Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Isti DH
#strawberries #jam #bread #lyche #red #dinner Dinner? Are you kiddin' meh 😳 i need it in tons then πŸ˜°πŸ“
#shoutoftheday #bismillah #excited #gettingchubby #oneweektogo #TGIF #babymoon 😸😸😸
#homemade #meatball #perfect #prettyballs #tasty #happytummy #happybaby #happymommy #healthier 🍴🍴🍴
#pregnancy #blessing #baby #fetus #mommy #love #miracle #subhanallah #gift #newworld πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’
#breakfast in #bed πŸ’ŠπŸ’ŠπŸ’ŠπŸ’ŠπŸ’Š enough for whole day πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #tgif πŸ™ˆπŸ™‰πŸ™Š
Super special bakso, kenapa? Karena belinya pkl. 2AM, bakso mas gepeng yg gak jauh dr rmh. Mereka cm punya stock mentah, dibeli dan diolahlah, all done by my husband, the most awesome man on earth. Siapa pula yg ngajarin kepingin bakso jam 2 pagi, astagfirullah sampe skrg gak bs tidur krn overload οΏ½
#flower #beauty #purple #love
Egg-tofu-crabmeat 🍲 dulu ini maincourse, sekarang cuma appetizer. πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
Mcflurry banana oreo #myicecreammyrules! πŸ˜‚ Suami eneg liatnya. But taste so damn delishhhh... #dontscrewupwifbumil #justsayyes πŸ¨πŸŒπŸ―πŸ˜‹
Masak ditemenin suami, apapun lauknya pasti gak sampe ke meja makan, nyobainnya itu lohπŸ™πŸ™πŸ™ #qtime
Panas kayaknya diluar🍊🍊🍊 πŸ˜‹ *nomnom*
πŸ“πŸ˜‹
A bit selfish for a moment, its time to gettin back! Sorry babe i'll fix it! We can thru this trial, bismillah!
Sorry doc, this is my only medicine πŸ˜‹ #bestrong
Thank you Allah, alhamdulillah, whatta lovely morning with a lovely person! have a nice holly-day πŸŒ„πŸŒ…
Thank you ma fish πŸŽ‚πŸŽ‚πŸŽ‚πŸŽ‚πŸŽ‚πŸŽ‚ ooo... That candles πŸ˜† too many i think, am 17th yo, students! #icantbreathtoomuchloveintheair πŸ’™πŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’
Unusual night, bapake minta dibuatin kentang goreng setengah mateng yg harus digoreng pake mentega plus sosis sapi jumlahnya harus tiga, biasanya dirinya "jijik" sm makanan beginian, 😌😌😌😌 🍟🍟🍟🍒🍒🍒 mungkin baru sadar kentang goreng n sosis bakar itu makanan dr surga πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ #gakbolehover #in
Pardon! Double please, am not alone! 😝 my hubby like πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
After 5 years dating, and couple months in marriage, this is first time berenang bareng 🌊🌊🌊
Ketemu jugaaa πŸ˜“πŸ˜“πŸ˜“ es Bangka disini yg rasanya persis sm kayak di Bangka, gak bagus nih ngidam olahan yg jauh dimato πŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯
Till next month, 😡😡😡
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
πŸπŸ‡πŸ΄
First day, Numpang foto dibelakang rumah orang 😌😌😌 #gigikelinci #gettingfat
Udahlamagakuploadfotosendiri... πŸ˜„
Can't handle this πŸ˜†πŸ˜‹
#9th cepet banget 😣😒
Keselip satu, lumayan buat kenangkenangan πŸ’‘πŸ’
Bismillah & alhamdulillah, berkah tersendiri puasa tahun ini, inshaAllah bakal BEDA!!! πŸ’™πŸ’šπŸ’›πŸ’œ #improvementwithhalalimam #aamiin
Closing ngejar teraweh, *leherencok* *matakunangkunang* *gapapaygpentingsmex.BF* 😳😳😳
Blackandwhite ala nubie-IRT😹😺
Smells like Ramadhan, πŸ’™πŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’πŸŒΈπŸŒΊπŸŒΌ #countingdown #ramadhaniscoming
Startup your day πŸŠπŸ‡πŸ’
Huruhara πŸ˜†
Katanya lebih enak kalo dibuat smootie atau jus. Tp kita punya gigi, kenapa enggak dikunyah aja. #eatrealfood
A bit late, but its ok. June gonna be my month since every wonderful things in my life is on June. There is lay down memories of happiness, pround, and tears of joy. May Allah blessing 'em to be forever in my life time. Aamiin. πŸ’ #countingdown for one more blessing from HIM, once in a life time.
#couple #marriage #future #love #faithπŸ’‘
#aamiin #dreamandpray #inshaAllah
#floatingmarket #pinkypurple #latepost #latestfreedays and i need it like #ASAP πŸ™ˆπŸ™‰πŸ™Š
#junior #examination #goodluck #breakaleg !!! πŸ’™πŸ’šπŸ’›πŸ’œ
Todays morning 🌷🌷🌷 #view #offdays #bright #love #beautiful #peaceful #likeforlikes πŸ’‘πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸŒ„πŸŒ„πŸŒ„πŸŒ„πŸŒ»πŸŒ»πŸŒ»πŸŒ»πŸŒ»πŸŒΎπŸŒΎπŸŒΎπŸŒΎπŸŒΎ
Look at the star 😍😍😍
#day3 #SMK #nationalexam #UN #finaltest #lastday #School #iamBORED πŸ•–πŸ•—πŸ•˜πŸ•™πŸ•šπŸ•›