Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter audience. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Johan ERA
Papa dh kurus!!!!! Jgn mkn syg!!! Nnt muncit balikπŸ˜’... Tu dok usha jek... Sakit ati makan ati makan angin sume dia rasa... Hahhaa sian dia... Last2 makan gak.... Tp jgn tanya yg lg dua org tu makan apa... @syam0nz n mami @kam2u aku tgk dorg fuhhh!! Mcm sethn x makan.. Aku baru nk nganga dorg dh 5-6
Aku dok sibuk jumpa dentist.. Dh mcm rupe berok yg aku pegang arituπŸ˜‚πŸ˜‚ tp xpe sb akan dtg gigi aku akan lbh cantik dan bersinarπŸ˜….. Yg papa lak kt opis kena buli ngan anak😁😁 haziq berak n dia nak papa yg cebok kan... Mama suka la😝😝😝 bgs sesekali suami tlg isteri.. Kdg aku tgk kan sian bini2 ma
Rindu kt dia nih😍😍😍
Lepas abes exercise so muka n rambut serabot sikit.. Ah! Ada aku kesah.. Yg penting still gojes bak kata shuben aku.. Nampak x penangan @gaiadoublestemcell n @chewnglowofficial ... Maintain cun.. (Toksah muntah.. Buat relax jek) yg penting aku dpt pelok monyet manja ni hah.. Leh lak dia tdo bila aku
Rezeki bila baik ngan org.. Sedap kuah rojak tuh.. Kalau berminat g tanya kak pah ku syg @sharifahnooralhaddad selebihnya dh masok lam perot aku😘😘 hehehehe nak request kak pah buat soto lak.. Sakit ati tgk @youem78 post 😀😀
Barang dapor skrgπŸ˜‚πŸ˜‚ lom masok sabun basoh.. Brg mandi.. Dan yg lain2... Jgn ckp psl aku beli kt shopping mall.. Kalu aku g pasar pon beratus gak harga.. Terus terfikir bila anak aku dh besor sok nak makan apa ek?? Tu aku blom ckp psl rege umah.. Pitammmmm... Saje je aku berkongsi ngan korg.. Sb ak
Sorg lg testimoni.. Ibu yg hamil pon boleh amalkan @chewnglowofficial rugi la kalau korg yg blom kawin xnk jaga kulit kan... Selalu sgt org tanya apa beza nya #chewnglow dgn @gaiadoublestemcell ok mai dgr leklok... Chew n glow bgs utk kulit.. Sesiapa yg ada masalah kulit elok sgt mkn.. Yg xde pon el
Kejadian tghari td.... Oh tidak!!!! Aku terbabit.. Tp bila tgk muka shuben aku yg happy dpt mkn nasi kandaq... Trus ilang rasa bersalah.. Malah rasa bahagiaπŸ˜πŸ˜β€οΈβ€οΈπŸ’‹πŸ’‹ esok exercise la balik.. Kan syg?!😘😜 #photogrid @photogridorg
Ada sape2 nk join??? Bak kata pak yus "movie all out dayπŸ˜‚" tp pakyus x dpt join kami...😁 sape yg tgk skali jumpa satgi...😘😘
Y so comel syg... Seboleh2 ajak tgk wayang... Ingat cite apa... Rupanya cite @yus_jambu76 .. Tp jgn perasan... Dia x dpt tgk cite tu lg.. Aku ajak dia tgk cite fast n furious7 dulu😝 ok.. Bkn sb pilih filem luar.. Tp sb dia dh janji lamaaaaaa ngan aku nak bwk tgk.. Tp manjang x jd.. So td menjadi..
Sementara tunggu scene mlm.. Dia wathal kt umah aku dulu.. Dgr cite @amar_asyraf nih lauk!! Lauk semlm😝😝😝...sory abg ariq mama terpaksa crop muka awak... Memandangkan abg ariq lauk yg dh basiπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ oh ps4... Kan ke sedap kalau ko leh di buat lauk..😑😑😑 amar hantu karipap jugak rupanya... πŸ‘€πŸ‘€
Arini malas nak masak sgt.. Tp sb td shuben aku belanja sesuatu(rahsia😜) #ingatygbkn2latuh so menu for today 1. Sup rempah ayam 2. Ikan kurau masin goreng dgn cili api (requested by bibiks) 3: lamb grill for mr hubby Sudeh.... Nak dating lak!! Bye😘😍 #photogrid @photogridorg
Ngah sedap membuta skali ada org kacau... Hmmmm mesti dia rindu... Pdn muke sape suh slalu main game smp lupa bini.. Skrg bini lak buat2 lupa dia..😏 baru dia tau takotπŸ˜†πŸ˜œ utk kaum adam yg hantu men game hati2 yek.. Jgn smp lupa yg korg tuh ada bini.. Kang takot mkn air liur sb bini x masak!! Baru
Bersama coach2 ensem kami @paehgrik @coachizzat @palamescobar perghhhh arini focus kt kaki.. Maklom la peha dh mcm kayu balak... Rasa mcm nak nangis.. Tp nasib baik blik2 umah shuben x tdo lg... Leh tlg picit2😜😜 truihhhh ilang sakit.. Korg kalau nk join jom ar.. Sgt2 best.. Coach2 kitorg sgt memba
Menu harini... 1. Ayam masak kicap lada itam.. 2. Ikan bilis goreng garing msk smbl 3. Labu masak lemak 4. Chantiq masak la ko mama kenyam!!! Ok aku busy sikit nak masok opis... Ada kes sikit nk report polis... Pd yg berkenaan standby yek.. Aku dh dpt details psl korg!! Chow!! #familyhanania
Ermmmmm nasib baik x pelok... Ingat papa td... πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ @syawalafro
Syukur pd Allah telah dipermudahkanNya.. Semoga diperluaskan lg rezeki buat kami Ya Allah.. Terima kasih pd kalian yg setia dgn @gaiadoublestemcell ... X lupa jugak @republicofdiva yg sudi mencantikkan aku.. @hafizpanda tukang amik gambar n mengedit smp nmpk aku nih mcm anak dara kembali😜.. X lupa
Recording #superspontanupsizesingapore bersama juri2 meletop kita @afdlinshauki #suhaimi #khai terbaekkkkk toq!!! 😍 semi final... 2 org kena keluar.. Hope shuben aku x keluar...nk menang sb nk g jenjln singaporeπŸ˜πŸ˜œπŸ˜‚
Terima kasih @intrendmalaysia @veliciousvass @lovelylily66 @afizakamarulzaman dan semua yg terlibat.. Nak tahu lbh byk rahsia kejayaan johan.. Tips kecantikkan dan kesihatan sya.. Boleh beli #intrend di mana2 kedai berhampiran.. 😘😍 @jozlynn_fans @jtf_official @officialjohanfc @johanfcsg
Utk kaum adam di bukit mulia... Hadiah sb g solat😘😘.. Syukur pd Allah.. Nasi Tomato air tgn rozi tiger.. Tq mak tlg owg.. Abah pon.. Mekasih sume yg tlg.. Moga Allah melindungi dan merahmati kehidupan keluarga kita semua dunia dan akhirat amin.. #sapenkorderlehcontact @erhamismail1
Recording superspontan singapore.. Nak dtg tgk x?? Jom pukul 3 jumpa di bandar sri damansara GREEN COW STUDIO.. Leh tgk sama2... Selfie sama2.. Gelak sama2.. Toilet asing2...😜 kalau xde buat apa la.. Kalau xnk dtg arini leh dtg esok utk last day.. Final eps.. Sapekah bakal juara????😁 (harap shuben
Dua org bdk noty!!! 1st time kejesama... Congrats utk korg berduaπŸ˜‰.. Penutup gmbr utk harini.. @shahiskandarmahfuz
Bersama coach2 ensem ktorg.. Baru lepas kena buli2 manja.. Tp ada aku kesah walaupon pungkoq aku sakit nak mampos... Demi kesihatan dan kecantikan ku gagahi jua... Korg xyah nk ckp lebeh.. Brani jom join aku.. Sama2 cun n ensem demi pasangan memasing😜😜.. Tp aku bersemangat lbh nk dtg sb coach2 aku
Menu for today... #familyhanania 1. Ikan terubuk masin goreng cili api 2. Sayoq buncis n carrot goreng 3. Kari daging Selamat menjamu selera... Seperti biasa aku ttp menjalani kehidupan sbg seorang ibu yg bahagia... Harap korg pon bahagia.. Ok.. Arini sibuk sikit.. Kalau smpt aku layan korg.. Kala
Terima kasih team @era_fm..😭😭😭 surprised!!! Korg suka buat benda2 main jiwa!!! Hawaw tol!! Happy dpt dua award!! 😍😍😘😘 tq @naztradamus @rajanadia @haniff_hamzah @ray_bizvaganza #shapik x lupa boss2... Mr @jakeabdullah @raqeembrian #ramesh #henry dan semua ❀️