Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want more twitter followers? Find out how.
farafauzana
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for farafauzana”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
ini cerita hari Jumaat, Final Projek Radio. org ckp bila kita berkawan dgn org kita pun ada perangai mcm dia hahahahaha. skrg masa utk "bila KokPung buat review" hahaha. tudung : @naelofarhijab. jacket : prelove sales by @fararorocher. seluar : @madeenamy. #farafauzana #amkrew #finalprojekrad
ini cerita hari Jumaat, Final Projek Radio. ini kami bila berjumpa. Telentang! meniarap! mencangkung! eleh macam korang tak buat. #farafauzana #amkrew #finalprojekradio #nolonghastagsbbpenattakhilanglagi
ini cerita hari Jumaat, Final Projek Radio. Juara Projek Radio telah dinobatkan tetapi Juara Projek Metro takkan sekali dilupakan hahaha. love. #farafauzana #amkrew #finalprojekradio #nolonghastagsbbpenattakhilanglagi
ini cerita hari Jumaat, Final Projek Radio. team makeup dan team yg dimakeup. terima kasih. #farafauzana #amkrew #finalprojekradio #nolonghastagsbbpenattakhilanglagi
ini cerita hari Jumaat, Final Projek Radio. kak cik @elfiraloy tgk kak long jumpa siapa kat sri pentas ni. bdk manja yg sibuk dengan SPM. #farafauzana #amkrew #finalprojekradio #nolonghastagsbbpenattakhilanglagi
ini cerita hari Jumaat, Final Projek Radio. tetamu / juri / sahabat / host. #farafauzana #amkrew #finalprojekradio #nolonghastagsbbpenattakhilanglagi
ini cerita hari Jumaat, Final Projek Radio. si tukang cantikkan muka. terima kasih. #farafauzana #amkrew #finalprojekradio #nolonghastagsbbpenattakhilanglagi
ini cerita hari Jumaat, Final Projek Radio. AmKrew : ni yg nak ambik alih tempat kita tu yea. TunNadia : jaga2 ada yg memerhati hahaha. Dialog adalah rekaan semata-mata. hahaha. #farafauzana #amkrew #finalprojekradio #nolonghastagsbbpenattakhilanglagi
ini cerita hari Jumaat, Final Projek Radio. Juara! Alhamdulillah. others too. congrats. #farafauzana #amkrew #finalprojekradio #nolonghastagsbbpenattakhilanglagi
ini cerita hari Jumaat, Final Projek Radio. positive speech and vibe! plss jgn nangis. #farafauzana #amkrew #finalprojekradio #nolonghastagsbbpenattakhilanglagi
ini cerita hari Jumaat, Final Projek Radio. Last min survivor! its ok litt girl. longgg way to go. all d best @nad_pradio #farafauzana #amkrew #finalprojekradio #nolonghastagsbbpenattakhilanglagi
ini cerita hari Jumaat, Final Projek Radio. entertainer. Kayuh Semula! tq ladies. #farafauzana #amkrew #finalprojekradio #nolonghastagsbbpenattakhilanglagi
ini cerita hari Jumaat, Final Projek Radio. Liyana - Iman - Kay - Hafiz. Survivor! missed them. #farafauzana #amkrew #finalprojekradio #nolonghastagsbbpenattakhilanglagi
"if people want to knw about you, not because they want to be happy for you but they just want to talk about you" MH pic.twitter.com/f73iltiTl4
ini cerita bila 50% drpd markah dtgnya dr juri2 ini @yanasamsudin @slenfadzil Seelan. #farafauzana #amkrew #final #projekradio #jurijuriygmencurihati
ini cerita Jarang jarang berlaku... LIVE di Radio @hotfm976 dan 8TV secara serentak seumpama rancangan realiti yg lain di TV tp kali ini diawal pagi. #farafauzana #amkrew #projekradio #final #bilafafausebutmalaminsteadofpagisebbdahbiasashowmalamauwww
ini cerita sekarang .. Pagi Jumaat! LIVE di HOTFM di 8TV! final Projek Radio mencari Juara. #farafauzana #amkrew #projekradio #kamitdkmahutersingkir #kamiperlukanundianandaheheh
ini cerita ttg AmKrew... suspen sbb ada yg bakal tersingkir esk. Fara. AG. Fizi. cepat undi kami di website @hotfm976 utk terus kekal dlm AmKrew atau 6 org finalis Projek Radio bersiap sedia mengambil alih esk (jumaat) secara LIVE dr 7-10pg. semuanya di HOTFM | 8TV. #farafauzana #amkrew #kamita
ini cerita bila kakak balas dendam!! hahahahaha. @noorneelofa takleh nampak makanan! chop! sebelum makan sila basuh tangan sbb sibuk nak korek hidung orang lain hahahhaah. #farafauzana #nona #fafaubilabekerja #fafauhostselamba #fafauandlofasukamakanannyumnyum
ini cerita bila bdk notti ni curi2 buat video. gila tak panik!!! @noorneelofa ambik video time tgh mnguappp baikkkk punye...mengelabah ... bergelut.. terus upload! hahahahhaah. #farafauzana #nona #fafaubilabekerja #fafauhostselamba #fafausayangbdkkeciknijagakauuuuuuhahhaaa.
ini cerita semalam bila shooting Nona di The Mahligai Jalan Titiwangsa. nak tahu tak .. bdk kecik sorang ni dia kannn - nakal!!!!!! wuaaaaaa. mana bole buli kakak weiii. #farafauzana #nona #fafauinJovianMandagie #fafaumakeupbysyedfaizal #fafauhostselamba #fafaucubabuatbuatayutpnampakdhmcmkayu
Ini cerita bila Boss @luna_zura pun terjebak!! Hahahaha. So siapa kata kami main waktu kerja sbb boss pun sama hahaha. Chop! Chop! Dila tonton smpai habis!!!!! Siapa tu?. Ya Allah!!!! Mak buyungggggg jgn bagi orang gelak boleh takkkkkk? Hahahahahahahah @sharifahaleya . #farafauzana #amkrew #tama
Ini cerita bila ada Sambungan... Sila jgn muntah sbb depan nyanyi memang teruk. Nampak sangat kau teruk fafau sbb nyanyi sampai batuk batuk dah mcm burung belatuk. #farafauzana #amkrew #laksamana #gugurnyabungacinta #bilafafauberkaroksdlmstudio #bilanakkarokssilaminumduluhahahakauingatkausitihe
Ini cerita bila fafau nak nyanyi lagu wajib bila g karaoke. Kumpulan Laksamana dengan lagu nya - Gugurnya Bunga Cinta (erkkk! Betul kan? Hahaha saje nak test korang). "Izinkan aku sayang......." Ok cepat sambung kat komen bawah tu. Go go go. #farafauzana #amkrew #bilafafauberkaroksdlmstudio #bi