Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Mohd Noh Bin Salleh
music 168,682 followers
Photo: He’s back! Jom follow @majstarsbackfornow untuk update saluran perjalanan bantuan ke syria dari... tmblr.co/Z-wjqx1QWk6Lq
He's back! Jom follow @majstarsbackfornow untuk update saluran perjalanan bantuan ke syria dari gerakan anak2 muda united kingdom. #bismillah
Photo: Kalau dah Naim, Adibah Noor dan Baki duduk skali memang pecah perut gelak pagi2 ni.. exercise pagi!... tmblr.co/Z-wjqx1QWVg5A
Kalau dah Naim, Adibah Noor dan Baki duduk skali memang pecah perut gelak pagi2 ni.. exercise pagi! #suriafm thankyou
Pagi nie kite ada Noh & Mizz Nina di #ceriapagi #suriafm u guys can call 0377242115 or sms 33988 untuk berinteraksi dgn dorang jom!!
Retweeted by Mohd Noh Bin Salleh
Dagu Adibaah Noor je i dpt! #suriafm
Photo: 2 super talented monster! Ada lagi 3 x sempat tangkap gamba. tmblr.co/Z-wjqx1QUpCPH
2 super talented monster! Ada lagi 3 x sempat tangkap gamba.
Photo: By @PharcydeStudio “Setup minimal untuk live recording Call us now for booking at : 0102753202... tmblr.co/Z-wjqx1QTfvZN
By @pharcydestudio "Setup minimal untuk live recording Call us now for booking at : 0102753202 Rehearsal Space : Rm40/Hour Recording : Rm70/Hour #pharcydestudio #ampangjaya" via @PhotoRepost_app
Everyday is cosplay day for @jojo_struys !
Di #artivate selain ramai speakers awesome bagi talk, akan ada show @MohdNohSalleh @wearecouple dan few other performers kool.
Retweeted by Mohd Noh Bin Salleh
Photo: By @anezkko “45 kids have left Gaza without any companions (no parents, no relatives) to receive... tmblr.co/Z-wjqx1QQyl5y
By @anezkko "45 kids have left Gaza without any companions (no parents, no relatives) to receive treatment in Germany. This broke my heart. #GazaOverMedia" via @PhotoRepost_app
Photo: Tak teragak agak nak buat poster.. tmblr.co/Z-wjqx1QPLs50
Tak teragak agak nak buat poster..
Life is good when yoou feel good. MashaAllah. Don't ever let anyone put you down. Don't ever let any creation make u feel bad abt urself :)
Retweeted by Mohd Noh Bin Salleh
Photo: By @marostillstanding “This morning in #Hebron this 7 yr old child was violently detained. A 12 yr... tmblr.co/Z-wjqx1QKVq1-
By @marostillstanding "This morning in #Hebron this 7 yr old child was violently detained. A 12 yr old was arrested. And 2 adults were also arrested. Done by the most BS "democracy" in the world. The terrorist apartheid state of #israhell. #freepalestine #gazaovermedia #humanity #humanityovermedia #
@Enol_Zain nice gila klip video Angin Kencang!! thumbs up bro @MohdNohSalleh” terimakasih
Photo: Kami perform jam 3 petang. Jumpa d sana Raingers! #dfpsenifest2014 tmblr.co/Z-wjqx1QI_v66
Kami perform jam 3 petang. Jumpa d sana Raingers! #dfpsenifest2014
Photo: By @Molkhan “Tak kira la korang buat cake ke buat apa apa ke yang cantik cantik untuk di jual,sangat... tmblr.co/Z-wjqx1QIoOrn
By @molkhan "Tak kira la korang buat cake ke buat apa apa ke yang cantik cantik untuk di jual,sangat rugi kalau snap pakai phone sahaja. Tengok gambar ni, malas nak bebel panjang panjang, let the picture speaks. Modal dia nak dapat gambar ni Rm150 je.takde la sampai Rm1000 pun. Nice kan? sementara t
@ABNZAR Angin Kencang, Sang Penikam best. Terima kasih @MohdNohSalleh” eh.. terima kasih!!
Photo: Tukar string je asal dia, tapi… tmblr.co/Z-wjqx1QDO02V
Tukar string je asal dia, tapi...
#Np cinta gagak hitam @DaVagabonds wow.... rasa macam zaman2 dulu :)
Retweeted by Mohd Noh Bin Salleh
Photo: By @Fajreminders “Sent from: @muslim.daily @muslim.daily is another account that was disabled... tmblr.co/Z-wjqx1QBVxZJ
By @fajreminders "Sent from: @muslim.daily @muslim.daily is another account that was disabled unfairly and had over 6000 followers.. Show your support by following and help them build up their account again.. And hopefully I will be sent more unique gems like this one in the future.. Follow @muslim
Photo: By @ayinazemi “Teaser @MadeenaMy by Mizz Nina boutique cafe. Coming soon this SEPTEMBER at Empire... tmblr.co/Z-wjqx1Q9A0oO
By @ayinazemi "Teaser @madeenamy by Mizz Nina boutique cafe. Coming soon this SEPTEMBER at Empire Heritage Damansara. Want to know more ? Follow our insta @madeenamy. #vscocam #cafe #boutique #madeenamy #qotd" via @PhotoRepost_app
Photo: By @free_my_palestine_and_syria “Israeli forces refuse to allow Palestinians to build on their OWN... tmblr.co/Z-wjqx1Q8g4rL
By @free_my_palestine_and_syria "Israeli forces refuse to allow Palestinians to build on their OWN land! This proves Israel occupies Palestine so #ENDTHEOCCUPATION !" via @PhotoRepost_app