Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to get more twitter followers? Click here to watch our video.
 
Liyana Jasmay
music fashion singers actor 1,396,104 followers
By @nazreemmusa "‼️ Pls Help Spread #armankes611914 Repost from @armankes611914 "Arman Shahril a.k.a Kotok a.k.a Malaychic has conned more than 10 families. He has run away with almost HALF A MILLION. Police is in search of him right now. So far he has nowhere to be found. Pls help us spread the wo
bit.ly/ShareTheSoftne… love #littlelovers! Jom hargai mereka yang sentiasa berada di sisi... fb.me/6IgQb9sKb
Awww… the girl in this video is so cute that it melts my heart! What do you guys think?bit.ly/ShareTheSoftne…
Izuan bff chipsmore @izuan_mokhtar , afdal my fav, ika and marina! Remember those days bila kita road tour sesama. I nak perform nervous and you guys selalu kasi semangat! Short skirt and leggings! Rindu la.. to izuan @izuan_mokhtar , cuba jadi oreo instead of chipsmore okay?
My love, my baby daddy, my bestfriend, my all.. syukur alhamdulillah..
#aqiqahbabysofia my beautiful ladies. Mama, kakak, baby , kak eija, qasse. Missing in the photos are my lovely sister in law, ela @illamn and erna @miszerna !!👭👭👭👭 girl power #familyismypriority #myladies #love 💖💖💖
Tak kiralah bila dia senyum, ketawa, menangis atau merengek, dia sentiasa buat hati LJ berbunga-bunga.... fb.me/350idglyD
Dengan #myGS5  ni, dah tak perlu nak pening kepala. Ambil gambar dulu, baru fikir nak mode apa. LOL
Selalu bila kita nak ambil gambar, kita pilih mode yang kita nak dulu kan? #myGS5 pic.twitter.com/93CVqAgsg5
   Ia membenarkan korang untuk pilih Smart Mode yang korang suka macam Drama Shot, Best Face dan Best Photo #myGS5 
Kamera #myGS5 ni memang semakin hebat bila ada "Shot & More mode" yang tersendiri. 
 Hi #littlelovers! Sihat ke? LJ nak share lagi ni tentang kamera #myGS5! Stay tune! ;)
Hi #littlelovers! Sihat ke? LJ nak share lagi ni tentang kamera Samsung Galaxy S5! Kamera #myGS5 ni memang semakin hebat bila ada "Shot & More mode" yang tersendiri. Ia membenarkan korang untuk pilih Smart Mode yang korang suka macam Drama Shot, Best Face dan Best Photo. Selalu bila kita nak ambil g
Jom pakai #myGS5 ramai-ramai. Kita tengok gambar siapa lagi cantik! #myGS5
Pilih focus anda dan perkayakan detik-detik indah. Gambar yang ditangkap guna #myGS5, nampak macam gambar pro! ;)
Keluarga dan rakan-rakan korang akan jadi bintang dalam gambar yang anda rakam! LOL #myGS5
Hi! Jadikan orang tersayang lebih menonjol dengan fungsi Selective Focus yang ada dalam Samsung Galaxy S5! Fungsi... fb.me/3jOg2W5FU
Fungsi Selective Focus ni, akan blurkan latar belakang. Ini menjadikan subjek utama gambar lebih menonjol! Best kan? #myGS5
Hi! Jadikan orang tersayang lebih menonjol dengan fungsi Selective Focus yang ada dalam #myGS5! pic.twitter.com/HP8LPWii7l
By @officialhlive "Apakah perkara yang @liyanajasmay tidak jangka akan dia lalui bila menjadi seorang ibu? Berita penuh di #hlive jam 1 tengahari nanti." via @PhotoRepost_app
Ya Allah lindungi anak ini.. sayu sungguh melihat apatah lagi perasaan mummy dan daddy dia.. sama sama kita bantu mummy daddy dan anak ini.. hanya dgn menghulurkan seberapa banyak yang mampu..moga moga cukup untuk membiayai kos perubatan anak ini..insyaallah..amin..
I love you sayang #sofiaarissa .. semoga menjadi anak yang solehah, anak yang menyayangi kedua ibu bapa dan anak yang bijak.. insyaallah amin...mummy takkan putus doa untuk sofia insyaallah.. #aqiqahbabysofia
Tisha and acik , mummy and daddy. Manja manja with #sofiaarissa 💖💖💖