Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
farafauzana
selamat pengantin baru #kinaliff hingga ke Jannah. amin. kenapa mereka sgt cantik?!! masyaAllah. lovely sistas and friends. nota: cant move on sbb wedding ni best. mode berangan start lol.
selamat pengantin baru @sharifah_sakinah dan Aliff. this is the best possing yg kita bole dpt dengan pengantin hahahha. #kinaliff best wedding so far! love it. πŸ˜πŸ˜±πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
sayangi bumi kita. tak lama , hari ini sahaja 1jam bermula 830pm. tutup suiz elektrik (bukan sekadar lampu) agar ia sihat kembali. tutup utk memulih tp perhatian jgn terkalih perlu berhati hati agar tiada yg jerit adihhhhhh. nota: @hotfm976 akan 'berhenti' bersiaran selama 1jam bermula 830pm. sil
ini cerita bila nak fit kena bersenam supaya bila fitting baju utk naik gunung cantikk jea baju tu. hahhaa motif fitting baju? hahaha tp jgn lupa ambik Pharmaton juga utk tenaga tambahan. nota: senaman ini khas utk cik P yg B. bila la cik P nak jadi K. siapa pandai P,B,K tu apa? heheh cuba teka.
ini cerita bila kita nak cakap diaorang pun nak cakap hahahahah. love working with the new team.. jap jap xnew sgt la sbb most of them dh biasa bekerja sama sejak zaman Melodi lagi. oppss, dgr citer FF akan kembali ke melodi? πŸ˜±πŸ˜±πŸ˜±πŸ™ˆπŸ™ˆ nanti la citer. skrg nak citer pasal Muzik Muzik je. pls tag
ini cerita setiap hari Sabtu 6petang di TV3. Muzik Muzik 30 bsama artis jemputan @mizznina1780 & @mohammadnohbinsalleh . dorang 'gaduh' sbb lipas! wuaaaa pasai paaa pulak? kena tgk sendiri ok. nota : baju nina is from @madeenamy (coming soon katanya) baju & makeup FF dr @syedfaizalsyednoh . baju A
ini cerita setiap hari Sabtu WAJIB tonton MuzikMuzik30 6ptg di TV3. minggu ini kita ada @mizznina1780 & @mohammadnohbinsalleh angin kencang yo! wuhooo πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ ok ok pls move on kwn2 TLU lol. nota: semua tahu mizz nina tak nyanyi. sbg kwn, i akan paksa dia nyanyi ptg ni. korang rasa bjaya ke tdk? hu
ini cerita lepas badminton kini tennis! πŸ˜…πŸ˜… mcmana bole tersampuk? huhuhuh kena tanya @umminazeera . dear @mizznina1780 @eenazmokhtar @hawajasmi @fararorocher @zuwida_alqudsi & Jiha, sila cari court tennis cepat. yg penting area KL kalau tdk masak kita hahah. nota: bila darurat, raket tennis juga
ini cerita sebelum MOVE ON! hahahah ok ok ni part 2. rahsia. takkan lupa. kyra sepak. kiri kanan kiri kanan. bole reffer kat video @hermanshahabdhamid yg sepak bertalu2 itu. ok bye hahhahahaha. nota. semua yg ku katakan adalah spontan. lepas ni xnak jd pengulas upahan lagi nanti kena rotan. #far
ini cerita sebelum MOVE ON hahaha. Part1. xtau mcmana bole naik atas pentas. yg pasti berkat tunjuk ajar @fizie_hotfm dan @ikhwanhotfm yg suka rap dlm studio maka kakngah praktikkan atas pentas smlm. nota: im wearing oren bukan merah. me the Lalang FC hahaha yg penting Kekasihku bukan EL ok bye lo
ok laaa last pict sblm move on hahahaha. sekian. TQ layan tweet merepek saya. #pengulasupahan #temanlelakiupahan pic.twitter.com/uSYhBdLeQu
TLU sudah tamat. sessi gantung HP. no more tweeting. kwn2 yg lain... MOVE ON!! lol. #bilafafautgkdrama pic.twitter.com/MJalZ0Tz63
tamat la sudah demam Teman Lelaki Upahan. semua ada kecuali Pakuda , ummi, sofea. jap jap i saw sect KL! comellll pic.twitter.com/l9IQbnZYYO
ok guys. mereka dh kawin. korang bila lagi? pls move on!!! the end #temanlelakiupahan #bilafafautgkdrama pic.twitter.com/rIy62nOERB
hahahaha EL pilih Zara as a wife. jap! mana bole perempuan mengandung kawin. huhuhuh ok la nk mkn fetucini cabonara pic.twitter.com/GqnSCxnTvI
ok i am happy girl!! finally i jumpaa kak Kiah. u r osemmm girl. love love pls producer lain sila ambi dia berlakon pic.twitter.com/A8edbgz6tt
ini cerita bila FF buat ending TLU yg korang dok suka sgt tu. EL: sorry datin, sorry Zara, sorry Kyra.. sbnrnya i dh lama terbau sesuatu sejak bertweet dengan pengulas upahan ni. baunya sungguh harum bak bunga cengkih yg selalu guna utk memasak. KL: i tak sangka sebegini akhirnya percintaan kita s
ini cerita bila kita peminat setia KLCC! i always dream to have a hse facing KLCC tp poket belum cukup diisi, inysaAllah suatu hari nanti. tak dpt KLCC jd jambatan KLCC pun jadi laa janji ada CC kat hujung hahahah. nota: kenapa Kyra buat muka terkejut? adakah sbb dia dh tahu ending last episode ce
ini cerita bermula dari kiri atas kemudian ke kanan kemudian kekiri bawah dan diakhiri dengan kanan bawah. 1. mmmmm mamat nak kena lempang bertalu sudah tiba disisi. 2. eeee sakitnya tuh disini bila dia asyik pandang2 tak tukar posing. 3. ingat Kyra je bole berlakon buat2 suka kau? kita pun bole
ini cerita bila piring hitam "angin kencang" milik @mohammadnohbinsalleh bertukar mjadi milik FF. tq Noh. guys! minat TLU kan? piring hitam ni ada 350keping je and byk yg dh terjual. so if u nk simpan as part of your memories to TLU sila cari cepat di kedai or follow @mohammadnohbinsalleh ig. nota