Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
farafauzana
hahhaa itu dh ada ddlm studio “@infosihat2u: @REALFAFAU jgn lupa bawak dumbell pegi office duduk duduk boleh mantapkan otot hehehe ;)
selesai shooting NONA. skrg otw ke off utk stdnby keje mlm. dgr HOTFM Zone Berasap dengan FF tau hahhaah 8-12mdnite. chop! cinta atau antu?
#drR takde pulak pagi ni. Nak teman @REALFAFAU malam karang di #HotFMZon lettew
Retweeted by farafauzana
ini cerita team Damansara season 3 bila bercuti tetap berpeluh. #farafauzana #jk1m #season3 #thisisdamansara #Buatapajelepakjekeeejehehehe
ini cerita utk yg kaki selfie ada berita baik utk anda. sempena dengan hari Malaysia hari ini jom kita selfie dengan Yakult dan Jalur Gemilang. memandangkan hari ini adalah 16hb maka 16org yg terawal dgn gambt selfie masing dgn yakult dan jalur gemilang dgn #yakultmalaysia #ILOVEMALAYSIA ada hadiah
#Repost from @ffbymaganda with @repostapp --- F A R R A by M A G A N D A Introducing to you FARRA ZAHRA Princess cut abaya with an ethnic twist. Material: Premium Matte Sildo Satin + Ethnic Woven Fabric Price: RM249 (excluded postage) Available in S, M, L, XL & XXL. To purchase kindly whatsapp
#Repost from @ffbymaganda with @repostapp --- F A R R A by M A G A N D A Introducing to you FARRA AMNA. Princess cut abaya with an ethnic twist. Material: Premium Matte Sildo Satin + Ethnic Woven Fabric Price: RM249 (excluded postage) Available in S, M, L, XL & XXL. To purchase kindly whatsapp
#Repost from @ffbymaganda with @repostapp --- F A R R A by M A G A N D A Introducing to you FARRA NAJLA. Princess cut abaya with an ethnic twist. Material: Premium Matte Sildo Satin + Ethnic Woven Fabric Price: RM249 (excluded postage) Available in S, M, L, XL & XXL. To purchase kindly whatsapp
ini cerita utk yg setia menanti dan yg sudi .. jom. #Repost from @ffbymaganda with @repostapp --- F A R R A by M A G A N D A Introducing to you FARRA LAYLA. Princess cut abaya with an ethnic twist. Material: Premium Matte Sildo Satin + Ethnic Woven Fabric Price: RM249 (excluded postage) Availab
Ok guys & gals! @REALFAFAU dah buka undian untuk carta harian #HotFM21, boleh undi lagu2 fevret uols di ow.ly/BuLuT sekarang
Retweeted by farafauzana
#HotFMrombak hmm... Jemput dengar la ye. Pi teman dak @REALFAFAU on air sorang2 from 10-4 hari ni ye.
Retweeted by farafauzana
Jangan terkejut kalau dengar suara garau ala2 Mamat kat Hot FM sbb skrg ada @REALFAFAU in the house… instagram.com/p/s88S2vykuQ/
Retweeted by farafauzana
ini cerita hari isnin utk yg bkerja mcm saya. bestnyaaaa masuk kerja kul 9pg!!! weeeeee jom sarapan dengan @yakultmalaysia. jom layan Muzik Paling Hangat bsama FF 10pg - 4ptg hari ni je. esok cuti weeeee. #farafauzana #hotfmhuruhara #muzikpalinghangat #nerbespulakbiladhlamatakonairsorangsorang #n
ini cerita utk tambah ilmu .. JOM. #farafauzana #bilamencariilmutidakperlukedekutsbbbegberibubolehserbuinikanpulautkkitaygdhotaktepuhehhe
Jalan Peel pada 10.40 pagi,Tasik Permaisuri pada 12.40 tengahari,Bangsar pada 2.40 petang & Uptown Damansara pada 4.40 petanggg :D
Retweeted by farafauzana
assaalamuakaikum... today is monday, jumpa 10-4 di @hotfm976 okay? 😉😍
ini cerita bergambar dengan producer Nona yg sgt tahan dengan kerenah kami berdua. amboiiiiii kerenah dia taknak tanya kita tahan ke tidak?!!! hahahhahahaha lariiii. PART 2: ok kami posing SOPAN to utk 2 saat je sebb masuk ke saat yg ke 3 gambar akan jadi spt ini heheheheh. #farafauzana #nona #k
ini cerita siapa suara disebalik QUE dan CUT CUT! hahahhaha. siapa lagi kalau bukan our deary producer @itskhairolbariah yg comel. PART1: ok kami posing sopan sbb kami kan pengacara Nona. #farafauzana #nona #rasamcmsetiausahadahbiladudukkirikanankakberryhahah
ini cerita bila bdk notti yg masih lagi degil nak chop jari kita!. PART2 : apa lagi @noorneelofa yg kau nak buat?! yg si kakak pun xreti nak stop terus sambung hahahhaahhaah dua2 masuk air. #farafauzana #nona #memorialtunabdrazak #kamipengacaranonaygsopancumakadangkadangextrasopanhehehe
ini cerita bila bdk notti tak reti nak duduk diam time shooting NONA tghari tadi. PART 1: kau ingat itu kertas kajang nak main chop! chop! huh @noorneelofa ?!!! hahahahaha. #farafauzana #nona #memorialtuabdrazak #nampaktakkenapajaeisybengkoksbbsikenittulaaa #nampaktakkalaudiachopkertastukalaileta
jom layan HOTTV skrg di TV9 setiap hari Ahad 7pm
ini cerita utk tambah ilmu, JOM. #hashtagpanjangdipendekkansbbseganhehe
ini cerita bila semua orang yg kalah atau menang tetap gembira! sebb tetap bawak balik hadiah. TQ pd teammate AmKrew - Fai | Ain | Fifi | Aqbal | Apex | Mazlin | abe maghi kelate (lupo namo heheh). TQ pd team HotJAM jugak! korang best. tq to Laser Tag Mid Valley.. im so gonna come there again! pd y
ini cerita bila top scorer dr team Amkrew!!!! weeeeeeeee. congrats Hafizi! meh bagi… instagram.com/p/s7A9ogsyY5/
ini cerita pd yg dok tanya mcmana nak main laser tag. pada yg dh biasa main paintball ianya lebih kurang sahaja tapi confirm2 takkan ada lebam dekat badan sbb takde peluru. its all about the laser and how sharp can u aim and shoot. FF shooter ke tdk? mmmmmm MNCL hahahahhaah main nyorok2 plus temba
ini cerita bila FF main laser tag dengan 2 bapak org yg rasa kuruih bila pakai bengkok tu hahahahhahaha. Rasa2 kami juara tak?! lalalalalala. #farafauzana #lasertag #amkrewvshotfmjam #bilatgkbalikgambarnirasamcmfafauygbodyguarddorang
ini cerita semalam selepas JK1M terus berlari ke Mid Valley utk sessi Amkrew vs HotfmJam. bukan nak kata laaaa lepas 'warmup' dengan team jk1m sah2 la tenaga ku sangat kuat! hahahhahahahahahaha ok ok tangan @ikhwanhotfm lagi kuat. #farafauzana #amkrew #amkrewvshotfmjam #lasertag #fafau1sttimemain
ini utk anda yg tak sabar2 smpai ada siap whatsapp dan email. sod bha rho. #Repost from @ffbymaganda with @repostapp --- F A R R A by M A G A N D A Morning ladies! 1 more day for #farrabymaganda Stay tune and follow @ffbymaganda for more updates!!! #farrabymaganda #maganda
ini cerita bila kakak2 takkan takut keluar malam kalau ada @adamharris92 yg teman hahaha. nak bocor rahsia laa.. adam xtau yg @elfaezaulhaq dtg pagi tu. tetiba sipu sipu siput sedut malu hahahhaa. #farafauzana #jk1m #season3 #thisisdamansara #bilafafaumembuliyeahhhhh
ini cerita bila kawan2 dtg support. tq @elfaezaulhaq siap tlg kwn2 yg lain lagi, tgk tangan laaa hahahahhaha. wanita ni hebat weii pumping man style and setakat 10x tu no hall! lajuuuu sgt. #farafauzana #jk1m #season3 #thisisdamansara #nampaksamatapiberbezamalahsangatbezahahahaha #nampaknyafar
ini cerita bila TL musim 1&2 buat spotcheck!!! hahahahaa we always love u kak @wkhaizuri and tq for the support. hbs la kita @adamharris92 bila spotcheck tadi byk merah hahahahhahahaha.saje buat drama kalau tak how la to #thisisdamansara hahaha. #farafauzana #jk1m #season3 #sayamemangrasapoyona
ini cerita team Damansara!!!!. #farafauzana #jk1m #season3 #acarawajibteamdamansaraadalahbergambar #acarawajibjugaialahphotobombhahaha
ini cerita hari pertama JK1M season 3 di kws kaklong Damansara. meriah! kecoh! drama! yg penting peluh!! hahhahaha ada yg sakit kaki sakit peha sakit badan? itu petanda baik badan sdg bekerja sbb selama ni dok asyik rehat jea. 1st time jumpa dengan majority keluarga baru #thisisdamansara and me da
Asalaamualaikum, do check out @MadeenaMy's fresh new scents now newly available at madeena.my… instagram.com/p/s6o2p8CkXB/
Retweeted by farafauzana
ini cerita utk main Cak Cak Cak. nak cerita sebenar tunggu 15.9.2014 naaaa. #Repost from @ffbymaganda with @repostapp --- F A R R A by M A G A N D A Can't wait to share this with you... #farrabymaganda is coming to you in few more days... Stay tune and follow @ffbymaganda for more details. #farr
ini cerita hari Jumaat dan masih lagi sempat bagi mereka yg rasa ... eh dah lambat. #Repost from @quranrecitations with @repostapp --- (All) praise is due to Allah, Who revealed the Book to His servant and did not make in it any crookedness. ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃ الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي أَنزَلَ عَ
ini cerita utk mereka yg sibuk sibuk suruh VISIT my ig beli produk itu ini utk KURUS. Woi! jgn makan ubat sangat boleh tak?! come on guys! kalau setakat makan ubat jea it will only last till ur bottle hbs then u akan KEMBANG balik plus korang xkan bole makan all d good nutrition foods. apadaaaa. W
ini cerita utk bagi semangat kepada team #thisisdamansara JK1M season 3 . Pada yg dh daftar see u tmrow (lokasi semua akan diberitahu oleh our TL). utk yg nak join juga tp ada masalah mendaftar secara online boleh whatsapp @adamharris92 at this no 0172516355 utk lokasi esok (kira korang walk in an
ini cerita bila support kawan2 sbb percaya kawan yg satu ini sangat gigih smpai jadi ketagih dengan kasut2 sejak kenal dr dulu lagi. sebbkan percaya juga dengan kawan sorang ni yg akan berikan komitment 200% utk kerja (ingat rindu awak 200% je ke hahaha) maka siapa lagi tak support kalau bukan kita
ini cerita utk mereka yg nak tahu lebih pasal FFbyMaganda dan kalau nak info lebih boleh follow @ffbymaganda. repost from @ffbymaganda --- Live Update : #BTS #farra #ffbymaganda #comingsoon #fashion #eiduladha
ini cerita utk korang. #Repost from @ffbymaganda with @repostapp --- REVEALING SOON #farrabymaganda
ini cerita hari Jumaat. moga anda sihat dan selamat jgn lupa minum Yakult yg hebat. Habis bocor cerita semua dalam beg hahahah takpe korang xnampak semua kecuali minuman. #farafauzana #sihatkandiricarafafau #sihatkandiridgntdkmengataorglainkecualidirisendiriauchhh!
@REALFAFAU pls RT. Don't let your loved ones be next. Let's act now! We can make a difference. #AedesFreeMY pic.twitter.com/2JapBKfEAu
Retweeted by farafauzana
Thank you for your patience 😊 We are sending off the final batch of Panorama 'Good Bacteria &…instagram.com/p/syfC7MmgCG/D
Retweeted by farafauzana
ini cerita kita tentang Malaysia. Siapa anak Malaysia jom buat sama-sama. By @malaysiaairlines "We come together in our similiarities, to celebrate our differences. And that is how we Malaysians stay united. Just take a group Instagram photo with 5-7 Enrich members, hashtag #MH57Merdeka and tag u
ini cerita hari ini dlm studio pagi utk siri web di tonton. nyway, saya nak bagi tahu slps menonton sebuah drama arahan @thumbsuhaimi .. im officially @kilafairyofficial Fan!!!!! #farafauzana #amkrew #sayamemangpeminatdramamelayutpkalausuruhberlakonadaskitkayuhahahah
ini cerita kami berdua utk JK1M team Damansara. ramai yang nak masuk team Damansara rupanya. terima kasih!!! pada yang masih nak join cepat g website atau boleh je whatssapps adikku 0172516355 @adamharris92 (ingat text je tau hahaha) for any enquiry. kevinzahri.com/jk1m/tl/fafaudamansara .