Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
farafauzana
Ini cerita bila bunga bertukar jadi ayam. Jap! Ni gambar dr twitter, ada ke org bagi mcm ni betul2? Huhuhuh. Wow! I akan cair dengan u kalau u bagi i mcm ni!!! Siapa gile ayam sila tag nama mereka. Nota: ingat tau, nak ngorat i takyah nak bagi handbag atau bunga sangat. Bagi i ayam goreng and kere
saya bdk baik hhehehe tp @JAYJAMALINA lagi baikkkk betulllll 😍�#Amkrewe#hangatnyarayaypic.twitter.com/fJ8v5zvhrbrb
ini cerita bila raya org hidang Duriannnnn. yea saya org Malaysia. yea saya suka makan buahan tempatan tp den ado tokak omputih skit. den tak makan duriannnn tp den makan tempoyak atau serawa durian. org dh jamu takkan den nak tolak walapun kepala ada pening skit dengan baunya hahahah. mama Dilla
ini cerita #raya30rumah smlm bsama pemenang @hotfm976. Dari Sg Buloh ke Ulu langat ke Kg Pasir ke Ampang ke Cheras. meriah. alhamdulillah. terima kasih sudi terima kunjungan FF dan kwn2. jap! mereka dpt hadiah dan duit raya. jgn terima kasih pd saya tp pada #caltexmalaysia. kita tlg smpaikan jea.
ini cerita bila dlm studio xtau nak buat apa. korang dlm office suka buat apa kalau bosan ahaks. #farafauzana #amkrew
ini cerita bila raya ada @yakultmalaysia wuhoooo!!! joget joget. TQ yakult. Hanya Yakult.. kiri kanan kiri kanan ewahhhh. nota: cuba teka berapa utk mama dan bapak? berapa utk fara? hahahah. #farafauzana #yakult #bilafafauberayashahalam
ini cerita Meh Raya Meh ulangan di TV9 skrg jam 10pg. nota: video sebut TV3 tp ulangan skrg di TV9. #farafauzana #hangatnyaraya #syukurselalu #mehrayameh
ini cerita bila posing dengan adik beradik dan cuba buat buat sopan. HM lupa nak bg credit to my sponsor. xpe small matter. makeup : Lela TV3. baju kurung : @aidacitraida. tudung : Azliyanti. #farafauzana #hangatnyaraya #syukurselalu #bilafafauposing
ini cerita hari ini dlm akhbar HMetro. terima kasih. #farafauzana #hangatnyaraya #syukurselalu #bilafafauposing
ini cerita bila FF tgh keje skrg. korang kat mana? buat apa? rindu kat sidia ke? meh bagi tahu kat FF. #farafauzana #hangatraya #bilafafaudahstartkojo
buat ape tewww?? if dlm keta bgtahu kat mana . if tgh keje buat2 tepon kat studio 0377108822 jgn lupa #hangatnyaraya pic.twitter.com/c8G7a0CMkO
Larangan memandu di lorong kecemasan. Tindakan saman akan dikenakan oleh PDRM. pic.twitter.com/CSIyirRxFQ
Retweeted by farafauzana
alhamdulillah.. bekerja ketika raya adalah kebahagian bsama sahabat yg dianggap spt keluarga. #SyukurSelalu #jomkeje pic.twitter.com/lVcUDBH7EL
ini cerita hari SELASA ada HOTTV jam 10pg. cepat tgk. kali ni 'Makcik ARA' dtg nak korek rahsia Stacy & Akim yg semakin mewangi cintanya. #hangatraya #bilafafaudahstartkojo #bilakorangstartkojoweiii
ini cerita hari SELASA ada HOTTV jam 10pg. cepat tgk. alaaaaaa @aghotfm & @fizie_hotfm start duluuuuu. tgk muka FF yg stress itu hahaha almaklum laa tone suara nak kena sama hahahah. nota: aik?! korang stress sbb time FF je hbs? hehehe kena tgk HOTTV raya 10am. cepattt. #farafauzana #hangatraya
ini cerita hari SELASA ada HOTTV jam 10pg. cepat tgk. utk tarian Akustika Salam Lebaran di HOTTV ni biar @liza_hotfm yg lead hehehehe. nota: sapo suko menari time dgr lagu rayo angkat kakiiiii hehhe. #farafauzana #hangatraya #bilafafaudahstartkojo #bilakorangstartkojoweiii
ini cerita hari SELASA ada HOTTV jam 10pg TV9 cepat tgk. perhtian! kali ni biar i lead akustika Salam Lebaran. @liza_hotfm & @haziq_hotfm jgn nak buat muka sgt. buat mcm @aghotfm & @fizie_hotfm mereka dh biasa dgn i. nampak muka redha mereka hahahaha. nota: hahahah skrip rekaan. cer bagi skrip k
ini cerita hari SELASA ada HOTTV jam 10pg. cepat tgk. selamat hari raya dari AMKREW. maaf la kpd semua yg mendengar bila org ckp korang gile. maaf la kpd siapa yg call mesti kena 'buli' lps dengar cerita korang. maaf la kalau FF terkeluar gelak 'jantan!' hahahaha. nota: kalau suko baju den sila ca
ini cerita bila mereka ada yg bertugas dikala kita sibuk makan rendamg bersulamkan air gas. sila tag kwn2 korang yg keje sbg polis, tentera, ahli bomba, petugas tol dan semualah yg kena bkerja time raya. terima kasih semua. nota: video masa di KT time bekwoh @hotfm976 . #farafauzana #hangatraya
ini cerita bila perut penuh rendang dan ketupat skrg kena ikut MakNgah keluarkan peluh. sila pilih tp jgn sampai sagat kat jalan wuaaaa. nota: kat kampung boleh buat aktiviti apa je lagi boleh keluarkan peluh? cer share. #farafauzana #hangatraya #syukurselalu #bilafafaubalikrembau #bilanakkur
ini cerita bila FF jumpa FA & EE. kecoh! gamat. cepatttt dgr skrg. kepada abg dan kakakku berdua, ampun maaf dipinta sbb suka mnyakat hehehe. #Repost @hotfm976 with @repostapp. ・・・ Bila @therealfafau usik mengusik pasangan hangat @fahrinahmad_fa & isteri. jom dgrkan Romantika Raya Hot FM Fara Fauz
ini bila hari raya dapat menzahirkan Kebahagiaan. apa yg buat korang bahagia? dapat jumpa future husband and wife? bahagia kee hahaha.dapat tahu acc bank tinggal skit? hahahah tu pun bahagia jugakkkk. nota: bahagia bila dapat duit raya tp berapa? cer share. #farafauzana #syukurselalu #bilafafau




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue