Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
farafauzana
ini cerita setiap sabtu di TV3 pasti ada Muzik Muzik jam 5-530pm utk dibulan Ramadhan. Heliza & adik & Rody Kristal yo. nota: mesti dgr kedua2 album mereka . best. #farafauzana #muzikmuzik #bilafafaujadihost
ini cerita hari ini di Plaza Angsana. jumpaaaa dsanaaaa. #farafauzana #SyukurSelalu
ini cerita ketika Bekwoh di @hotfm976 Tganu hari Jumaat. rumah terbakar panggil bomba. tett! salah. panggil abang so boleh siramkan hati awak yg panas tu. ahakss. Pick Up Line Ramadhan katanya. cuba korang bagi pulak pick up line mcm gituw hahahaah. nota: Bekwoh HOTFM Tganu selesai. jumpa di KB S
ini cerita ketika Bekwoh di @hotfm976 Tganu hari Jumaat. bila di Mydin hbs kita dah standby awal2 utk pasukan keselamatan KTganu sbb tahu utk mereka dtg ke kita memang tak smpat. nota: Bekwoh HOTFM Tganu selesai. jumpa di KB Sabtu di Stdm Sultan Muhammad IV 5-6pm. #farafauzana #bekwohhotfm #Syu
ini nak cerita lagi pasal sikecik Marsha yg dijadikan 'terbusan' selama 15min hehehehe. FF: Marsha kena agih2 kan ke depan benda ni faham. M: faham. FF: awak penat? awak nak nangis? bagitahu saya skrg. M: saya ok, dh biasa buat mcm ni kat rumah tlg mama. FF: Bagusss! kalau mcm tu awak kerja say
ini cerita sabtu 4 July Di JB. jumpa esok ! #farafauzana #SyukurSelalu
Review By Fafau Dot IG Siapa kata promotion tu tak penting walaupun jenama dah popular? Salah tu dik. Walaupun jenama dah popular, promotion tetap kena buat sebab dgn promotion nie nanti, kita boleh reach out kepada new customers dan create brand awarness kepada public. Amboi, rajin pulak kak Fara
ini cerita ttg si pembuli kanak2 hehehe. bermula dengan pertukaran topi. siapa nak tukar topi @hotfm976 dengan brg berharga mereka selama 15min. maka si adik offer diri utk dapatkan abangnya topi yg HOT itu. moral of the story - Adik Marsha ni yg sbnrnya HOT hati dan kasihsayangnya. love & hug. n
ini cerita bila FF ada pembantu peribadi selama 15min shj TQ Adik marsha. guna sebaik mungkin hehehehhe. cepat cepat pass ke depan gulai kawah tu. biar dr kecik kita ajar mereka membantu didapur supaya bila dh besar nanti tak kekok. siapa jenis ke dapur sejak kecik. nota: Bekwoh Tganu selesai. ju
ini cerita bila Fafau ada di KTganu utk Bekwoh @hotfm976. FF dah mcm ala2 YB - Yg Berterimakasih. nota: Bekwoh Tganu selesai. jumpa di KB Sabtu di Stdm Sultan Muhammad IV 5-6pm. #farafauzana #SyukurSelalu #bekwohhotfm #bilafafaudiKT
ini cerita bila Fafau ada di KTganu utk Bekwoh @hotfm976. bersama wanita2 hebat @rea_hotfm | Shakila & si keci Marsha pembantu peribadi FF utk 15min heheh. nota: Bekwoh Tganu selesai. jumpa di KB Sabtu di Stdm Sultan Muhammad IV 5-6pm. #farafauzana #SyukurSelalu #bekwohhotfm #bilafafaudiKT
ini cerita bila Fafau ada di KTganu utk Bekwoh @hotfm976. datang ke Mydin KT 5-6pm utk agihan secara percuma. cepat tau. #farafauzana #SyukurSelalu #bekwohhotfm #bilafafaudiKT
ini cerita bila Fafau ada di KTganu utk Bekwoh @hotfm976. bila FF & @rea_hotfm promosi utk suruh dtg tp si @aghotfm & @fizie_hotfm sibuk promote diri mcm bdn @el_hotfm. nota: Bekwoh Tganu selesai. jumpa di KB Sabtu di Stdm Sultan Muhammad IV 5-6pm. #SyukurSelalu #bekwohhotfm #bilafafaudiKT
ini cerita bila Fafau ada di KTganu utk Bekwoh @hotfm976. jgn risau peluh dan keringat Fafau dan Rea tak masuk dalam gulai kawah heheheeh. nota: Bekwoh Tganu selesai. jumpa di KB Sabtu di Stdm Sultan Muhammad IV 5-6pm. #farafauzana #bekwohhotfm #bilafafaudiKT
ini cerita bila kita nak posing dia pun nak posing haissshhh. takpe janji sama cerita hahahahhaaa. aiipp jgn ckp kita cantik tp yg mencantikkan kita adalah MUA @syedfaizalsyednoh dan baju by @jovianmandagie. puji mereka teima kasih yea. love. nota: seteruk2 boss kita senakal2 kita yg penting kita
ini cerita bila team #SyukurSelalu bertemu dengan team media. aiipp jgn ckp kita cantik tp yg mencantikkan kita adalah MUA @syedfaizalsyednoh dan baju by @jovianmandagie. puji mereka. nota: ada kongsi cerita masa kecik dulu pernah berendam dlm swimming pool dr 4ptg - 7mlm hahahha tp kita tetap pua
Bekwoh Ramadan bersama #HotFMTganu di Mydin Hypermarket, Kuala Terengganu pada 5-7 ptg ini. Jumpa di sana! pic.twitter.com/lFFZiRfPOp
Retweeted by farafauzana
ini cerita bila @profmuhaya ramai yg suka Alhamdulillah. siapa suka prof dtg @hotfm976 lagi sila tekan like byk2. siapa suka @aghotfm & @fizie_hotfm sila Unlike hahahaha. nota: gila gila jugak tapi utk belajar ke arah itu kena belajar gila gila. wink. love. #farafauzana #amkrew #profmuhaya
ini cerita skrg di @hotfm976 AmKrew bsama @profmuhaya . hotchat : Positive. jom tanya soalan
ini cerita pagi ini di AmKrew. ada @profmuhaya in the studio. ada soalan utk prof pasal diri yg tak ceria ke sbb setiap hari kita kena ceria dan think positive. nota: tanya la soalan yg kreatif skit dan lain dari yg lain. u can do it. #farafauzana #amkrew #SyukurSelalu #bilafafauletakgambarlama
Review By Fafau Dot IG Asyik review pakaian Hari Raya aje. Bahaya betul. Asyik terbeli saja. Hahahhaha. Kali nie kak Fara nak review utk deco rumah pulak. Kak Fara dah review IG nie beberapa kali sebelum ini. IG mana? Korang kena check IG @bellasweetvillage @bellasweetvillage @bellasweetvillage S
ini cerita bila adik jumpa kakak dan anak. teringat masa zaman notti di kaca tv buat lawak pasal kak eja dan bulu mata heheheh. masa tu buat nakal depan dia ahakss. sorri. love u soooo much for the sake of Allah my dear kak @eja78. nota: siapa jenis suka pakai bulu mata g keje? erkkk ada ke? atau
ini cerita bila time mcm gini korang dh takde tenaga. itu petanda korang tak makan mcm fafau ketika bersahur utk sentiasa cergas dan bertenaga. nota: utk bulan ni fara perlu focus utk dptkan sesuatu. thanks Pharmaton. #farafauzana #pharmaton #bilafafaupenattapitakpenatsgt #bilapuasakenaminumbyks
Review By Fafau Dot IG Banyak betul pilihan baju raya sekarang nie sampai pening kepala nak memilih. Itu yg ada sampai 60 pasang baju raya. Oppsss. Jangan marah. Hahahahhaa Bercakap tentang baju raya, IG nie baru launch exclusive collection diaorg. IG mana tu? Haaaaa, korang kena check IG @jameqha




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue