Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Imrän Ajmain
If you'd like to recap moments from the #SetulusKasihTour, read the tweets here: bit.ly/1CQwNLg
@ImranAjmain betul betul betul. Dari suatu sudut pandang FB tu dah macam bisnes network berbanding sosial network.
Retweeted by Imrän Ajmain
Saya bakal membuat persembahan 90 min di #LeMedinaPatisserie Alor Star Kedah 28/9. Sila booking pada no dlm poster. pic.twitter.com/fq4yUIyMYf
Terjumpa "report book" dari tahun 1986; kerap tertulis saya kurang fokus kepada "che'gu" dan aktiviti dalam kelas. Ternyata, inilah zaman sebelum #ADHD dikenali masyarakat kita. Lebih peka membuat kraf tangan, melukis dan cenderung kepada lagu, bunyi-bunyi dan irama, itulah saya pada usia 6-7 tahun.
@ImranAjmain sekarang ni we need to pay untuk boost something kan 😔
Retweeted by Imrän Ajmain
@ImranAjmain - aww. thats so sweet of u. it is the thought that counts. thk u Mr Imran. :) #awakponidolsaya
Retweeted by Imrän Ajmain
Kalau page famous, penuh dgn spam dan trollers. Kalau kurang popular, langsung tiada reaksi "peminat". Krik krik. FB dah jadi wasteland.
Nak tinggalkan FB page, sayang. Nak teruskan update, hanya segelintir yg sahut. 60,000 likes = nilai nya sikit rupanya.
Ibarat membayar galeri seni untuk setiap pengunjung yg masuk secara free
Facebook ni sgt mengelirukan. Dia nak kita bayar untuk membolehkan mereka yg dah LIKE page kita utk melihat post kita. Macam mana tu?
Maha suci Allah yang menciptakan lagu yang mendayu-dayu menjadi halwa telinga dan hati. @ImranAjmain
Retweeted by Imrän Ajmain
Ah ok @altimet thanks • @Langit13iru you betta recognise! Haha
Last night Malaysians I didn't meet in Malaysia I met at a wedding in Singapore. Missing... ift.tt/1tPpSvv pic.twitter.com/zn9JNBErCj
Last night Malaysians I didn't meet in Malaysia I met at a wedding in Singapore. Missing @marinajuki @zulaikhazaa. #alibilama #punboleh
Listening to #indah by @ImranAjmain on my way to class.. Happy Sunday people!!!!
Retweeted by Imrän Ajmain
Watch my #Indah Lyric Video by @picmemotion_ - bit.ly/indahlyricvideo - please retweet :)
UPDATE We have confirmation Malaysia Airlines Boeing 737 flight #MH198 landed safely at Kuala Lumpur.
Retweeted by Imrän Ajmain
Had a lovely time to-day or was it yesterday?
@ImranAjmain Saya doakan semoga apa yang dirancang berjalan dengan lancar. Amiin.
Retweeted by Imrän Ajmain
@ImranAjmain Betul ke ni? Alhamdulillah. Mark, marking, marked! Looking forward to the event details.
Retweeted by Imrän Ajmain
@ImranAjmain assalamualaikum. You are coming here to Uitm Puncak Alam right nanti?
Retweeted by Imrän Ajmain
I'm singing at #LeMedinaPatisserie Alor Star Kedah 28/9. Sila buat booking skrg pada no HP dlm poster :) pic.twitter.com/U0D81LEYIZ
@ImranAjmain thanks man - keep the @tunepics coming! 🎶🙋🎶📲
Retweeted by Imrän Ajmain
Who wants to go Jogyakarta, Indonesia with me 28 Nov - 1 Dec with @imtiaz4IA under @FGHoliday? Book now! pic.twitter.com/zcxpAlt7eN
Beli tiket #AsramaRaAllStars dengan harga istimewa di ticketpro.com.my atau di 0107603101. Sampai esok je tau harga promosi ni! :)
Retweeted by Imrän Ajmain
Never watched a theatre before? Then here's your chance! Tickets are only for rm 15. More info on the poster itself✌️ pic.twitter.com/vpfbvlCYWJ
Retweeted by Imrän Ajmain
Kalau ada apa apa soalan tentang Singapura, sila tanya kepada saya.