Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
farafauzana
ini cerita sebelum tido walaupun dh kenyang tetap kena makan kalau tak ... tak Aussie laaaa! hahahahhahaha. betul ke? entahh.. janji den kenyang and kembang supaya esk pagi bole jogging smpai melayang di tepi sungai yg tenang! jom laaaaa temang 😉. #farafauzana #fafaukeje #fafautravel #fafaudiAd
ini cerita a) kebetulan. b) keterpaksaan. c) ketidaksengajaan. d) kepoyoan. #farafauzana #fafautravel #fafaudiAdelaide #fafaukeje #fafaurasadiaygtiruataufafauygtirudiakekitorangkuatbawaktoyoltimeexamhahha
lagiiii cerita ttg MONOPOD girl hahahahhaaha
ini cerita MAISELFIESAT slps makan diwaktu mlm. again, fafau the monopod girl! lol. #farafauzana #fafaukeje #fafautravel #fafaudiAdelaide #fafausimonopoditupasalmukamacamteapot
ini cerita .... brp byk daa nak citer?! just wanna say TQ to Dato Dr Mashitah and team kerana bjaya juga 'culik' saya walaupun dlm masa sekejep. its a good start! lets continue 'culiking' hahahahahahah suka suka suka. program Wacana Wasatiyyah Adelaide 2014. #farafauzana #fafaukeje #fafautravel
ini cerita bsama mereka yg xtido 3 mlm utk progm Wacana Wasatiyyah Adelaide 2014. ada yg jd tourguide ada yg jd driver ada yg jd emcee ada yg jd bodyguard yg pasti ada pahala utk bahagian mereka, ameen. #farafauzana #fafaukeje #fafautravel #fafaudiAdelaide #fafaulepastalkdhnmpkmcmprofserbata
ini cerita dimana2 tetap ingat dan tahu diri ini adalah anak Malaysia!. jejaka2 Adelaide yg bila diam kelihatan garang tp bila bersuara makaiiiiiii peramahnyaaaaaa ngalahkan kita hehehehe. #farafauzana #fafaukeje #fafautravel #fafaudiAdelaide #fafaunampakmcmdekattapitakdekatpunnngfgfsilajgnrisa
#farafauzana #fafaukeje #fafautravel #fafaudiAdelaide #fafausimonopoditupasalmukamacamteapot
@REALFAFAU dekat Adelaide k.... 😍😍😍 thank you for comin#wancanawassatiyahSAhSA @ The University oinstagram.com/p/tHo7HhkY5c/QOP
Retweeted by farafauzana
😉👏�@nursyazwaniZBiZ@REALFAFAUFAU cakap, tak salah jika kita berangan.... 😍😍😍”
ini cerita pergi mana2 pasti buat benda yg sama- MAIFIESAT hahahaaha. siapa tahu nama panjang MAIFIESAT?? mari mari mari teka. program Wacana Wasatiyyah 2014 di Adelaide. #farafauzana #fafautravel #fafaukeje #fafaudiAdelaide #fafaubengangsbbsemuaxnaktekanmakamukakujugaygkembanghahah
ini cerita bila masuk University balik....nasib baik tak terbalik sebb ramai yg dok kata eh? kak fafau ni katik! eh? hahahaahah. Program Wacana Wasatiyyah 2014. #farafauzana #fafautravel #fafaudiAdelaide #fafaualaalaspeakertplebihkepadaloudspeakerhahah
ini cerita bila Tok Tih ambik kita kat airport sweettnyaaa walaupun dia nampak letih namun tetap senyum manis macam lps minum teh hahahhaha. Welcome to Adelaide dan jgn berangan nak merayap cepat smpai hotel bsiap dan kerja.. baikkk! #farafauzana #MHEnrich #MHP #malaysianairline #fafaukeje #fa
ini cerita bila bangun pagi dlm kapal terbang maka wajah tetap ceria kerana itulah kita!. assalamualaikum and morning from MH0139 with love. #farafauzana #MHEnrich #MHP #malaysianairline #fafaukeje #fafaudiAdelaide #fafaujeygtidodorangtakalahaisian #fafauketaqlututbilakenasuruhbuatannouncemente
ini cerita bila bangun pagi dlm kapal terbang maka sila abaikan wajah yg mengidamkan roti canai terbang. assalamualaikum and morning from MH0139 with love. #farafauzana #MHEnrich #MHP #malaysianairline #fafaukeje #fafaudiAdelaide #fafaujeygtidodorangtakalahaisian #fafauketaqlututbilakenasuruhb
ini cerita bila semua kerja selesai di kaunter and semua happy walau penat sekalipun. jom kita senyum. nampak saya tgh shopping kat KLIA while using d Enrich Card sila jerit Fafau Poyo!!!! hahahhahahhaha. #farafauzana #fafautravel #MHEnrich #MHP #mohonmaafandpeaceyo
ini cerita bila nak terbang ke Adelaide utk jumpa adik adik yg sedang belajar dsana. sebelum kakak terbang kakak nak jalan2 KLIA and shooping and lepaking using Enrich Card. guys! go and grab urs now. #farafauzana #fafautravel #MHEnrich #MHP #Malaslanakhastagpanjangheheh
ini cerita bila Aunty fara over bila jumpa Kayla Maisara 6months old. nak tau ober ke tidok meh tekan play dan sila bgtahu siapa paling ober! mesti laa Kaylaa dan bukan aunty. aunty kann pengacara Nona mesti sopannnn hahahahahhaha. #farafauzana #bilaauntyover #bilaorangtanyanianaksiapafafaujawabn
Undian #HotFM21 dibuka sekarang. Jom undi lagu2 fevret anda di ow.ly/BD26z bersama @REALFAFAU di #muzikpalinghangat #HotFMrombak
Retweeted by farafauzana
wuaaaaa boss suruh keje smpai kul 4pm! nampaknyanundian anda kurang hahahahhaa #hotfmrombak #muzikpalinghangat
#HelpNaurah kak @REALFAFAU tlg sy retweet pasal naurah please.Adik naurah dh x byk masa, perlukan pembedahan segera sinarharian.com.my/mobile/edisi/u…
Retweeted by farafauzana
Muzik Paling Hangat bersama @REALFAFAU harini. Mintak lagu ngan Kak Long kawasan Shah Alam ni cepat di @hotfm976 #HotFMRombak
Retweeted by farafauzana
@REALFAFAU no wonder la bukak radio suara fafau..tgk jam dah mlm..mana la taw kot siang dah..hiksss
Retweeted by farafauzana
Tips #drR mcm mana nak hilang rasa takut dlm gelap. Mandi ais batu pon bolehhh @REALFAFAU #hotfmzon… instagram.com/p/tDVOIXSkni/
Retweeted by farafauzana
alhamdulillah. done with Hotfmzon. susah juga keje mlm. confirm @deen_hotfm dan @chadrena tetap champ! esok? keje pg tp 10-1pm #hotfmrombak
ini cerita bila baton bertukar tangan. malam ni takde nak manja2 takde nak romantik2 takde nak sedih2! malam ni akak bagi tazkirah terus. malam ni juga ada benda yg akan berasap maka berjaga2 bila nanti ada Dr R masuk takut korang ckp Sakit Pulak Hati Kita Wak! hehehehe. #farafauzana #hotfmzon #
hahhaa itu dh ada ddlm studio “@infosihat2u: @REALFAFAU jgn lupa bawak dumbell pegi office duduk duduk boleh mantapkan otot hehehe ;)
selesai shooting NONA. skrg otw ke off utk stdnby keje mlm. dgr HOTFM Zone Berasap dengan FF tau hahhaah 8-12mdnite. chop! cinta atau antu?
#drR takde pulak pagi ni. Nak teman @REALFAFAU malam karang di #HotFMZon lettew
Retweeted by farafauzana
ini cerita team Damansara season 3 bila bercuti tetap berpeluh. #farafauzana #jk1m #season3 #thisisdamansara #Buatapajelepakjekeeejehehehe
ini cerita utk yg kaki selfie ada berita baik utk anda. sempena dengan hari Malaysia hari ini jom kita selfie dengan Yakult dan Jalur Gemilang. memandangkan hari ini adalah 16hb maka 16org yg terawal dgn gambt selfie masing dgn yakult dan jalur gemilang dgn #yakultmalaysia #ILOVEMALAYSIA ada hadiah
#Repost from @ffbymaganda with @repostapp --- F A R R A by M A G A N D A Introducing to you FARRA ZAHRA Princess cut abaya with an ethnic twist. Material: Premium Matte Sildo Satin + Ethnic Woven Fabric Price: RM249 (excluded postage) Available in S, M, L, XL & XXL. To purchase kindly whatsapp
#Repost from @ffbymaganda with @repostapp --- F A R R A by M A G A N D A Introducing to you FARRA AMNA. Princess cut abaya with an ethnic twist. Material: Premium Matte Sildo Satin + Ethnic Woven Fabric Price: RM249 (excluded postage) Available in S, M, L, XL & XXL. To purchase kindly whatsapp
#Repost from @ffbymaganda with @repostapp --- F A R R A by M A G A N D A Introducing to you FARRA NAJLA. Princess cut abaya with an ethnic twist. Material: Premium Matte Sildo Satin + Ethnic Woven Fabric Price: RM249 (excluded postage) Available in S, M, L, XL & XXL. To purchase kindly whatsapp
ini cerita utk yg setia menanti dan yg sudi .. jom. #Repost from @ffbymaganda with @repostapp --- F A R R A by M A G A N D A Introducing to you FARRA LAYLA. Princess cut abaya with an ethnic twist. Material: Premium Matte Sildo Satin + Ethnic Woven Fabric Price: RM249 (excluded postage) Availab
Ok guys & gals! @REALFAFAU dah buka undian untuk carta harian #HotFM21, boleh undi lagu2 fevret uols di ow.ly/BuLuT sekarang
Retweeted by farafauzana
#HotFMrombak hmm... Jemput dengar la ye. Pi teman dak @REALFAFAU on air sorang2 from 10-4 hari ni ye.
Retweeted by farafauzana
Jangan terkejut kalau dengar suara garau ala2 Mamat kat Hot FM sbb skrg ada @REALFAFAU in the house… instagram.com/p/s88S2vykuQ/
Retweeted by farafauzana
ini cerita hari isnin utk yg bkerja mcm saya. bestnyaaaa masuk kerja kul 9pg!!! weeeeee jom sarapan dengan @yakultmalaysia. jom layan Muzik Paling Hangat bsama FF 10pg - 4ptg hari ni je. esok cuti weeeee. #farafauzana #hotfmhuruhara #muzikpalinghangat #nerbespulakbiladhlamatakonairsorangsorang #n
ini cerita utk tambah ilmu .. JOM. #farafauzana #bilamencariilmutidakperlukedekutsbbbegberibubolehserbuinikanpulautkkitaygdhotaktepuhehhe
Jalan Peel pada 10.40 pagi,Tasik Permaisuri pada 12.40 tengahari,Bangsar pada 2.40 petang & Uptown Damansara pada 4.40 petanggg :D
Retweeted by farafauzana
assaalamuakaikum... today is monday, jumpa 10-4 di @hotfm976 okay? 😉😍
ini cerita bergambar dengan producer Nona yg sgt tahan dengan kerenah kami berdua. amboiiiiii kerenah dia taknak tanya kita tahan ke tidak?!!! hahahhahahaha lariiii. PART 2: ok kami posing SOPAN to utk 2 saat je sebb masuk ke saat yg ke 3 gambar akan jadi spt ini heheheheh. #farafauzana #nona #k
ini cerita siapa suara disebalik QUE dan CUT CUT! hahahhaha. siapa lagi kalau bukan our deary producer @itskhairolbariah yg comel. PART1: ok kami posing sopan sbb kami kan pengacara Nona. #farafauzana #nona #rasamcmsetiausahadahbiladudukkirikanankakberryhahah
ini cerita bila bdk notti yg masih lagi degil nak chop jari kita!. PART2 : apa lagi @noorneelofa yg kau nak buat?! yg si kakak pun xreti nak stop terus sambung hahahhaahhaah dua2 masuk air. #farafauzana #nona #memorialtunabdrazak #kamipengacaranonaygsopancumakadangkadangextrasopanhehehe
ini cerita bila bdk notti tak reti nak duduk diam time shooting NONA tghari tadi. PART 1: kau ingat itu kertas kajang nak main chop! chop! huh @noorneelofa ?!!! hahahahaha. #farafauzana #nona #memorialtuabdrazak #nampaktakkenapajaeisybengkoksbbsikenittulaaa #nampaktakkalaudiachopkertastukalaileta