Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Mohd Noh Bin Salleh
music 179,584 followers
Kawan2 di KB, 4 Mac @ahmadcipoi akan turun kesana untuk share story karier fotografi dan kehidupan percintaan beliau termasuk pergolakan dia dalam bidang lakonan. Oh ya, jalan salah pandang nanti takut korang ingat #remyishak bagi talk.
Program #bawabawah kali ini menampilkan @mohammadnohbinsalleh pada Ahad ini 8 Mac 2015 jam 8:30 malam bertempat di ruang kami. Jangan lupa! #cormisme #cormdistro #anginkencang #nohsalleh #hujan #jasin #melaka #77000kafe Jumpa di melaka ahad ni insyaAllah.
Alhamdulillah saya dah selamat sampai rumah. Penat jugak flight pagi dr miri sebenarnya tambah dengan naik train apa semua.. huhuhu! Apa2 pun jutaan penghargaan saya tujukan buat team / staff / gang @hotfm976 yang sudi undang saya untuk #hondafamilyroadtrip di Miri. Mohon ampun jika ada terkasar bah
Reunion raingers otai Singapore, @fidfocker & isteri ! Tapi kali ni bawak rainger junior baru! Halo baby Ilhan !
Thankyou @hotfm976 and Honda! Today dapat tengok demonstrasi Honda Jazz baru yg boleh luaskan interior dia level maximum skali ngan test drive, pastu perform lagu2 baru di Miri for the first time. Not to forget boleh share stage dengan Fyn Jamal, Mark Adam, Athena Beh, Najwa Latif. Tapi saya masih t
#lidahterbelitamkrew #wakilhujanband fail
Alhamdulillah dah sampai MIRI ! Hometown kamek! But first, tolong saya! Saya tak terer sebut lidah2 belit sebut mcm yg tertulis kat kertas tu. Mohon kawan2 buat instavideo sebut seperti yang tertulis kat kertas tu and hash #lidahterbelitamkrew & #wakilhujanband plis2! Buat kawan2 yg di Miri jumpa ma
First time panggil ibu saya naik stage semalam. Ni semua gara2 crowd uitm lendu yg sporting suruh panggil mak naik. Semalam saya sangat bangga mempersembahkan wanita yg melalui 9 bulan mengandung, bertarung nyawa melahirkan, membesarkan dengan penuh kasih sayang bersertakan ilmu, dan masih sampai me
As salam mualaikum! Sedutan persembahan saya di #sheffnext15 part 1 boleh di tonton di sini.. www.youtube.com/watch?v=oMOn_CrGtiw
Alhamdulillah selamat sampai rumah.. rindu isteri 😔😿
Alhamdulillah.. Terima kasih Uitm Lendu! Rasa nak tambah lagu tadi sebab semua sporting gila babz!!!! Dah lama tak sing along mcm tadi :') tha kyou @bajajkink sudi teman saya perform. Thankyou @iamdiandra sudi nyanyi Mencari Konklusi skali tadi.. mintak ampun jika ada terkasar bahasa atau salah laku
Prektis ngan @bajajkink untuk #answerthecall esok! Jumpa di uitm lendu guys insyaAllah. .
#Repost @tulang ・・・ - ANNOUNCEMENT - Greetings from Sony Music MY! TODAY pre order buyers payment deadline is 26 February 15. The official release is on 7 March 15. Buyers may collect it this day. Vinyl Retail price is RM119.90 each. We shall prepare an Invoice and the Vinyls will be delivered u
Gambar kenangan hari saya dan ibu melawat Baby Auf, anak sulung kepada manager saya @epainahmad dan isterinya @nuratong . . Tahniah sekali lagi epin n atong! Oh ya pada hari yg sama baby Auf dilahirkan, isteri kepada @bajajkink juga selamat melahirkan askar baru! tak lupa juga @herrihamid yang baru2