Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Start my free promotion! Twiends helps you grow your twitter following quickly and easily.
Mohd Noh Bin Salleh
music 173,693 followers
Throwback masa di Kuisas pertukaran CD bersama abg Dakmie, penyanyi hebat yg saya respect ni suka buat orang naik segan . . By @eariq_95 "best jdi bonzerr.. haha. #Noh#Hujan#Dakmie#konsert#pesta#konvo#sporting#sempoi#terbaik" via @PhotoRepost_app
Selesai! Masa untuk makaaaaann..
SubhanaAllah Alhamdulillah selamat sampai Ampang! Turun2 Duke terus2 klua lagu Setengah Lima Sore kat 88.9fm ! Bahagiaaaa..
MB Perak turun padang teman kami jejalan sekitar kuala kangsar tadi. @herrihamid thankyou!
Saya snap dia, dia snap saya. Elok la tu.. rilek je lepak kat kuali goreng pisang cheese akak saya ni. Serious warga Kuisas sporting belaka :') harap boleh datang lagi !
Alhamdulillah.. selesai sudah persembahan saya di Konsert Untuk Mu Palestin sempena Pesta Konvo Kuisas tak lama tadi. Mohon maaf jika saya ada terkasar bahasa dan salah laku sepanjang saya di majlis tadi. Jutaan penghargaan buat penganjur yang sudi menjemput saya berkongsi karya2 saya dipentas yang
Alhamdulillah abg @herrihamid bawak kami jalan2 ! Terima kasih !
Alhamdulillah, Terima kasih @akimahmad! Juga kepada semua yg telah beli cd #AnginKencang support kerja seni saya, terima kasih! Saya amat2 menghargainya.. By @akimahmad "Korang belum cukup "kencang" kalau belum beli album Noh Salleh Angin Kencang. Aku dah dapat korang bila lagi nak beli?"
Gerem je misai . . . Esok abang @emmevamp teman saya ke kuisas, siapa nak ikut? Boleh request cd @daarchlea ..
Saya ada beberapa keping CD saja untuk dijual di Konsert Untuk Palestin di padang Kuisas esok.. jumpa esok insyaAllah!
Selfie sakan @syed_anuar_sasa kita ni
Jumpa di Konsert Ambang 2015 Putrajaya 31st Dec nanti insyaAllah..
Malam ni Kojek lepak ngan Akim Af
Tak sabar nak try mainan baru saya ni. Terima kasih @thedreamchazer @theguitarstore
Di kala bulan bermain biola .. barang baik dah sampai @theguitarstore
@iffahbas hmmmmmm... finally ;))))))) @MohdNohSalleh pic.twitter.com/4Ao9ly0d4O” Alhamdulillah! Terimakasih
Konsert untukmu palestin 17th drc Padang Kuisas. InsyaAllah jumpa kat sana..