Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
farafauzana
Ini cerita orang yg paling sibuk sepanjang 6minggu utk team Damansara. I cant thank u enough my dear baby aka manager team Damansara @nadeeeeeeenn and also my dear TL @adamharris92 yg sgt ganas fizikalnya tapi tutur katanya sgt lembut dan sopan! Siapalaaaaah yg bertuah dpt adikku ini hehehehehe sil
Ini cerita terlepas and tertinggal hahahahaha masa malam akhir JK1M season 3 ahad lepas. 1stime jumpa di The Strand masa beli skirt @ffbymaganda then jumpa lagi masa open hse hehehehehe then jumpa lagi di jk1m then jumpa lagi dan lagi dan lagi dan lagi! Hahahahaha very supportive kpd adik2 yg ting
ini cerita pagi pagi lagi dh shopping! kata Online.. kata fashionvalet. #Repost from @ffbymaganda with @repostapp --- Yeahh!!! We're up on @fashionvaletcom Fashion Valet!!! Kepada yang masih belum sempat lagi membeli, click on www.fashionvalet.com to get yours today... 😊 All sizes available from X
ini cerita bila ke luar negara. @dianaamir di Perth xsusah hati sbb Yakult ada dmana2 yo! wuhoooo. #Repost from @dianaamir with @repostapp --- Hanya yakult, lalala ~ smbung nyanyi 😅 Dah jumpe fav health probiotic drink diana kat Perth ni, btw jgn lupa yg preggie mum let's learn n have fun at 'Ha
ini cerita utk mereka yg mahu rasa confident apabila bercakap didepan org. FF sarankan pelajar2 IPTA utk hadir terutama yg kalau buat presentation dpn pensyarah mesti ada rasa gugup sbb cara penyampaian pun dikira markah kan?. pelakon / penyanyi / pelawak mahupun anda yg bekerja biasa yg duduk dibe
Salam hotchat hari ni MALAR SEGAR!!!! Anything about it.. Pergh tulis omputih.. Nama ke, imej ke, apa2 jelah... Tel 03 7710 8823... #amkrew
Retweeted by farafauzana
eh bukan saya .. tu dr buku #titisanmarhabah@atenzone: @REALFAFAU hilang kak?”
kita lambat setahun tjumpa disebalik rimbun senyum hingga ke umbun @Diana_Amir buat mata sy rabun #ehtaknangisla pic.twitter.com/imPhMPuAJd
shoping&wanita spt rukun. dompet hilang dcari tekun. ada hikmah naik&turun wajah baru pasti meruntun. #buatICdgnimejbaru #titisanmarhabah
Telah masuk waktu solat fardhu Isyak (20:09) bagi kawasan WP Kuala Lumpur & yg sewaktu dengannya #WaktuSolat #prayForGaza
Retweeted by farafauzana
Telah masuk waktu solat fardhu Isyak (20:09) bagi kawasan Shah Alam & yg sewaktu dengannya #WaktuSolat #prayForGaza
Retweeted by farafauzana
"Apalah sgt genggam trofi dunia jika tdk disulam dgn bekalan iman&takwa" - TitisanMarhabah. #jujur #setuju #tdkrugitdkmnyesaljikatdkgenggam
Pernah kau tangisi solatmu yg xkau fahami? pernahkah kau rindui Rasulullah SAW yg shiga wafatnya myebut ummati..ummati..? - DetikYgBmakna
Ini cerita hari ini di UNI KL. Kat bhgian mana? Jerit je kuat2 LIPTONNNNN!!! Cuba dulu then komen eh. Bukan tu saja, anda juga berpeluang menyertai pelbagai permainan bagi memenangi hadiah seperti telefon pintar dan tiket wayang Bagi mereka yang berdekatan, cepat kunjungi UNI KL utk merasai keseron
ini kisah JK1M3 team Damansara yg dh smpai ke penghujungnyaaaa selepas 6minggu. ni sebenarnya manager team Damansara. dia la yg sibuk uruskan tshirt / pendaftaran / tempat makan malah sibuk sgt smpai tak nampak muka time timmbang hari sabtu / ahad! eh? hahhahahaha i love u baby and pls jgn nak diva
ini kisah JK1M3 team Damansara yg dh smpai ke penghujungnyaaaa selepas 6minggu. ni jea yg sempat ditangkap dlm hp ku. yg lain muka ku dlm hp mu sila tag @realfafau yea. apa pun TQ and love u lahhh. #farafauzana #thiisdamansara #jk1m3 #imgonnamissyouguys #imsoproudofyou #silajgnlupautkpraktiskanapa
ini kisah JK1M3 team Damansara yg dh smpai ke penghujungnyaaaa selepas 6minggu. jejaka ini dpt no 2! awal jumpa macam ganas sebenarnya very gentleman malah suka berhias hahahah ok gurau. Tq Azrul ... eh nama u azrul kan? hahha lariiiii. #farafauzana #thiisdamansara #jk1m3 #imgonnamissyouguys #imso
ini kisah JK1M3 team Damansara yg dh smpai ke penghujungnyaaaa selepas 6minggu. burok rupenya si fafau ni bila excited dpt hadiah!! hahahahah tq Teacher for the presen ehhh salah eja confirm teacher betulkan jap lagi hahahahaha. #farafauzana #thiisdamansara #jk1m3 #imgonnamissyouguys #imsoproudofy
ini kisah JK1M3 team Damansara yg dh smpai ke penghujungnyaaaa selepas 6minggu. woiiit!!! mereka pantang nampak hp ku dimeja. ni konsep hp kena hijack hahahahahah. love u guys even if u dont ;p #farafauzana #thiisdamansara #jk1m3 #imgonnamissyouguys #imsoproudofyou #silajgnlupautkpraktiskanapaygdi
Cabaran untuk 10 finalis #ProjectRadio yg lelaki sahaja pakai baju warna PINK esok. @hotfm976
Retweeted by farafauzana
ini kisah JK1M3 team Damansara yg dh smpai ke penghujungnyaaaa selepas 6minggu. pemenang tempat ke2. Jaja si pengganas wanita yg selalu diserang oleh team lain esp during tournament. tetap gigih! hahahahahha. tq and love u lah. #farafauzana #thiisdamansara #jk1m3 #imgonnamissyouguys #imsoproudofyo
ini kisah JK1M3 team Damansara yg dh smpai ke penghujungnyaaaa selepas 6minggu. her name is Isma. lost more than 30kg since season 1lagi. proud of her tp lagi bangga bila dia dpt hadiah utama cabutan bertuah tp hilangkan no! hahahahahah itu epic! try again yea hahaha. #farafauzana #thiisdamansara
ini kisah JK1M3 team Damansara yg dh smpai ke penghujungnyaaaa selepas 6minggu. ini konsep laga2 pipi smbil muncung itik! hahahah biar muncung depan2 jgn lencong dibelakang. love u Adeqbun 😉. #farafauzana #thiisdamansara #jk1m3 #imgonnamissyouguys #imsoproudofyou #silajgnlupautkpraktiskanapaygdipe
ini kisah JK1M3 team Damansara yg dh smpai ke penghujungnyaaaa selepas 6minggu. Pemenang lelaki yg setiap minggu hilang 2kg and total lost is 12KG!!!! perghhhhhh cayalah Haikal. lps ni takmau pakai baju size XXL lagi ok 😉. #farafauzana #thiisdamansara #jk1m3 #imgonnamissyouguys #imsoproudofyou #si
ini kisah JK1M3 team Damansara yg dh smpai ke penghujungnyaaaa selepas 6minggu. Pemenang Wanita yg hilang 6kg!! u go girl .. tahniah Rose. if she can do it why cant u.. and me? hahahhaa. #farafauzana #thiisdamansara #jk1m3 #imgonnamissyouguys #imsoproudofyou #silajgnlupautkpraktiskanapaygdipelajar
ini kisah JK1M3 team Damansara yg dh smpai ke penghujungnyaaaa selepas 6minggu. alolololo terasa diri ini disayangi oleh mereka yg banyak hilang kalori setiap hari sbb berlari kesana sini. love u guys!. #farafauzana #thiisdamansara #jk1m3 #imgonnamissyouguys #imsoproudofyou #silajgnlupautkpraktiska
ini kisah JK1M3 team Damansara yg dh smpai ke penghujungnyaaaa selepas 6minggu. bila kakak2 and abang2 kecoh and tak sedar diri bila tau umur dh meningkat tp kesihatan mcm umur 2series! hahahhaha. love u guys. #farafauzana #thiisdamansara #jk1m3 #imgonnamissyouguys #imsoproudofyou #silajgnlupautkp
ini kisah JK1M3 team Damansara yg dh smpai ke penghujungnyaaaa. since this is 3rd season of JK1M maka mereka yg berusia 3series ke atas diajak kedepan utk memotong cake! hahahaahah 3series pun mereka ni kuat tau!! woit!! Lin mana???? hahahahahha. #farafauzana #thiisdamansara #jk1m3 #imgonnamissyou
ini kisah JK1M3 team Damansara yg dh smpai ke penghujungnyaaaa. Jejaka yg hilang 500gram hahahahahaha tp dia sgt rajin dan ayam belanda team Damansara tiap kali ada tournament! cayalah. #farafauzana #thiisdamansara #jk1m3 #imgonnamissyouguys #imsoproudofyou #silajgnlupautkpraktiskanapaygdipelajari
ini kisah JK1M3 team Damansara yg dh smpai ke penghujungnyaaaa. Peserta paling muda in Damansara team - Nur Najiha Firdaus with her proud parents. hilang 3KG which is something for a 13yrs old school girl! cayalah jiha. #farafauzana #thiisdamansara #jk1m3 #imgonnamissyouguys #imsoproudofyou #silaj
ini kisah JK1M3 team Damansara yg dh smpai ke penghujungnya. ada yg hilang smpai 12kg just in 6weeks!! korang hebat. tq to @kevinzahri sbb sudi dtg TQ our TL @adamharris92 TQ to our foreva mantan TL @wkhaizuri sbb selalu support walaupun jauh dmata dekat dihati TQ to @nadeeeeeeenn yg ala2 manager
You don't always have to respond people who annoy you. Something it's best to ignore them & let them think about their foolishness.
Retweeted by farafauzana
Jom ke Karnival Jom Heboh Bandaraya Melaka. Ketua Menteri DS @Idris_Haron akan menemui pengunjung jam 5.00 ptg nanti. Insya Allah
Retweeted by farafauzana
ini cerita tentang 6minggu dengan team Damansara. finally we reach the end wuaaaaaaaa 😭😭😭. takpe gunakan ilmu | makanan | kalori yg dikongsikan smpai bila2. nak join JK1M by @kevinzahri sila tunggu Jan 2015. kudos to eveyone who join JK1M season 3 yo!!!! esp This Is Damansaraaaaaaaa. #repost fr
Telah masuk waktu solat fardhu Subuh (5:40) bagi kawasan WP Kuala Lumpur & yg sewaktu dengannya #WaktuSolat #prayForGaza
Retweeted by farafauzana
Telah masuk waktu solat fardhu Subuh (5:40) bagi kawasan Shah Alam & yg sewaktu dengannya #WaktuSolat #prayForGaza
Retweeted by farafauzana
Sila rancang perjalanan anda ke iMuslim Academy pada hari ini bagi kehadiran ke kelas Bahasa Arab dan… instagram.com/p/uhpUI_nkEt/
Retweeted by farafauzana
ini cerita hari Jumaat utk kita berjumpa pada 21 Disember 2014. semua org mahu transform diri. how? why? transformasi perlu dilakukan disebabkan kita perlu keluar dr zon selesa utk meningkatkan nilai dalam kehidupan dan seterusnya berubah menjadi org yg lebih baik. jom transformasi diri bersama @p
“Experience is the child of thought, and thought is the child of action.” Salaam.. Good morning... Have A Blessed Friday...
Retweeted by farafauzana
lepas penat jadi ciklang .. dia nak upah! hahahahah comel jea. bila tanya duduk mana and kacau skit dia punye explain .. gigih sampai rasa nk gigit! ohya Qaseh jenis tak makan nasi tapi utk hari tu dia makan sebb aunty fafau berlakon jadi bibik dia hahaha tu yg makan smpai hbs tu. kak @zilabakarin
ini cerita utk hari ini khas utk mereka yg bekerja sila jgn Histeria kat office heheheh yg dok cuti tu jgn nak happy sgt takut Cik bank bilang bila nak bayar hutang hahahahah. this is Qaseh anak kakak @zilabakarin75 and minah hbs dan hafal semua dialog Cik Lang aka @missfazura . fazuraaaa u have ne
1st runner up: team #thisisdamansara #sexayyy apa2 pon we really had fun..kalah menang ada permainan… instagram.com/p/udEWVzgjnT/
Retweeted by farafauzana
ini cerita hari utk ibu ibu yang mengandung... weeeeee! utk yg seangkatan dgb Fara belum boleh lagi sbb ... sbb xkawin lagi laaa! hahahah. #Repost from @yakultmalaysia with @repostapp --- Poskan gambar kreatif anda bersama Yakult. Ceritakan happy moment atau experience anda semasa mengandung dan ke
@REALFAFAU bila ingat Allah, kita rasa rindu, bila kita mengalah, dia akan berlalu. Slmt mlm
Retweeted by farafauzana