Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
farafauzana
sekian sahaja laporan berita Liga Lawak Superstar drpd AmKrew hahahahaha masing2 dh mcm pembaca berita hahah. Big Clap to @aghotfm & @fizie_hotfm for being a sewel host! hahhahahahhah. big clap to @melodrama & @mukacarimakan dan big hug to @ohsem & @boomerang. tq to team Liga Lawak esp mummh @ain
ini cerita sekarang .. Liga Lawak Superstar LIVE TV3. @ermafatima @khirrahmanfansuri jury tetap me? penyibuk hahahahha. cepat pilih dan undi MukaCariMakan | Melodrama | Ohsem | Boomerang. #farafauzana #bilafafaujadijurysemuaenqury #ligalawaksuperstar
#LigaLawak Superstar akan mula bersiaran jam 9mlm ini dan juri jemputan malam ini ialah @REALFAFAU !… instagram.com/p/uVZBPpsvmu/
Retweeted by farafauzana
liga lawak superstar! nak pilih yg mana ni? LIVE now on TV3. melodrama / ohsem / mukacarimakan / boomerang pic.twitter.com/TrRCKccetl
Ini cerita bila AmKrew praktis nak buat show utk Liga Lawak Superstar mlm ini. Konsep Gerak Khas The movie. Siapa yg jd insp Aleeza kena dtg tgk di Sri Pentas 2 Shah Alam atau LIVE di TV3 9pm ini. #farafauzana #amkrew #ligalawaksuperstar #bilakamibukamulutselalukelaut #bilakamikelautselalusuarased
Regram from @REALFAFAU Having trouble removing Yakult straw? Watch how FaFau do it! 😎…instagram.com/p/uUQ3QMGgI8/u
Retweeted by farafauzana
assalamualaikum... ini cerita bagi mereka yg rasa terkial2 nak buka yakult! sila pilih yakutl merah atau yakult biru. sila mulakan hari dengan Yakult sebotol sehari dan bersenam sekurang2nya 20mins sehari. kalau tak sihat jugak den tak tahu jugak laaaa heheheh. #farafauzana #jk1m3 #thisisdamansar
sendiri.. adakalanya dia serik adakalanya mencebik adakalanya dia tercarik adakalanya mengecik adakalanya lebih baik jgn sendiri..
True friends look at you with no judgement in their eyes, they know you've made mistakes but they accept you & help you right the wrongs.
Retweeted by farafauzana
Motherdotter bonding, kompleks tmn seni islam bsama Ustaz Dr Izhar Ariff. Tgh buat apa? bhati2 diluar hujan. pic.twitter.com/E9XJtoNIRN
[MY]Grab your gears & head to Gurney Paragon. The Canon PhotoMarathon's happening! #keepflying bit.ly/1sy9xMx pic.twitter.com/B7ZOXQ3G2v
Retweeted by farafauzana
Yuhuuuuu!!! dah Yakult?!!!! jommm seranggg nak yg biru atau merah?. #Repost from @budakslenge with @repostapp --- Yakult Merawat bersama Bakteria baik 🙌🙌💪
Da'i Final mlm ini, jam 9.00 TV3. Juri khas Datuk Mustapha Ali dari SPRM! pic.twitter.com/RVR4xPCT1f
Retweeted by farafauzana
ini cerita bila ada tetamu secantik dan seayu @eja78 maka semua kena sopan. /
ini cerita semalam. bukan muntah bukan tersembur tapi panassssss! lidah @fizie_hotfm lidah buaya so dia selalu tasteless. moral of the story, makan kena duduk! sopan sikit anak dara oiiiii hahahhahahahaa. #farafauzana #amkrew #harimakananasedunia #flyinghigh #bilafafaumasak #fafaubukantakpand
alAqsar .. Bosnia .. next! insyaAllah #modeberangan #2015
Jadual solat utk 17/10/2014 : Imsak (5:32), Subuh (5:42), Syuruk (6:58), Zohor (13:01), Asar (16:18), Maghrib (19:01), Isyak (20:11)
Retweeted by farafauzana
Jadual solat utk 17/10/2014 : Imsak (5:32), Subuh (5:42), Syuruk (6:58), Zohor (13:01), Asar (16:18), Maghrib (19:01), Isyak (20:11)
Retweeted by farafauzana
salam jumaat.. salam sahabat.. salam utk kita beringat.. #fortressofthemuslim pic.twitter.com/zk3XnzshG0
Ini cerita hari ini di UPM. Pernah tak anda tertanya-tanya betapa segarnya rasa Teh Ais berperisa Pear dan Pic? Kalau anda nak merasai kesegaran nya, jom! kunjungi road show Lipton Ice Tea di UPM SERDANG hari ini (16th oct 2014) dan dapatkan sebotol Lipton Ice Tea secara PERCUMA! Anda juga boleh m
auch! auch! kita rasa kuali ni tak sesuai laaaa tu yg minyak terpercik. wuaaaaa. ini sessi @chef_zam vs FF. alaaa kacang jea. malas nak cakap laaa. tgk gaya pegang senduk pun bakal mak mertua tau cek pandai masakk.. auch! auch! #farafauzana #amkrew #bilafafaumasak #harimakananasedunia #bilafaf
@hotfm976 tgh drive pi keja ni lapar pulak bila bab masak2 ni. teruja nk tengok fafau cooking hihihi @AGHotFM @REALFAFAU @Fizie_hotfm
Retweeted by farafauzana
Assalamualaikum..kesian2..ha lain kali jgn kata org laki tak pndai msk..kan dh tsedok mkn msakn sndri @REALFAFAU..hehehe..#AmkrewMasakAmkrew
Retweeted by farafauzana
@REALFAFAU Owhhh..lagu tuu kaaa..hehe ingatkan knp td..its a simple menu..xde sbb org pro mcm akak xleh masak..hehe #amkrew
Retweeted by farafauzana
Yer ker @Fizie_hotfm @AGHotFM msk #Charkeowtiaw msti sodapp bngat kann?? @REALFAFAU tgh drive dok imagine acaner depa msk #Amkrew @hotfm976
Retweeted by farafauzana
auch auch auch!!! teruknya depa masak! udang hangussssss cili tak masak lagi dh letak mee. hbs la siapa makan sakit perut hahahahahahha. dah cakap dah lelaki takleh harap kalau masak. siapa setuju?!!!!!! #farafauzana #amkrew #harimakananasedunia #flyinghigh
ini mandor kami utk pastikan makanan yg dimasak okeh @fizie_hotfm dan @aghotfm sedap dan bersih dan betul! hahahahaha. tq @chef_zam sudi dtg utk bagi markah .. confirm kena pangkah si farah. #farafauzana #amkrew #harimakananasedunia #flyinghigh #MHEnrich #lebihpadaposingberbandingnakmasaknihaha
ini cerita hari ini. Hari Makanan Sedunia .. sessi memaksa lelaki di AmKrew utk masak, bismillah. nyway, cantik xbaju? by @abstraxjingga. #farafauzana #amkrew #fliyinghigh #MHEnrich #kalausiapamasakconfirmlakitaterrorhahahha
Hello...enjoying Altimet's song via @hotfm976 with @REALFAFAU & gang ...hugs from Perth!
Retweeted by farafauzana
Keep it up dik!! You can do it.. Kan kakak @REALFAFAU kan.. Hehe ;) #thumbsup #terbaek By coachcem… instagram.com/p/uIbYc-E8mi/
Retweeted by farafauzana
jgn membazir mari berkongsi kasih apabila ada baju yg disisih . pls RT pic.twitter.com/v1U4DHYGx7
Jadual solat utk 15/10/2014 : Imsak (5:32), Subuh (5:42), Syuruk (6:59), Zohor (13:02), Asar (16:18), Maghrib (19:02), Isyak (20:11)
Retweeted by farafauzana
Jadual solat utk 15/10/2014 : Imsak (5:32), Subuh (5:42), Syuruk (6:59), Zohor (13:02), Asar (16:18), Maghrib (19:02), Isyak (20:11)
Retweeted by farafauzana
Telah masuk waktu solat fardhu Maghrib (19:02) bagi kawasan WP Kuala Lumpur & yg sewaktu dengannya #WaktuSolat #prayForGaza
Retweeted by farafauzana
Telah masuk waktu solat fardhu Maghrib (19:02) bagi kawasan Shah Alam & yg sewaktu dengannya #WaktuSolat #prayForGaza
Retweeted by farafauzana
alhamdulillah hujan tp agak lebat. pls pls pls extra carefull pd yg akan drive. pd yg tgh drive - siapa suruh check twitter while driving? 😜
It's raining heavily in the Damansara area... Angin pun kuat gila... Syukur hujan berkat InsyaAllah... Still, stay safe and indoors ppl.
Retweeted by farafauzana
ASRAMA-RA opens 16th -19th October @my_klpac .Get your tickets now! 0107603101 or go to ticketpro.com.my 🙋�pic.twitter.com/nES2PXJbwmwm"
Retweeted by farafauzana
colors of generation with BPMB!! havoc and meriah. sila abaikan tudung FF setelah ditarik ditolak kedepan kebelakang utk bgambar memang akan jd mcm tu esp bila hbs event. hahahahahhaha . #farafauzana #faradiBPMB #faraandpplbehindthescene #faradahtaknampaksebbmerekalebihcolorfullhehehehe
ini cerita bila jadi MC for annual dinner BPMB! havoc! meriah and fun. seronok bila semua org sporting esp pasangan masing2 sbb tahu walaupun FF notti diatas pentas dengan suami masing2 tp i knw my limit cuma depa ja yg kdg2 cek risau. tp xpe, bila ditanya "brp lama dh kawin?" dia jawab .. baru lag