Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Mohd Noh Bin Salleh
Home sweet home! Kasihan mom jaga sorang.. tukar shift! Saya pulak! Jemput ke #laksasarawakhajinoh guys!!
As salam mualai kum! kawan2 di Melaka harap2 boleh jumpa korang Sabtu ni 5/9/2015 di Mahkota Parade jam 7pm ok? Ramai lagi rakan2 artis yg akan turut serta. In syaa Allah jumpa sabtu ni.
Kemas kemas barang jumpa tiket lama ni. Ni la last aku tengok @hujanband live.Bila nak masuk sini lagi @MohdNohSalleh
Retweeted by Mohd Noh Bin Salleh
Masa untuk pulang. Alhamdulilah semuanya baik2 saja sepanjang kami di Melbourne untuk Merdeka Festival, terima kasih buat semua pihak especially penganjur Cik Aishah kita yg sudi mengundang saya (replace) untuk perform sekali menjayakan majlis, dengan tempat tinggal mewah memang vip layanan, kawan2
SubhanaAllah .. فَبِأَيِّ آلَاءِ رَبِّكُمَا تُكَذِّبَانِ Then which of the Blessings of your Lord will you both (jinns and men) deny?
Sempat juga ketemu Abg Long @3tiga @ashralphahmad dengan keluarga tercinta tadi. Siap bawak tunjuk kedai2 best di Melbourne Central! Selamat sampai ke tanah air tercinta bro! Doa2 sempat ride sama2 ahad nnti.
Alhamdulillah, arini sempat jalan2 sikit area City. Ditemani adik2 kami ni yg sudi bawak and siap blanja makan benda manis gila ni, begaduh bayar tshirt and siap beli chocolate untuk @mizznina1780 ! Thankyou so much @firda_syafiqah @ilaniali_ esok kalau sempat saya dan emme pau korang lagi ! Hahahha
Cik Farida sedia menemani saya kemana saya pergi. Thankyou @theguitarstore !
Alhamdulillah selesai tugasan hari ni di #merdekafestival2015 melbourne! Terima kasih pihak penganjur dan rakyat2 Malaysia yg datang sambut bersama2.
Wit ma girl Emme Lil Shawty for Melbourne Fashion Week! Cant wait to burn em runwayz! #milano #japan #runway #fashionweek #sejuk #menyesal #tak #bawak #baju #tebalsikit / / Btw malam ni kawan2 yg berada di kota melbourne dan yg dekat dengan nya di jemput datang La Di Da Bistro untuk Merdeka Festiva
Alhamdulillah selesai untuk malam ni.. rezeki semua datang dari Allah swt. Terima kasih kawan2 yg datang dari jauh dan dekat lepak #laksasarawakhajinoh .. esok ada menu baru #meebelacanhajinoh ! Make sure u olz singgah esok ok? As salam mualai kum!
Kedatangan kedua pasangan mempelai ini menceriakan saya di gerai. @jaydeefied announcer @redfmmalaysia dan @iamskinn3r seorang actor yang kian membina nama dipersada seni bidang lakonan di Taiwan. Semoga kekal bahagia selalu.. terima kasih singgah #laksasarawakhajinoh!
Arini cuak sikit boss Emri @bawalpower dengan isteri tercinta mai pekena #laksasarawakhajinoh! Thanks bang!
"Awal gilak u order pok.. jam 5 baruk start bejual!" Jumpa petang ni kawan2 #laksasarawakhajinoh
As much as I'm bad at playing guitar, I have to sing this so badly. A cover of @MohdNohSalleh - Bunga Di Telinga🙇�soundcloud.com/saseukea/bedro…ss
Retweeted by Mohd Noh Bin Salleh
Join us at #ilmartsfest2015 this Sunday at Stadium Malawati SA. The more, the merrier! Thank you @MohdNohSalleh!
Retweeted by Mohd Noh Bin Salleh
Ooo sidak belia2 sarawak! Takorg smua diseruk utk meramikan event tok. Ada talks, forum, pameran pendidikan & SCORE, 'Walk of Fame' exhibition, performances dari Asyraf Hardy & Azam Youth Central and hadiah2 best utk dimenangi. Empowering youth for a better tomorrow. #ForumBeliaTEGAS #genSCORE
Arini @sezairi datang #laksasarawakhajinoh! Artis Singapura yg dibawah naungan Sony Music ni antara singer song writer yg saya nampak sangat bekerja keras dan punyai style sendiri. Rajin turun naik Malaysia Indonesia untuk music dia. Btw full album Sezairi dalam versi VINYL akan release end of this
Bouya otw pegi #laksasarawakhajinoh
#meebelacanhajinoh coming soon .. test dulu!!!




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue