Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
qim
restart feed because i can #vscocam #vscofood
everybody keep on asking, what is my next feed about, simple. plain and own filter . #vscocam
tolonglaa kalau tak besa cakap utaqa takyah la bajet sangat nak maki oqang suquh pi tidoq bagai :''')) aku yang baca ni pon qasa pening kepala baca pa benda hang nak habaq mai, tayah nak maki oqang speaking selangor sangat laaa, baku en? hang ni memang nampak sangat racist ni. #stopslengeracist2
antara produk keluaran doongah doongah adalah. pegaga mexico by @qimjunmyeon, tudur mexico by @de4rlu and sutun by @suhomafos_ and kopek duit jenama @xijiaa hahahhahaha sapa nak beli bleh pm. kalau nak diskaun sila dapatkan kupon dari petronas taman melati, wangsa maju k. #vscocam
18 tahun dah birthday bantal ni yeaaaa. 🎁🎁🎁🎁🎉🎉🎉🎉🎉🎈🎈🎈🎈 arwah tok aku yg jahitkan. :'''')))
kau fikir dengan cara buka aib orang waktu menegur boleh buatkan orang nampak kau macam berfikiran luas gitu? Amende nak kena penumbuk luhan kut? #vscocam
Aku perati je doongah doongah yang salah mention nama aku ni :')))) #vscocam
Pe pe pe pe pe gaga mexico sabor ami ~ #vscocam
Feed aku kali ni 100% exo and pasai filter je . #vscocam
" he has burgundy hair color which is styled to show his nice forehead. The latter did have such a cute lips that made only to smile ahhhabbssbbaaaga and have you seen his eyes ? That pair of eyes sparkling like diamond wahhh is he really a humann!? " - reading a manga and this is totally how the f
i feel like deactiving my twitter acc ........................
honestly idgaf if you hate me #vscocam
Hun hehe feed last aku #vscocam
Ganggu hidup tau dak kalau asyik duk ulang tanya soalan yang sama . Rasa nak bagi penampaq tiga kali kat muka hang . #vscocam
wuu kesian aa dekat kami . describes la . hiksss — takmau ~ ask.fm/a/c2gjlk55
stairway to heaven #vscocam
I believe that if I work hard , I'll get what I've been wanting all this time . #vscocam
Syukur masih wujud insan yang baik hati nak bagi polaroid exo :') #vscocam
Hmmm result hmmm #vscocam
Pencil case pompuan je selalunya macam ni #vscocam
Bila kali terakhir aku tidur sebelum pukul 12 ? Idk #vscocam
Nangos instead of nangis Silat tahajid instead of solat tahajud bencu instead of benci godok instead of gosok yerlepas instead of terlepas getam instead of geram Mengapa doongah lawak sangat malam ni :') #vscocam
Tagged by seryzailuddin hwang :') hahahahahaha 1.yaS abe suho 😊 2.macam ya 3.middle name ? Binti .…instagram.com/p/zHSozaqEBC/8
Hi wedges , bila nak jadi milik aku ? #vscocam
FSCK THIS CONVERSATION COZE IM JUST DIED LAUGHING twitter.com/suhunty/status… SUHO TITIES !
@junmyeony HIS SHIRT IS WET ON THE AREA AROUND HIS NIPPLE AND THE MEMBERS ARE WORRIED SUHO MIGHT BE LACTATING "I CANT BELIEVE HE'S PREGNANT"
Retweeted by qim
aku jarang on twitter sekarang . malas dah
Tahukah kalian bahawa saya seorang yang lawak , dan sifat lawak saya hanya terhad dengan orang yang rapat sahaja . Contohnya doongah doongah saya , sebab kami rapat maka saya pun menggila dengan mereka . Sayang doongah <3 #vscocam #hellofdyoongra
Tahukah anda perasaan aku bila melihat kiss scene yifan dalam sowk adalah ibarat makan limau tanpa buang kulit . #vscocam
Kalau nak berjaya kena rasa susah naik eskelator yang tak berfungsi dulu . Kalau asyik terbiasa guna lif sampai mati pun kita takkan puas dengan apa yang kita ada ( hari ni banyak inspirasi ) #vscocam
asdffghhjkkaiquagss so cute ! #vscocam
Tbh aku tk suka aircond , aku tak tahan . Nak bersin ! #vscocam
Pls be mine babe #vscocam
" hang tengok dak episode baru tabir zulaikha tu ? " " eh ziyad hensem laaa " " wey ungku ismail kacaaakk " :') apa hampa sembang ni seriously aku tak tau apa pasai drama drama ni . #vscocam
i need exo in hello baby ..... and ice cream bc im hot #vscocam
" while the rich stayed rich with their fancy mansions and luxurious cars , the law had the poor to remain as the city slave " Btw , guess who is starring for this feed ? Haha #vscocam #fanfic #lay
Al - fatihah untuk roh TGNA , salah seorang pemimpin yang paling aku hormat sebab dia mampu memperjuang hukum hudud walaupun ditentang oleh orang ramai . Innalillah ... semoga Allah mencucuri rahmatnya . #vscocam #tgna #alfatihah TGNA husnulkhatimah :') , bahagianya .... " tidaklah seorang Muslim m
" nanti kalau aku dah berjayakan , dah habis belajar kat korea hahah dah keja besaq kononnya , aku nak sponsor bas baru kat sekolah , aku nak buat toilet bagi lawa kat aspuri pastu aku nak upah orang cat semula bangunan akademik yang dah uzur ni . Pastu musolla aspuri pun maw upgrade letak aircond ,
Stop invading my personal space , its freaking annoying
kenapa fon aku taleh connect wifi ish putagina lagi
k putagina lama tk guna putaaagina
talam dua muka is putagina k
if suho comes to malaysia "do you know korea-kpop? im a kpop singer" "FUCK KPOP! KPOP GAY"
Retweeted by qim