Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Liyana Jasmay
Jalan jalan di takashimaya with baby Sofia #sofiaarissa 👪💖💖💖
Good morning! Nak breakfast di kampung gelam, singapore!
Syukur alhamdulillah..welcome Baby J💖 sofia and rara cant wait to see you! Yay neni and tokmay dpt cucu princess lagi @adrianajasmay @hab5ah @dillajasmay @jasmaymd
Bila guna kamera #myGS5, kita boleh aktifkan penggunaan HDR. Gambar jadi tajam dan jelas. Hebat! 
Top of the morning yo! Mini holiday with mummy ,daddy, tokmay, neni, ma bee and pakmi 👪 see you later baby rara!! @adrianajasmay
This baby girl is getting married. Congratulations adik. Insyaallah kak nana dtg ye.. nak tgk u pakai dress kembang u😘😘😘 @erinmalekofficial 👰
So excited. Warna warna bagi #BellaLiyana01 ! Tunggu ya.. collaboration saya dgn bella ammara @bellaammara 💖 @bellealyahya @carlsamsudin @adrianajasmay
Candid ! 🎥🎬 by @abushaefhamza @ziranabil
Selfie. Selfie. Selfie. Maaf ye. Time shooting, waktu yang terluang.. agak bosan.. #bilaakudatang
Nak tau sendiri kehebatan #myGS5 ni, kenalah cuba sendiri di kedai Samsung! Memang tak rugi beli!
Arman and Nia #bilaakudatang @ziranabil @diraabuzahar
Mereka perlu tahu yang anda sangat menghargai kasih sayang mereka. #KleenexSoftness bit.ly/ShareTheSoftne…
Back on set. with nabil @ziranabil . Only for you michael ang! 😂😂 @michaelang38 ! Diarah oleh kakak saya @diraabuzahar #bilaakudatang
Ouh yang ni pula suami pada si cantik bella @bellealyahya @carlsamsudin ! Sangat tinggi cita citanya..suka dengan orang yang mempunya visi dan misi untuk berjaya..lagi lagi anak melayu.. harus sokong anak2 melayu yang gigih untuk berniaga dan berjaya. Yang penting tak sabar nak share dengan semua te
Kadangkala perkara yang kecil boleh membelai lembut hati seseorang. Seperti si kecil ini ;)  bit.ly/ShareTheSoftne… #KleenexSoftness
Girl crush sgt dkat Belle. Jatuh cinta dengan dia.. 👭 @bellealyahya ! Jangan marah ya @carlsamsudin ! Haha.. #BellaLiyana01
Lazzy sundaaayyy.. with my baby darling #sofiaarissa
slmt berhujung minggu. filem melayu manakah pilihan anda utk di remake semula? pilihan saya, "kami" lakonan allahyarham sudirman hj arshad.
Retweeted by Liyana Jasmay
Mari luangkan sedikit masa untuk meluahkan rasa cinta pada yg tersayang. #KleenexSoftness bit.ly/ShareTheSoftne…
Im in love with the jubah!! Suka sangat2.. dan sangat suka jumpa you and your hubby! Cant wait to work together with you guys soon! Semoga dipermudahkan.. insyaallah.. @bellealyahya @carlsamsudin #liyanajasmaylovesbellaammara #bellaammara By @bellaammara "Thank you @liyanajasmay datang #BellaAmmara
Tunjukkan kelembutan kasih sayang anda kepada yang tersayang hari ini. Luahkan bagaimana mereka telah membelai... fb.me/3O7gKtitg
My mama and my baby daughter💖💖 By @hab5ah "Shopping with #sofiaarissa" via @PhotoRepost_app
Luahan kasih sayang ibu kepada anaknya sentiasa cukup sekadar dengan perlakuan dan kata-kata. :) #KleenexSoftness bit.ly/ShareTheSoftne…
Off to the office with daddy. #mermaidstudios #sofiaathomewithneni
Suka sgt expressi muka sofia untuk cover majalah ni! Grab a copy of Harmoni ya #littlelovers 💖💖💖👪
Salam semua.. siapa disini mummy muda macam saya? Sila share pengalaman anda.. #mummyLJ #kehidupanmummyharian
My pineapple baby. 🍍🍍
I pun nak tangkap gambar #sofiaarissa dan guna fungsi Selective focus ni #myGS5 bit.ly/CameraS5
Ada yang tanya apa maksud fungsi Selective Focus yang I pernah cakap dulu. Jom tengok video ni, I bagi... fb.me/74radNJ7R
Bila dah tengok video, lagi jelaslah apa yang I terangkan kan? #myGS5 bit.ly/CameraS5 ;)
Menonton Rock oo.. dua pelakon kegemaran saya! Mr @khirrahmanfansuri dan abg que!! 😂😂😂😂😂
Kalau tak sure macam mana ia berfungsi, boleh tengok video ni #myGS5 bit.ly/CameraS5
Ingat tak I pernah share pasal fungsi Selective Focus #myGS5
#salomabiopic si kecil ni hebat.
Teman mummy daddy breakfast:)
Morning swim anybody?? hehe @adrianajasmay @dillajasmay
Nak info lanjut boleh layari website ni atau pergi je test di kedai Samsung berhampiran! #myGS5 bit.ly/CameraS5
Memang I teruja dengan #myGS5 ni! Sebab kehebatan kamera yang up to date! bit.ly/CameraS5
Kalau korang rasa camera #myGS5 ni best, share lah video ni dengan kawan2. #myGS5 bit.ly/CameraS5
Nak tengok tak video I dan @awalashaari membebel pasal kamera #myGS5? LOL. Jom tengok full video nya di Youtube channel kami! bit.ly/CameraS5
RT if korang dah tengok video ni #myGS5 bit.ly/CameraS5
Korang dah tengok belum video ni? #myGS5 bit.ly/CameraS5
asyik beli baju sofia. Mummy no baju nak pakai, lama tak shopping untuk diri sendiri😂😂#imamommym#mummysdilemmam#ilovebeingamommom
 I nak share benda yang best dengan semua my #littlelovers out there! #myGS5 bit.ly/CameraS5  
Hai #littlelovers! Bila I selalu cakap pasal kehebatan kamera Samsung Galaxy S5, mesti korang ingat I saje2 je... fb.me/7EsuuQPnP
Yela, bila dah obses, of coz kita akan excited nak bercerita. #myGS5 bit.ly/CameraS5
Tengok balik, boleh tahan gak knowledge I pasal phone #myGS5 ni. bit.ly/CameraS5