Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter audience. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
farafauzana
ini cerita semalam ttg konsert yg paling hangat utk thn 2015 di Juru Auto City PP. kenapa post hari ni? sbb nak bagi hangpa rasa "wuaaaa pasaipa laa aku tak mai semalam!" "ish, aku tak puas la dgr lagu tu" "awat gambaq aku dengan sipolan tu gegaq!" wuaaaahahahahaa. nota: perkara wajib sblm konsert
ini cerita semalam ttg konsert yg paling hangat utk thn 2015 di Juru Auto City PP. kenapa post hari ni? sbb nak bagi hangpa rasa "wuaaaa pasaipa laa aku tak mai semalam!" "ish, aku tak puas la dgr lagu tu" "awat gambaq aku dengan sipolan tu gegaq!" wuaaaahahahahaa. nota: sebelum naik pentas kena t
ini cerita semalam ttg konsert yg paling hangat utk thn 2015 di Juru Auto City PP. kenapa post hari ni? sbb nak bagi hangpa rasa "wuaaaa pasaipa laa aku tak mai semalam!" "ish, aku tak puas la dgr lagu tu" "awat gambaq aku dengan sipolan tu gegaq!" wuaaaahahahahaa. nota: konsep kakak check adik bu
ini cerita semalam ttg konsert yg paling hangat utk thn 2015 di Juru Auto City PP. kenapa post hari ni? sbb nak bagi hangpa rasa "wuaaaa pasaipa laa aku tak mai semalam!" "ish, aku tak puas la dgr lagu tu" "awat gambaq aku dengan sipolan tu gegaq!" wuaaaahahahahaa. nota: org yg comel terletak pada
ini cerita semalam ttg konsert yg paling hangat utk thn 2015 di Juru Auto City PP. kenapa post hari ni? sbb nak bagi hangpa rasa "wuaaaa pasaipa laa aku tak mai semalam!" "ish, aku tak puas la dgr lagu tu" "awat gambaq aku dengan sipolan tu gegaq!" wuaaaahahahahaa. nota: suka bila yg hadir dtg den
ini cerita semalam ttg konsert yg paling hangat utk thn 2015 di Juru Auto City PP. kenapa post hari ni? sbb nak bagi hangpa rasa "wuaaaa pasaipa laa aku tak mai semalam!" "ish, aku tak puas la dgr lagu tu" "awat gambaq aku dengan sipolan tu gegaq!" wuaaaahahahahaa. nota: ada org bawak pelam teloq
ini cerita semalam ttg konsert yg paling hangat utk thn 2015 di Juru Auto City PP. kenapa post hari ni? sbb nak bagi hangpa rasa "wuaaaa pasaipa laa aku tak mai semalam!" "ish, aku tak puas la dgr lagu tu" "awat gambaq aku dengan sipolan tu gegaq!" wuaaaahahahahaa. nota: kami wanita HOT! baca dlm
ini cerita ttg HOTJAM2015 di Juru Auto City Pulau Pinang 4-7pm. HOT tips dr fafau. 1. pakai pakaian sopan dan bukan baju tebal mcm nak main salji. 2. bwk bekalan air supaya anda tdk kekeringan tekak dan badan. 3. payung juga digalakkan tapi jgn bwk payung gerai takut org blkg tak nampak. 4. pakai
ini cerita wajib setiap Sabtu 6ptg di TV3. ada @imranajmain dan penyanyi bekas kump Nirwana (sudah cukup sudah) so kena tonton. ada pesanan masyarakat dr Imran. jap! itu bukan gatal tp saje bg contohhhhh hahahha. nota: gatal dengan mngatal itu berbeza. perbezaannya terletak pada MENG sbb yg lain t
Review By Fafau Dot IG Pejam celik pejam celik tak lama lagi dah nak masuk bulan Ramadhan. Puasa dah ganti ke belum nie? Jangan last minute baru ganti pulak tau. Sekali kira pakai jari, aisehmen, tak sempat ganti semua sebab salah kira. No no no Selain berpuasa, kita juga bersama2 mengerjakan sola
ini cerita Muzik Muzik 30 Setiap hari Sabtu di TV3. makeup & styling by @syedfaizalsyednoh kalau buruk marah dia hahahaha. terima kasih syed. nota: esk kalau di HOTFMJAM sila check Tontonlivetv3 yea. sambil nyanyi bole tgk MM di konsert at d same time. #farafauzana #MM30 #bilafafaujadihost #bila
Review by Fafau Dot Ig Masa kecik2 dulu pernah tak korang jalan kat titi kecil sambil berangan buat catwalk? Lepas tu bila dah besar, tengok pulak America Next Top Model dan feling2 pose dan smize macam model2 tu? Eleh tak nak mengaku la tu Haaaa, dah ada bakat tu. So sekarang nie apa kata boleh l
ini cerita pagi ini. demam HOTJAM esk di Juru Auto City Pulau Pinang 4-7pm | 18 April 2015. tq kawan2 BORIA HOTFM heheh. nota: FF nampak mcm bdk nak g ngaji tp stop kat pesta pulau pinang utk tgk boria hahhaha. #farafauzana #hotjam2015
readyyy nak boria dlm studio dengan @DayangNurfaizah and Azmil pic.twitter.com/pwMI4ievUU
#HotChat: Bila sebut Penang, apa perkara pertama yang terlintas di kepala anda? #AMKrew #HotJam2015 pic.twitter.com/I2sAtWixP7
Retweeted by farafauzana
Esok!! Pastikan anda serbu datang mai jumpa kami di Juru Autocity, Pulau Pinang. Bermula jam 2ptg! #HotJam2015 pic.twitter.com/wcfA16ZfA0
Retweeted by farafauzana
Review By Fafau Dot Ig Kak Fara nak tanya, bila last sekali korang spend quality time dengan family? Makan sama2 ke, jalan sama2 ke atau buat aktiviti sama2. Kalau dah lama tak buat, kak Fara minta tolong boleh? Tolong plan dgn family untuk buat satu aktiviti minggu ini. Tak kisah la aktiviti apa.
#Repost @yakultmalaysia with @repostapp.
・・・
Nonsense! Probiotic drinks containing live bacteria will not activate cancer cell as claimed. Mengarut! Minuman probiotik mengandungi bakteria hidup tidak mengaktifkan sel kanser seperti didakwa. 荒谬!含有活性益菌的益生菌饮料不会活化癌细胞。 Source: Metro Ahad (http://www.h
#hotjam2015 #wajibdatang #bwkmempelammudadancolek
ini cerita disebalik gambar post tadi hehehehe. sorri. #Repost @_msg.co with @repostapp.
・・・
Majlis Resepsi Shamsul & Elizad 11 April 2015 The Sacred Garden , Kampung Pengantin , KL Official Photographer by @_msg.co MSGREEN ART GALLERY
ini cerita hari tu ketika majlis resepsi @elizadsharifuddin dengan pahlawan hati. kronologi utk gambar ini. 1. FF tgh makan sedapp. 2. pengantin dr meja utama menuju ke pelamin. 3. FF bhenti makan terus buat catwalk tunggu tepi redcarpet. 4. stop!!! hahaha roadblock pengantin jap. 5. wefie time. 6.