Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
nazim othman
Masa muda dulu saya malu2 macam dia jugak / "@iamlynndalamlee: Sekali tengok #AmanAF2014 ade iras pelakon @NazimOthman .. hewhew”
Thank u so much πŸ’ / @ZattyShahirahh:@NazimOthmann always be my fav actor πŸ˜Šβ€
I dream of having my own coffee heaven. 😎 dah ada nanti datang la ye. �instagram.com/p/uvdMmqubby/24
Latte at podgy's 😎 @ Podgy & the Bankerinstagram.com/p/uvXeF5ubSw/D
Kepala pening seperti lalat disembur ridsect.
Tq kak / "@umienadzimah: @NazimOthman @ika_shaari Kak UN antara yang FRUST dengar this news.Mungkin ada yang lebih baik utk u.Kak doakan .”
I'm sorry to everyone I've hurt conscious or subconsciously. Please forgive me. May Allah bless U by forgiving me. Thank you.
Something is not right. Please pray for me.
Tolong telefon bomba. Ada kebakaran di hati abang. instagram.com/p/up0xL-ubdL/
Beware Of Glass. Hari tu kepala abang terhantuk kat pintu kaca. Bergegar frontal lobe cerebrum otak… instagram.com/p/upeHVKubXx/
Music is influential on the brain, and the type you listen to actually has the ability to change the way you think and look at the world.
Retweeted by nazim othman
Can't complain much about telco charges. After all we can do nothing about it but cutting down on the usage. #realitybites
Maxis is as equal as Celcom. -_- / "@alanisacai: Let me go.. Let me go.. Don't steal my money anymore.. #CelcomSucks pic.twitter.com/weFnKuWjno”
Never ever give up on our dreams. Ever.
Xpela. Ada watak lebih baik nanti. Kotlaaa lg meletop dari si Raden tuuu haa. Cite apa abg long berlakon kita layannn aje. @NazimOthman :)
Retweeted by nazim othman
Katanya saya tak sesuai sebagai raden amzar. Takpe / @ika_shaari: @NazimOthman laaaaaaaaa apa dah jadi?? baru nak eksaited”
Tak. Produser tukar fikiran. Katanya saya tak sesuai / "@umiemila: @Min0z_94 @NazimOthman as raden amzar. betul ke?xzabar nk tungguπŸ˜πŸ˜πŸ˜β€
Tertido siang. Bertemu Amar Baharin, Hanis Zalikha, Dato Siti Dan Datuk K, juga para peminatku dalam tidur. Meriahnya mimpi siang hari. πŸ™Š
Nak lari jauh, tak nak kembali aku menghadap semua ni.
😌/ @tyrasuhaimii:@NazimOthmann remember, Allah gives His hardest battle to His strongest soldier πŸ˜Šβ€
Terima kasih / "@BeylaGhazali: @NazimOthman semoga abang tabah. Ini hanya ujian kecil. Will forever support you. Muah cikedd πŸ˜˜β€
Saya dah redha :) / LynnIskandar: @NazimOthman sabar @NazimOthman ... Ambil ia sebagai satu dugaan di tahun baru.. Allah maha mengetahui.πŸ˜Šβ€
Sampai Malaysia terus dapat bad news. Wow! Thanks for manipulating me, producers! May Allah bless U with kindness next time.
Terima kasih kepada semua penonton telefilem #fatihahbuatku tadi. Terima kasih juga di atas semua maklum balas positif awak semua. :-)
Alololo thanks for watching / "@maria_atikah: Kesian @NazimOthman . Drama ni buat aku erghh! Nazim aku tu wei >< #FatihahBuatku”
Terima kasih / "@sya_mirasakri: done with #FatihahBuatku. Good job, seriously best sangat, lain dari yang lain @NazimOthman πŸ‘πŸ‘πŸ‘β€
Terima kasih :-) / "@nurshafiqaaida_: You did a great job @NazimOthman . Menjadilah watak tuuuu #fatihahbuatku”
Tgh Lyn cite #fatihahbuatku #astrooasis Cerita ttg bhya dadah & penghijrahan.terbaik la abg @NazimOthman BestSgt!SupportU! #SalamMaalHijrah
Retweeted by nazim othman
Telefilem #fatihahbuatku sempena maal hijrah , 10 pagi ini, di astro oasis , saluran 106. Cerita tentang bahaya dadah dan penghijrahan.
Mata tak mau lelap merenung siling kamar hotel di jam 2 pagi. ( tipu je. Mata mengadap handphone )
Makan hati je...~ : / "@c4ramelium_: @NazimOthman abang kenapa dah kurus tak makan ke abang?”
FATIHAH BUATKU [P13] lakonan @NazimOthman @wawa_zainal, ESOK 10 PAGI di astro OASIS / astro MAYA HD(saluran135) bit.ly/1tnRDOo
Retweeted by nazim othman
Omg like seriously @NazimOthman will act as Raden Amzar in #DiaIsteriLuarBiasa! novel tu best gile. Raden Amzar trsgtlah sweet. Cnt wait!
Retweeted by nazim othman
Di alam bunian / "@nur_syud: @NazimOthman kamu di mana bang?”
Bayar mahal-mahal , flight delay. Nice. 😣
Belanja sket gambar sempena Deepavali. 😎pic.twitter.com/gaJTTRBeygg
Nah, abang belanja sket gambar skema abang masa jadi pramugara dulu. Hahahahaha hahahahahahaa @ KLIA… instagram.com/p/uciIaXubf1/