Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Pevita Pearce ☮
Flying back to Jakarta soon.
Bismillah! Untuk chapter baru dengan goals yang lebih tinggi! We can do it!
And i did my nails! So girly 😝2
I think i did OK untuk orang yang jarang dandan 😁b
I feel a lady inside me has grown.
Weekend ini aku akan ada di @LocalFestID di Grand Indonesia nanti aku langsung melayani order kalian! See you!
COMING SOON! @pevpearce & @cjerikho829 dalam "Aach... Aku Jatuh Cinta". Hanya di bioskop, 5 November 2015! #AAJC
Retweeted by Pevita Pearce ☮
Don’t miss out the biggest urban #creativefestival in town! 3-6 sept '15 @ Grand Indo. For more info @LocalFestID
Don’t miss out the biggest urban #creativefestival in town! 3-6 sept '15 @ Grand Indo. For more info @LocalFestID
Summer is here! Yang belum punya koleksi TxP @TREclothingBali bisa visit treclothing.com
Wah butuh banget nih. Ada yang tau beli dimana? Info dong atau minta urlnya hahaha thanks guys!
My love and support goes to Reza Rahadian
Akhirnya pulang juga!
Siapa yang udah punya buku Our Notebook?
Have a good day everyone!
SOLD OUT SOON! Come visit @Hippearce_Shop only @ market museum Kemang Village
Sampai jumpa nanti di market museum di kemang village! Ada booth @Hippearce_Shop juga 😉v




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue