Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Mohd Noh Bin Salleh
music 172,358 followers
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for Mohd Noh Bin Salleh”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Siapa kawan2 nok di kuching area kota samarahan, kawan2 uitm, unimas, unisex, unicorn, universiti apa gik rah area ya, senang dah mok jamming n recording. Follow @mattaipei_studio .. have fun!
Pagi2 dah soundcheck kat laundrybar #moonshine
By @molkhan "Laksa sarawak 3 vs Mee kolok 1. Terbaik makanan sarawak kat sini!"
hi semua. hi abg @MohdNohSalleh . please spread and terbangkan flyers ni di mana2. #killeurcalculateur release album pic.twitter.com/nnFT35sSqw
Retweeted by Mohd Noh Bin Salleh
By @madeenamy "Assalamualaikum w.b.t. It's Friday and weeekends is approaching yeay! If you are free, drop by our boutique we are open today as usual from 11am-730pm! See you ladies. MADEENA operation hours: We are closed every Monday Tuesday-Friday : 11am-730pm Weeekends : 11am-9pm" via @PhotoRep
Alamak! Tak sedar rupa2 lagenda Hasbullah Awang yang real comment 6 hari lepas! kalau nak tau camna update2 beliau manatau release album ke, berlakon ke, jom follow @hasbullah_awang52 ! #hasbullahawang
As salam mualai kum selamat pagi! Throwback show ipoh #anginkencang
By @dailysenionline "'Angin Kencang' Karya Noh Salleh: Satu Langkah Besar Untuk "Bunyi Asia Baru". Keluaran solo pertama penyanyi Hujan dan Da Vagabonds, Noh Salleh, tiba pada penghujung bulan Oktober berbentuk sebuah EP yang bertajuk 'Angin Kencang'. Karya ini dinamakan dengan tajuk yang sama lagu
Kami yg menunggang moto yang dah uzur ni kalau nak ride, ride sekitar kuala lumpur je lah. Sempat ambil foto sebelum engine start berasap depan istana tadi. #rideamatir
Throwback Satay Chinatown Jakarta! Dari kanan @javierpaloh yg menulis lirik beberapa buah lagu dalam ep #AnginKencang, sebelah nya @dinkaz yang produce #anginkencang dan sebelahnya tu Asra @cantsaynotohope keyboardist Pandai Besi yg tolong promo ep saya d indonesia n arrange interview sewaktu di Ja
Thankyou so much @fishncomy sudi undang kita try menu #fishmas2014 kelmarin! We had so much fun dengan permainan n kawan2 lain yang memeriahkan suasana. Exclusive satu bukan ni je.. saya tak nak explain camna best the dishes yang dieorang sediakan so korang kena try sendiri ...
Saya dan encik ridzuan trmpoh5hari #zxflux #adidasmy
Shock kejap Ustaz Don makan kat Naan Corner.. sempat hadiahkan dia snapback @voxtribecrew :')
Siapa nak beli Triumph Scrambler 900 ni? Boleh contact @aandacycle ..
Kesian @amirclassicracing baru nak cuti ngan anak dia, aku datang ngan black mamba kacau..
Siapa ada lagu2 ? @suriafmmalaysia