Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Johan ERA
Penangan cerita M.A.I.D ... Betul ke sblm kawin.. Lepas kawin.. Ada anak.. Suami layan kita berbeza mengikut peringkat?? Kalau betol x baik tau... Hamboiiii!!! Sblm "dpt" (awek) tersepak batu ko leh maki batu tuh.. Bila anak berderet.. Ko sepak batu kena bini ko.. Ko leh sound bini ko "bute ke??!! E
Berbuka bersama adik bradik lain mak lain pak di restaurant @sambalandsauce NuSentral ... Tq dato zarul n datin nur intan sb sudi belanja kami berbuka.. Sedap baq ang!! Korg kena dtg.. X tipu.. Beriani sedap.. Laksa johor sedap.. 😍 moga murah rezeki.. Paling best datin @memhanyut @vanidah_imran @kh
Hahaha biadap korg nih... Bdk penghantar dominos pizza eh??? Utk berbuka eh??? Ermmm nape kereta @taukejambu tadi??berasap2?? Rosak eh?? 😜😝 Repost @shahrol_shiro with @repostapp. ・・・ Tadi @taukejambu nak belanja domino pizza utk buka nanti jadi dia call delivery..terkejut kami apabila muka budak y
Tq @cottonnribbons bagi baju kurung yg comel nih utk Baby Chantiq.. Walaupon sedikit besar tp comelnyaaaaaa!!! Geram!! Moga murah rezeki awak.. Ok yg lain kalau berminat boleh usha ig dia yek @cottonnribbons @cottonnribbons @cottonnribbons
Jgn pertikaikan knp mesti negara luar sedangkan negara sendiri masih bersepah.. Tanyalah hati.. Hati aku rapuh!! Kalian?? Jika punya hati aku merayu utk membantu.. Ya.. Aku x malu demi " MEREKA "! Repost @abugazaasyriaa with @repostapp. ・・・ Dana bantuanuntuk Rohingya terus kami terima dengan acc yan
Sama2 kita bantu jom.. Sayu hati tgk.. Pd yg mendoakan dan yg membantu sya doakan moga Allah memberkati hidup kalian amin.. Repost @rrahimahmusa with @repostapp. ・・・ Assalammualaikum. Ini anak sahabat saya. Zafreen Irfa namanya. Zafreen telah didiagnose with Stage 4 of Neuroblastoma (the cancer cel
Jumpa korg kt sana weh.. Sape yg nk beli @gaiadoublestemcell @chewnglowofficial @urbanshawlbygaia dan yg paling terpenting #bajumelayujohan boleh jumpa ktorg kt booth nnt... Sape beli boleh bergambar trus..... Jumpa korg ok.... Nntkan kemunculan kami @afdlinshauki #johan #ozlynn #kelatemutunggukawem
Gmbr atas pihak lawan.. #MELAWATIFC dan yg bwh lak #KSKRANTAUGOMBAK yg "beli" aku utk mlm td.. Terbaekkk geng!! Korg sempoi... Dh lama x beraksi.. Bak kata isteri aku... Pelan2 kayuh Pa... Kasi dorg x beliak mata... Layan customer katanyer😜😜 insyaAllah next game aku join lg.. Ok tag nama memsg!!
Korg sume suka x kasut2 baby yg comel2.. Kdg nk beli mahal.. Keras pulak tuh!! Tp skrg xyah nk risau.. Aku tau pon sb Baby Chantiq dpt hadiah kasut yg bykkkkkk dr @freddiethefrog_malaysia masa lahir aritu.. Smp skrg masih boleh pakai... Ada boots.. Kasut ala2 princess... Memcm la.. Plg best skrg dia
Kepada yg punya rezeki dpt merasa @thepisangcheese di surau area andaman ukay... Bkt antarabangsa dan juga bkt mulia... Semoga happy selalu sama mcm owner @thepisangcheese KAKP ... Terima kasih KakP sudi menunaikan hasrat kami utk menjamu org dgn pisang hebat dr KakP.. Siap KakP pon bg extra 5box la
Tq korg!!! Cepat naw smp!! Cheque pon lom clear lg.. Service tip top... Semoga dgn semua customer korg layan mcm nih tau!! InsyaAllah pasti maju lagi bisnes.. Korg kalau nk bg hamper kuih boleh tempah kt dorg.. Ikot budget dr serendah 18hengget kau!! Jgn kata x mampu.. Buat mak2 korg happy.. Ye la r
Kalau post gambar masjid xde benda lain.. Pasti ttg makanan... Tp kalau cite p ramlee dulu marah tompel.... Mesejiiiiiddd ko bg aku?!!! Hahaa ingat x?? Cite ahmad albab.. Ok xnk ckp byk.. Sesape yg x sempat nk berbuka kt umah takot jem.. Leh singgah masjid nih... Ada chicken chop utk awak2 semua men
#duitrayaridzokumura Raya sakan? Habis raya, habis duit? Don't worry! We've got your back! Ridzokumura berbesar hati menghadiahkan DUIT RAYA RM1000 + Hair Product (bernilai RM600) kepada anda yang bertuah. 😍 ADA LAGi! 3 pakej Argan Oil Hair Treatment untuk anda dan 2 orang rakan anda (bernilai R
#Repost @officialjohanfc with @repostapp. ・・・ Jangan lupa temujanji malam ni.. Artis jemputan @warisn9 dan @muariffahrahh dalam #BetulKeBohong .. πŸ˜˜πŸ‘πŸ‘ by @angah_lawaking "Rappers mana kena karen kaw2 kali ini.. Jangan lupa saksikan #BetulKeBohong bersama tetamu jemputan kali ini @warisn9 & @muarif
Aku perati jek suami aku dr jaohhh..πŸ‘€πŸ‘€ ewahhhhh2.... Bkn main lagi ko ngan @ray_rmanagement ye pa... Berebut stewardess eh?!! Xpe sayang kita settle lepas buka ok...πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ‘»πŸ‘» @era_fm
Bkn #joharapagiera je yg ada wife @haniff_hamzah yg kami panggil ibu pon ada @kathymohamed menunggu smbl perhati suami dan anak dia #tuah mengagihkan bubur lambuk di kg baru.. Kami masih lg di sini.. Meh amik bubur n bergambor..
Jom sume!!! @era_fm dgn team anak jati kg baru dan kumpulan nico sedang mengagihkan bubur lambuk!! @ray_rmanagement @haniff_hamzah @naztradamus
Kami di kg baru sedang mengagihkan bubur lambok terbaik disini bersama crew era fm dan ramai lagi. Cepat datang ke sini!!!!!! @era_fm @haniff_hamzah @ray_rmanagement @naztradamus
Jgn lupa tau korg sume.. Kita jumpa kang lepas asar kt pasar minggu kg baru.. Sesape teringin nk bubur lambuk.. Sape cpt dia dpt la rasa.. 😘
Tq @lazzfea blanja kita sambal belimbing hitam... Sambal bilis... Pastu nk say thanx jugak kt @ezsierraa #cakeslover siap bg kita kasut skali kan?? Kasot yg comel ada kepala mickey😍 moga Allah limpahkan rezeki buat kalian dan tq jugak buat semua kesygan kita yg sudi berbelanja kt booth #familyhana
Mane korg... Ktorg kt sini.. Paling meletops miss hotzzzz malaysia ada jugak uolsssss @nanamahazan ❀️ jom korg sume dtg reramai kt #RAYASAKANFEST di booth #familyhanania kt mane??? Kt #klcc #klconventioncentre @djndklfm
Terima kasih pd semua yg shopping kt booth #familyhanania td.. Ada yg sempat bergambo ada yg x dan nk bergambo.. Tetibe kena serang..πŸ™ˆ kami happy sgt2... Syukur alhamdulillah.. Jumpa korg esok tau ktorg ada lg esok.. Beli smbl bergambo namanya😘😘 #RAYASAKANFEST @via_kl #klcc #klconventioncentre #H
Datang sekarang di #RAYASAKANFEST !! Ada Johan and @afdlinshauki ! Dtg kat booth s139 #familyhanania
Jumpa ktorg kt HALL 6 di booth S139 #familyhanania #RAYASAKANFEST skrg!! 😘😘 #klcc
Jom serbu #RAYASAKANFEST!!! Bila lagi korang nak #belanjakawkaw kan, esok masuk gaji tu terus terkam #RAYASAKANFEST. Brand Meletop + Celebrity Vendor hanya di #RAYASAKANFEST organized by @via_kl Date : 26-28 June Time: 10am - Midnight Venue: Hall 6, KL Convention Centre Jom kita... #KASIGEGARKLCC




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue