Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4.5 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

qim

sometime i feel kinda alone when people do not talk to me in Twitter bc they think im scary :(
She went to rehab for an eating disorder and self harm and people still think it's okay to talk about her weight. Let the girl be happy smh twitter.com/drugproblem/st…
Retweeted by qim
suho: one two three... you thought there's no more video right? 🐰✌ HES SO CUTE 😭�OmVP
Retweeted by qim
170805 SMTOWN in HK #?? #SUHO #?? #EXO #KoKoBop 바지춤을 이케이케이케저케
Retweeted by qim
*squealing quietly like a mad person then pulling my own hair hard then whispering* little cutiessssss😍😍😍😍 ahhhh!!! *biting my own knucktwitter.com/sinceresuho/st…9XTS
Retweeted by qim
idk my tweets sometimes doesnt reflect my inner feels like i could feel so happy yet im tweeting like a mad asshole having 99 probs
Retweeted by qim
look @ them sleepin
WEH KALAU AKU TAU BOLEH ACAH PILOT DENGAN MAKCIK2 AKU TIME RAYA AHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAA LMAO
weh HAHAHAHAHAHHAA UNI MALAYSIA AIRLINES WEH TAK PERNAH AKU FIKIR WEH AHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
Rt jika anda tak pernah terfikir unimas tu universiti malaysia airlines. twitter.com/ZeehaSalleh/st…
Retweeted by qim
weh awat aku cepat marah sangat malam ni syeton pergi kau
ni sorang gi , nk tgk wayang tgk jela . hang nak kena announce dalam group ws batch pahal ? ingat semua concern nasib hang ka ?
aku jugak last last yang jadi tukang angkut barang depa naik tangga sebab depa semput . nokhoroooommm
aku kadang2 rimas haih dok tengok mak kakak aku gigih perabih duit beli ubat macam2 tapi tkdak effect pon lmao
kalau nak detox cara selamat pi keluarkan peluh la
kakak aku suka ah dok detox detox ni pala bana dia la detox tak kena gaya aku tgk dia minum ayaq masak sikit ja
Baru 21 tahun, dah rosak buah pinggang Ubat "skincare" & pil "detox" konon Merbahaya twitter.com/zaira_fadzil/s…
Retweeted by qim
the most normal thing in 2017 so far
Retweeted by qim
eeeeeeeeeeeee comel sangat !!!!@@
Harap Masjid ini betul2 mengkaji sebelum tampal poster ni di ruangan masjid. Nanti org panggil Muslim ni bodoh, tau pulak melenting.
Retweeted by qim
dah ada bini ni kalau paksa aku jadi thirdwheel aku tatau la nak kata pa
sekarang dah sah dah jadi laki orang sepupu aku sekor ni . dulu kecik2 suka menyusahkan aku paksa aku teman dia ke hulu hilir .
pastu semua blur HAHAHAHAHHHAHA
al kisahnya tadi akad nikah sepupu , then waktu tok kadi angkat tangan nak salam tu kezen aku gelabah sgt kot dia pi cium tangan tok kadi
ya tapi tulah kan , diorang suka wat pala sikit mentang2 laki ego macam apa lagi
kelebihan banyak kezen laki ni bila ada event ka apa depa kena kerah tenaga angkat meja pinggan kita dok dapur sajaaaaa gossip gossip
BITCHHHHHHHHH
lapaq kfc tpi dompet suruh puasa
Wowwwwww my dad called my mom's purse ugly so she used his card to buy herself a new Michael Kors one instead. What did we learn today kids
Retweeted by qim
inner circle's are so sweet. even though winner is beating out exo on charts they didn't feel the need to brag about it and drag exo
Retweeted by qim
Tahukah anda, ubat titis mata hanya tahan 4 minggu selepas dihanya dibuka. Selepas 4 minggu, ubat titis mata perlu dilupuskan.
Retweeted by qim
새끼 고양이가 뭔가 잘못을 한 것 같네요. 아.. 한 대 맞겠어요.
Retweeted by qim
EH LA TOO BAD I CANNKT JOIN THEIR KENDURI DECEMBER NI AHJWJSW ALAHAIIIIIIIIIII
PASTU CUTE BHAI PART BINI DIA ACAH ACAH GUNA STETHOSCOPE NAK DENGAR DENYUTAN JANTUNG KEZEN AKU AJJSJSJWJW DEMN PASTU KEZEN AKU SENYUM2 SYAL
my cousin's pre wedding photo so smart weh !!!!! he's a lawyer to be and his spouse is a MO so both took prewed photo pakai baju kerja !
boleh la singgah ni kalau balik kampung . nama kedai apa ? twitter.com/faizashraf94/s…
Tbh cooks shouldn't cook for themselves its selfish, not everyone can cook, If you cook never cook for yourself Do you see how dumb this is
Retweeted by qim
帰宅ラッシュ(^^;)お部屋の掃除が終わり、橋を渡って帰ります❗️ #??????? #?????
Retweeted by qim
I liked a @YouTube video youtu.be/b6ycw7p9-bE?a EXO_전야 (前夜) (The Eve)_Dance Practice ver.
Retweeted by qim
suddenly i feel insecure gg
she used to be so sloppy and messy during school but fuuucccckkkkk she's 19 and a fucking damsel alr
kejap i just couldnt brain this new fact . just discovered my junior's ig and holy shit she is so pretty ?????????????
SUHO THE EVE DANCE PRACTICE IM DEAD FOR REAL
Retweeted by qim
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.