Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to get more twitter followers? Click here to watch our video.
 
Najwalatif
music artists 1,177,611 followers
And darling i will be loving you till we're 70 🎢
I posted a new video to Facebook fb.me/1o4shdshY
Start your day with a smile because it brings the best out of you 😊 #speakingbeb
My nose is fine,thank you. πŸ—πŸ•πŸ€πŸ
[News] Sekitar Iftar Bersama Hotfm Terengganu fb.me/2mgvDoQqN
Berbuka dengan adik tercinta. Awal sangat masuk kedai makan? Baca buku lah cerita dia πŸ˜πŸ“šπŸ‘
Bismillah. #reviewramadhanajwa assalammualaikum 🌸 the only one CONCEPT BOUTIQUE at wharf72,kuala selangorπŸ’ @modish_my @modish_my @modish_my semua cecantik memurah. baju raya ALL RM89. kasut raya ALL RM30.2 RM50. macam macam ada!!dari makanan,aksesori wanita,aksesori handset,baju,kasut,handbag
177 pages to go! πŸ“šπŸ“šπŸ“šπŸ“š
Addicted to this song. Can't wait to finish the book and watch the movie 😒
Jom? #Repost from @SyafLat with repostapp --- Jom? #berbukapuasabersamaNL Go and find her at… instagram.com/p/qdelRCqRiJ/
Jom ke cawangan-cawangan Celcom terpilih dan dapatkan Joey #KAX secara PERCUMA! #xpaxkax
Korang kena la serbu cawangan yang terpilih sebab jumlahnya terhad. #xpaxkax
Sempena kemenangan Jerman, Xpax nak bagi Joey #KAX kat semua orang. #xpaxkax
Yang sokong Jerman tu mesti happy kan? #xpaxkax
Wawa nak tanya ni, masa final world cup aritu korang sokong team mana? #xpaxkax
so go get your #xpaxkax #JoeyKax today for FREE ok? :) baca tweets dari @xpaxsays utk maklumat lanjut
jom! RT @xpaxsays: To celebrate Germany’s victory, we r giving away Joey #KAX 2day FREE! Drop by our selected outlets pic.twitter.com/hjLes6juqI
#xpaxkax #joeykax diberi secara percuma harini sempena kemenangan pasukan Germany. RT kalau nak :)
Wawa dengar xpax nak bagi #xpaxkax secara PERCUMA hari ni. Korang mesti happy kan? Jom semua serbu tempat2 seperti dalam gambar tu dan dapatkan #JoeyKax ! Ni semua sebab Germany menang haritu kan.
yang hari2 duk minta free #xpaxkax tu.. nak harini @xpaxsays bagi Percuma #JoeyKax korang xnak pegi amik ke?
Retweeted by Najwalatif
To celebrate Germany’s victory, we are giving away Joey #KAX today, FREE for all! Drop by our selected outlets! pic.twitter.com/3w69QOxyRn
Retweeted by Najwalatif
Bismillah. πŸ“–πŸ“šπŸ“š