Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
farafauzana
ini cerita adik yg dh nak 'balik' sbb kena jaga anak dia baik baik. nak citer panjang takleh sbb tgh onair takut mata kabur hahahah come and join me to wish good Luck to @sharifahaleya disini. #farafauzana #sharifahaleya #muzikpalinghangat #goodbyeleya #bilafafautaksedihmalahbanggaandproudofherm
  9h
pagi! xsalahkannnn? sbb smlm xdpt tgk. so standby everyone dgn komen ku lol #bilafafautgkdrama #temanlelakiupahan pic.twitter.com/sPIOn0xwlD
ini cerita bila dlm hidup mesti ada rujukan mesti ada target mesti ada org yg membimbing kita utk berjaya. jom kita jumpa Ahad ni utk "Ladies, let's walk the talk this Sunday". Register for the Global Mentoring Walk 2015 at www.mywinacademy.com.my. #farafauzana #bilafafaushareinfo #dareto
ini cerita bila adik complain dkt suami "yang, kat sini la 1stime dulu i kena mara dengan host nona masa shooting!" hahahahaha. sekali dia mngadu laaaa hahaha. yup! as what @noorneelofa once mention.. bekas host nona yg sorang tu 'garang' time keje. hahahah nasib kamu la kena partner dengan dia @fo
FF vs @elizad69 bila bjumpa takut bergaduh sbb xnak muka jd hodoh maka cukup la mngeluh. #bilafafautgkdrama pic.twitter.com/TSVxNOxPTs
nak sgt kannnnn.ok fine! nahhhh #TemanLelakiUpahan jap jap nampak x si kyra cuba nk bkwn dgn FF tgn tu 😜@elizad699pic.twitter.com/2a084Hfjhqq
@REALFAFAU dah mula angau dengan drama #TLU. Tapi tak suka El tu romantik. 😑#amkrewwpic.twitter.com/smvqxuG7pQQ
Retweeted by farafauzana
Review by Fafau Dot IG Haaaaaa, cuba teka tangan siapa dalam gambar tu? Of course la bukan tangan kak Fara. Tangan kak Fara 'gagah perkasa' tapi kuku tetap buff tau. Flip tudung. Hahahhahaha Kita bukan nak cerita tentang tangan tapi kita nak cerita tentang Iphone Original yg murah dari market pric
We know you guys love #idioms. Here are some that involve food. 🍰 🍳 🍵 🍪 @bbclebpic.twitter.com/63txtsUg2HUg2H
Retweeted by farafauzana
ini cerita bila tetiba di tag oleh @sharifahaleya utk berselfie tanpa secalit makeup. nahhhhhhhhh muko den lopaih bopoluh di gym tadi dengan instructor den yg comel namo Liza tu. nasib baik dlm insta takleh bau kalau tdk sure takdo yg nak LIKE hahaha. jap jap.. potang2 ni ekau semuo bosonam tak? a
Review by Fafau Dot IG Jujurnya, kak Fara bangga dengan remaja sekarang nie. Bijak ambil peluang untuk berniaga. Dan kak Fara lagi respect, mereka yg berniaga secara berhemah. Berniaga bukan setakat jual barang saja. Kena ada strategi marketing plan. Kena invest utk promotion. Dan jangan ada sifat
ini cerita kategori season 4 utk cari sahabat
ini kategori GIGIH sbb setiap dari season pertama bersama . #thisisdamansara
ini cerita team @thisisdamansara yg kukenali sejak season 1-4. kategori ibu
Baca sambil masak ok. Huhu. Dapatkan majalah Wanita edisi Mac 15 yg muka depannya @REALFAFAU & @Neelofa ;) pic.twitter.com/DdPUs98VGe
Retweeted by farafauzana
Review By Fafau Dot IG Kali nie punya review kak Fara memang teruja. Sebabnya, IG nie sangat dekat dengan jiwa kak Fara yang lasak tapi ayu ini (yg korang tahan gelak tu kenapa?) hahaahahahhaa Do something different. Try and explore something new. Tak kan every weekend nak g tengok wayang aje kan.
ini cerita bersama wanita gigih berusia 30 thn kebawah. yup! faham kalau ternampak kwn2 korang yg tak sedar diri tu hahahha. ok laaa. actually ni adalah kategori utk wanita single seDamansara yg masih mencari dmana dia hahaha. note : im the president but not the agent hahaha so sila cari sendiri s
ini cerita ttg the man of my sports dari team @thisisdamansara yg tak ubah spt bodyguard hahaha. muka ganas tapi semua hati bunga hahahha that what make u guys special. note: ada yg single ada yg dah bergf ada yg dah kawin. sila tilik dengan teliti sebelum disebat dengan penyapu lidi hahaha. #far
ini cerita selepas 4musim kini semuanya berakhir kerana ramai yg semakin mahir utk berfikir. utk kurus tdk perlu lapar. utk kurus tdk perlukan pill dan yg paling penting utk kurus tdk perlukan MAKAN HATI hahahaha. nak kurus cari kasut sukan. nak kurus cari alat senaman dan yg penting nak kurus car
Review by Fafau Dot IG To all the new mommies out there, put your hands up. Haaaa tu dia speaking English sebab gambar caption hari nie ada gambar baby orang putih. Hahahahahah Kepada mereka yang mencari IG yang specialized dalam food prep dan weaning utk baby yg baru nak start makan, apa kata vis
ini cerita setiap sabtu 6ptg di TV3 utk MUZIK MUZIK 30. ohya.. dh masuk minggu ke 4. to those yg menonton terima kasih yg cuma nak minta tlg skit bole? tlg komen bdk pakai tudung merah tu. komen jujur komen negative komen pasal ultraman pun boleh. note : komen ni membina so kena terima bila org ck
ini cerita setiap Sabtu 6ptg di TV3 korang wajib tonton MUZIK MUZIK 30. ala kenapa time buat latihan amali kemahiran hidup @aghotfm mesti ada? AG "ehhhh!! aku kan org ketiga hahahahhaha". #farafauzana #muzikmuzik30 #bilafafaujadihost #bilaorgketigaselalunyaCikTanhbstusiAGtuhahahokbyeee
ini cerita bila sama merangkak baca Mim Wau Zai Ya Khaf bunyinyaaaa...... sendiri sebut. jap! awak belajar mngaji dulu kat mana? saya dulu kat Arwah ATOK di blok 1 seksyen 8 Shah Alam. awak kat mana? share laaa. note : sbnrnya buat aksi lain tapi mulut ckp lain. gf awak kat mana? jauhhh! laaa kena