Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

farafauzana

peminat ni memang tak kenal PENAT. Tabik hormat. . #farafauzana #mm31 #bilafafaujadihost
ketawa bersama menangis bersama bocor rahsia pun sama2! hahahahha kena tgk @muzikmuzik31 Isnin | 30hb May | 11mlm. . #farafauzana #mm31 #bilafafaukerja #bilafafaujadihost
Showcase Muzik Muzik 31 utk tayangan 30th May 11mlm. . HYPER ACT | AKIM & MAJISTRET | MAL IMRAN | AZHAEL | ELIZABETH & AWIE RAFAEL. . nota: seluar siapakah dibelakang itu. sekian. . #farafauzana #mm31 #bilafafaukerja #bilafafaujadihost
mereka disebalik 2 host semlm utk Anugerah Sukan Negara 2015. . Kris | Su | Abg Asrul. @wanzulaimi xde sbb dia dibelakang camera πŸ˜‚πŸ˜… TQ GUYS. . nota: disebalik skirt disebalik show ada sneakers. itu wajib hahahah. . #farafauzana #astroarena #anugerahsukannegara2015 #bilafafaujadihost
posing ala2 majalah sukan hahahaha. TQ partner. awak dh mcm yellow pages sukan @hafizalhamad . superb. . makeup by : @sheila_mohamad . . styling by @syedfaizalsyednoh . . top by @rizalman71 . . skirt by GOBOK FAFAU. #repost @hafizalhamad with @repostapp. ・・・ Kami Kali Pertama Digandingkan.Tp saya h
Cameraman media : CEPATLAAAAA!!!.. . FF : sabaq laaaa .. Olahragawati Kebangsaan 2015 @pandelela nak ambik gmbar dengan Olahragawati Tadika 1986 πŸ˜‚πŸ˜‚ relaks laa. . Pandelela : Ku tido dulu laa heheeh. . nota: dh lama tk g swimming sejak bertudng ni. ada ke mana2 kolam yg utk girls saje? if ada sila
jaguh dlm pengacaraan dunia sukan. tunjuk ajar plss Intan. . nota: FF nak belajar jd pengulas sukan tp sukan apa? adihh takkan bina badan πŸ™ˆπŸ˜… korang ni notti tau. . #farafauzana #astroarena #anugerahsukannegara2015 #bilafafaukerja #bilafafaujadihost
SHALIN ZULKIFLI 😱😱😱😱😱 yg penting kena marah dengan crew sbb masa nk live siap jerit and nak ambik gambor! hahah pedulikkkk! penyokong tegar memang mcm gini. . nota: siapa sudi teman main boling dengan FF? jap jap.. kena pastikan markah lebih 100 br teman hahhahaha. . #farafauzana #astroarena
KAMI AHLI SUKAN NEGARA!! heheheh sila cari mana FF & @hafizalhamad .. mode berangan dan ambil kesempatan masa ni. bila lagi kannnnnn. . TAHNIAH kpd semua pemenang semalam. . nota: korang rasa kalau FF jd ahli sukan .. sukan apa yg patut FF berlatih secara serius? ok laa selain bina badan hahahahah.
Kali Pertama kami digandingkan.Saya harus katakan Fara awk mmg hebat @REALFAFAU .
Retweeted by farafauzana
seronok bila melihat ramai yg berkumpul ramai yg beri sokongan ramai yg jerit ketika pemenang diumumkan ramai yg jerit FAFAU!! tetiba errrr dik, majlis fomal kena panggil Fara Pojana yea πŸ˜‚πŸ˜‚ hahahah. . masa ni dah bergenang ayaq mata sbb kat bawah tu Jac & semua bekas olahragawati & olahragawan dip
Hafizal : awak jgn tersalah sebut tau. . FF : salah sebut? errmm xfaham. . Hafizal : yea la.. awak kan selalu sebut Anugerah Juara Lagu! Anugerah Skrin! Anugerah Bintang Popular! hahahah. . ANUGERAH SUKAN NEGARA 2015!!!! TQ @arena801 TQ MSN utk peluang keemasan ini. lps ni kalau ada job lagi bayar p
kisah semalam bila @hafizalhamad berhosting FF senyum & posing je hehehe. . nota: 1st time buat event ada Seri Paduka Baginda Yg Dipertuan Agong & PM & Menteri secara LIVE. di TV. selalu emcee dinner je dgn mereka maka boleh notti mcm biasa ahaks. ni live maka control cun skit. bagi la can ahaks. .
LIVE ANUGERAH SUKAN NEGARA 2015 di Astro Arena | saluran 801 | 830mlm ni. . nota: FF nerbessssssss sbb nampak ramai atlet Malaysiaaa! doakan FF xnangis sbb smlm masa rehersal pun dh sebak sebb bangga sangat dengan mereka. . #farafauzana #anugerahsukannegara2015 #astroarena #bilafafaukerja #bilaf
#TeamMsiaASN2015 akan bermula dlm masa sejam! Pastikan anda ikuti kami utk β€˜live updates’ ok? ;) #KamiTeamMalaysia
Retweeted by farafauzana
Jgn ingat mereka tdk bersukan ye. nantikan mlm ini di Astro Arena secara LIVE. . nota: siapa tulis dlm borang cita cita sbg Pramugari time sekolah - Kita geng! yeay. . #farafauzana #astroarena #anugerahsukannegara #bilafafaukerja #bilafafaujadihost
HERO & HEROIN MALAYSIA. heheehee jom badminton. . nota: saksikan ANUGERAH SUKAN 2015 live di Astro Arena 801 | 830mlm | 25 May 2016. . #farafauzana #anugerahsukannegara #astroarena #bilafafaukerja #bilafafaujadihost
YES!! berjaya jugak hahaha susah kalau orang dh minat sukan memang mcm ni ahaks. . nasib baik mereka sporting. . Wushu | Silat | boling | Billiard
YES! berjaya jgk ambik gambar dengan dorang sambil buat muka tebal lalalalal kita peminat laaaa. . Wushu | layar | silat | keranjang | renang. . nota: hangpa minat sapa? habaq meh nanti tlg smpaikan salam hehehe. . #farafauzana #anugerahsukannegara #astroarena #bilafafaukerja #bilafafaujadihost
ini cerita semlm ketika rehersal. buat buat busy sbb nampak ramai atlet pujaan kat depan. . nota: saksikan ANUGERAH SUKAN 2015 live di Astro Arena 9mlm | 25 May 2016. . #farafauzana #anugerahsukannegara #astroarena #bilafafaukerja #bilafafaujadihost
Moga genggaman ini spt disana nanti. In sya Allah. . terima kasih @ukhwah4ummah for this opportunity and friendship. . utk @fynnjamal @nurhelizahelmi @dianaamir love u guys for the sake of Allah. . #farafauzana #atileforseville
Mama dan anak2nya. moga jumpa di sana. ameen. . @fynnjamal @eenazmokhtar @iramohdamin mama ckp jgn kata sayang je sila balik shah alam tlg kemas rumah lol. . nota: sila tag kwn2 korang yg jenis mcm kami. mak kau mak aku jgk hehehe. . #farafauzana #atileforseville
TQ @eenazmokhtar TQ @ruzanaibrahim TQ Pian TQ Sahabt cantik FF lupa namamu TQ sahabt2 media yg sudi hadir. . Jom spread the news. . bantu kami membantu muslim di Spain utk membina masjid di Sivelle dengan RM10. maybank : ukhwah for ummah (u4u) 5647 9912 4590. . #farafauzana #atileforseville
amanah sahabat2 by hand pada Fara telah dismpaikan terus kpd mereka & @ukhwah4ummah . May Allah rewards you. . bantu kami membantu muslim di Spain utk membina masjid di Sivelle dengan RM10. maybank : ukhwah for ummah (u4u) 5647 9912 4590. pls support our campaign dengan layari www.ukhwahforummah.o
i love u too @iramohdamin Saif & Sufi. . #Repost @iramohdamin with @repostapp. ・・・ Surprise Angah! She had no idea. Bila dia kena bagi speech atas stage, she said salam and saw me in between the crowd. Terus terdiam and sebak. She cried, I cried. Ya kami cengeng. Entah, mungkin terlalu rindu. Jangan
 
Twiends uses the Instagram™ & Twitter™ API's, displays their logo's & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain their property.