Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Liyana Jasmay
Ahhh.. yay..kita berjaya sofia! 13jam perjalanan! You're such a good girl! I love you baby girl! #sofiaarissatravels #sofiaarissa #LiyanaJasmay
Pedometer adalah satu aplikasi dalam Samsung Galaxy S5 yang I pakai setiap hari. Bukan sahaja bagus untuk menjaga... fb.me/3VhkOEeMU
Mungkin lupa atau buat buat lupa? Atau saje je buat ngok? Tak perlu nak promote pada gambar yang tak berkenaan. Saya dah sediakan gambar yang berkaitan untuk awak berniaga. bukan setiap jam saya akan post gambar #shopwithinstastyle ! So tunggu la apabila saya post gambar yang bole awak promote. Teri
Encountered on a misfortune today. Masyaallah. If its really the law, then be it, if not, only you and god knows.
Bila dah buka folder KAMI ni, maka wajar dikongsi gambar ni pic.twitter.com/SfueE5RCy0
Retweeted by Liyana Jasmay
Goodnite for now. πŸ˜ͺπŸ˜ͺπŸ˜ͺ
If you are into fitness, samsung Galaxy S5 is the best phone you can buy! #MyGS5
Strolling with baby sofia #sofiaarissatravels #LiyanaJasmay
Kalau rasa badan tu kurang bergerak, boleh check dan tambahkan aktiviti agar lebih sihat! #MyGS5
Just sharing a few thoughts on facial care. Cintailah kulit anda. Sawo matang itu unik. Jangan terlalu stress untuk putih! Wanita melayu kebanyakan dilahirkan dengan kulit sawo matang. Warna kulit melayu cantik. Yang penting harus bersih. Jerawat tu biasalah, mesti akan ada. Bila datang bulan satu
Hmmkk.. lupa bwk cermin mata hitamπŸ˜·πŸ˜–πŸ˜–
Best tau check berapa langkah kita buat sehari dengan pedometer! #MyGS5 pic.twitter.com/mDjvI1382R
Aplikasi S Health ni sangat membantu. Kalau nak tahu, anda kena rajin explore! Bila dah tahu mesti puas hati! #MyGS5
Samsung is making it easy to get involved in tracking your activity with the heart rate sensor #MyGS5
Hi #littlelovers! How are you? Health and fitness has a big focus in the Samsung Galaxy S5. Samsung is making it... fb.me/3i2nmmeLd
Bayswater. With lomlπŸ’–πŸ’–πŸ’–
Photobombed by my FIL and MILπŸ‘¬πŸ‘«
Bukan sahaja bagus untuk menjaga kesihatan, malah mudah bila nak pergi bersenam atau buat kerja seharian. #MyGS5
Pedometer adalah satu aplikasi dalam Samsung Galaxy S5 Β yang I pakai setiap hari. #MyGS5
Pada masa yang sama, saya bole share barang2 yg saya suka juga! Sesiapa yang berniaga handbags atau apa2 jenis bag, promosi kat gambar ini! btw, gambar ni adalah handbag Rebecca Minkoff, dia adalah American designer! One of my fav! #shopwithinstastyle (senang untuk org shopping bila ikut gambar, so
Kepada peniaga baju, skirt murah dapat dua dan sebagainya. Di gambar inilah awak promosi. THIS PICTURE IS MEANT FOR CLOTHING ONLY.SO IF YOU'RE A CLOTHING INSTA STOP, FEEL FREE TO PROMOTE HERE! πŸ‘•πŸ‘–πŸ‘—πŸ‘š jadi sekarang faham ok! Tak perlu susah2 comment pada gambar saya atau baby sofia. So here's a new
Kalau nak berniaga haruslah ikhlas. Bukan comment pada setiap gambar untuk mempromosikan barang anda! Saya tak pernah marah jika anda nak berniaga tetapi "ITS A LIL BIT TOO MUCH" . KEPADA PENIAGA YANG MENIPU PASAL INCOME BOLE CEPAT KAYA ATAUPUN PRODUK YANG PALSU, SILA HENTIKAN POST DI SEMUA GAMBAR S
We love you too! And we miss you guys too much! By @iamlisasurihani "Omg look at how cute these two are 😒 Rindunyaaaa! Adik and Sofia Sayang, thanks for sharing this pic. Please have a lovely family vacation, jaga diri baik2 and easy on the shopping (that's for u Dik πŸ˜‚) Tisha , Untle Nazzy and Aun
Pfttt..a lil bit furrrryyyy eh? πŸ™†
Degupan jantung baby I pun kena check jugak. Letak je jari dia yg comel tu! LOL #MyGS5
Memang seronok check degupan jantung setiap masa dengan #MyGS5 pic.twitter.com/PFo6b7hwqO
Loving the weather today!
Sofia,mummy and daddy lunch at Jamie's Union Jack #sofiaarissatravels
Harrods #sofiaarissatravels
Sunny day at Covent Garden todayπŸ‘«
Heart rate sensor ni ada di belakang Samsung Galaxy S5 korang! #MyGS5 pic.twitter.com/EQPHasUrf9
By @jaydeesm "Akhbar kompak BH akan menganjurkan fiesta muslimah BH pada 23 november ini di zebra square, kl dr jam 10 pagi hingga 6.30 petang. Pelbagai acara menarik akan diadakan selain Sedang mencari usahawan dalam talian atau online.. apa lagi buat anda semua yg cekap berniaga di laman sesawang
Ouh okay daddy! We are so not ready kot! #thisisreallycandid
Sofia suka makan tangan sekarang!! my baby daughter! #sofiaarissatravels
mount street πŸ‘£πŸ‘£πŸ‘£
Health and fitness has a big focus in the Samsung Galaxy S5. #MyGS5
Mummy on the go! So many stuff on my hand! #beingamommy #mommysonduty
Shorter and younger eh? Lols
Something new. #newhaircut #newlook
We have to maximize the usage of our #MyGS5! So that it is worth it buying it! #MyGS5 pic.twitter.com/ip0OMDixaS
With connected devices like the Gear Fit that can assist in collecting the data it is sooo AWESOME! #MyGS5!
Lil family selfie. Its hard to take a proper family photo. Lols! Sofia punya expression sgt malas!! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #sofiaarissatravels #sofiamerajuk
Liberty shoes boutique #LibertyLondon 😍😍
Anda nak rasa selamat dengan smartphone anda? LJ sarankan guna Samsung Galaxy S5! Dengan ciri keselamatan yang hebat, maklumat dan data anda akan selamat! #MyGS5 tiny.cc/S5Security
If you are, then you could do a lot with S Health. It's more than just an app! I love it! #MyGS5
Hi #littlelovers! Are you serious about using your Samsung Galaxy S5 to help monitor your health and fitness? #MyGS5
Using your fingerprint to access your Samsung Galaxy S5 is just about the most secure way to do it – only you, after all, have your fingerprints. With the fingerprint scanner setup, you can also make sure all your file such as picture and documents secure. It’s also a breeze to setup! If you are cur