Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Johan ERA
@JohERAJohERA tangkap feel layan busking dengan @caliphbuskersofficial ... #JoHaRa #mestidengar
Retweeted by Johan ERA
@JohERAJohERA dan Zaki @caliphbuskersofficial di #JoHaRa Super Malaysia Show...
Retweeted by Johan ERA
@JohERAJohERA busking dengan @caliphbuskersofficial di Super Malaysia Show... #mestidengar
Retweeted by Johan ERA
Abg @JohERAJohERA jom la join Merdeka Futsal Tournament. Abg boleh ajak banyak team untuk join. #MFT2015
Retweeted by Johan ERA
@AwieOfficial dah belanja nyanyi, @JohERAJohERA pun nak jugakkkkk kat Super #JoHaRa Show..Ahahahaha...😂😂mZ4
Retweeted by Johan ERA
Bila @JohERAJohERA acah acah jadi abang Mus di Super #JoHaRa Show...😂😂yAu
Retweeted by Johan ERA
Tq @coachizzat ... Best giler workout arini.. Focus peha.. Dgn lengan.. Kenapa peha?? Sb xnk berlaga.. X selesa.. Kenapa lengan?? Ye la.. Bila aku lambai tgn jek dgn lengan2 aku skali melambai.. Uishhh xleh jd woooo... Arini dua tempat tu bekerja keras... Tq izzat!! happy giler i.. Blik i bgtau husb
Dgr kan #erafm setiap hari jumpa sabtu nih.. Soalan sume melibatkan #johara setiap hari yek.. Dpt hadiah kalau jwpan ko tu betul.. Selain dr team era dr team #familyhanania pon ada gak hadiah ok.... Tiap minggu dgr ktorg akan dtg ke tmpt korg... Standby weh!!!!! #Repost @era_fm with @repostapp. ・・・
Hope ant 2 slot yg xthu lg tu lehla selit area2 Klang/S.Alam/KL #jelajahjohara @JohERAJohERA @Haniff_hamzah @ray_era
Retweeted by Johan ERA
Sbnrnya sya xnk repost.. Sya nk benda ni surprise...Tp @fasham suh sya bgtau korg gak!! Dia ckp utk milleage 😒 ye ker?? Sya x percaya.. Betul sya x percaya.. Betul ke korg nak tgk #jozan ?? Weh dorg terpisah weh... Kena lawan sesama dorg.. Oh ku x sanggup!!! Tidak.. Tidak... Tp #jozan ckp dorg akan
Sementara kita masak ikan bawal masak tomato.. Ayam kicap style cina.. Kita mintak la tlg bapak dorg jaga... Tp malang nya... Selagi budak x melalak.. X memekak satu umah.. Tu pasti nya bukan lah perbuatan bapak dorg..😒😤😖😡 #familyhanania
Sekalipon Marah.. Sakit ati.. Sedih... Atau apa saja keadaan yg mendukacitakan sebaiknya bersabar lah.. Sabar... Sabar... Dan terus bersabar.. Selagi boleh tahan la diri tu dan terus bersabar.. Jgn jd seperti apa yg korg tgk dlm gmbr tuh.. Tau lapar... Tp jgn nmpk kebulur sgt... 🙈 sabar.. Mkn pelan
Dia sakit.. Doakan dia cpt sembuh.. @yusof_nasir ko elok dok spital.. Kalau x merewang jek...😁
😘😉👻
Happy family❤️ #Repost @anne_achey with @repostapp. ・・・ Tq abg johan n super mama,jemput kami ke rumah dan masak2 yg sedap2, sampai kami tak nak berhenti makan....tq so much... @jozlynnhanania ko owg mmg 👍😍😍😘 #hanania #fmly #enjoyyourlife #thatswasfun #senyumselalu #kami #tqsomuch
Tahniah juga buat bosh2 Tanpa sokongan dan kata2 semangat.. Kerjasama dan doa.. X mungkin #teamERA boleh berada di tahap nih selain dr para pendengar yg sentiasa menyokong.. @jakeabdullah #henry #markheng #ramesh @raqeembrian @naztradamus @rajanadia #teamsquad @ray_rmanagement @haniff_hamzah @shahro
Kisah siang td... Bila abg @hairulazreen n keknis @haniszalikha dtg beraya diikuti @syaiful_zero @sharif_zero @akueatu n family ... @acheykintangkintung dan @anne_achey dan tetamu terakhir @fadbocey dan isteri @syaheeraarahman .. Dh mcm funfair umah aku..😂 #Repost @hairulazreen with @repostapp. ・・・
😉 tq @kasihcicie utk makeup yg kebabommmmm
Nade2..... X sabar nk ada program ngan ko... Berdua mcm dulu... Mcm masa zaman kita host raja lawak...blom ada rezeki lg utk masa skrg... Yg ada hanya bergabung dlm satu program dan kita bersaing secara sihat... Tp kita kena pisah gak @zizanrazak869 .. Xpe la demi melepaskan rindu fans kita jumpa mi
Nyets!!!!!! 😝 @emeliaismail @erhamismail1 x cukup 1 korum @lidyaismail




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue