Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
farafauzana
Sila rancang perjalanan anda ke iMuslim Academy pada hari ini bagi kehadiran ke kelas Bahasa Arab dan… instagram.com/p/uhpUI_nkEt/
Retweeted by farafauzana
ini cerita hari Jumaat utk kita berjumpa pada 21 Disember 2014. semua org mahu transform diri. how? why? transformasi perlu dilakukan disebabkan kita perlu keluar dr zon selesa utk meningkatkan nilai dalam kehidupan dan seterusnya berubah menjadi org yg lebih baik. jom transformasi diri bersama @p
“Experience is the child of thought, and thought is the child of action.” Salaam.. Good morning... Have A Blessed Friday...
Retweeted by farafauzana
lepas penat jadi ciklang .. dia nak upah! hahahahah comel jea. bila tanya duduk mana and kacau skit dia punye explain .. gigih sampai rasa nk gigit! ohya Qaseh jenis tak makan nasi tapi utk hari tu dia makan sebb aunty fafau berlakon jadi bibik dia hahaha tu yg makan smpai hbs tu. kak @zilabakarin
ini cerita utk hari ini khas utk mereka yg bekerja sila jgn Histeria kat office heheheh yg dok cuti tu jgn nak happy sgt takut Cik bank bilang bila nak bayar hutang hahahahah. this is Qaseh anak kakak @zilabakarin75 and minah hbs dan hafal semua dialog Cik Lang aka @missfazura . fazuraaaa u have ne
1st runner up: team #thisisdamansara #sexayyy apa2 pon we really had fun..kalah menang ada permainan… instagram.com/p/udEWVzgjnT/
Retweeted by farafauzana
ini cerita hari utk ibu ibu yang mengandung... weeeeee! utk yg seangkatan dgb Fara belum boleh lagi sbb ... sbb xkawin lagi laaa! hahahah. #Repost from @yakultmalaysia with @repostapp --- Poskan gambar kreatif anda bersama Yakult. Ceritakan happy moment atau experience anda semasa mengandung dan ke
@REALFAFAU bila ingat Allah, kita rasa rindu, bila kita mengalah, dia akan berlalu. Slmt mlm
Retweeted by farafauzana
Sometimes we're tested. Not to show our weaknesses, but to discover our strengths.
Retweeted by farafauzana
0416hrs Cadangan waktu perjalanan sepanjang cuti perayaan Deepavali & Awal Muharram di Lebuhraya PLUS.Terima Kasih pic.twitter.com/ZchWMQ8sD1
Retweeted by farafauzana
bila depan mata asyik bgaduh bila xde mengeluh bila depan mata asyik bbalah bila xde rasa resah bila rasa macam tu kena la ingat Allah 😉😍
dam dam dum bunyi mercun! dmana2 tanpa henti .. sila berhati2 #deepavali #meriah #ilovemalaysia #farameswarihehehehe
Telah masuk waktu solat fardhu Maghrib (19:00) bagi kawasan Shah Alam & yg sewaktu dengannya #WaktuSolat #prayForGaza
Retweeted by farafauzana
Telah masuk waktu solat fardhu Maghrib (19:00) bagi kawasan WP Kuala Lumpur & yg sewaktu dengannya #WaktuSolat #prayForGaza
Retweeted by farafauzana
It'a wrap!!! Nak tahu apa sebenarnya yang terjadi pada @REALFAFAU lizahotfm @haziqhotfm dan Ebby Yus… instagram.com/p/uZm1uVx68f/
Retweeted by farafauzana
Pagi2 lyn Kuch Kuch Hota Hai rasa mcm nk gelek2 je dlm kete.😂😂Nak lagi lagu hindustan pleaseee@hotfm9767#amkrewe@REALFAFAUA@Fizie_hotfmfm
Retweeted by farafauzana
Esok Deepavali! #HotChat: Anda & kawan berbangsa India... Cth: Kalau Deepavali, kwn saya selalu bawa Muruku utk saya. #AMKrew #Deepavali
Retweeted by farafauzana
Parvathi, Logeswaran, Thiru and Puspa Narayanan antara kwn2 baik saya sejak kecil/time keje. rindu mereka! #fafau #amkrew #deepavali
Jadual solat utk 21/10/2014 : Imsak (5:31), Subuh (5:41), Syuruk (6:58), Zohor (13:01), Asar (16:18), Maghrib (19:00), Isyak (20:10)
Retweeted by farafauzana
Jadual solat utk 21/10/2014 : Imsak (5:31), Subuh (5:41), Syuruk (6:58), Zohor (13:01), Asar (16:18), Maghrib (19:00), Isyak (20:10)
Retweeted by farafauzana
Jgn ingat guna Kereta besar bole panggil org dgn sewenang2nya Hei! Hoi! kan ke manis panggil cik atau miss. #kejadiandepanmata #insaf
Dapatkan rawatan menghilangkan "stretch mark" dalam #Nona. Ulangan disini bit.ly/ZLiLv5 @Neelofa @REALFAFAU
Retweeted by farafauzana
Ini cerita bila skrg kita berada di UITM JOHOR!!!! Yuhuuuu jom serangggg. Seronoknya kalau saya ada di UITM Johor sekarang! cuaca panas macam ni ,dapat minum Lipton Ice Tea mesti terasa segar! Tau tak, Lipton Ice Tea sedang memberikan minuman Pear dan Peach Ice Tea baharu yang menyegarkan secara P
Hahaha kak fafau @REALFAFAU sbb ko kan perampas tettttttt... jahat mulut habaq hang.. 😂😂😂 a@Fizie_hotfmtfm morning #amkrewmkrew
Retweeted by farafauzana
sekian sahaja laporan berita Liga Lawak Superstar drpd AmKrew hahahahaha masing2 dh mcm pembaca berita hahah. Big Clap to @aghotfm & @fizie_hotfm for being a sewel host! hahhahahahhah. big clap to @melodrama & @mukacarimakan dan big hug to @ohsem & @boomerang. tq to team Liga Lawak esp mummh @ain
ini cerita sekarang .. Liga Lawak Superstar LIVE TV3. @ermafatima @khirrahmanfansuri jury tetap me? penyibuk hahahahha. cepat pilih dan undi MukaCariMakan | Melodrama | Ohsem | Boomerang. #farafauzana #bilafafaujadijurysemuaenqury #ligalawaksuperstar
#LigaLawak Superstar akan mula bersiaran jam 9mlm ini dan juri jemputan malam ini ialah @REALFAFAU !… instagram.com/p/uVZBPpsvmu/
Retweeted by farafauzana
liga lawak superstar! nak pilih yg mana ni? LIVE now on TV3. melodrama / ohsem / mukacarimakan / boomerang pic.twitter.com/TrRCKccetl
Ini cerita bila AmKrew praktis nak buat show utk Liga Lawak Superstar mlm ini. Konsep Gerak Khas The movie. Siapa yg jd insp Aleeza kena dtg tgk di Sri Pentas 2 Shah Alam atau LIVE di TV3 9pm ini. #farafauzana #amkrew #ligalawaksuperstar #bilakamibukamulutselalukelaut #bilakamikelautselalusuarased
Regram from @REALFAFAU Having trouble removing Yakult straw? Watch how FaFau do it! 😎…instagram.com/p/uUQ3QMGgI8/u
Retweeted by farafauzana
assalamualaikum... ini cerita bagi mereka yg rasa terkial2 nak buka yakult! sila pilih yakutl merah atau yakult biru. sila mulakan hari dengan Yakult sebotol sehari dan bersenam sekurang2nya 20mins sehari. kalau tak sihat jugak den tak tahu jugak laaaa heheheh. #farafauzana #jk1m3 #thisisdamansar
sendiri.. adakalanya dia serik adakalanya mencebik adakalanya dia tercarik adakalanya mengecik adakalanya lebih baik jgn sendiri..
True friends look at you with no judgement in their eyes, they know you've made mistakes but they accept you & help you right the wrongs.
Retweeted by farafauzana
Motherdotter bonding, kompleks tmn seni islam bsama Ustaz Dr Izhar Ariff. Tgh buat apa? bhati2 diluar hujan. pic.twitter.com/E9XJtoNIRN
[MY]Grab your gears & head to Gurney Paragon. The Canon PhotoMarathon's happening! #keepflying bit.ly/1sy9xMx pic.twitter.com/B7ZOXQ3G2v
Retweeted by farafauzana
Yuhuuuuu!!! dah Yakult?!!!! jommm seranggg nak yg biru atau merah?. #Repost from @budakslenge with @repostapp --- Yakult Merawat bersama Bakteria baik 🙌🙌💪
Da'i Final mlm ini, jam 9.00 TV3. Juri khas Datuk Mustapha Ali dari SPRM! pic.twitter.com/RVR4xPCT1f
Retweeted by farafauzana
ini cerita bila ada tetamu secantik dan seayu @eja78 maka semua kena sopan. /
ini cerita semalam. bukan muntah bukan tersembur tapi panassssss! lidah @fizie_hotfm lidah buaya so dia selalu tasteless. moral of the story, makan kena duduk! sopan sikit anak dara oiiiii hahahhahahahaa. #farafauzana #amkrew #harimakananasedunia #flyinghigh #bilafafaumasak #fafaubukantakpand
alAqsar .. Bosnia .. next! insyaAllah #modeberangan #2015
Jadual solat utk 17/10/2014 : Imsak (5:32), Subuh (5:42), Syuruk (6:58), Zohor (13:01), Asar (16:18), Maghrib (19:01), Isyak (20:11)
Retweeted by farafauzana
Jadual solat utk 17/10/2014 : Imsak (5:32), Subuh (5:42), Syuruk (6:58), Zohor (13:01), Asar (16:18), Maghrib (19:01), Isyak (20:11)
Retweeted by farafauzana
salam jumaat.. salam sahabat.. salam utk kita beringat.. #fortressofthemuslim pic.twitter.com/zk3XnzshG0