Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Johan ERA
Tidurlah Sayang......Duniamu terlalu kejam Jeritan kamu seperti tiada yang endahkan. Saban hari sahabatmu kembali bertemu ilahi setelah disiat dan disembelih oleh regim Bashar yang zalim. Apa lagi yang dunia perlukan untuk bangun membela kamu, wahai anak kecil Syria Rehatlah engkau disana, mengadul
Ktorg kt kolej Multimedia Utara.. Taiping.. jom dtg ramai2 skrg... utk adik2 yg hebat bermain bola.. jgn sia2kan bakat meh dtg ujibakat.. dr umur 13 smp 16thn.. Misi mencari ramli sudah bermula...
Assalamualaikum.. ok, aku x buat ig review.. tp saje je aku nak pomot sb atas kesungguhan owner ig nih nk sponsor pelamin aritu.. terus terang ckp kami x amik sebarang sponsor.. kami suka sendiri2.. kalau x mampu buat besar buat kecik2 asalkan duit sendiri.. lbh puas dan lbh berkat.. tp knp aku pomo
Semakin hari semakin byk dpt kata2 yg membuatkan hati ni tersentuh.. happy jgn ckp.. paham x perasaan yg bila kita dpt bantu org dgn cara yg x nmpk.. mungkin yg org nmpk mereka keluar duit utk membeli.. dan aku sbg penghebah cerita utk si pembeli.. tau x korg kenkdg bila dpt text org hamil.. org sih
L.O.V.E !! Dgn sukacitanya dimaklumkan SABTU ni kami akan berada di.... Misi Mencari Ramli 4 Venue :Kolej Multimedia Utara , Taiping . Tarikh : 24/01/2015 Masa : 7am- 4pm Pakaian: Baju sukan yang betul dan lengkap Terbuka kepada semua Remaja Lelaki yang berumur daripada 13-16 tahun sahaja Sesape
Kenapa sya respect n support.. sb beliau seorg yg sgt humble.. trus terang ckp dr conversations tu korg dpt nmpk mcm mane baik nya beliau.. Dato.. terima kasih bebyk.. sgt2 sedap "milk choc mousse layered with madagascar Creme Brùlèe" korg kena try!! X tipu.. kami sekali order mesti lbh dr 50 bekas.
Tq @doorgiftpopcorn anta popcorn.. ni nak share lg ngan korg.. kalau buat pape majlis skalipon n nak guna khidmat dorg boleh.. dorg masak popcorn dpn mata kita tau.. leh pilih nk caramel ke biasa ke.. service tip top!! Kenapa aku ckp tip top.. sb masa besday anak aku aritu aku panggil dorg.. so kala
Saja nk say thx kt @bukuyassin_stiker_tag sb sudi menerima tempahan kami.. sesape yg dpt door gift kami aritu ada botol air zam zam.. haa yg tu aku n adik2 aku beli balang n isi sendiri air zam zam.. sb niat nk bg air zam zam...cuma sticker, buku yassin yg comel tu n tasbih jek kami tempah.. so kala
Setiap kali lapar x kira breakfast.. tghari.. minom ptg.. mlm.. mmg dia nih la yg aku gegor.. n yg paling best bila aku text jek nak skrg!!!! Dia akan reply siap!!!!! Huh nampak naw.. membongak!!πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ tp betul weh.. stgh jam lepas tu dia terpacak dpn umah.. knp aku suka order kt dia sb yg paling ut
Aku syg dia nih.. dia pandai jaga ati aku.. slalu usaha dptkan apa yg aku mengidam.. x berkira.. slalu risau kalau aku membazir.. dia seorg kwn yg x suka amik kesempatan walaupun dia tau aku nih biol.. πŸ˜„πŸ˜„ dia adalah @kerengga_kurus yg tingtong mcm aku.. korg kalau teringin membeli belah boleh usha
Manager diorang @JohERAJohERA lebih sangat tadi kenakan diorang tu yang jadi camni...πŸ˜‚πŸ˜‚#harapansemangatkekuatantpic.twitter.com/JqgB0Lt5RL5RL
Retweeted by Johan ERA
Amik stok @chewnglowofficial maklom la dh nk dekat sbln kehabisan stok.. nak amik bz.. bila ada peluang jgn sia2kan.. ok korg slalu tanya aku mkn apa utk skin kan.. inilah dia.. xyah nk cucuk2 muka ke kulit ke.. ni je dh cukop!! Yg penting minom air suam byk.. anak2 aku pon makan.. elok utk yg ada e
Tq @boutiqueenstyle .... kpd semua yg dtg majlis kami aritu n dpt door gift yg didlmnya ada cake comey.. di buat khas oleh owner dia yg sempoi giler.. korg kalau nak tempah utk majlis korg pon boleh.. usha ig dia.. kek coklat sedap giler @boutiqueenstyle @boutiqueenstyle @boutiqueenstyle
Tq @syasyacreative utk headband yg comey nih.. Baby Chantiq suka sgt!! Moga murah rezeki kamu.. amin.. korg yg ada anak pompuan g la beli n singgah ig dia yek @syasyacreative @syasyacreative @syasyacreative
Tq @villandryvintage for the lovely gifts!! Korg kalau suka n berminat boleh usha ig dia ok.. mcm2 dia jual.. brand new n preloved... @villandryvintage @villandryvintage @villandryvintage
Suprised!!!! So sweet.. singgah umah semata nk anta pavlova.. baik hati sgt la u nih.. sedap sgt pavlova tu.. haishh kami dh mkn 3.. tgh pejam mata tgk anak dok makan.. #ChantiqandJemyma @fashasandha
Separuh dr hadiah aritu yg x sempat nk bukak lg.. byk sgt hadiah Baby Haziq n Baby Chantiq dpt.. terima kasih bebyk buat semua.. semoga Allah limpahkan rezeki buat kalian.. amin #nurlatifahchantiqhanania #ahmadhaziqhananiaturns2
Yeah brg yg dikirim sudah sampeiii.. ok yg aku kirim kasut 2.. perfume annick goutal 2.. tp pelik ada paperbag lain kt blakg tu kan.. hehe ty pemberian Datin aida n her sister Hada.. tq so much! Moga Allah limpahkan rezeki buat kalian.. utk korg kalau nk usha2 kasut n beg2 x kira la baru or preloved
Kalau mengamok korg ckp aku meroyan.. abes kalau dtg opis pastu membuta.. ko nak bela lg?? Bkn stakat tu jek.. kaki atas meja.. paling kita geram tu table staff dia.. skrg staff dok main hp alasan boss kacau tmpt dia.. sape yg aku nk marah?? Sape yg aku nk ptg gaji?? Sape yg aku nk libas?? 😠😠
Ok sorry table nih mmg mcm kucing branak sikit.. tuan badan dia tuh yg berdiri kt machine photostat tuh!! Yg penting @gaiadoublestemcell ada di mane2... dh mcm penunggu #gaiadoublestemcell dah aku.. πŸ˜„πŸ˜„ sory bottle tu dh ada tuan empunya.. baru nk bedal.. maklom la kt umah dh tinggal suku wehhhh!!!
Peace yooo!! Hehe bila Haziq berbaju melayu.. nmpk hensem sgt!! Slalu papa dia ngan anak2 berjubah manjang.. tp kali ni tampil dgn baju melayu siap bersampin.. sengeh smp telinga kita wak... rasa mcm nk kunyah2 pun ada bila tgk comey mcm mih... #ahmadhaziqhananiaturns2 #familyhanania
Xtau nk kata apa.. hanya Allah yg tau perasaan sya tatkala mendpt msg nih.. demi Allah sebak rasa.. nk berkongsi dgn shuben tp dh pukul bape pagi n dia tdo.. sya x dpt tdo lepas dpt msg nih.. seronok sgt.. mmg org ckp kuasa Allah tp berkat kita berusaha juga.. kwn sya mkn Gaia pemberian sya.. niat s
Muka tu jgn sedih sgt sayang... haziq tgh buat iklan coki2 tu... bising sekejap je... Baby Chantiq x bangun punya... papa xleh nk ckp pape sb papa cameraman jek.. Director kt blkg ngah perati u tuh.. wat relax jek.. utk korg yg lain kalau nk buat iklan mcm Haziq.. haaa.. kt Pic ni leh niaga.. huhu
Sya paham wartawan juga manusia biasa.. pasti melakukan kesilapan.. tp alangkah baiknya jika bertanya dahulu supaya kesilapan begini tidak berlaku.. krn perkara sebegini boleh mengelirukan org dan akan menimbulkan fitnah.. apapun sya maafkan dan berharap kejadian sebegini tidak berulang.. bkn pd kam
#johan dgn #judika @era_fm @jud1ka