Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Johan ERA
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for Johan ERA”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Yeah dh smp td.. tq ye @euphoriajunction comey naw2 beg tuh.. plg suka yg pink tuh.. tq papa sb belanja mama!!
Rezeki jgn di tolak musuh jgn di carik.. sya x masak arini.. tp ada org anto makanan kt sya.. maklom la baby dh hampir bersedia utk tunjukkan dirinya.. so nk ucap terima kasih bebyk kt kakakku syg @youem78 dan abg pandaku @mohdyusofismail yg sudi membuli kakak dorg utk masak ns udang beso sahjahan d
Ko tunggu aku bersalin!! Dlm pantang 400 botol aku beli!!! Aku bedal sebotol sehari!! Ko hadeee??? Demi iphone 6... 😉 By @gaiadoublestemcell "Yeeehaaaa !!! Rewards yang ditunggu-tunggu kini dah tiba uolls Cabaran bawa pulang iPhone 6 dengan setiap pembelian / restock #GAIADoubleStemCell sebanyak 3
Apabila bergabung meletop!!! @youem78 n @mohdyusofismail bwk dominos pizza.. pembalasan utk dorg ns goreng pedas berapi.. bahahhaa.. sume tgh makan ada bunyi mcm desir ular... 😄😄😄 mane shuben aku??? Cer carik kawan2... 😜 yg pasti kaum hawa ditindas lagi!! Tv depa conquered!!!!!
Bibik2ku kerek!! Yg kanan ktorg panggil ibu yg kiri ktorg panggil kakak puri! Yg gmbr bwh?? Sbnrnya mcm aku yg bibik korg kan!! Aku jaga bdk, korg sume sedap main bowling!! Tp plg xleh blah bila baby haziq pon x larat nk tgk dorg main dh.. makan popok smp tertido.. sian dia.. tp happening wo tgk dor
Bola punya hal.. dia sanggup hangkut isteri g lepak kt mamak.. bila ckp "ujan la syg".. jwpan dia "sshhhh.. malam nih nama u Man, u wat relekk jek" uishhh.. atas bwh.. atas bwh.. aku pandang somi aku nih.. mau x nya.. abes perot aku nih nk sumbat mane.. kang org panggil aku Man... mmg Maninggal org
Xde lain dh.. ni je la adik lelaki kami.. 15thn dulu punya gmbr dorg saje wathal bikin balik... bahahaha.. muka mintak kena libas!!!! @johands_ @erhamismail1 n mamat..
Tq papa utk sandal yg sgt2 selesa itu.. oh ya.. tu bkn belon..tu perot aku.. dh puas adjust supaya nmpk kaki jek.. tp x berjaya jugak menyembunyikan perut aku yg comel itu.. ye syg2ku semua.. aku lom bersalin lg.. 😊 harap esok dpt la doctor bg keputusan yg boleh buat ku tersenyum...
Sory lmbt upload lg.. hehe otw ke hospital br dan nk upload.. menu arini sgt2 mudah dan cpt.. 1. Kurma ayam 2. Sup petola campur carrot, kentang dan udang.. apa menu korang arini.. arini kelam kabut sikit.. bkn sb byk koje tp sb terbgn lambat.. lepas subuh layan @era_fm pastu terlelap la pulok... he
#InstaERA: Repost dari instagram @JohERAJohERA : Ini olang bikin apa sama ular.. sgt berani wooo.. pic.twitter.com/4khWE5R04A
Retweeted by Johan ERA
Salam subuh.. aiyokkkk.. ini olang bikin apa sama ular.. sgt berani wooo... tp sya lg berani.. cuma malas mau pegang maaaa... hehe wa saja mau post ini gambar n kasi tau jgn lupa dgr @era_fm kalau xde radio boleh kasi dgr di astro channel 856 ..
Kejadian pd waktu asar.. Mak Me a.k.a mak ucu yg dpt captured kejadian nih.. adik baru 1thn 10bln.. alhamdulillah nk gak dia ikut walaupon 1 rakaat.. penah dia ikot smbhyg maghrib smp abes tau.. pastu sume org tepuk tgn utk dia.. seronok dia.. tu yg dia nk ikot smbhyg.. tp td sb ikot 1 rakaat jek ke
Kepada peminat handbag2 berjenama boleh follow ig @luxeduchess n sempat kalau nk kirim.. sb ahad depan dia nak g Paris.. so apa lagi.. masih sempat nk buat kiriman wang pd dorg.. apa sahaja n mengikut budget korg.. so apa lagi.. cpt buat kiriman.. original yek!!! Cpt follow @luxeduchess @luxeduche
Maaf semua lambat upload.. sya dh start sakit.. n bdn pon x sedap.. 2 hari ni sya demam.. so msk apa yg larat.. sory kalau menu x menyelerakan.. 1. Ayam goreng tepung kfc yg ada hati tu bibik punya 2. Sup teloq n kentang 3. Sambal sotong 4. Sayoq buncis carrot pecah teloq.. #familyhanania selamat me
Jgn lupo tau ahad ni... g fiesta muslimah BH.. mcm2 ado.. yg xdo den yo... sobab lom tontu laie takot baby dh keluar.. yg kompom ado @jaydeesm haaa... poie la jumpo waghih den kek sano ngan retih lain yg adooooo... adooooo malammmmmmm...
@JohERAJohERA #TeaterSemerbak . RM 10. 7 & 8 Disember ini. Jam 830 malam. DATC UiTM Shah Alam. Mohon RT :) pic.twitter.com/forW8kFR8M
Retweeted by Johan ERA
Menu arini 1. Kari daging 2. Sayur kobis masak lemak udang fav bebdk 3. Ikan masin n tempe goreng Tu je yg termampu.. sejak akhir2 ni mlm x bape nk leh tdo sgt.. mungkin sb perot dh beso badan pon dh sihat.. bahahhaa.. ok sory lmbt upload mcm biasa layan adik.. makin hari makin nk mengendeng jek..
Aduhaiiii.. jgn dia suh aku beli menatang ni sudah.. aku x tau apa nama bende alah nih.. tp boleh connect kt laptop kita n tgk mcm 6D.. boleh pusing keliling.. kalau tgk cite hantu mmg rasa kita kt dlm cite tu.. mmg menarik la bila cuba tp rasanya x bgs utk mata... haaa.... tu alasan yg terboiiiiiii
Dh agak.. blik lg 15mnt nk maghrib.. dua bradik nih x solat asar lg.. dok leka tgk tv.. arini bibik2 pon kena marah.. maaf la mama xleh nk tlg bab nih.. sedih mmg sedih tgk anak kena libas.. tp nk buat mcm mane.. korg yg salah.. so utk korg yg tgk video nih.. kalau xde benda baik nk ckp lbh baik dia
Dia je sorg yg tinggal.. kena libas sb solat x duk diam.. hehe doa sume kena kuat papa nk dgr.. apa yg anak2 dia mintak.. aku suka dgr dan mengaminkan dr blkg.. korg yg x suka duk diam2..xpon buat la apa yg korg suka kt family korg.. ni #familyhanania ..
sory lmbt upload.. melayan baby jap td.. n br berkesempatan.. lauk apa yg ada.. x smpt g psr pon.. 1. Pari msk lemak cili api.. best sbb ada daun kesom.. yum.. yumm... 2. Sayuq campoq udang n teloq puyuh.. fav gak.. leh ratah tanpa mkn nasi.. 3. Ayam kicap black pepper.. utk anak2 bujang aku.. silap