Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Johan ERA
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for Johan ERA”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Tq datin Aida @littleclubhouse dan Hada @bag_a_portal merialisasikan impian adik pompuan bongsu kami yg sibuk dok jeles bila anak2 buah dia dpt beg MCM dr kita.. harap lepas ni xde la dia meminta lg... 😄😄
Sowie la.. td bz.. pas masak nk bg shuben.. anak2.. bibik makan.. pastu kita nk berurut.. bertangas apa bagai.. so x sempat nk upload.. smp makcik urut pon sompek merasa lauk kita.. plg penting dia ingat kita beli rendang.. dia ckp sedap.. ntah nk amik ati aku ke apa tak tau ar.. 😄😄nih hah yg somp
Kita mintak tlg kejap jek.. sb nk masak.. dh siap masak keluar ar ke depan nk tgk baby.. pastu terfikir sian shuben aku blik2 keje kena tlg jaga baby.. mlm pon tlg jaga.. skali nengok nih hasilnya.. ngan tgn lepas.. sarung kaki baby ntah ke mane.. dia pon ntah melayang ke mana.. xtau nk sian kt sape
Assalammualaikum... harini papa nk bgtau nama Baby C.. #NurLatifahChantiqHanania .. so uncle n aunty boleh panggil sya Chantiq.. n harini jugak papa belanja dr sisi tepi gambar sya.. nk tgk muka sya penuh ermmm.. mmg papa n mama x kasi.. tp kalau jumpa dpn2 papa n mama kasi tgk muka sya puas2.. cuma
Uncle Hazama ft Abg Ariq #malaikat suka naw2 abg ariq... walaupon nyanyi ke laut.... bahahhaa...
Lama x upload gambo dgn my syang!! 😚😙💕💋💘💞
Gmbr atas dr @arissa_headband dan gmbr bwh dr @mar.redz tq korg moga Allah murahkan rezeki korg amin.. tq bg hadiah kt Baby C.. sape2 berkenan g usha ig dorg.. ok..
Tq @garsa.kitchen memudahkan urusan kita yg kesuntukan masa nk sediakan breakfast.. sedap n maintain jek rasa... sape nk rasa jgn segan2 usha ig dia.. pi la order.. sedap wehhhh.. yummieeeehhhhh.. ada beef.. tuna.. egg.. spagetti ah maleh la nk cite panjang2.. g tgk, order, dan rasa sendiri kt @ga
Terima kasih pd @luxeduchess krn sudi menerima kiriman ku yg last2 minute..sume adalah hadiah utk org yg istimewa dlm hidup sya.. sape kah dia.. biar la rahsia.. hehehe kalau nk kirim kt dia pon boleh smpt korg kumpul duit lg sb dia akan ke sanà lg bln 1..
Tq shubenku kerana telah merialisasikan kehendak isterimu ms peknen aritu.. skrg dh x bape nk heran sgt dah.. tp masa peknen tuh kalau ada beg comel2.. mini2.. extra mini... sume aku nak.. skrg baby dh ada dpn mata.. syukur alhamdulillah. . So dh xde ngidam.. papepon nk say thx kt Kerengga yg sudi
Ntah nape la baby haziq nih skrg suka naw2 buat perangai.. mungkin nk kan perhatian.. nih kejadian smlm.. dh dpt agak.. skrg nih lepas mandi jek dia akan lari bogel satu kenakan bibik xmo pakai baju.. kebetulan smlm papa dia ada lg la dia ngade.. hah.. pastu baru dia tau takot bila papa dia ckp nk m
Manager2 yg superbz n superhot @marinajuki @mohdfaizals terima kasih bebyk sudi surprised aku ngan family.. tetibe ada dpn pintu umah.. aku korg sgt2 sibuk tp korg sanggup curi masa utk dtg melawat aku.. 😢😢 terharu sgt.. seronok dh lama gila x jumpa korg.. borak smp lupa yg korg ada keje yek.. hah
Memandang kita lam pantang... pastu xleh mkn bebyk sb bdn takut senang naik.. nk buat sendiri pon kira leceh gak.. maklom la nk jaga baby lg.. pastu shuben pon sibuk nk berdiet.. jeles katanya kita dh turun 12kg dlm masa 12 hari.. jd cara yg lbh mudah kita order jek kt @ezdiet xyah pening2 pale.. st
Tq aunty @wankhatijahcoline sb hadiahkan BABY C baju n kasut yg comel naw2.. mama kite gewam jek nengok kasot tecik2 mcm tuh... moga Allah limpahkan rezeki buat aunty n uncle boy sekeluarga amin.
Tq kak @wankhatijahcoline order masa lom bersalin.. tp lom ada kesempatan nk jumpa amik brg.. skali dia dtg nahhhhh... dr bapak bdk.. membawak ke mak.. dr anak laki membawak ke anak pompuan.. hehehe pape pon tq pd shuben sya selaku penyemponcerrrr segala hadiah nih.. tq papa!! 😙😗 kalau korg nk ord
Tq @garsa.kitchen krn sudi merialisasikan keinginan org dlm pantang nih.. hehehe elehh.. dia nmpk kita pastu dia ckp kita putih.. padahal dia yg gebu.. sedap sandwich yg awak buat nih.. bersih dan kemas tu plg utama.. dh jd makanan peberet dh awak punya sandwich nih.. so sesape yg suke sandwich leh
Tq uncle @mohdyusofismail n aunty @youem78 atau lbh dikenali sbg tuan tanah kedaun @gaiadoublestemcell dan juga @chewnglowofficial terima kasih utk hadiah nih.. BABY C suka sgt2.. cuma kalau boleh jgn ajar BABY C yg bkn2 ye.. jgn mudah terpengaruh ngan kaler pink.. kalau nmpk kaler pink tlg istighfa
Tq uncle @acheykintangkintung dan aunty @ann_achey bg hadiah yg gmbr atas... yg gmbr bwh pemberian dato dan datin @emyliaac sya suka sb baby chair tu kaler Pink!!!!! Sesuai sgt ngan baby C.. uncle @alongcham dan aunty @zilaseeron bg angpow.. suh menabung katanya.. terima kasih dr Baby C moga murah r
Nak layan bola sesame??? Boleh... xde hal... tp papa kata solat dulu.. @erhamismail1 dgn @johands_ nmpk mcm x bape nk dgr kot mula2... so buat x tau smbl main psp.. skali bos besau sudah sound.. Anje...! Botak..! G amik wuduk.. solat skali.. hahaha patuh trus yek... Puri sorg2 jek td tanpa mama n ib
@boutiqueenstyle weh.. ko saja kan bg aku telan2 air liur.. ke ko tertelan air liur tgk laki aku sambut ko??? Ko demand eh.. duit pesal ko x amik???... yg penting mak ngan bapak aku bedal kek ko.. sedap mak aku ckp.. mak aku tu dh la kuat komplen kalau psl makan.. kira lulus la nih.. hahaha so pada
Bila kita tanya leh tlg jaga BABY C x? Laju jek dia jwp... Boleh!!! Ada sebab rupanya.. Ni hah kejadian sbnrnya.. paling x tahan cara tdo tuh.. sama!!!!!
Belanja muka "Baby C" sikit.. huhu.. abaikan muka sembab, pucat, mata panda, comot, rambut mcm bruce lee (kuangasam tu laki aku panggil aku skang) yg penting aku happy bila bau2 yg aku suka sentiasa ada dlm dakapan aku.. tp sian gak kt baby haziq.. dia skrg suka merayu mintak itu ini.. kecik lagi ka
Sya x kenal adik ni.. tp hanya Allah saja yg tau perasaan sya bila tgk gmbr nih.. x dpt bygkan perasan ibu pd adik kecil ini.. tabah dik.. semoga Allah permudahkan dan beri kesihatan yg baik pd kamu.. amin.. buat sahabat di ig sya.. sya tidak mengharapkan 'LIKE' dr kalian.. tp sama2 kita bantu ringa
Sory la lambat upload.. nk berlari x boleh jd sume pelan2 kayuh.. tu yg x sempat nk upload.. 1. Kari ayam 2. Ikan sepat pekasam 3.sayur kobis msk lemak 4.teloq masin selamat menjamu..