Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Liyana Jasmay
Saya akan ke kelantan esok utk bersama sama @mermaid.luxe di Mood Republik Grand River View hotel! Jumpa saya esok di booth 42 ! Mermaid Luxe ada new collection! Jadi kepada pembeli mermaid luxe yg sebelum ni di kelantan, jgn lupa dtg okay! Booth 42❤️❤️
Yesterday #syukurselalu Filem "Isyarat Cinta" akan ditayangkan khas di TV3 pada 21 July 2015 ! Takkan dapat tgk kat mana2 selain pada haritu je tau! So make sure mark your calendar okay!
Bella & Jamie ❤️❤️ at #syukurselalu
This modern baju kurung name Luna is simple yet sophisticated, featuring layers of scalloped lace on the seleeves as well as a metal belt for a demure and feminine look. Adjustable metal belt included with purchase (removable). #‎emelbymelindalooi‬ ‪#‎emel2015‬ ‪#‎raya2015‬ ‪#‎emelxliyanajasmay‬ ‪#‎
I am glad to play my part on this year's charitable mission of 'emel by Melinda Looi' and hope to gather more funds to benefit children with rare disease. Start from today 30th June to 2nd July 2015 (3 days), we will be giving RM30 off on every emel by Melinda Looi garment you purchased and we will
Selamat bekerja dan berpuasa pada semua❤️❤️ (i'm wearing ariel dress from @mermaid.luxe )
A very special day for me. Meeting with all these beautiful souls. Im so thankful for this opportunity. These kids have such courage parents. Kasih sayang jelas terpancar di wajah ibu bapa adik adik ni. Menjadi ibu dan bapa adalah anugerah terindah. I was so happy to see them today. May this work of
Make up di pagi hari bersama mak chom! @chomel81
Teman teman yg setia menemani dan melayan kerenah pada hari ini! Hehe ! @neddyz @whonney @iamothongdanish #work
My mua for today. Moody sbb puasa. Tapi mekap tetap cantik, kerja nya tak terjejas! Thanks otong and nana karena! @iamothongdanish
Work mode. Loving my make up team for today!
Hi guys & girls! Hari ni I nak update sikit my #FeelGreatChallenge. Seriously my tummy feel amazing! Tak ada lagi meragam! Kalau anda selama ni ada masalah penghadaman, memang I sarankan sangat untuk amalkan Nestle Bliss ni setiap hari. Rasanya pun memang sedap! Jangan lupa juga sertai contest #Fee
Si cantik takde mood. Masam je. Rindu @hab5ah and @jasmaymd .. #sofiaarissa
Selamat berbuka❤️❤️ #icook
Ice cream #masacutiharitu #rindunakholiday #throwback
1st day of ramadhan.. Only for my husband ❤️ #icook nasi tomato and ayam sos ( resipi @adrianajasmay )
Jom follow I buat Nestle #FeelGreatChallenge! I amalkan minum Nestle Bliss setiap hari sebab I nak tengok ada perubahan tak terutama kesihatan sistem penghadaman. Kalau baca info, memang nyata Nestle Bliss ni bagus untuk kesihatan perut! Tambahan, ia rendah lemak dan ada jus buah-buahan sebenar yang
😂😂😂😂 too funny !! Why so cute qasse? @dillajasmay @adrianajasmay @hab5ah
Don't you think this lovely? I'm wearing JASMINE :) It is a modern baju kurung with much added glamour of lace on one side of the shoulder. Featuring a beautiful bias skirt with stripes organza and an elastic cuff. Adjustable belt included with purchase (removable). #‎emelbymelindalooi‬ ‪#‎emel2015‬
Seronok jumpa kakak @therealmiasara 💃 #sofiaarissa
Hi #littlelovers! Siapa kat sini nak perut yang sihat? Kalau nak, jom amalkan minum Nestle Bliss setiap hari. LJ suka sangat rasa minuman yogurt Nestle Bliss ni. Ada macam-macam perisa yang anda boleh pilih! LJ juga nak ajak anda semua sertai peraduan Nestle #FeelGreatChallenge. Hadiahnya lumayan ta
My baby daddy❤️ #icintayou
Come and visit us @mermaid.luxe by @liyanajasmay at @starhypefiesta volume 4, waze - pacific place ara damansara #starhypefiesta #evolvearadamansara 6th & 7th June 2015 Evolve, Ara Damansara ( Berdekatan dengan Citta Mall) 10am-9pm Be there & See ya 😊
Nak dance tapi malu malu #sofiaarissa
Last day in sydney.. Lets have some fun!! #lovemyminifam




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue