Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Johan ERA
Haishhhh!! Kecik beso kecik beso aku nengok beg nih.. lawo weh.. size 25 ghw lak tuh... hmmm jeling jek la... kalau nk beli nangis guling2 leh dpt x??? 😂😂 geram jek aku ngan kengge kurus nih.. memcm dh dia buat bg aku meroyan.. plg sian tgk shuben aku berpoloh2 bila nmpk beg oren bersepah kt opis
Selain dr isteri n anak2... surat layang nih pon kira di antara yg plg istimewa jugak... sb dtg dr sorg awek cun yg ada hati nk berikan ucapan tahniah dgn cara yg cute... bkn hadiah yg kita inginkan tp cukup sekadar sekeping kertas di buat dgn hati yg ikhlas... tq dekna #anakbuahaku #klonkakdib 😉😆
Hek elehhhhh.... kecoh ar korg... @itssonaone x ckp pape pon... kan?? 😉😄 #AhmadHaziqHanania
#JOZAN not Jason yalss!! 😎😜😉😄
Gebu gebas... sedapnya tgk montok aku tdo.. aku amik gmbr aku gak yg dok kancing.. dia nih kalau tdo berpesen2... tertiarap.. mengiring.. terlentang.. ko campak mcm mane pon dia leh tdo ... tp jgn ckp kasar ngan dia... mencebik anak aku takot... lg satu aku x suka org dok cubit pipi anak2 aku.. slal
Tq kak pah... sudi amik tempahan kita.. nasi beriani udang gorila bak kata anak aku...😂😂😂 sedap gilos!!! Korg nk order boleh order.. kak pah mmg terror bab memasak.. pasni kalau aku gomok korg tau la sb apa... 😂😂😂😂 apa??! Korg pon nk gemok gak??? Ok g order kt @sharifahnooralhaddad @sharifa
Korg suka brg branded yg mampu milik dr usa??? Ok ko suh jek dorg nih belikan.. order la apa yg ko suka.. n mampu.. paling senang intai ig dorg.. sb bkn aku yg jual.. pastu aku pon x buat ig review.. so jgn tanya aku tau... tp rugi x beli weh... yg ada bf suh bf blanja.. yg ada shuben suh shuben bla
Biol nih paksa aku mskkan gmbo nih.. maleh nk layan.. siap ckp kalau x masokkan dia nk demam.. eh.. dh nape ko nyet???!! Yg demam pon ko aku pedulik hape!!!! Eee... geram je aku!! Nasib adik.. kalau x aku bg siku blik td... poyo konon dia macho la amik gambo mcm tuh... yg aku pon ngok ikot je la...
show org lain pon dorg dh buat mcm show sendiri, giler xmeletop! cramp usus LOL!! @HaniffERA @JohERAJohERA @ray_era pic.twitter.com/dm6hlGMv2l
Retweeted by Johan ERA
@emeliaismail @airman_manoi #rozitiger #maillambong #JOHAN #OZLYNN bila keluar sama korg leh tau sape paling poyo... (maillambong!!!) Jgn bgtau dia.. aku hentak korg kang!! Dia ada ig tp aku xnk tag dia...😄😄😄
Saat kita sedang terbang bebas di atas jgn lupa sesekali singgah ke bwh.. kerna rezeki di sana.. begitu juga saat kita bergembira jgn lupa pada yg berduka... setinggi mana darjat kita di dunia akan tinggal jua.. yg akan dihitung kelak hanya amalan.. jd apa kata kalian sama2 bantu saya sebarkan.. jik
Aku tanya apa khabar...... aku tanya apa khabar.... semua..... selamat tghari buat korg tp selamat pg utk aku.. 😄😄😄 ok xyah mekak lebih... @erhamismail1 @johands_ apakata korg tlg aku tag ig abg sonaone kita nih.. pastu teka sape amik kan gmbr nih... 😄😄😆😆... ok xyah aku dh tau @itssonaone tq
S.E.W.E.L @sharifah_sakinah @hafizpanda
2 keluarga dgn si darah manis... kami yeppppy familyyyyy... @ziranabil @sharifah_sakinah #inimalamkitapunya amacam td.. korg enjoy x????? Kalau enjoy kasi angkat tangan!!!! Ok mika tu kalau dijodohkan ngan haziq korg rasa2 mak dia letak hantaran mahal x?? 😂😂😂
Jgn lupa kejap lg #inimalamkitapunya ada shuben aku yg sentiasa macho!!! #johan @haniff_hamzah yg sentiasa segak @rayaft yg comey mereka ni la #JOHARA yg slalu bg korg gelak pepagi.. so kengkwn sume cpt standby dpn tv 134 kul 10sharp!! Mlm ni tau @jtf_official @jozanfc_official @jozlynn_fans @alya_j
Jgn lupa mlm ni tgk #inimalamkitapunya pukul 10mlm di 134 ntah apa lak yg jadi mlm ni yek... aku nk g tgk live la... ok sape yg tgk live mlm ni kita selfie wefie bagai ok
Rezeki buat mereka yg pergi sembahyang jumaat di Bukit Mulia ... nasi lemak abg Thor mmg Top Top Meletop!!! Tu ada no skali kalau nk order... utk plastik merah tu plak ada nasik mandi (nasi arab) ada kambing n ada jugak ayam.. pilih la yg mane berkenan dihati.. kalau berminat nk buat tempahan leh or
Nak belanja lauk hari jumaat.. budak bijak nih... dr bape hari dh pandai masok tgn lam mulot... smp skrg.. lapo jek masok tgn lam mulot walhal td baru je pas tek.. haishh... ok korg sume cpt standby g smbhyg jumaat ok.. #NurLatifahChantiqHanania