Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Mohd Noh Bin Salleh
music 180,869 followers
Beberapa lagu yg tak pernah main untuk sabtu ni. Tak sabar nak share ngan korang sabtu ni.
Penyamun pecah kereta sighted in Solaris breaking into Alza stealing laptop spotted by @saifuldevampire pls RT pic.twitter.com/6qlp08wUlW
Retweeted by Mohd Noh Bin Salleh
Jumpa sabtu ini insyaAllah kawan2, Noh Salleh & Bittersweet di ALT HQ KL. Ada nombor di flyer tu cuba call book ticket sebab terhad 300 sahaja. Kita amik wudhu siap2 maghrib sama2 kat altHQ sebelum show ok?
THE MPO Jamal Abdillah 29th cantek laaa @chachaninho
Alhamdulillah families in the coastal town of Chandipur, #India, benefit from newly- installed hand-pumps. pic.twitter.com/XrlGQRBfK9
Retweeted by Mohd Noh Bin Salleh
Akhirnya sampai! Piring hitam 12" reissue album kompilasi NIPPON GIRLS 1 (japanese pop, beat & bossa nova 1967 - 69) and NIPPON GIRLS 2 (japanese pop, beat & rock n roll 1966 - 1970) yang telah di remastered. antara album yg banyak memberi inspirasi kepada ep #anginkencang . U guys boleh layari www.
Tak puas mendengar lagu ni di radio shj? Jadikan sbg nada dering anda juga 👌#NohSallehh#AnginKencanggpic.twitter.com/rdDjbMzfYnn
Retweeted by Mohd Noh Bin Salleh
Urban Streets Fest 2015, Putrajaya coming to you this April. Check out the event flyers for more info. pic.twitter.com/VoBpYe7uY4
Retweeted by Mohd Noh Bin Salleh
Salam guys. Mintak maaf , @davagabonds tak dapat membuat persembahan di hari #modsmayday 2nd May ini.
Persembahan saya takkan menjadi tanpa alatan music yang steady sebagaimana @theguitarstore beri saya pakai barang2 yang ada di kedai dieorang. Acoustic guitar Farida & acoustic amp AER adalah pemuas hati untuk performer seperti saya. TERIMA KASIH @thedreamchazer & @theguitarstore sekali lagi.
repost via @instarepost20 from @efflorescerecords Noh Salleh / Angin Kencang / RM120 #instarepost20
Sambung Parkway Drive kat habitartcafe semalam!
Thankyou abg Aru Koffin Kanser sudi perform skali .. mimpi jadi kenyataan! Kami perform lagu Bukan Kerna Nama semalam..