Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Mohd Noh Bin Salleh
music 170,794 followers
Photo: Lupa post gamba kat oodle noodle ! Saya dan puan hajjah ditemani Kish & husband dengan the one and... tmblr.co/Z-wjqx1Tgy2Gr
Lupa post gamba kat oodle noodle ! Saya dan puan hajjah ditemani Kish & husband dengan the one and only @atiraariffyn !
hujan renyai sebegini diserlahkan lagi dengan angin yang tak berapa kencang memang layan dengar lagu sang penikam daripada @MohdNohSalleh
Retweeted by Mohd Noh Bin Salleh
Photo: Sampai jugak akhirnya 🙏 thankyou so much @faizminumkopi ! Barang yg saya order dari japan dah dapat...tmblr.co/Z-wjqx1TewsJYC
Sampai jugak akhirnya 🙏 thankyou so much @faizminumkopi ! Barang yg saya order dari japan dah dapat Alhamdulillah! Dapat sekeping sticker free pun dah memadai! Hahahha nak beli leather jacket tu memang tak mampu laaaa.. siapa nak order merch tfoa dan sebagai nya boleh singgah www.repair-co.jp .. ok
tengah dengor @SheranVolta SheranVolta berceloteh di konti Perak FM. Chor, lagu @MohdNohSalleh -Angin Kencang satu chor! keh keh keh keh
Retweeted by Mohd Noh Bin Salleh
Photo: Alhamdulillah saya dan puan hajjah dah selamat sampai ke tanah air. We are blessed to be surrounded... tmblr.co/Z-wjqx1TeUrSL
Alhamdulillah saya dan puan hajjah dah selamat sampai ke tanah air. We are blessed to be surrounded by beautiful people all thru this trip. thankyou so much family kawan2 everybody yang sudi luang masa teman kami kesana kemari. Sorry sangat2 jika kehadiran kami suami isteri banyak menyusahkan dan ji
"@af_ey: Kamuu, lebih ayu dengan bunga ditelinga muu.." bunga di telinga // @MohdNohSalleh
Retweeted by Mohd Noh Bin Salleh
#NowPlaying Angin Kencang - Piano Live Version Noh Salleh • Noh Salleh on #Spotify 😘😘😘 angin kencanopen.spotify.com/track/22xibtBm…o9N
Retweeted by Mohd Noh Bin Salleh
Malam-malam macam ni kalau layan lagu @MohdNohSalleh memang padu bhai.
Retweeted by Mohd Noh Bin Salleh
Photo: Lepak teh tarik ngan drummer the Love Jets kat Paris .. banyak2 tempat kat sini gak jumpa. -_-” (at... tmblr.co/Z-wjqx1TXjGQS
Lepak teh tarik ngan drummer the Love Jets kat Paris .. banyak2 tempat kat sini gak jumpa. -_-"
Yang berada di area Selangor boleh singgah @PharcydeStudio untuk dapatkan CD ep #AnginKencang di Ampang Jaya 14A... fb.me/6u1UPSH2I
Photo: Dan sampai juga #streetart (at Espace fondation EDF) tmblr.co/Z-wjqx1TXC0bW
Photo: Jom follow @sicksidersmalaysia dan beri sokongan anak2 Malaysia ini yang sedang mengelilingi dunia... tmblr.co/Z-wjqx1TWENv_
Jom follow @sicksidersmalaysia dan beri sokongan anak2 Malaysia ini yang sedang mengelilingi dunia dengan berbasikal membawa nama negara dengan bangga. Ikuti update2 perjalanan mereka kat sini. Doakan mereka selamat sampai kedestinasi dan mendapat jodoh yang berpanjangan *tiba2 jodoh #sicksidersmala
Photo: Sepuluh jari ku susun ikhlas memohon keampunan. Selamat Hari Raya AidilFitri Bonda. tmblr.co/Z-wjqx1TW91Ws
Sepuluh jari ku susun ikhlas memohon keampunan. Selamat Hari Raya AidilFitri Bonda.
Photo: :’) By @najwamahiaddin “As promised, posting photos from my recent Haj trip. The beautiful sunset in... tmblr.co/Z-wjqx1TTPi3u
:') By @najwamahiaddin "As promised, posting photos from my recent Haj trip. The beautiful sunset in Arafah. Goodnight everyone! #haj2014"
Aduh.. 😢 By @fales6ini "Israeli zionists occupation forces still using their systematically planed fear and intimidation policy to plant fear into Palestinian children hearts by arresting and interrogating the children without their parents presents. Israeli occupation forces are mentally abusing
Photo: Haaaa.. bob nok lamak dah sik update instagram ya pun bebunyi oi.. bagus takorang ramei2 turun berik... tmblr.co/Z-wjqx1TSFR2S
Haaaa.. bob nok lamak dah sik update instagram ya pun bebunyi oi.. bagus takorang ramei2 turun berik semangat #ngapsayot takorang. By @bobyusof "Assalammualaikum semua... dh lama sy tak update apa2 dlm ig ni hehehe nway sy nak ajak sahabat handai semua ke Karnival Lan Berambeh Anak Sarawak 2014 pada
A man asked the Prophet'sﷺ permission to go for jihād. He said, ‘Are your parents alive?’ He said, Yes. Heﷺ: ‘Then your jihād is with them.’
Retweeted by Mohd Noh Bin Salleh
@mohdjayzuan Ada orang nak jadikan siri TV/tele buku #7Tahun7Hari Diana Nuzuin. Kool aite?”
Ngap sayot semua, haaaaaaa good news! By @raqeembrian "Graduated (diploma n above) and need help to prepare... fb.me/2Qvfgksgt
Photo: 70% !! By @MadeenaMy “The 70% sales are still running ladies! What are you waiting for? Head over to... tmblr.co/Z-wjqx1TQrLnf
70% !! By @madeenamy "The 70% sales are still running ladies! What are you waiting for? Head over to our boutique today located at Heritage Lane Empire Damansara to enjoy the deal. #ilovemadeena #madeenamy #madeena #ilovemd #empiredamansara" via @PhotoRepost_app
Photo: Semalam tegelak tengok piramid kaca ni teringat zaman kebangkitan dak2 obses illuminati. Segitiga... tmblr.co/Z-wjqx1TQqso3
Semalam tegelak tengok piramid kaca ni teringat zaman kebangkitan dak2 obses illuminati. Segitiga sikit je terus macam2 klua sampai jadi fitnah. Siap blog bagai. dengan dajjal takut tapi dengan tuhan tak takut..
Photo: Ngap sayot semua, haaaaaaa good news! By @raqeembrian “Graduated (diploma n above) and need help to... tmblr.co/Z-wjqx1TQCTx2
Ngap sayot semua, haaaaaaa good news! By @raqeembrian "Graduated (diploma n above) and need help to prepare yourself for the real working world, check out www.adtalent.com.my or call 03-89530199. Open to graduates from Sarawak who are in West Malaysia. Register quick if you are eligible and good luc
Photo: S a d a k o (at Musée du Louvre) tmblr.co/Z-wjqx1TOGvne
Photo: Menceritakan pasal seorang ibu tunggal aku rasa.. (at Musée du Louvre) tmblr.co/Z-wjqx1TNYQlN
Menceritakan pasal seorang ibu tunggal aku rasa..