untuk Setia. sekian. #farafauzana #kdliveinkl #bilafafaukekonsert #bilafafaubuatjahatambikvideoutkkorangjugak #bilafafauseorangygsetiaachewwwaahhokbyehahaha
ini lagi cerita ttg 2 perempuan.. mmm bole tak jgn sama corak nextime! lol. pict credit to peminat ummi (eh tsebut pulak malu la tu hehee) - kak RYNN yg sudah melupakn anak didiknya di HOT hahahah. #farafauzana #KDliveinKL #bilafafaukekonsert #bilafafauummiselalutersamatapitakserupa #bilafafaul
ini cerita bila bf kita eh silap suami dia nak bergambar alih2 muko masam! hahahahah. control macho lettewww hhahaha. yg penting wanita gigih ini tetap datang last min walaupun katanya tak nak datang and masuk buat catwalk hahaha. #farafauzana #KDliveinKL #bilafafaukekonsert #bilafafausukakaca
ini cerita ttg abang Man di apit by Malaysian girls after di heret dan diseret by Indonesian girls. susah bila @rizalman71 diminati saentero luasnya. babah, jom g dating dengan Umar & Aali. hahahah. #farafauzana #KDliveinKL #bilafafaukekonsert #bilafafaupunsibuknakbergambardgnbabahumarandaali #
ini cerita ttg 2 minah senget. Nasib baik ada lighting kalau tidakkkkkk ... golapppp!. we missed u Ina. nextime sila join yea. sekian. #farafauzana #KDliveinKL #bilafafaukekonsert #bilafafaumainnetballmukalagirentong #bilafafaupatutdatangbertigatpsorangadaemergencytinggalladua #bilafafautakheran
ini cerita smlm di plenary Hall KLCC. mcm2 dpt disaksikan tp sokongan peminat KD tetap menyenangkan. kudos to all esp KD!! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘. ampun dan maaf pd yg mahu bergambar semalam as im just a friend that need to help other friend plus .. saya penumpang kereta yg kena ikut tuan kereta! lol. nextime kita ju
Aktiviti ahad kami harini. Jom serbu ramai2 & lepak ngan kitorang di Centrio Square(sebelah Mydin) Seremban 2! pic.twitter.com/C7vnR9czFJ
Retweeted by farafauzana
ini cerita bila FF dan @profmuhaya bergabung hehehe see u guys soon this coming 21st Dec. sila tag kawan2 lain utk dtg beramai2 ke sana tp pastikan daftar dahulu. sekian. #Repost from @natashahudson with @repostapp --- "Kalau kita berubah untuk baik kerana Allah, Allah akan hantar orang-orang yang
Free yourself to learn from 12 AMAZING teachers on 9th-14th dec 2014. Secure your seat NOW. pic.twitter.com/iZIUl1Swvc
Retweeted by farafauzana
ini cerita bila pembaca berita buletin utama | pembaca berita sukan tv3 | penyampai radio bergabung. ... eh silap, i pun pembaca juga, pembaca komen2 korang yg merepek tu! hahahah terasa kann yg i selalu baca komen2 korang... and adakalanya delete! hahahahhahahaa. #farafauzana #netballmediatournam
ini cerita bila WA membawa bola lalu melompat dan terus melontar ke C kemudian ... kemudian.. pancit! hahahaha. WA = Wanita Anggun bluwekkk hahahahahahha. #farafauzana #netballmediatournament #mediaprima #nstpteam #bilafafaugilabolajaring #bilafafaujadiWAterusjadiwanitaaranghahahahapaneehhhh
ini cerita pelbagai tugas pelbagai level pelbagai bentuk bergabung utk netball. team A & team B NSTP/MPB. editor | journalist | newsreader | security | graphic | secretary | CSG | radioannouncer | lighting . #farafauzana #mediaprima #nstpteam #bilafafaugilabolajaring #netballmediatournament #
ini cerita bila hujung minggu kena lawan.. kena gaduh.. kena lompat.. kena bola jaring. warmup dulu. eh jap posing dulu hahahahha. #farafauzana #netballmediatournament #nstpteam #mediaprima #bilafafaugilabolajaring #bilafafaunampakterrortapihorrorhahahahah
ini cerita mlm nnt..KD live in KL..sila dptkn tiket and a dgn segera sebelum terlambat #farafauzana #KDliveinKL #cobalahutksetia #mencintaimu #byksgtlagu #jumpamlmnntnyanyisama
ini cerita tentang @yakultmalaysia can make people happy! the end. have a great weekend everyone. #farafauzana #yakultmalaysia #yakultmerahmanisskit #yakultbirukurangmanis #dutayakultmanisssssgilerrrrhHahahahaha. #Repost from @tirataro with @repostapp --- Yeah...happy..happy..menang adiah dr #y
Jangan lupa Fiesta Muslimah BH Ahad ini di Zebra Square, KL (Datuk Siti Nurhaliza turut hadir) pic.twitter.com/vyJFwY1qC7
Retweeted by farafauzana
ini cerita dari belakang. Fafau no 7. whats yours?. #farafauzana #proudmalaysian #MHmomment #EnrichCard #abstraxjingga #bilafafaugilabola #bilafafautakpandangtuxyahlacakapkitasombonghahahatalktomyback
ini cerita bangga menjadi rakyat malaysia. Berikan sokongan sepenuhnya kepada team Harimau Malaya utk Piala Suzuki AFF 2014. Harus bangga mnjadi rakyat Malaysia walaupun berada diluar negara terutamanya musim cuti hujung tahun. jgn lupa, gunakan card ENRICH utk kemudahan di KLIA dan di seluruh dun
Tak leh tido? Apa kata singgah jap Youtube rasmi Hot FM di youtube.hotfm.com.my. Alang2 tu subscribe sekali la ๐Ÿ˜™pic.twitter.com/lnV9KwLce77
Retweeted by farafauzana