Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

farafauzana

The Terminal. nota: ikut hati nak keluar g bandar istanbul esp transit 5jam. tp takut lambat. usually if transit apa je korang buat. #farafauzana #Atileforseville #ukhwah4ummah #andalusia #spain #bilafafautravel
Istanbul aku Transit. Istanbul Ataturk Airport ini besar dan ramai org kesini utk transit ke destinasi yg berlainan. if u guys transit kat sini jgn risau pasal makanan sbb kebanyakkan adalah Halal. nota: Selamat bekerja kpd 2sahabat MAS yg bekerja di sana. siapa lagi kwn2 Msia yg bekerja di Istanb
ALIFF / NURUL & kwn2 yg sgt gigih membantu dan melancarkan. #farafauzana #Atileforseville #ukhwah4ummah #andalusia #bilafafautravel
bag adalah identiti diri. cuba teka mana SATU BEG @nurhelizahelmi @dianaamir @fynnjamal & FF. hugs and loved. #farafauzana #ukhwah4ummah #Atileforseville #bilafafautravel
siapa kenal FF sure tahu FF ni bukan la PERAMAH sgt dengan CIK CING ni tp si ROY ni lain mcm tackle dia dengan FF smpai berjaya buat FF pegang dan belai dan buat FF ala2 shampoo girl utk dia. siapa kurang PERAMAH dengan CIK CING sila jerit GENG FAFAU hahahahah. nota: cer share pengalaman yg kurang
Hello @REALFAFAU come and join our fun run marathon in TTDI. Pls help us retweet to spread the word! Thank youuu ๐Ÿ™ƒQ
Retweeted by farafauzana
U4U memilih empat sahabat berkongsi ttg andalusia balik mencari dana yg hebat agar masjid dibina dsana. BAKAL BERANGKAT. SELAMAT PAGI. JGN LUPA SARAPAN. nota: Malaga - Gibrata - Granada - Seville - Cordoba - Alhamra. Real Madrid Ronaldo bagai takda, jgn berangan nak mcm2 ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ lol. #farafauzana
kita LIVE kul berapa? ohyaaa sudah tukar. standby 11pm /TV3/ Isnin. makeup by @ishamzul_cleverboy728 . woredrobe by GOBOK FAFAU. tudung by @rinasalleh heels by @cipelashoes #farafauzana #mm31 #baaaeekkmm31 #bilafafaukerja #bilafafaujadihost
mereka disebalik murid murid sekolah di seluruh Tapah yg sgt hyper and kecoh and meriah and bersemangat. loved everyone. terima kasih. nota: ada byk sekolah di sekitar Tapah. selain SMK Tapah sekolah apa lagi? cer share. #farafauzana #MSAM2016 #MNRB #bilafafaukerja #bilafafaubagitalk
hadiah kecil dari MNRB utk adik adik sekolah yg bersemangat besar utk melabur dan menabung. guru besau sedang sign buku kedatangan hahahah ditambah dengan sedikit ucapan didalam. nota: korang rasa apakah ucapan itu hahahaha. #farafauzana #MSAM2016 #MNRB #bilafafaukerja #bilafafaubagitalk
jom ke Spain. jom bina masjid. 1 day to go. moga perjalanan kami ini dpt membuka mata ramai sahabat di Malaysia utk membantu sahabat seislam kita di sana yg memerlukan masjid lebih dari ruang solat tp utk menimba ilmu, melakukan pelbagai aktiviti dan banyak lagi. nota: kalau diberi peluang baca bu
FF masih di Tapah utk hari Isnin sempena dengan Minggu Saham Amanah Malaysia. Kali ni dengan team MNRB FF akan berjumpa dengan adik2 dari Sek Men di sekitar kawsan Tapah utk sessi menyimpan dan melabur. nota: FF dulu masa kecik ada tabung ladybird. korang? bohong la kalau tkde tabung kannnn. #far
mereka disebalik tabir. terima kasih jgn serik hahahaha. TQ Anas, TQ Ayu, TQ Nazmi, TQ semua. #farafauzana #MSAM2016 #bilafafaukerja
menabung dari kecik. membeli insurans utk menjamin diri dan keluarga. melabur dgn Chinta Salon. good job @fashasandha. korang kalau diberi wang utk melabur, apa yg korang akan korang laburkan. cer share. #farafauzana #MSAM2016 #bilafafaukerja
Perkongsian bsama @fashasandha dan Dato Latiff meriah. terima kasih pd yg hadir. bagus Fasha ni melabur sejak mula berlakon dan gunakan duit pelaburan utk bukan salon Chinta dia. wow! bestnya. korang jgn lupa melabur tau. #farafauzana #MSAM2016 #bilafafaukerja
we are ready. jom. #farafauzana #MSAM2016
Nasihat oleh JPAM ketika berhadapan dengan ULAR #sebarkan
Retweeted by farafauzana
TQ @mstaronlineofficial and All the best utk APO 30April nanti. sorry tak dapat hadir dan teruskan sokongan utk kwn2 satu kategori @ag_azmeer @jozlynnhanania @djlinsuriacinta @radin_era . siapa menang tlg belanja badminton 2jam heheheheh. nota: FF minta belanja byr badminton court. kalau dorang ni
ada sessi gusti lengan antara kakak SADO dengan kakak suara lembut. siapakah pemenang?!! hahahhahhaha. Walaupun akak JANTAN tp jiwa PEREMPUAN tau babanahahhaha. i had fun just now. TQ @lindaonn7 @djlinsuriacinta korang gile weii. nota: nak tgk versi penuh lagi clear sila check out FB @suriafmmalay
ini bila @djlinsuriacinta cakap LIVE sblh telinga sehhhhh hahhaahhaah win! best. kami adalah antara calon utk APO2016 kategori penyampai radio bsama dengan @ag_azmeer @jozlynnhanania & Radin. hadir sbg tetamu. i had fun. TQ kak @lindaonn7 - korang saiko hahahahha. nota: siapa ada masalah cinta bol
selalu interview orang kali ni sebbkan APO2016 @lindaonn7 interview FF. rasa weird tp enjoyed the whole 3hrs dkt @suriafmmalaysia hahahahancur show ptg kak linda tadi. sorry hahahha. ALL THE BEST UTK APO2016 pd 30April LIVE di TV2. nota: terima kasih kepada yg mngundi / terundi / dipaksa undi haha
terima kasih kepada yg sudi. andai tidak sudi tak apa sbb sy tetap sayang korang
utk APO ku tiba di @suriafmmalaysia .. terima kasih kepada yg mngundi ye. loved
dah kenapa mngadap muka sifu ni adihhhhh @lindaonn7 .. ohhh ok ini sebb korang UNDI di APO maka saya disini. jom layan CERIA PETANG BSAMA LO 5-7pm 105.3fm. nota: jgn keliru. SAYA HANYA TETAMU JEMPUTAN & terima kasih kpd awak yg mngundi. #farafauzana #apo2016 #anugerahpilihanonline #penyampairadi
 
Twiends uses the Instagram™ & Twitter™ API's, displays their logo's & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain their property.