Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
farafauzana
ini cerita bila semua org mula utk #saysomethingnice maka semua org akan ceria seperti mana kuih keria yg sedap smpai ke telinga. cuba buat ni - #saysomethingnice kepada bff korang yg korang berterima kasih kat dia sbb terima baik buruk korang seadanya. plus, korang sayang sgt bff korang tu. nota:
ini celita bila wa kena cakap cina dalam itu film Girlfriend Kontrak. sessi dubbing dengan cikgu heheheh. jgn lupa tgk tau 24th Sept 2015. nota: siapa pekerja kontrak sini? hehhehe sama la kita. sep skit. #farafauzana #girlfriendkontrak #bilafafauberlakonfilm #bilafafaulalujebykdrpdberdialog #bil
#Repost @travellingberuang with @repostapp. ・・・ #Repost @suffianhadi.ayub with @repostapp ・・・ Even Her Majesty Queen Elizabeth II, the Queen of #England can't get enough of the #travellingberuang. God saves the Queen (and the children suffering from cancer too) And oh, You gotta visit Madame Tussa
First time #AMKrew on air sambil pakai Dak Sejuk #MokCun. Terima kasih Mok @erma_fatima hangatkan #AMKrew! 😁u
Retweeted by farafauzana
Live on air @therealfafau kena tepek Bedak Sejuk Mok Cun 😂😂😂#AMKrewr#MokCunC#MakCunC#DakCunCXYm
Retweeted by farafauzana
ini cerita bila korang LIKE.. i NO like hahahaha. penangan bedak sejuk @mok_cun di TV3 (rabu&khamis) 9pm. nota: jerits bedakkkk kalau korang pakai bedak sejuk weii. #farafauzana #amkrew #bilafafaupakaiubatsejuk #bilamokcunjualbedaksejuk #bilaazzaelitejualbedaksejuklakuuu
ini cerita bila @mok_cun dlm studio AmKrew citer pasal Bedak Sejuk. sorry la ye.. i bdk NYPD jenis xpakai bedak sejuk. ada lagi ke yg pakai bedak sejuk? apa khasiat bdk sejuk ni. cer tag kwn2 korang yg pakai bedak sejuk. nota: kalau dapat more than 1000like FF pakai bedak sejuk penuh jam 830am.
ini bila org tu notti maka dia akan kena denda smpai muka merah hati heheheh #fiziecaripasal youtu.be/P-cEjCpsJow
buat yg bertanya dan terlepas.. layannnnn je. youtu.be/-_CcNtJmNOM #bilaFafauberikrar
Sometimes you might think you are feeling hunger when really your body is just thirsty!!
Retweeted by farafauzana
"Semlm abang kita gaduh dgn awek dia. Lepas tu dia berikrar depan awek dia 😂" #Top55#AMKreww DENGAR:soundcloud.com/media-prima-ra…M
Retweeted by farafauzana
Dah hafal semua dialog2 filem? Kalau dah. Nantikan peluang utk rebut sebahagian drpd RM30K! #DialogMasyukHotFM
Retweeted by farafauzana
ini cerita bila kita ajak dia ckp ada hal. walhal duduk rumah buat kolaj hahahah. TQ @darlingngasri . #Repost @darlingngasri with @repostapp. ・・・ Selamat Hari Kebangsaan yang ke 58 Malaysiaku yang tercinta!! I am a proud Malaysian and a proudest person seeing @therealfafau on the stage among 6 othe
ini cerita bila FF terjumpa cikgu sekolah FF - SMK (P) Assunta PJ, Cikgu.. eh jap.. datin.. eh jap.. sorry, skrg Puan Seri Salbiah. dulu kini selamanya...gelaran je selalu berubah tetapi cikgu tetap mcm tu. nasib baik cikgu kenal saya heheheh kalau tdk saya masuk bawah grandstand tu lalu peluk tubu
ini cerita bila mata tu jeling kat org time baca ikrar, dh kenapa? hahah muka tu memang tak boleh blah mcm dlm perut ada labah labah. sblm platform naik FF siap ckp kat adik Pria sblh tu "jgn panik tau. senyum je" alih2 si kakak pun sama hahaha ketat. nota: FF rasa masa ni dok fikir mana abg yg j
ini cerita #BilaFafauBerikrar selasai mcm biasa mesti cari kawan2 utk dpt feedback. Alhamdulillah. ohya .. just to share. FF tak perasan bila camera focus kat FF maka sbb tu korang nampak masa FF baca ikrar mata FF melilau tgk kiri sbb masa tu mic FF xberfungsi. dlm kepala.. arghh apa ada hal, den
ini cerita #BilaFafauBerikrar ada teman utk berbicara walaupun seketika. TQ @aghotfm datang hahahahha walhal aku tahu kau dtg bukan sbb aku tp sbb memang kita kena dtg pun kalau FF tak baca ikrar utk onair dr sini hahahaha. TQ team interactive @hotfm976 dan TQ team Zoomerz yg selalu ada xtra energ
ini cerita #BilaFafauBerikrar dan mereka ada cerita yg tersendiri. saya? hanya fikir kerja. kerja saya utk buat anda gembira. andai ada yg melihat itu tanda mereka percaya dan saya hanya mewakili rakan sekerja yg lain utk sementara. nota: siapa dtg td kat Dataran Merdeka jerit sayaaaaaa. #farafau
ini cerita selepas selesai semuanya #bilafafauberikrar di Dataran Medeka. with the ikons Diana, Cikgu, Zharif dan Ridzuan the malim gunung. 2 lagi tu adalah org kuat yg byk membantu kami. terima kasih. nota: sumbangan kecil saya. insyaAllah giliran anda akan tiba. cuma kata SAYA BOLEH. #farafauza
Ikon pembaca ikrar utk perbarisan dan perarakan sempena sambutan Hari Kebangsaan pada 31 Ogos #BilaFafauBerikrar
Retweeted by farafauzana
Ini cerita #BilaFafauBerikrar di Hari Kebangsaan 2015. baca ikrar takleh main2 dan harus serius. selesai. alhamdulillah. LIVE UPDATE dan sila follow @hotfm976 for more update.
Ini cerita #BilaFafauBerikrar di Hari Kebangsaan 2015. bismillah. sudah di atas dan bersiap sedia. semoga dipermudahkan. LIVE UPDATE dan sila follow @hotfm976 for more update.
Ini cerita #BilaFafauBerikrar di Hari Kebangsaan 2015. FF dh jumpa @aghotfm wuhooo. LIVE UPDATE dan sila follow @hotfm976 for more update.




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue