Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Johan ERA
Dgr sini ok.. nak tgk ikan papa dh bwk.. makan papa dh kasi.. toys pon papa dh beli.. lepas nih setahun korang jgn mintak pape tau!!!!! Ok skrg boleh bersurai... @amyzaaznan @lidyaismail
Mungkin anda semua hanya kenal mereka2 di dpn kaca tv anda.. tp tahukah siapa di belakang tadbir?? Mereka adalah di antara yg berusaha keras menjayakan #superspontan2014 sepanjang minggu demi anda semua tanpa mengira penat.. skrg sya nk belanja selfie dgn dorg.. senyuman dorg dh puaskan ati sya.. x
"@datoacmizal: All the best tu my bro nyot @JohERAJohERA Super Spontan malam ni!"tq bro.. i just read ur twitttttþttteeeerrr huhu u nice bro
"@JTF_Official: Jumpa di final @JohERAJohERA 😊" msh lg terasa kehilangan
Wahhh..Semua dh ready untuk #SuperSpontan2014 malam ni...Repost from @JohERAJohERA , Mari la ramai2… instagram.com/p/uQHzd2JfCW/
Retweeted by Johan ERA
Mari la ramai2 meriahkan Stadium Tertutup Sukpa kuantan pd mlm ni utk menyaksikan #superspontan2014 tp ingin ditegaskan awal2 kanak2 berumur bwh 12 thn x dibenarkan masuk.. so marilah mengundi #mawasberduri #johanhanania
By @uesofbmx11 "Nantikan kemunculan JOHAN dan team mawas berduri di kuantan sempena separuh akhir #superspontan undi #mawasberduri dan jangan lupa singgah ke booth JOHAN setiap pembelian barangan JOHAN anda berpeluang bergambar secara EKSKLUSIF BERSAMA @jozlynhanania...." via @PhotoRepost_app
"@encikwazz: @JohERAJohERA buat lawak tak berapa kelakar kt johara pagi era tp ray gelak mcm nak mampos.." dr ko yg x der ape... huhu
Aku tunggu 3 jam untuk interviewer tu tanya "awak tinggal dekat sini?" "Berapa sewa?" - pengalaman temuduga @HaniffERA @JohERAJohERA
Retweeted by Johan ERA
Pepagi lyn @JohERAJohERA smbil baca notes.. pper last hari nii ✌
Retweeted by Johan ERA
@HaniffERA @JohERAJohERA sy pun confius interview apa tu abg haniff 😂mungkin dia mencari tempat tinggal 😁
Retweeted by Johan ERA
Hahahaha..bngun pagi gagau earpon..bkk 103.3..#joharapagiera..bru na sambung tido..da trsngih2..daily routine @JohERAJohERA @ERA_fm
Retweeted by Johan ERA
Menu arini.. maaf kalau bosan ye.. bkn sb apa suka share ngan ibu2 yg xtau nk msk apa..kdg aku pon jd biol xtau nk msk apa sb ari2 masak.. ni aku perabeskan lauk dlm peti ais sb esok sume g kuantan dh.. so menu arini 1. Kari ayam (utk bapak bdk dia suke ayam) 2. Ikan goreng (bibik request) 3. Ikan s
Penyemponcer kek.. kak engku @raja_azura khas buat sahabat dia kak @shieraijoy dan dihadiri oleh sahabat mat despatch mereka @amyzaaznan di @enjoy'scorner dan aku pehal ada kt situ??? Ok masa dorg blakon cite mat despatch aku kecik lg dowh!! Skrg lepak ngan dorg.. korg ghase??? Papepon "happy besday
Yeahhh sya dpt jumpa @hanania.couture terima kasih bg present nih.. comel sgt hanania awak tuh.. terharu sya dgn usaha awak dtg nk jumpa kami.. moga Allah limpahkan rezeki dan lindungi awak sekeluarga amin..
Staff dh blik.. kita pun dh nak blik.. baru la dia sibuk2 nk buat keje.. huh!! Maleh nk layan tau!! Kita ni kepala dh dok ingat anak kt umah dh nih.. haishhh.. lapar pon ada.. ermm mlm nih nak lepak ngan kak ku yg x bape betol haha @amyzaaznan kt kedai enjoy's corner atau lbh tepat kedai kak @shiera
Mmg nmpk bosssssss sgt!!! Keje kt opis melambak pon dia tetap ngadap ps4 dia.. nih.. kalau dibiarkan mmg smp mlm pon boleh.. tp mmg x dpt la kan.. lepas nih ada next meeting!! Doakan ye semua nya berjalan dgn lancar..
Arini menu simple.. bermaksud yg mudah utk di masak.. sambil msk boleh layan membaca.. menonton.. so menunya adalah.. 1.ayam sambal 2. Sup tulang campoq isi daging (isi tu bdk2 yg suka) 3. Labu masak lemak 4. Sambal cili api kicap .. br nk upload sb sibuk menguruskan anak nk makan.. pd @lidyaismail
Bibik teringin nk bekpes mee goreng.. ok kita masak kan jek.. susu enfamama ngan mee goreng basah.. huh?? Makanan ni x sihat??? Alaaa.. pedehal.. org peknen kan.. kang dh deliver pantang la 2tahun... ;p
@JohERAJohERA sye nk sgn dga johan nyanyi lagu selingkuh . ape mcm ade berani kee
Retweeted by Johan ERA
@JohERAJohERA johara pg mmg mcm gini . kwan2 sampai ckp sye gile sbb terigat dgn lawak korang . sye bg 4/5 bintang sbb johan x lawak hahahaa
Retweeted by Johan ERA
ok kejap lagi gossip mossip mak jemah @JohERAJohERA ..tazabar nk dgr cerita impoten dr mak jemah! yeay
Retweeted by Johan ERA
Kaunter ulat ticket..pun bole..8ribu punye tket..leh duk atas sng nk sep..tp abis jugak.. Haha #sketsajohara @ERA_fm @JohERAJohERA
Retweeted by Johan ERA
Topik kat @JohERAJohERA pg ni. Lelaki lebih manja. Memang manja! Tepat sekali. Masa mengurat je nampak tough,dah declare gediks xagak2
Retweeted by Johan ERA
Kalau pergi sekolah mesti kena buka radio era. Sbb nk dgr celoteh abg2 @JohERAJohERA bru semangat nk pegi sk 😂
Retweeted by Johan ERA
Mak jemah sumpah lawak dia memang tak boleh bla. Putus urat kentut aku pagi ni! @JohERAJohERA
Retweeted by Johan ERA
abang johan ! hahaha . . kawal sikit gelak tu . . wkwk @JohERAJohERA
Retweeted by Johan ERA
ala...dh terlepas ke gossip mak Jemah dgn @Beto_Kusyairy kt @JohERAJohERA ? alahai...sedeyyy
Retweeted by Johan ERA
"@EpAn_XxX6: Moning brother @JohERAJohERA truskan wat owg gelak k bro 😉"
Retweeted by Johan ERA
Moning brother @JohERAJohERA truskan wat owg gelak k bro 😉
Retweeted by Johan ERA
pepagi layan @JohERAJohERA ...xsah kalau xdengar abg Johan gelak dekah2...
Retweeted by Johan ERA
@JohERAJohERA Selamat Pagi! Serius bersemangat lau dengar korang! 😁😁😁
Retweeted by Johan ERA
@JohERAJohERA bah AYM mn pling sdp..bulu AYM..dpt korek telinga sedapnya..hahaha
Retweeted by Johan ERA
Selamat pagi abg2 @JohERAJohERA .mula kan pagi ini dengan senyuman sebgai bdk pertanian.
Retweeted by Johan ERA
@JohERAJohERA dulu bukan megapixels..megavalves ade..hahaha..ini kelako..
Retweeted by Johan ERA
Pagi-pagi TL I penuh dengan retweet abg @JohERAJohERA . btw Selamat pagi abang-abang semua . 😃☺
Retweeted by Johan ERA