Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to get more twitter followers? Click here to watch our video.
 
farafauzana
radio actor 1,105,622 followers
ini cerita bila cari baju ka..... @putraaziz_cosry @jayjamalina #malasnaksambungsilasambungsendiri #malasnakfikirnasibbaikCosrysudimenawardiri
If you missed out our interview at Eve's Diary @8TV just now, no worries! You can watch it online… instagram.com/p/qv4-bHGgNY/
Retweeted by farafauzana
Ini cerita nak jadi princess tanpa kawin anak raja..my favorite flared skirt! Bila jalan pakai ni feeling princess je hahaha #inigambarlamasebabtumacamtaklengkap #inigambarkalauawaknakcommentsimpanjelaniattusebabtakitpuasaharinitaklengkaphuhuhu #Repost from @ffbymaganda with @repostapp --- SELAMAT
Ini cerita serious kah? Serious ni!! #baikkorangcepatbelisebelumsayabelisendirisebabkameelanihotitemweyyyyy #Repost from @ffbymaganda with @repostapp --- OMG!!! OMG!!! OMG!!! Due to popular demand, we are restocking #SERIKAMEELA #SERIKAMEELA #SERIKAMEELA in Size 1! Kepada yang nak purchase tadi bu
ini cerita hari ini dibulan ramadhan .... ssssseeeeeejuuukkkkk!!! tp si @aghotfm over skit la sbb ada glove hahahhaha #kutubstudio #kamipelajarpelajardiHOTLondoninginmgucapkanselamatbakartgnpanggangdangorenpunsodappp
ini cerita utk mereka yg last minute nak beli baju raya ... SERI KAMEELA sgt2 HOTCAKE!… instagram.com/p/qu8n0Csycz/
ini cerita utk anda yg last minute!!! xbeli lagi bole cepat2 and cauolah masih… instagram.com/p/qu3R3rsyUS/
#MH17 saksikan siaran langsung di TV3 sidang media khas oleh Perdana Menteri Datuk Seri Najib sebentar lagi
Retweeted by farafauzana
Ini masih lagi cerita baju raya walaupun tak mau Ramadhan berakhir..kalau rasa takde baju raya lagi, cuba tgk koleksi last minute shopping dari @ffbymaganda #inikalaurasataksempatshoppingjalanTARcalljediorangnibolehhantar #inikalaurasafrusttakjumpabajulagibelijeyangnisenangceritaapesusah???? #inika
Sampaikn ucapan & kata2 semangat serta doa anda yg ingin disampaikn khususnya kpd kluarga penumpang & anak kapal #tragediMH17 bsama #amkrew
Retweeted by farafauzana
Ada ucapan semangat pagi atau doa anda yg ingin anda sampaikan khusus untuk #MH17 dan juga Gaza.. Kongsi keprihatinan anda di #amkrew
Retweeted by farafauzana
ini cerita Rizalman by Zalora di JB ptg tadi .... jgn bergerak!!!!!! anda sudah dikepungggg.... @tymfatimah dengan patung dh sama size! booooooo #rizalmanforzalora
ini cerita Rizalman by Zalora di JB ptg tadi .... xtau siapa tiru siapa xtau siapa mentor siapa protoge xtau yg mana before and after hahahaha #rizalmanbyzalora #jgnmainmaintakutbilabesarnantiadiknijdsupermodelokaayyykorangjadisupermarketjealaaa
ini cerita Rizalman by Zalora di JB ptg tadi .... terima kasih pada yg hadir!! selamat shopping raya .... incase ada yg tanya, baju saya tu ialah Yatimah by Rizalman for Zalora and size M sila beli online #rizalmanbyzalora #naktahusatusaturahsiaygmanalututsayamasanidhketaqsbblamasangatberdirihahah
ini cerita Rizalman by Zalora di JB ptg tadi .... sessi soal siasat - kenapa tgn kanan coklat tp tangan kiri putih?!! kenapa saya pakai size S? adakah saya menikam kawan saya si size M yg dulu selalu dikatakan muat-muat? kenapa saya banyak cakap bila saya nak letak caption di IG? sbb saya tgh raj
ini cerita Rizalman by Zalora JB City Square / 430-7pm / Ahad bila Tuan baju betulkan muse di tgh2 pintu gerbang sambil dipantau oleh mem Zai the stylist hahhahahaha #rizalmanbyzalora
ini cerita rizalman by Zalora Ahad 430-7pm Johor Bharu City Square #rizalmanbyzalora #lpsnisemuaupdatedonebymybabysistasoanggaplahastagrehatjap #lpsnikalauadahastagpanjangitusemuatipuuuuusebbkitatghkejehahaha
ini cerita Rizalman by Zalora ..... di Johor Bharu City Square Ahad 430-7pm… instagram.com/p/qqm5BZsyTt/
ini cerita ibu yg gigih beli baju utk anak!! she came she shop she buy she go and she come back and she chat and she go and she take pict sbb i yg suroh! hahahhaha tq sista @qasander and friend ;) lps raya bole jogging lalalallalalalala #damansarastreetfest #dahlajogging1kmpunmalasadahatinakajako
ini cerita semlm when she came all d way to the Strand hanya utk pass this The Green Hijab (tudung made of recycle plastic bottle) sweet of u .. tq dear Sara ;) #damansarastreetfest #thegreenhijab #ffbymagandauntil10pmdisana #ffbymagandatghhotcaketusocepattakutbajubertukarjadicakesbblaparsgthahah
ohyaa..... ni pun cerita hari ini dan lastday tau! @ffbymaganda di The Strand ENCORP mall kota damansara hari ini smpai 10mlm. skirt yg FF pakai tu masih ada and have diff size and colors (as u can see my baby sista pakai with her kind of style and size heheehe) kudos to project manager @nadeeeee
ini cerita skrg di JB... kami .. nak tido dulu! jumpa nanti kul 430pm di Johor Bharu City Square kami... tido bilik asing2 la weiiii daaaaaaaaa *dush dush dush #japkenapajarinyalenihhalusdarijarijejantanfafauwuaaaaabenciilah
ini cerita pagi Ahad saya dan dia ke JB! dia sangat berpengaruh hingga boleh membuatkan ramai berpeluh terutama apabila berjumpa pasti gemuruh .... ooo mungkin kasutnya berkilat sgtttttt!! hehehehe #johorbharucitysquare #zalora #siapanakkilatkankasutmehdtgpetangniok