Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
farafauzana
ini cerita WAJIB setiap hari SABTU 6ptg di TV3. siapa geng FF sure kenal siapa Nur Fatimah. penyanyi selembut sutera..kalau nak tahu lagu mana kena tunggu and saksikan MM. skrg dia dh ada lagu baru berjudul Mawarku. eh ke Mawar Dhiya. eh ke Kau Mawarku hahahah tunggu. nota: kalau g karoks @mazlyn
ini cerita WAJIB setiap hari SABTU 6ptg di TV3. happy birthday wawa. u knw i love u kan? kan? kan? dah cepat buat lagu utk kakak satu hahahaha. nota: saya dn wawa berbeza umur cuba teka berapa. kalau betul dapat kotak kayu kat belakang hehehe. #farafauzana #mm30 #muzikmuzik #bilafafaujadihost
ini cerita WAJIB setiap hari SABTU 6ptg di TV3. bila si @aghotfm buat hal dlm studio. rasa2 dia tgh buat apa smpai Aiman pandang slack kat AG, Najwa hanya tersipu malu dan Nur Fatimah tak kuasa nak pandang? cer teka. a) nak makan kotak kayu. b) nak masuk dalam kotak kayu. c) nak keluarkan cake s
ini cerita WAJIB setiap hari SABTU 6ptg di TV3. kalau ada yg diluar sila saksikan secara LIVE ditelefon canggih mahupun android yg ada di www.tonton.com.my dan sila tekan LIVE. nota: siapa suka buat lagu dan dia amatur sila suruh mereka tgk and sila tag nama mereka biar mereka tahu. #farafauzana
Review By Fafau Dot IG This is something different. Tu dia, terus cakap orang putih sejak pakai Tudung Bawal Exclusive bertahtakan Swarovski. Ini Bawal bukan sebarang Bawal. Ini Bawal tak boleh makan. Tapi boleh bawak pergi makan malam. Hahaahaa. Bawal apa nie? Korang kena click dan follow IG @Baw
Ini cerita bila berdedikasi nak exercise walaupun schedule penuh. Tiap hari makan Pharmaton untuk tambah energy sbb my fav trainer @elainetan1978 sgt bertenaga mungkin dia makan naga. nota: tudung lepas bersenam. td tudung lain dh masam. pakai tudung yg bersesuaian ketika bersenam takut org sebela
ini cerita kalau beli kat luar rugi. baik beli dengan kami sbb brg2 dipakai hanya sekali plus dpt mendema dan berbakti. jom tag kwn2 yg korang nak ajak pergi dan beli. #Repost @mizznina1780 with @repostapp. ・・・ #CelebrityCharityAuction #BidOnline #Klihf2015 #PWTC #31stMay #2pm Featured Celebrity
saya kaki pukul juga... tp kecil kecilan hahahah. siapa pernah masuk Dikir Barat zaman sekolah sila tag diri sini. im a proud Ahli Dikir Barat of Sek Men Assunta PJ! wuhoooo. nota: ditgn saya itu adalah rebana anak dan dibawah itu anak anak ikan hahahahaha.
ini cerita skrg dlm studio AmKrew. Dikir Barat time. siapa pernah masuk DK dulu
ini cerita bola sempena final Piala FA esk Kelantan vs Lion Xii. ini la isteri org yg FF ckp tu. setiap Isnin si suami izinkan keluar sejam tinggalkan anak2 utk bermain bola. cayalah. FF pernah operate lutut (ACL) gara gara main bola. skrg pulak cedera jari kaki smpai tkleh pakai heel wuaaa. nota
#Repost @melakafest with @repostapp. ・・・ PUSPANITA Melaka akan membawakan sebuah projek amal, Melaka Muslimah Fashion Fest 2015 pada 7 June 2015 di Equatorial Hotel Bandar Hilir. -LEBARAN BAZAAR akan bermula dari jam 12 tgh dan diikuti dengan Acara Makan Malam Amal pada jam 7.45 malam. Tiket boleh
ini cerita pasal topeng / niqab FF utk adik Mimi mewakili mereka2 yg lain diluar sana. keep on fighting sayangs. hugs and love dari aunty FF semua. #Repost @ungkuismailaziz with @repostapp. ・・・ Adik mimi (7 y.o/Kuala Krai, Kelantan): "Cuma Mimi nak cakap kat dia (mereka), biar (mintak) sabar macam
ini cerita bila @elizadsharifuddin nominate FF utk buat something good utk adik2 yg mnghidap kanser. sila stalk IG @ungkuismailaziz for more info. kebetulan, last weekend 1st time FF cuba pakai niqab utk seharian. sehari je hehhe. jujur, tak mudah tp bygkan adik2 yg kena pakai topeng utk kesihatan.
ini cerita.... nak yg mana satu? semua boleh tak. jgn tamak! beli ikut kemampuan tp kalau org dh nak bagi jgn ambik semua, ambik tuan kedai terus! bijak x? heheheh. nota: incase ada yg nak bagi kasut my size is US8 atau UK 5 hahaha korang jgn nak kutuk sgt kaki ku gajah, bsyukur sudah. #farafauza
ini cerita bila rindu ku pakai kasut hehehehe. pond.. i miss u. Amyra, TQ for the shoe. love love love. nota: rasa2 kasut FF yg mana? korang kalau ada kasut yg bole dlukis nak lukis gambar apa.. jgn la letak gambar suami / bf hahhahaha. #farafauzana #faranana #pondpond #bilafafaudgnnana #bilaka
ini cerita bila abg rempit motor besar @errafazira jadi muse utk @rizmanruzaini sambil jalan sambil jeling "siapa yg jerit kuat sgt tu?" hahahha kammiiiiiiii!! peeewit. nota: masyaAllah, u look soo nice in Hijab kakak. moga satu hari nanti, insyaAllah. ameen cepat kawan2. #farafauzana #errafazira
ini cerita bila jumpa abang, adik mesti sibuk nak bergambar haishhh selalu jumpa berpeluh hahhaa. cuba cari @mrstalista dlm video ni.. wuhooo. nota: adik pendek dr abang sbb abang jengket hahahah alasan je aku ni kan. abang @ctdk lawa okbye! hehehe. #farafauzana #ctdk #rizmanruzainifashionshow #
ini cerita bila duduk dengan my dear Fazfara @missfazura & adik notti @umminazeera .. FF akan jadi abang bodyguard, tgk 😎 laaa hehehe. nota: if dh tahu nak g event jgn main futsal sblm tu, so no heel for u. korang jenis kaki heel atau kaki flat atau kaki ayam. #farafauzana #uminazeera #fazura #r
ini cerita bila muka sediri lagi kelakar dr muka aunty. pergi Tasik Shah Alam nak jogging alih2 masuk kedai IAMFAMOUS jd baby sitter. motif?!! mmmmm. baby rasa muka aunty kelakar tak?!!! jawab laaaaaaaa. jap jap yg korang jawab apahal? hahahahahahaha. nota: siapa ada baby kuat gelak atau masa ba
Review By Fafau Dot IG Sekarang nie kat pasaran ada macam2 fesyen baju dan tudung. Ada yang tudung 2 setengah kali pusing, jubah modern design bling2 kalah pengantin dan macam2 lagi la. Kebanyakannya untuk di pakai hujung minggu atau untuk kenduri Tapi kan, ada satu IG nie yang lain dari yang lain
ini cerita saja letak sbb ada yg bertanya baju siapa makeup siapa sebelah tu siapa. apa?!! tak tahu siapa sebelah tu? haipppp.. ini abang kotak2 hanya bergambar dengan bdk pakai baju kotak2 je hahaha. tudung : @scarffey makeup : @syedfaizalsyednoh baju & styling : @syedfaizalsyednoh & Monki. ka
ini cerita bila dh berhenti kena jadi juri hehehehe. jadi juri tetap kena jaga jari.. check jap jari tu kat mana? nasib baikkk kat pensil hahahah. nota: korang rasa bila Syarul dan Fafau bergabung kami sdg juri utk tugasan apa? hahaha. #farafauzana #nonamanis #bilafafaujadijuri #bilafafaubuatga
ini cerita bila nak cari duit lebih kita buat kerja partime. kedai IAMFAMOUS ni ada shirt utk g office / casual / tshirt cool / beg baju dan semualah. ohya, saje la nak share pd semua jurujual.. tak rugi ucapkan "selamat dtg! apa khabar" setiap kali org masuk tk kira la org tu nak beli atau sekada
ini cerita bila BFF (bukan BF yeaa hahaah) and my childhood friend buka kedai baju IAMFAMOUS di Kompleks PKNS Shah Alam. kalau masuk dlm kompleks sila cari bau2 muffin paling sedap situ. bila dh berdiri depan kedai muffin itu maka sila lah berjalan dlm 10tapak ke kiri. bukan bukan ke arah AVON tp