Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Johan ERA
Di majlis pelancaran album @markadam1079 tq guys jemput ktorg..@ezzpowers buat korg sume masih belom terlambat.. Jom dtg curve #laundrybar now!!! Best gila.. My mr katak forever!!! Pls marry me😍😍😍😍 (ok shuben aku majuk... 😝😝 konon2... Padahal dia x heran pon...😂😂😂 sb mr katak kawan dia n wi
Nmpk?????!!! Aku ni mmg kuar umah sejenis yg x make up.. Kalau calit lipstik tuh kira rajin la... Kak mizah ni lak make up artis.. So dia suka tgk org cantik2...(ermmm maknanya aku nih x cantik la tuh.. Hawawnya kak mizah!! Td dia ckp aku cantik tp dok sental mata aku ngan eyeliner yg dia jual!!!) a
Sanggup x mkn lagi... Kang dua2 kena smack down!!!!! 😡😤😠😡😤😠 xpe satgi nk buat sup ps4.. Sambal joystick... Cd ps4 goreng garing... Hmmm gud menu!!!😍😝😘
Smp umah td trosssssssssss ps4.... 👀😂😂😂 saje nk bgtau sya syg shuben sya... (Smbl campak bantal n selimot kt luar😡😤😤) #syasygshubensya
Jenjalan kt hotel n merayau ke The Shore tgk Oceanarium.. Pastu g jonker walk.. Shopping lagik... Duit abes... Perot dh nyanyi lagu apa nak jd.. Sm salim... So decided smp ayer keroh mkn mc d jek... N skrg.... Kt hway... Otw blik kl... So pd sape yg dlm perjalanan blik kg ke.. Blik umoh ke.. Nasihat
Aku ngan bibik muda... Puri nama dia.. Naik beca jalan2 bandar.. Seronok dia.. Pastu siap ckp lg.. Kakak sya x itam kan... Tp merah... 😤 korg rasa aku jwp apa????
Percutian apakah ini??? Bwk jln abes bergegor kete dia dok goyang kaki sb ngantuk... Katanya la!! Smp bilik??? Apakah?? Bagaimanakah?? Arghhh!!! Semua persoalan tu ada lam pale hotak... Hmmm tp xpe laaa asalkan dia x kacau hidop org lain.. X mcm sesetgh org.. Dok kepoh jaga tepi kain org smp kain se
As usual rezeki org yg pg sembahyang jumaat... Nasi ambeng.. Nasi lemak.. Tq mr @thobajimdal2 sudi amik order sya.. Bihun dr puan rozie tiger... Moga Allah berkati dan melimpahkan rezeki buat kita semua.. Amin... 😘😘 selamat menjamu selera.. Cc: @erhamismail1 ni nasik ko ngan eme n anep bila mau am
My ensem boy.. Nape boy?? Sb dia paling tua tp dia plg manja n kuat majuk😤.. Eh arini jumaat kan?? Ok la xmo marah.. Nak happy2 jek..disebabkan itu aku nk bukak #ruangrezekihanania so sesape nk meniaga di izinkan hanya pd pic ini saja... Seperti contoh #jualtudung ... #sewakhemah ... atau yg sewakt
Lepas shopping masa nk blik dia dpt biscuit dr uncle hotel tu.. Sblm tu dia mintak cheese.. X smp 5 minute kete gerak.. Tu hasilnya.. Pd yg bising2 kt gmbr sblm nih psl papa dia x pakai seatbelt.. Sbnrnya kete tu x gerak lg pon.. Ngah nunggu abg2 hanania yg lain bersiap nk dihantar ke umah nenek nya
Nk beli brg dapor tp ada bdk kecik nk ikot.. Bila kena aircond mata pon stimmmm... Hahaha anak korg pon mesti mcm nih jugak kan😄😄😄😘😘 Chantiq?? Papa ckp xyah ikot... 😪😂 mama?? Redhooo
Rutin harian bgn tdo n sblm tdo.. Nmpk... Siap botol air bagai... Nak cantik luar dlm?? Nk sihat luar dlm?? Amalkan @gaiadoublestemcell dan bykkan minom air suam.. Aku air suam nih xde hal.. Tp kalau mak aku yg minom air suam... Perghhhh... Aku bayor sume duit umah dia😆😆😆.. Nsb baik dia xde ig..
Aku mcm nk shooootttttt!!!! Jek muka @kam2u nih... Geram jek aku... Boleh lak dia hacked fon aku pastu buat mcm x bersalah... 😡😤 apakah yg ptt aku buat kt dia nih... Hempok muka dia?? Dh selalu... Pijak dia??? Baru jek semlm buat... Cer bg idea baeeekkkk sikit.. Ke korg pon ada kengkwn sejenis yg
Sayang dia nie.... @kam2u hehe
Tq sis sudi amik tempahan kita... Sungguh ckp.. Berbaloi bayar.. Sedap giler.. Bila makan tuh meronta2 nk lagi.. Smp laki kita ingat kita ada penyakit sawan..😂 padahal cupcakes kita dh abes.. Kena bedal ngan anak2 n bibik... Kita baru dpt makan 8 (korg xyah ckp aku kebulor eh!!!) sedap la kak... Su
Ok... COMEL!!! #jozlynn #johan #ozlynn#hanania😍😘😇💏💑👫❤️💗💓💕💖💞💘💋💍
Sesi pembulian a.k.a kancing gigi... Geram jek aku..mcm nk kenyam2... Kunyah2.... Gigit2... Gomol2... Dia pandai borak n panggil kita.. Pastu kalau kita panggil Chantiq trus pandang.. Dia dh tau nama dia.. Kalau kene gomoi buat muka manja... Uishhh geram la.. Tiap hari.. Tiap masa.. Saat.. Nk tatap
Salam subuh kengkwn.. Ok hari ni saje nk pomot kwn shuben aku dr seberang... Bkn seberang prai ye.. Tp negara seberang... Korg sume rerajin la dgr lagu baru dia yek... Pastu follow ig dia 😊bwh nih details yg dia bg...korg baca la #STOPPIRACY *SMM* nonton dan share video klip STAN THE MAN "MENATAP
Bdk sihat yg kuat... Baru seratus 10 hari... Dh xleh tinggal sorg2... Sume dia dh pandai.. Dpt benda kt sblh pon leh msk lam mulot.. Baby Chantiq nk kena gigit.. Bibik nak kena hempok... Dia slalu borak ngan Chantiq so skrg kalau kita ngah lipat baju sblh pon di ajaknya borak... 😂😂😂 kalau x layan
Sedap giler!!!!! Mmg terbaik laksa johor nih!!! Brg sume fresh... Sayur dia bila mkn siap berkrupkrak bunyik dia kaw!!! Di jamin bersih dan halal... Sesape org johor kt kl nih n teringin nak makan leh order kat Kak Pah kita.. Dia hebat di dapor... Nasi beriani udang.. Nasi mandy kambing atau ayam..
Cantik ke idok??? Hehe puas ati dpt kasot n beg tuh.. Bak kata shuben aku habuan sb tlg dia dptkan job yg best2... Alhamdulillah rezeki dr Allah kdg x terduga... Betol x?? Mcm rezeki aku dpt beg nih jugak la... Senang weh ke hulu hilir.. Kena lak aku jenis anak berderet... So senang sumbat botol beb
Tq kak sudi urut sya eventho last minute punya panggilan... Mak aiii... Terbaik baq ang... Mmg jodoh kita kuat kak.. Dpt gak merasa tangan ajaib akak.. Tungku pon sodap..... Rasa mcm nk tdo jek td.. Naik juling2 bijik mata aku stimmmmmmmm jek😍😍... Korg kalau nk berurut x kira la lam pantang ke.. A
Konon2 nk dating berdua... Tp mmg xleh dating... Sb ramai join dating sama ngan aku laki bini... Nk romen jek.. Baharom... Senah.. Tipah.. Samat.. Mikail.. Farah.. Dtg... Haaa...dorg ni sape.. Dtg watpe... Oooo... Peminat shuben aku... Lupa kdg shuben aku artis... Kena share dgn depa sume... Kdg ada
Lepak mencekik kt ss2... Sian mak kena buli ngan anak2... Abah lak pulaukan anak2.... 😂😂 yg lidah terjelir tu ngah sawan... Sian dia.. Dh teruk dh tuh... Yg baju merah kita panggil balau.. Dia ngan lori sampah xde beza... Maksud aku perot dia... Bkn bau yek... Sb perot dia leh sumbat memcm... Yg s
Melayan kerenah adik2 yg giler bergambor...😂😂 dlm byk2 gambar yg elok aku berkenan gmbr yg nmpk aku mcm tgh nyanyi lagu negara ku... Nape??? Sb aku dpt tangkap perbuatan laki aku kt anak dia!!! 😳👀😡 cer tgk kt blkg tu hah!! Elok dia bergurau mcm tu letak je bwh trus tersembam anak aku... Dh jend