Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Johan ERA
Jahanam duit aku....๐Ÿ˜‚ ngan baju tdo kena paksa g times square yg dh bertahun aku x g... Semata2 nk beli menatang terbang nih hah Dan memcm lagi... Nasib syg... Kalau x aku g shopping baju2 kt bwh tuh ๐Ÿ˜‰ #familyhanania
Penat nyanyi lagu nih... Tp sya suka lagu nih.. Tp paling suka lagu #semogaabadi kakak @mishaomar pls nyanyi satooooo #inibukansuarasya #syaxpandainyanyi๐Ÿ˜๐Ÿ™ˆ
Korg berminat x? Apa tunggu lg selagi masih ada baik rembat cpt... Sb aku pon minat.. Simple.. Menarik.. Kreatif..dlm Mengekalkan tradisi yg di selit unsur moden.. Nak duaaaaaaaaaa๐Ÿ™ˆ #Repost @antiloque with @repostapp. ใƒปใƒปใƒป #Repost @monoloquerasmi with @repostapp. ใƒปใƒปใƒป Dapatkan Tshirt #DenDam anda har
Sungguh la arini malas sgt.. Bgn pun lmbt.. Jd nih je la menu paling mudah sb tumis n campak.. Siap.. So ikan bilis petai.. Sup ikan merah.. Sayoq goreng udang kering.. Jemput mkn la semua ye.. Tuan yg masak mcm xde selera nk mkn.. Kepala mcm pening..๐Ÿ˜” #familyhanania
Tetamu terakhir... Karipap... Durian ikhsan dr @yusof_nasir tq yek ckp kt mak ko... Dpt mak buyung @syaheeraarahman n @fadbocey bedal.. #iphone6plustaufad ๐Ÿ˜
Menu arini... Hehehe mee kari.. Sotong kering msk sambal.. Kuah kacang inti daging.. Masak asam.. Rendang ayam..udang msk lemak cili api.. ๐Ÿ˜‰ rezeki korg yg dtg td.. Tetamu terakhir @fadbocey @syaheeraarahman layan ibu nandong sat naaaaaaaa..๐Ÿ˜˜
Aku xkn dpt mcm nih lg...Satu dlm sejuta.. X payah suruh.. Buat terus terharu๐Ÿ˜‚... โค๏ธ u syg... Anak2 aku dgn anak2 @amyzaaznan elok duduk dendiam... Takot kena libas...๐Ÿ˜œ
Hahahahaa biar la rambut mcm jantan giler... Biar buncit.. Asalkan aku bahagia.. Kalau laki lain mungkin blom tentu lagi nak tlg bini.. Tp dia.. Best.. Terima kekurangan aku.. Dan aku juga terima kekurangan dia.. Dan akhirnya... Lahir la 3 putera dan seorg puteri.. Still counting๐Ÿ˜.. Ko tgk mcm mane
Syukur pd Allah.. Last minute order n bgtau utk anak yatim.. Kelam kabut dia buat n anto kt umah.. Kita order 10 box large.. Rupanya kita byr utk 5 lg 5 box dia blanja.. Moga murah rezeki awak @garsa.kitchen ..โค๏ธ kalu korg nak tau bdk garsa nih juga rajin bersedekah.. Dh la pandai buat sandwich!! Se
Hahahahahaa saje ronda2 area umah.. Tinjau tgk sape buat open house... Nak bedal free katanya.. Skali lalu la dpn umah @ctdk trus dia tanya bila Dato K nak lawan bola ngan i ma?? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ kita gelak besooo... Kita tanya blik.. Dato K ke anak dato @asyrafkhalid tuh??? Trus dia ckp.. Huh.. Brani ke dia tu
Ni jek yg sempat berselfie๐Ÿ˜‚... Comel betul dak @aydajebat nih... Kecik jek.. Masa shoot dulu cerita #apagunaberjanji dia sedikit berisi skrg makin lawa naw2!!! (Sape ckp muka ko bulat mcm pinggan aku pukul org tuh!! Cc: @zul_ariffin ๐Ÿ‘ป)
Alhamdulillah selesai satu tanggungjwp... Hari ini adalah hari #familyhanania bersama adik bradik dorg yg lain.. Cuma kali ni pergerakan dorg agak terbatas sb camera di mana2... Hehe terima kasih #teamerafm yg sudi mengajak kami beraya bersama.. Segala kekurangan harap di maafkan.. Terima kasih pd @
Kantoi... Sbnrnya dia yg dh ngantok nk membute pastu guna nama kita ckp kita suh blik..๐Ÿ˜† ni nama nya faktor umur kak oiiii... Kena terima hakikat n redha๐Ÿ˜ akhirnya dia tewassssss ๐Ÿ‘ป๐Ÿ‘ป๐Ÿ‘ป ni adalah gmbr kasih syg dr kami ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #teamsengkuang #mokcunletihberaya @ermafatima @izuan_mokhtar ๐Ÿ˜†๐Ÿ™ˆ
Rezeki sesape yg g sembahyang jumaat kt Masjid tudm pangkalan udara subang di bukit jelutong timur bersebelahan spaceU8... Nasi lemak.. Terima kasih @bbq_ing sb sudi amik order kita.. N buat kalian kalau rasa nasi lemak nih sedap jgn lupa order trus๐Ÿ˜‰ kt ig dorg @bbq_ing @bbq_ing @bbq_ing Kaum h
Mlm td x tdo.. Abg sodiq demam n kena semput sama ngan abg haziq... Nk bwk g spital meraung2 xnk.. X pepsl papa dia kena marah sb dgr ckp anak.. Haa skrg nih dorg kt klinik ngah amik nebulizer.. Mama ngan baby Chantiq kt umah masak.. Siang x bape panas sgt tp mlm naik panas nya... Tu papa dia anto g
Alhamdulillah rezeki Baby Chantiq.. Beli #ergo dpt stroller ngan carseat.. Trus trang ckp service depa nih baguih la.. Nak tau sb apa bgs?? Sb yg belikan tu adik sya.. Tp layanan yg dia dpt tiptop A+!! Smp adik sya bgtau sya punya trus dia bg hadiah kt Baby Chantiq.. Syukur pd Allah.. Moga murah rez
Dating!!! โค๏ธ
With maaaaaa ladiesssssssssssss.. Ya Allah lama giler x jumpa korg.. Seronok lak jumpa.. @sitisarahraissuddin babe ko sgt comel pregnant kali nih... Sgt2 kecik.. Cute!!! Rindu kt ko walaupon ko slalu sumpah aku n ckp aku slalu tipu ko๐Ÿ˜’.. N mrs nizam @mizzznana ko makin lama makin nmpk noty lak!! Ha
Hahahahhaa sory syg i nk post gak video nih.. Comel giler bila u salah sebut.. Sb slalu yg salah sebut nih i jek.. Pastu cukup teruk u bahan.. Kali nih i dpt rekod lak๐Ÿ˜ oh ok kpd sesape yg masih berminat pd #bajumelayujohan utk di pakai masa raya haji.. Boleh order lagi sb skrg semua size dh ada...
Bila lagi korg nak buli suami korg??? Time2 mcm nih la... Dia ngah sedap main game.. Ko masok dgn selamber nya ckp.. Sedap nya kalau dpt mkn bihun PAMA.. Lagi sedap kalau yg msk tuh PAPA... ๐Ÿ‘ป๐Ÿ‘ป๐Ÿ‘ป tp papa ngah main game eh.. Ermm xpe la.. (Pastu ko jgn tunggu kt situ.. Trus blah..) kompom laki korg
My bff sepanjang recording ceriapopstar!! Suka mainkan perasaan kita bila kita tanya sape punya markah rendah... Dia mesti tanya kita sape yg ok sape yg x ok.. Duk blkg juri dok mainteka2 sape keluar sape maintain.. Pastu nyanyi beria2 kt blkg mcm ktorg yg bertanding.. Kalau dgr bising2 masa recordi
Kakak2 sya yg masih cantik.. Maaf sya bkn pengganti pd sesiapa๐Ÿ˜œ sya membesar dgn lagu2 mereka.. Come on 80's baby.... Ngaku cpt korg dulu pon feeling nak jd mcm dorg.. Hahaha masa dgr dorg dulu sya sekolah rendah๐Ÿ˜‚ tp sya suka nk jd mcm kak @azzaelite sebab suara besar sama..๐Ÿ™ˆ korg jgn lupa follow
Padan muka kena tarik rambut ngan anak!! Sape suruh buli..๐Ÿ˜ jgn lupa mlm nih tepat pukul 9mlm tgk #meletop ok!!! Si pembuli nih ada...
Tahniah utk pemenang semua.. Cheque dh pun di bank in kan td.. Utk yg x bg nama lg.. Sila bg secepat yg mungkin sblm duit raya korg kami sedekahkan pd anak2 yatim..๐Ÿ˜˜ @e_an81 @otamblurr @es_dila @shirafariney @arfahani @shahalim
Alhamdulillah semlm korg happy dpt duit raya.. Arini lak org yg dh 7thn menanti utk dptkan cahaya mata akhirnya.. Dgn izin Allah.. Syukur.. @gaiadoublestemcell bkn saja utk pregnant ye.. Malah bagus utk dalaman wanita.. Bykkan minum air masak hasilnya seawal 2 minggu.. Nk cantik luar harus la bermul




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue