Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Liyana Jasmay
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for Liyana Jasmay”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
I was shocked to see my sophie is back in KL! My oh my buat org terkejut je atas stage!! Come see my baby soon okay! @juesophevans @kakaazraff us at the Marc Anthony event! Muka happy sgt dlm pic tu.. feeling remaja kejap diapit dua gadis comel!!
Manja time before mummy keluar work kejap.. suka tarik rambut mummy! Syg dia.. get well soon syg.. #sofiaarissa
My baby is unwell. Flu, cough and fever. Berat je hati nak tinggalkan kejap.. syg anak mummy.. #sofiaarissa #LiyanaJasmay
Waddup! #sofiaarissa
Selamat berniaga peniaga instagram! Anda bole menggila di Post khas ini! Dengan itu jangan spam gambar yg lain! Have fun yawww!! #shopwithinstastyle
Sofia is enjoying local music industry!! 😄😄 #mm29sf
Semoga dipermudahkan. Insyaallah.. many thanks to my good friend @izuan_mokhtar and my writer Roy for helping me a lot yesterday. To cik abil @kupu_kupu , mr zulhuzaimy and tuan faisal for giving such an awesome performance. My awesome make up team @iamothongdanish and @jijannuar . dan yang paling b
Izuan muka besar! Haha 🙈🙈🙈
Thanks for coming Mr G!! @ghazabubakar Your presence buat i rasa semangat!! Hehehe.. walaupun nervouss!!!
I miss you guys so muchhh!!! 💖💖 By @thumbsuhaimi "surli n nana. @iamlisasurihani @liyanajasmay." via @PhotoRepost_app
With my baby #sofiaarissa 💖💖 mummy wearing @ricorinaldi
Assalamualaikum and good morning to all.. Mermaid Studios is looking for an intern! Drop us your CV at adjasmay@gmail.com today!
Miss. 💖 #daddio #hubbysmoofi
Just because we miss you so much daddy !! Cant wait to see you ! #ourlittlefamily #sofiaarissa #LiyanaJasmay #daddio
Okay saya ingin mencari dessert maker yang bole buat trifle sebesar dlm gambar di atas dan juga bole buat delivery ke kawasan KL untuk hari sabtu ini! Please tag if you can do this for me and do delivery in KL! Thank you!
💞💖💘💝💓
Semalam saya pergi ke pembukaan Butik Grandeur di Johor Bahru! Seronok dapat berjumpa dgn orang JB semalam..terima kasih di atas kemesraan orang2 JB! Terima kasih juga pada vendor2 dlm Butik Grandeur @Grandeur_my yang memberi hadiah ini pada saya! Syukur alhamdulillah.. semoga murah rezeki kalian! S
Just got my jeruk delivered to me! Sambil makan steak makan jeruk apple juga!! @jerukpeople Ommnonomnomm...sedap sgt..kalau time i preggy dulu, sure i akan makan jeruk ni tahap dewa!! Hehe.. thank you @jerukpeople sbb hantar kan kat i! #jerukpeople
She is super excited sampai ternganga mulut! Happy 6th months old in advance birthday gift! Got this cool play centre from @bebetotz ! #sofiaarissa #sofiaisgrowing #sofiaplaying #sofiaathome
With sofea jane. The DIVA
Who needs judith lieber when u have a baby! 😊😊
All set to present an award for Festival Filem Malaysia 26th Opening Night 💋 Beautiful black lace dress by Mimpi Kita @mimpi_kita ! Thank you @nurulzulkifli sbb selalu memahami taste saya! Make up by my lovely @iamothongdanish !
Kita kena jaga kesihatan agar kita boleh lebih hargai kehidupan #MyGS5 pic.twitter.com/ysVuZURE4V
Preparing for a nap. Termenung dulu..
Jangan banyak fikir dan pening kepala. LJ sarankan anda dapatkan Samsung Galaxy S5 dan Gear Fit hari ini!  #MyGS5 pic.twitter.com/3ml6QBk59X