Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
farafauzana
ini cerita bila @dayangsayangkamu dan FF jadi kembar siam smbil nyanyi lagu Di Pintu Syurga. note: hanya bole dibuat pd yg sejantina jea heheh dan berlengan panjang. pada yg bersinglet pandai2 la lap apa2 yg patut hahahah. #farafauzana #dayangfauzana #bilafafaumengusik #bilafafauderadayangbdnmwl
ini cerita sblm FF nyanyi lagu Arjuna Beta Jumaat ada cerita disebalik persembahan pertama. sbnrnya sempat ambil mood dengan 'culik' anak org (tp parents ada kat depan laaa) tu yg smpai boleh buat org 'nangis' tu hahahaha. terima kasih daddy & mummy sbb bagi pinjamkan arjuna2 yg sunggu kuat temank
ini cerita Jumaat lepas bila FF jumpa Arjuna2 @aghotfm termasuklah mem yg semakin berseri2 skrg. ni mesti baby girl niii wuhooooo ameeen. FF sempat tanya hulubalang2 AG "sedap tak aunty nyanyi tadi?" dorang diammm . diam tanda setujun kan?! sedap la tu! hahahahahaha. #farafauzana #amkrewvscaliphb
Sempat curi2 amik gamba kru n penyanyi baru mojo. Nampak sgt yg edry paling hensem.Haha. @REALFAFAU pun ada@AGHotFM pic.twitter.com/L2bgjPCu5z
Retweeted by farafauzana
ini cerita utk mereka yg terlepas utk saksikan busking AmKrew vs Caliph Buskers di Central Market Jumaat lepas maka Youtube adalah jalan penyelesaiannya. buka youtube and sila taip hotfm976 dbhgn search. full version semua dsana. Kalau nak bagi cadangan utk busking kat area korang (utara/selatan/pa
Sy ada jumaat lepas di central market. U guys mmg cool sporting n kelakar @AGHotFM @REALFAFAU @hotfm976 pic.twitter.com/1IC0Wht3Zd
Retweeted by farafauzana
ini cerita bila semuanya telah menjadi kenyataan bila melihat mereka kegembiraan melakukan ibadah suruhan tuhan. Alhamdulillah semuanya selamat dan mereka telah selesai melakukan ibadah umrah Minggu lepas. moga Allah berikan kesihatan & kasih sayang utk pasangan En Nawawi & Pn Zaiton hingga ke Jann
ini cerita dulu kita buka balik. pada yg tak ingat couple ni dtg suka suka utk beriadah & bzumba bersama Fafau & kawan2 yg lain di Tmn Tasik TTwangsa. takde siapa pun tahu pasal surprise utk cabutan bertuah. saje sebut grand prize. bila nak cabut baru la fafau bgtahu its pakej Umrah utk 2 org. rez
Review by Fafau Dot IG. Tu diaaaa. Collection baru Comforter dari Korea dah sampai. Ada yang tanya kak Fara kenapa mahal sangat comforter set kat IG @bellasweetvillage nie. Jawapannya, semua comforter nie hand made ya. Very exclusive and kena order dulu. And qualitynya tak payah cakap la, memang ti
ini cerita bila org tua belajar utk merangkak bagi nak betulkan tulang belakang dan dapatkan core perut dan peha yg kuat. cermin mata itu penting supaya dpt mengelak drpd melihat abang2 sado berlari di lake Garden. think positive hahahaha. note: kalau nak hebat jgn letak botol air tp letak secawan
ini cerita bila TL menyorok belakang diri.. ok ok jom main nyorok nyorok lepas ni. proud of my TL @wkhaizuri and always happy to see u Kak Wawa. noted: abaikan muka berlemoih tu. kalau nak cantik g dinner la weiii hahaha. #farafauzana #thisisdamansara #bilafafaubersenam #bilafafausemakinmmmmse
ini cerita bila berGYM di Lake Garden dengan team Damansara. angkat benda berat kena betul so that badan tak sakit. tapi kalau sakit hati jugak kena angkat kaki boleh jalannnnn. note: berat hari ini selepas ditimbang = berat mata memandang berat lagi kayu dipikul hahahaha. teka sendiri laaah. #fa
ini cerita bila kita perform memang tak tgk lirik! pls laaa kita ni taraf Bukit Antarabangsa tau sbb rumah kak @ctdk kat situ hahahahaa ok xde kena mgena heheh. ipad tu kita pegang sbb nak Facetime dengan @fynnjamal supaya dia bole dgr kita nyanyi lagu dia LIVE tp dia sibuk lol. nasib baik penyany
ini cerita nampak gaya mengalahkan @fynnjamal bila nyanyi lagu Arjuna Beta. hakikatnya.... sumbang mambang menyimpang smpai rasa nak lempang. realitinya... saje bagi sumbang kalau tak, tak Havoc laaaaa hahahhahaha. #farafauzana #amkrewvscaliphbuskers #centralmarket #arjunabeta #bilafafaujadiman
Ramainya org dtg support Caliph Buskers, Mojo, KRU & Hot FM AM Krew kat Central Market. @REALFAFAU nyanyi la pic.twitter.com/tWPRIFMyXz
Retweeted by farafauzana
Dari jauh pon jadilah..kangen sama ini kakak ksygn.. @REALFAFAU jom lepak! Eh.. Hehehe pic.twitter.com/jgafiMBOS9
Retweeted by farafauzana
Review by Fafau Dot IG. Sedar atau tidak, benda yg kita nampak kecil atau remeh tu sebenarnya boleh beri impak besar dalam sesuatu perkara. Sebagai contoh, bila kita hidang nasi putih dan ikan pari bakar dalam pinggan biasa, nampak ok2 aje. Tapi bila kita letak dalam pinggan yg cantik atau design
AM KREW @hotfm976 @REALFAFAU & CALIPH BUSKERS, KRU & Mojo will be performing at Central Market tonight 8.30-10.00pm! pic.twitter.com/8ZgMArfaag
Retweeted by farafauzana
ini cerita utk undian awal ABPBH 2014. ini adalah pilihan saya. @jihanmuse. @schaalyahya. @fizasabjahan. @sherry_alhadad. @zulinaziz. @noorneelofa. lebih daripada yg sepatutnya kah? xpe suka hati saya nak pilih siapa. dah kata peminat, janji mereka dpt top 5. kpd calon2 lain (termasuk diri sendiri
Jgn lupa dptkan BH dan undi utk kategori utama! Anda juga boleh undi utk kategori online di abpbh.com.my pic.twitter.com/CvCcSb3QxX
Retweeted by farafauzana
ini cerita ttg my dear Pond .. @nanamahazan and her new 'story'. i want to be there too.. korang?! harus jugaaa. #Repost @nanamahazan with @repostapp.
・・・
Alhamdulillah segala penat lelah menghasilkan buku hasil perkongsian, pengalaman, ilmu yg saya ada (dari pembacaan & kelas) dari sebelum mengand