Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
Ikhsan Sandy
music 123,891 followers
Today @atamerica Pacific Place 14.00-16.00 WIB @IndoVines Workshop !! Be There ! pic.twitter.com/nuZiXPz0Om
Yadongg RT @farahazzh Wihh kikh mainnya ke ciputra๐Ÿ˜›๐Ÿ˜@ikhsansandydy: Mari nonton (lagi#CJRTheMovieipic.twitter.com/u5fBPBVOz2z2โ€
White Gold yaa, koma, RT @ficocacola Blue black yaa. Titik. pic.twitter.com/O2uGRTGHll
Tuh kikh @ikhsansandy ada yg bingung juga" @rikaputriy: I can't get it... why this dress is white and gold?? pic.twitter.com/y34d6Erw1G
Retweeted by Ikhsan Sandy
*potong tumpeng* RT @Karinakh21 Yeayyy๐ŸŽ‰thanks kikh๏ฟฝ@ikhsansandydpic.twitter.com/52Wz1pYtM1M1
@ikhsansandy satu studio pada teriak2 gk jelas,nangis,ketawa,marah2, bnyk pljrn yg bisa diambil di film ini pic.twitter.com/ocn7MqDQaV
Retweeted by Ikhsan Sandy
Hah ada kok RT @khalisa_najla @ikhsansandy kikh kenapa tadi pulang cjrnya? Banyak yang nungguin loh tadi di CBD: V pic.twitter.com/MWjPIWnd1j
@ikhsansandy aku udah nonton nih ka.. Film nya lucu, sedih, terharu sama perjuangan cjr dan yang lain:'3 sukses terus pic.twitter.com/Od2f1VjAbe
Retweeted by Ikhsan Sandy