Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Liyana Jasmay
Adoring each other. #daddysgirl #sofiaarissa
Thanks syed! @syedmussaddad 😍😍 @wartawanhiburanmalaysia "terima kasih Mingguan Malaysia, terima kasih Pancaindera, terima kasih @syedmussaddad atas tulisan dan sokongan terhadap filem #IsyaratCinta dan #tayanganamalperdana filem terbitan @rkscreen @iamrosyam anjuran #wartawanhiburanmaysia #WHAM S
Never thought painting could be so much fun! I hope Sofia can grow up faster so we can paint together! #NipponMomentoLove #NipponPaint #MomentoLove @nipponpaintmy
Ok semua ready depan tv dan bukak chanel Astro Ria 104!! Bila Kau DatanG #bilakaudatang diarahkan oleh kakak cantik @diraabuzahar !! @ziranabil @michaelang38 saya harap anda semua terhibur!!😚😚😚😚
Part 2 Trailer utk #bilakaudatang malam ni di Astro Ria pukul 10pm! Diarah oleh kakak saya yang berbakat @diraabuzahar ! Bersama @ziranabil ! Tak sabar tak sabar! Tgk ye malam ni!
BILA KAU DATANG #bilakaudatang malam ni di Astro Ria pukul 10pm! Saya dan nabil! Nabil sgt meminta masa shooting ni @ziranabil ! Tak sabar nak tgk! Korang jgn lupa tgk ye?
By @wartawanhiburanmalaysia "Thank u mStar Online utk artikel ini. Satu tayangan amal filem isyarat cinta #isyaratcinta akan diadakan lebih awal drpd tarikh tayangan umum iaitu 19 mac depan. Tayangan amal perdana filem terbitan @rkscreen dan @suhanmovies arahan @badehjazmi dilakonkan @fizoomar @liya
Another teaser for Isyarat CintaπŸ’–πŸ’–πŸ’– @wartawanhiburanmalaysia "teaser sikit filem #isyaratcinta lakonan @adp_adiputra @fizoomar @liyanajasmay arahan Bade Hj Azmi terbitan @rkscreen @iamrosyam yang menjadi filem untuk #tayanganamalperdana anjuran #WHAM #wartawanhiburanmalaysia dengan kerjasama #RK
Teaser utk Filem Isyarat Cinta akan datang 19mac2015 @wartawanhiburanmalaysia "lagi teaser filem #isyaratcinta lakonan @adp_adiputra @fizoomar @liyanajasmay arahan Bade Hj Azmi terbitan @rkscreen @iamrosyam yang menjadi filem untuk #tayanganamalperdana anjuran #WHAM #wartawanhiburanmalaysia dengan
Lagi satu warna kegemaran saya utk easywrap plain😍😍 Pada penggemar warna pastel, haruslah dptkan warna ini! Dan kulit melayu kita sesuai dgn warna warna pastel mcm ni! Remember girls "Brown is Beautiful" #brownisbeautiful !! If suka just pegi check insta @mermaid.luxe "Easywrap Plain" RM49.00 exc
I love lace! Hence we have this beautiful Lacey Cream shawl for yall! We have 11 colors for the Lacey edition! By @mermaid.luxe "Lacey Scarf Color Cream Beautiful black french lace on premium chiffon 200cm X 56cm RM69.00 Excluding postage Whatsapp to order at 018 229 0010 #MermaidLuxe #SayaJ
Morning semua! Suka tak style hijab ni? Kami inspired dari gadis gadis middle east! Nak tutorial x? Sape nak sila angkat tgn? In the mean time check insta @mermaid.luxe utk dptkan Sofia scarf ni ok! @mermaid.luxe "Sofia Scarf Wide shawl made of premium chiffon 180cm X 77cm RM39.00 Excluding pos
My niece is getting the hang of it. Lols! πŸ˜‚πŸ˜‚ #brownisbeautiful
Hi guys! MERMAID LUXE @mermaid.luxe akan berada di starhypefiesta Vol.3 pada 7 dan 8 februari nanti!! Nanti saya akan tolong gayakan anda dengan scarves kami! New styles and new collection! #MermaidLuxe #starhypefiesta
This is one of my fav color! All hijbaista should have our "easywrap plain" in your closet! Get it now while stocks last!! Get it at @mermaid.luxe "Easywrap Plain RM49.00 excluding postage Whatsapp to purchase at 018 229 0010 #MermaidLuxe #SayaJual #Designer #Pinless #Hijab #Tudung #Shawl #Hijabste
spot the "mermaid" πŸ˜‰πŸ˜‰
New colors new style for @mermaid.luxe ! #workinprogress #staytune
Gambar diri sendiri sebelum tido. Sedikit narsistik disini. πŸ˜‚πŸ˜‚ selamat malam semua.. Assalamualaikum..
Us! Lama sgt tak jumpa! Rindu my bff!! Rindu @schaalyahya jugak!
Wait for it everybody! Pada 19mac2015😍😘 #isyaratcinta By @wartawanhiburanmalaysia "Lancar sudah soft launch #isyaratcinta hari ini"
My partner in crime in "ISYARAT CINTA" By @wartawanhiburanmalaysia "Teraju utama #isyaratcinta"
Thank you @iamothongdanish for today's make up! By @wartawanhiburanmalaysia "Heroin #isyaratcinta kemain pos hot mama kpd sofia arissa ni."
By @wartawanhiburanmalaysia "Siapa hero ni? Cer teka #isyaratcinta" via @PhotoRepost_app
Painting Sofia's room to pink! Do you think Sofia likes Pink? Hope she likes it! And guess what, the paint is odour-less and low VOC. This paint is definitely safe for Sofia! #NipponMomentoLove #NipponPaint #MomentoLove @nipponpaintmy
Now this is my third time watching it. #terbaikdarilangit @tapaifaisal . Siapa yang tak tgk lagi, please tgk kat astro first. For me, jgn judge sebelum tonton. Jangan percaya "org kata" , sbb bila ada suatu benda yang bagus, pasti ramai yang tidak mahu mengiyakan. Benda bagus harus disebarkan. Yang