Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Kürt Rogiers
Hoe tof! Ik heb mijn eigen pot gekregen!!!! Thx
@kristelktje: @Kurt_Rogiers @CathLuyten @VTM Goe ge lachen! Top! 😂” Super he :-)
@BomerbabeHg: @Kurt_Rogiers Baron Von Trapp, speel jij ook mee in de "Sound of Music" in Capitole in Gent op 2, 3 en 4 januari 15? Zeker!
Straks zit ik samen met @CathLuyten in #bestekijkers @VTM met Nathalie Meskens #zinin
@SvenOrnelis: Was er iets in de ideale wereld?” Wees maar zeker :-)
@winelauwers @Qmusic_BE @Kurt_Rogiers super gedaan met Bjorn van skyline west jammer dat op het einde het geluid weg viel Xx
Retweeted by Kürt Rogiers
@ROllefers: @Kurt_Rogiers heeft u facebook want u had het er over tijdens Kurtencompany” Ja: Kürt Rogiers, benieuwd!
@LiesbethDhondt: #thevoicekids aan het kijken. Wat een talenten, maar @Kurt_Rogiers trekt soms wel net iets vaker mijn aandacht 😬” sorry!
Al die leuke vrouwen, het was me het weekje wel: Thx Charlotte @anlemmensofficial @winelauwers voor #TSOM #TVK #kürtencompany #topcollega
@KarenB_1994: Ik heb eigenlijk wel spijt dat ik geen 8 jaar jonger, dan kon @Kurt_Rogiers mijn handje ook eens vasthouden! 😁#TheVoiceKidss”
@HannahErpels: Ik zou gewoon met #vtmthevoicekids meedoen om @Kurt_Rogiers te ontmoeten! 😍” :-) jonger dan 14??
@JolienRoets: @Kurt_Rogiers Niet intrappen, Kürt, ze proberen je te stelen! (Maar @petervandeveire heeft wel gelijk.)” Voor jou blijf ik!
Heb het zelf mogen meemaken en zit toch nog mee te supporteren voor die kids. :-) top-programma #vtmthevoicekids
@petervandeveire: Concurrentie mijn gat. Die @Kurt_Rogiers bij die kinderen: dat is uitstekend gezien van @VTM #thevoicekids” Thx Peter!!
@tinathirion: In het frituur waar @Kurt_Rogiers vlot over de tong gaat bij 70 plussers... Hoe raar kan een dag zijn #sextalk” Vertel????
De affiche is er al .... #TSOM dec 2014 :-)
Morgen heeft deze spetter, naast mij, iets te vertellen #kürtencompany 12-13u
@kgoedgezelschap: @Kurt_Rogiers @Qmusic_BE Ge bent u bord vergeten af te ruimen! 😨�#qmusicipic.twitter.com/d78IIjkLBzBz” Oei sorry!!!
'Het geheim van een goed huwelijk is een slecht geheugen' top quote van Jan Leyers #LangLeve @VTM
Nog drie keer slapen en het is weer zover #thevoicekids met @anlemmensofficial @seandhondt @nataliamusic @Realregi #zinin
@Lottjjjee: 3x @Kurt_Rogiers op 1 dag, 5 dagen in de week. Ons mama zal blij zijn :) #kürtencompany #wittekerke #david” Sorry!!!
@NielsDeJonck: @sonjakimpen spaties gebruiken anders is ziet de getagde persoon het niet 🙈�@Kurt_Rogiersrs” wel heel lief!!!
Zoveel zin in week 2 van #kürtencompany Lunch met me mee tussen 12 en 13u. @Qmusic_BE
@Qmusic_BE Het 2de reclamefilmpje voor het natuurhulpcentrum, met uitleg van @Kurt_Rogiers Kom zeker eens langs! youtube.com/watch?v=q_ZbMo…
Retweeted by Kürt Rogiers
@petervandeveire: Waar ik naar uit kijk? #TheVoiceKids. Ik hoop hard dat dit er ook bij zit: youtube.com/watch?v=pbbyFp… Is meer vr STS Peter
Wat was het fijn om mijn broodje op te eten met @Kurt_Rogiers (op de radio) :-). #KürtEnCompany @Qmusic_BE
Retweeted by Kürt Rogiers
Voorbereiding voor deze middag 12-13u @winelauwers @qmusic_be #kürtencompany
Als @Maartn 24u geblinddoekt moet rondlopen, vind ik dat @SvenOrnelis 24u lang zijn blindengeleidehond moet zijn #OrnelisenVancoillie
De eerste keer in 6 jaar mijn dochters naar school brengen #new #love #kürtencompany
@vincentbanic: @Kurt_Rogiers ik ben fan!!! Zalig programma #kurtandcompany” Merci Vince!
Kijk eens het item is nog niet eens op antenne geweest (elke vrijdag) en het heeft al de boekskes gehaald! #story #kürtencompany
Mijn jongste dochter haar eerste dag in de lagere school: 'En wat hebben we vandaag allemaal geleerd?'
Boterhammetje met choco => krachtvoer voor mijn show #kürtencompany .... Over een half uurtje!
@Kurt_Rogiers ben al officieel lid van de Company ! :D dus morgen ga ik luisteren ! en de dagen, maanden, jaren daarna ook natuurlijk! :-)
Retweeted by Kürt Rogiers
@tomdehaene: Succes @Kurt_Rogiers ! Ik twijfel er niet aan dat ook je eigen programma een succes zal worden. #gokurt @Qmusic_BE” merci Tom!
Nog 35 min. en 19u en begin aan mijn eerste solo op de radio #spannend #zoveelzin #overtuigdieMinervacolleganaarQteluisteren #kürtencompany
Morgen rond dit uur is @Kurt_Rogiers bezig aan z'n eerste soloshow op de radio. Ik zeg u: hij bruist van de ideeën! Wordt leuk. (Q 12-13u)
Retweeted by Kürt Rogiers