Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
Mohd Noh Bin Salleh
music 184,177 followers
Siapa free jom Paradigm Mall support kerja amal Air Asia! / / / Omg so cute! These limited edition #AirAsiaMAKNA t-shirts are on sale at PARADIGM MALL this weekend (29-31 May 2015). RM30 each and 100% proceeds goes to National Cancer Council of Malaysia (MAKNA) to support cancer cause. #AirAsiaMAKN
As salam mualai kum! Saya & resto iboe band akan membuat persembahan pada hari sabtu di food mega festival 2015. Jumpa lepas isya' insyaAllah.. / / EPIK . KITA ADA KURANG DARI 7 HARI untuk FESTIVAL MAKANAN TERBESAR DI MALAYSIA @foodmegafestival . BOOM! . SATU EPIK MEGA yang korang TUNGGU- TUNGGU
Dah sampai! Hasil tangkapan saya di www.shopthirdculture.com ! Mekanism japanese quartz movement dengan sapphire Crystal Glass and confirm kalis air. Yang best salah sorang founder jam Malaya Co. ni anak watan kita! Sempat rembat model [419120] je.. follow dieorang kawan2! @thethirdculture @malayaco
Terima kasih @mariajjcm sudi jemput kami join wayang Spy bersama Perfecto Popcorn baru!
Time to go home! #ninothekat #nonithekat .. thankyou @catzoniamy! Raya ni siapa2 nak anta kucing better cepat..
repost from @mhdsyami Are you an avid fan of Hujan? Now this is your chance to see the front man of Hujan, @mohammadnohbinsalleh live at The Philia. Get your tickets now! Tickets are limited so get them ASAP ! #vscocam #instarepost20
Alhamdulillah selamat sampai ke rumah! Terima kasih kepada team @iam4humanity @moca_malaysia media2 yang terlibat, bersama2 meredah jalan, menebar rasa cinta, menghunus senyuman sampai selesai amanah dari hari ahad lepas sampai ke hari ini. Yang pasti pengalaman ini tidak akan kami lupakan... mohon
Alhamdulillah dah selamat sampai Kayu Hitam.. terakhir destinasi kami tadi sebelum bertolak balek Malaysia adalah Na Thawi District Prison. Lagi layanan istimewa ! Kami siap dapat masuk ke kompaun bangunan kelas mengajian tahanan penjara disini. Disini tahanan di encourage untuk belajar selain beker
Lepas di penjara, kami ke Masjid Sultan Sulaiman Shah Songkhla untuk menyerahkan bantuan barangan sekolah kepada anak2 fakir miskin. Mungkin berita kedatangan kami tersebar cepat, jumlah anak2 yang datang telah melebihi jumlah yg sepatutnya. Barangan sekolah jadi tak cukup la pulokkkk.. alhamdulilla
Lokasi pertama semalam Songkhla Correctional District Prison. Tak boleh bawak camera lepas pagar ni. Kami sempat berbual dengan 2 prisoners dari Malaysia. Penyerahan barang2 bantuan kali ni istimewa sikit sebab ada pegawai tertinggi penjara turun sendiri teman kami. Kerja2 jadi super mudah sebab di
Kerja2 pembungkusan barangan bantuan di ibu pejabat Konsulat Malaysia Songkhla tengahhari tadi sebelum dihantar ke lokasi2 yang telah ditetapkan. Nampak sik orang semandin sempat posing sambil packing tu? Tangkas je team @iam4humanity and @moca_malaysia settle benda siap campak atas pickup truck!
Semalam team @moca_malaysia sempat lepak dengan BEMBI !!
Alhamdulillah selamat sampai. Makan malam dulu. Bismillah!!
Tapi #fbp2015 takda cendol bro.. panas kat pekan napoh ni pekena cendol pulut steady bak hang..
So much inspiration by them. Mencari Nusantara 2 was amazing.Keep it up the good work @monoloQueRasmi @MohdNohSalleh pic.twitter.com/49EfjUYDBW
Retweeted by Mohd Noh Bin Salleh
Penghormatan besar buat saya walaupun waktu ni hanya duduk bersama diatas lantai menunggu soundcheck bersama sama wanita suara emas ini.. / / Repost from @antiloque Wajah2 riang di sekitar #mencarinusantara 2.0 . #fbp2015
Bye bye #ninothekat & #nonithekat ! Thankyou @catzoniamy plis jaga dieorang elok2..
Masalahnya stage dia menghadap matahari la masssssssss..slua kaler terang nampak dari jauh kan?
Alhamdulillah. . Jutaan penghargaan kepada team #mencarinusantara @monoloquerasmi, zakwan and the gang sudi mengundang saya berkongsi pentas tadi. Sebuah pengalaman yang sangat bermakna buat saya mendendangkan lagu2 saya yang disusun semula kepada irama keroncong. Satu penghormatan untuk saya bersam
Lagi 30minit sebelum Mencari NuSantara 2.0 . #fbp2015