Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
farafauzana
radio actor 1,118,021 followers
ini cerita utk 2hari di PICC tiada siapa akan berkata tapi DIA pasti bertanya kenapa kita tdk ikut perintahnya sedangkan kita tahu tapi menidakkannya tiada siapa memaksa tapi tiada salahnya kalau mencuba kerana kita memang dh tahu itu adalah wajib utk manusia tiada siapa akan berkata "eh kau tak
ini cerita utk kesihatan anda dan saya .... Yakult merah Yakult Biru yang mana pilihan kalbu jom joget! hahahahaha trust me guys, its good for ur health if u take it everyday esp diwaktu pagi dan sebelum tido. bagus juga utk anak2 kecil. ckp byk pun xguna la tapi apa kata jom follow @yakultmalays
Konvensyen Bidadari. PICC Putrajaya aku datang. Mohon Jangan sesat.
Retweeted by farafauzana
ini cerita utk JK1M (jom kurus 1Malaysia) musim yg ke tiga.. akan kembali people!!! ramai dok ngutuk sat kuruih sat gemuk sat dlm TV kembang sat kat luar halus (its all depending ur tv size sbnrnya hhhahaha) . let me share , FF masuk JK1M musim pertama lagi dan skrg im so so happy dengan size yg sed
ow.ly/ARHJc Denda utk @REALFAFAU pagi td paling best. Dapat gi Dataran Merdeka tengok raptai #inimalaysiakita #merdeka57 #amkrew
Retweeted by farafauzana
ini cerita esok!!! mesti tonton sebb percakapan giler tak faham .... sorang ckp ayam sorang cakap angsa! Kerja Gile Fara TV9 (30th Ogos) 910pm #fafau #kerjagilefara #shanghai #manatakgileruncleckpcinaselambamcmkitafahamwuaaaa
assalamualaikum.. #Repost from @imuslimmy with @repostapp --- Buat para WANITA, PERHIASAN TERINDAH BUAT SANG SUAMI; Konvensyen Bidadari, mengajakmu ke sana.. Workshop School of Sahabah buat PASANGANMU. Di sini, kita tak pernah berjauhan. Ukhwah jadi ikatan, ilmu jadi hidangan. Adab. Cinta Rasul, Ser
ini cerita bila pening kepala ... A or B or C #merdekabazaarhabib #habibjewelsofficial #icewatch
ini cerita bila dh jumpa Doktor Laut maka dr R diabaikan hahahaha jujur sejak dr zaman… instagram.com/p/sRABd3syZ2/
ini cerita 1 ...... Malaysia!!!!!! #amkrew #inimalaysiakita #merdeka57 #mh57
ini cerita bila ada Tugu negara di Dataran Merdeka .... #amkrew #inimalaysiakita #merdeka57 #mh57
Jom follow �@infosihat2uu untuk info 📚 tip 📖 fakta 📝 petua 💆 cerita 📺 berita 📰 & sgalanya ttg gaya hidup sihat terus ke timeline anda
Retweeted by farafauzana
ini cerita bila kena denda jalan bagi bendera di dataran merdeka ...... berjumpa sahabat sekerja .... Ahmad Fetri Yahya #amkrew #dendaDrR #inimalaysiakita #merdeka57
@REALFAFAU dah sampai Dataran Merdeka! Jom la datang sini. Lagi best kalau anda lahir pada 31 Ogos pic.twitter.com/xvjCdXmi1v
Retweeted by farafauzana
ini cerita wajib setiap pagi ... hanga Yakult! Ok jom joget hahahahah #inimalaysiakita #merdeka57 #amkrew #fafaudanyakulttdkdptdipisahkantpkalaunakpisahkansilatelanbotolniduluhahaha
ini cerita kena denda maka mereka dera utk bagi bendera tp kita redha janji mereka suka ..... bersedia dengan konsep Jalur Gemilang Seluar : BIRU Baju : PUTIH Tudung : KUNING Beg : MERAH #amkrew #inimalaysiakita #merdeka57 #mh57
ini cerita hari ini sebb kena denda .. xpe janji mereka suka sbb kena bagi bendera… instagram.com/p/sQrqI4sybm/
Jadual solat utk 29/08/2014 : Imsak (5:42), Subuh (5:52), Syuruk (7:09), Zohor (13:17), Asar (16:27), Maghrib (19:22), Isyak (20:32)
Retweeted by farafauzana
Hari ni @REALFAFAU kena denda. Jangan terlepas dengarkan #amkrew ow.ly/AI8yr <-Dengarkan apa denda yg #drR bagi.
Retweeted by farafauzana