Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want your own social home page like this one? Click here.
 
Johan ERA
comedy radio actor 345,133 followers
korang memang xnak ajak kita kannn?? ;) “@Adifashla: RT @FrenzUnited: dgn Team Radio United @CLanPaul @Kieran976Hotfm @JohERAJohERA ..
Retweeted by Johan ERA
@JohERAJohERA .saya nk beri ucapan kepada kawan2x yang tgh study tu..stdy leklok. N kepada orang yg trsyg. jga dri,xmo nkal2, n luv 4evr.
Retweeted by Johan ERA
1. 2 pinggan laksa aku makan td.. alhamdulillah.. lepas gian.. tq shuben walaupon sesat smp gak ke lokasi 2. Makcik nih la yg bertanggungjwp msk laksa sedap tu.. baik dia layan kenah aku. 3. Si mamimok ni la yg berjaya merialisasikan apa yg aku inginkan pd ketika dan saat ini.. makcik tu mak dia..
Tang mane nk ajak? "@REALFAFAU: korang memang xnak ajak kita kannn?? ;) “@Adifashla @FrenzUnited: dgn Team Radio United @CLanPaul
Johan penah ckp diri dia artis pasar malan jer. Org tak tgk. Ya Allah. Humble gilaaaaaa @JTF_Official @JohERAJohERA
Retweeted by Johan ERA
Bila senyum :eh nape dia tu asyik senyum je? Bila x senyum :dia tu sombonglah. #Lumrah @zizanrajalawak @juliana_evans @JohERAJohERA
Retweeted by Johan ERA
Salam... kawan2 semua.. jgn lupa ye temujanji malam ni tepat pukul 10mlm di astro warna #skooloflawak @132
@JohERAJohERA dgn anak u kalah..tp dgn pendengar era bukan main lagi u goreng
Retweeted by Johan ERA
Gurauan manja.. paling x tahan helmet apollooooo tuhh.. hahahaha ntah apa la masalah aku asik kantoi jek.. betol la org tua2 ckp.. kalau dh sebantal.. selengan.. sepinggan.. sebilik.. nk mengenakan atau menipu tu mmg slalu x menjadi... x kira shuben kenakan isteri ke.. isteri kenakan shuben ke.. adu
Hahaha bwk kete smbl hiburkan anak suh tdo..
k bye.. smbung esokkkkk
mak jemah mcm2 bnyi gendang ade..last sakit perut..hahahaha..@JohERAJohERA
Retweeted by Johan ERA
guling guling degar @JohERAJohERA lepas jogging
Retweeted by Johan ERA
Kepada yang kena kutuk tu tak yah sedih cer dengar @JohERAJohERA @ray_era @HaniffERA sure happening.
Retweeted by Johan ERA