Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
farafauzana
ini cerita hujung minggu lepas di Bidadari Konvensyen PICC TQ Prof Dr Muhaya kerana sudi berkongsi ilmu ... 2 perkara yg perlu kita TAMAK dlm dunia 1) ilmu 2) pengampunan Allah #thebidadari #2014 #malasnakhashtagpanjangnantiadaygmengataberkajangkajang #jommakansataykajang
  8h
MALAM INI di iMuslim Academy. Diskusi tentang bumi As-Sham & Palestine dan apa yg dikhabarkan dari quran dan sunnah pic.twitter.com/4Lm9UUfwaK
Retweeted by farafauzana
9h
ini cerita hujung minggu lepas di Bidadari Konvensyen PICC. tahniah @imuslimmy atas anjuran masjlis spt ini. entah kenapa la diri nervous sgt! tp lillahi itu yg saya rasa entah kenapa la saya setuju utk berdiri tp lillahi saya hanya nak myokong rakan sendiri entah apa la yg saya bebelkan tp saya
  9h
ini cerita bila malas nak ada wire bagai kat badan esp ppl like me yg mesti ada penyumbat telinga yg mantap. Kalau minat gadget2 camni followlah @planetgizmo coz i bought it from there... its HD Monster Beats Bluetooth Stereo Headphone by Dre Dre. RM100 only. Kat luar jual rm189 #bilatelingaadabend
  9h
ini cerita yg nak jadi geng Fafau. takde maknanya makeup cantik (sblm org puji baik i kutuk diri) tp bdn xsihat ... so come on guys! This Is Damansara!!!!! #Repost from @kevinzahri with @repostapp --- Join Cabaran Jom Kurus bersama Fara Fauzana @therealfafau di kawasan Damansara. Daftar di http://ke
  9h
Ikuti Istiadat Khas Penerimaan Jenazah Mangsa Tragedi MH17 di tonton.com.my/livetv
Retweeted by farafauzana
alhamdulillah... pls have a Pit Stop here in KLSentral ya kalau terasa haus! #bilabuatbuatmcmbossygmelawatkawasan pic.twitter.com/JfvTOTBQuH
Be yourself. There is no need to impress others by pretending to be who you are NOT but STRIVE to be a better person.
Retweeted by farafauzana
Salam! it'd be great if my fellow press friends stop using my old photos prior to my hijra.. pls :( may Allah reward all of u.
Retweeted by farafauzana
dear KTM. perlukh ckp baik2 dgn mereka atau ada peg btugas bjln dlm train? sbb td pe lalu tp xckp apa pun ;( pic.twitter.com/gyVzUPqS4i
ini cerita sehari selepas hari Merdeka dan hari pertama di bulan September .... ini cerita bila ramai yg bercuti tapi kami bekerja kerana Disini Lahirnya Sebuah Cinta ..... cintakan kerja demi keluarga maka apa yg dilakukan tidak terasa. cintakan kerja kena cintakan kesihatan diri juga maka jgn lup
ini cerita semalam bila diberi masa 10min jea.... chop! 10min tu rasa mcm 10jam!!!! 10 tanda2 nervous bila 1. air liur rasa mcm air asam 2. aircond sejuk rasa panas 3. muka ketat mcm buat botox 4. tangan terketar mcm kena eletrik 5. tudung putih nampak coklat 6. perut rasa mcm ada kucing 7. tgk
cepat layannnnnn TV9 kerja Gile Fara di shanghai
ini cerita utk 2hari di PICC tiada siapa akan berkata tapi DIA pasti bertanya kenapa kita tdk ikut perintahnya sedangkan kita tahu tapi menidakkannya tiada siapa memaksa tapi tiada salahnya kalau mencuba kerana kita memang dh tahu itu adalah wajib utk manusia tiada siapa akan berkata "eh kau tak
ini cerita utk kesihatan anda dan saya .... Yakult merah Yakult Biru yang mana pilihan kalbu jom joget! hahahahaha trust me guys, its good for ur health if u take it everyday esp diwaktu pagi dan sebelum tido. bagus juga utk anak2 kecil. ckp byk pun xguna la tapi apa kata jom follow @yakultmalays
Konvensyen Bidadari. PICC Putrajaya aku datang. Mohon Jangan sesat.
Retweeted by farafauzana
ini cerita utk JK1M (jom kurus 1Malaysia) musim yg ke tiga.. akan kembali people!!! ramai dok ngutuk sat kuruih sat gemuk sat dlm TV kembang sat kat luar halus (its all depending ur tv size sbnrnya hhhahaha) . let me share , FF masuk JK1M musim pertama lagi dan skrg im so so happy dengan size yg sed
ow.ly/ARHJc Denda utk @REALFAFAU pagi td paling best. Dapat gi Dataran Merdeka tengok raptai #inimalaysiakita #merdeka57 #amkrew
Retweeted by farafauzana
ini cerita esok!!! mesti tonton sebb percakapan giler tak faham .... sorang ckp ayam sorang cakap angsa! Kerja Gile Fara TV9 (30th Ogos) 910pm #fafau #kerjagilefara #shanghai #manatakgileruncleckpcinaselambamcmkitafahamwuaaaa
assalamualaikum.. #Repost from @imuslimmy with @repostapp --- Buat para WANITA, PERHIASAN TERINDAH BUAT SANG SUAMI; Konvensyen Bidadari, mengajakmu ke sana.. Workshop School of Sahabah buat PASANGANMU. Di sini, kita tak pernah berjauhan. Ukhwah jadi ikatan, ilmu jadi hidangan. Adab. Cinta Rasul, Ser
ini cerita bila pening kepala ... A or B or C #merdekabazaarhabib #habibjewelsofficial #icewatch
ini cerita bila dh jumpa Doktor Laut maka dr R diabaikan hahahaha jujur sejak dr zaman… instagram.com/p/sRABd3syZ2/
ini cerita 1 ...... Malaysia!!!!!! #amkrew #inimalaysiakita #merdeka57 #mh57
ini cerita bila ada Tugu negara di Dataran Merdeka .... #amkrew #inimalaysiakita #merdeka57 #mh57
Jom follow �@infosihat2uu untuk info 📚 tip 📖 fakta 📝 petua 💆 cerita 📺 berita 📰 & sgalanya ttg gaya hidup sihat terus ke timeline anda
Retweeted by farafauzana
ini cerita bila kena denda jalan bagi bendera di dataran merdeka ...... berjumpa sahabat sekerja .... Ahmad Fetri Yahya #amkrew #dendaDrR #inimalaysiakita #merdeka57
@REALFAFAU dah sampai Dataran Merdeka! Jom la datang sini. Lagi best kalau anda lahir pada 31 Ogos pic.twitter.com/xvjCdXmi1v
Retweeted by farafauzana
ini cerita wajib setiap pagi ... hanga Yakult! Ok jom joget hahahahah #inimalaysiakita #merdeka57 #amkrew #fafaudanyakulttdkdptdipisahkantpkalaunakpisahkansilatelanbotolniduluhahaha
ini cerita kena denda maka mereka dera utk bagi bendera tp kita redha janji mereka suka ..... bersedia dengan konsep Jalur Gemilang Seluar : BIRU Baju : PUTIH Tudung : KUNING Beg : MERAH #amkrew #inimalaysiakita #merdeka57 #mh57
ini cerita hari ini sebb kena denda .. xpe janji mereka suka sbb kena bagi bendera… instagram.com/p/sQrqI4sybm/
Jadual solat utk 29/08/2014 : Imsak (5:42), Subuh (5:52), Syuruk (7:09), Zohor (13:17), Asar (16:27), Maghrib (19:22), Isyak (20:32)
Retweeted by farafauzana
Hari ni @REALFAFAU kena denda. Jangan terlepas dengarkan #amkrew ow.ly/AI8yr <-Dengarkan apa denda yg #drR bagi.
Retweeted by farafauzana
Sometimes Allah places certain people in your life who let you down, just to teach you that you should never depend on anyone except Him.
Retweeted by farafauzana
[MY] Instagram us your love for Malaysia to win 570,000 Enrich Miles! Find out how here: bit.ly/1nHIklX pic.twitter.com/O490GM9BNl
Retweeted by farafauzana
ini cerita kalau berkira jugak x tahu laaa.. ayuh! #Repost from @imuslimmy with… instagram.com/p/sPXgg1syXf/
ini cerita utk kawan2 yg masih berminat yg masih belum dptkan tix utk ke BIDADARI sila check @imuslimmy PART 2 versi bdk nakal sistas, andai anda segan nak pergi hanya disebabkan pemaikaian kita berbeza .. sila jgn sekat diri utk kesana kerana mungkin dr sana kita bole 'bermula' dengan ilmu yg dib
ini cerita utk kawan2 yg masih berminat yg masih belum dptkan tix utk ke BIDADARI sila check @imuslimmy PART 1 sistas, andai anda segan nak pergi hanya disebabkan pemaikaian kita berbeza .. sila jgn sekat diri utk kesana kerana mungkin dr sana kita bole 'bermula' dengan ilmu yg diberikan oleh mere
ini cerita versi Rindu Awak 2% je hahahahhahaha #fafauliftajaib
If something bad happens to you, just trust Allah. His plans are always better.
Retweeted by farafauzana
A word of truth that may hurt for a while is better than a lie that will later hurt for a lifetime.
Retweeted by farafauzana
ini cerita bila ada tetamu di NONA .... @uqashasenrose2 kenapa gelak?!!! hahahhahaha #fafauliftajaib #fafausaythnkyoupadaygdahbuat #fafaumasihmenungguyglain #fafautanyatakkantakutttthahahahha
shooting NONA hbs lambat plus jem di jln Imbi ;( “@Johan_Jaaffar: Apasal @REALFAFAU takde kat perlawanan akhir dodgeball MPB semalam ek?
Jawaban Dr R tu boleh buat kita jadi lebih puyeng, kata orang Jawa. Bingung habis! Ha ha @REALFAFAU @hotfm976 @AGHotFM @Fizie_hotfm
Retweeted by farafauzana