Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to get more twitter followers? Click here to watch our video.
 
Hanis Zalikha
blogging actor blogger 457,080 followers
Thanks @HanisZalikha datang raya umah atok kawan :) Kawan jugak tukang hidang air. Kawan memang… instagram.com/p/rCFrYgu-Lk/
Retweeted by Hanis Zalikha
Dahlah orang terakhir tinggalkan meja makan, pastu ada candid muka puas hati camni plakkk πŸ˜‚ Saya memang pantang jumpa lauk kampung, terima kasih Uncle Ijoy sekeluarga di Parit Bilal, Batu Pahat. Baju raya oleh @ashraffzainal .
Gedik sensorang 😒 Selamat Hari Raya girlfriends!
Reaksi Keknis bila korang puji dalam komen 😊 ( lakonan #Dedobot )
Encore. Do you want more?
I loveeeeeeeeee this baju so much! You'll see me in it a lot @ashraffzainal ! Hahahahaha! Terima kasih reka cantik camni. Ogosh pun tergugat fabulosity.
Send pictures of you celebrating Raya to stand a chance to win a dinner with @HanisZalikha & a #SolviletTitus watch pic.twitter.com/2H59NP86cz
Retweeted by Hanis Zalikha
All eyes on #Dedobot .
Kalau nak tahu saya sebenarnya pendek saja... bila di kalangan adik-adik saya! Inilah baju Raya kami yang Mama hantar tailor :') (Yang Keknis kata buat jelah apa-apa Ma, tailor tuh tau ukuranku.) Terus siap baju kurung cotton boria sejuk senang sengseng lengan untuk bersilat ke hulu ke hilir layan t
Dari saya bercontact lense sampai ke cermin mata, inilah tribute untuk tetamu terakhir yang buat muka innocent kat tepi tu @raqimball . Bye nak pengsan. Terima kasih kesemua tetamu hari ini, tetamu adalah rezeki. (Walaupun rezeki tuh lama pusing roundabout guna Waze. Tetap rezeki. K.)
Dah ready? Tengok HBO 411 atau HBO 431 sekarang. Keknis dan rakan-rakan meMelayukan Despicable Me 2. Keknis adalah suara....
Sempat sebelum melantak. @meorizzat_ @meormal
But I can't find the source 😒 RT@alnrn__@HanisZalikhaa omg no need to wipe it off everytime and do the whole thing again? Omg so happy tq
Girls do u know that make up is like moisturizer. Read somewhere that the ones not waterproof are basically permeable. So can wudhuk on em.
Maybe I should put on some make up 😩
Family and friends, you know the drill. First come first serve k @balimie takleh reserve takleh tulis alif lam lam ha. Semua takleh! @bakingbrothers rules!
Hanis dan @jaguhbi sekeluarga ingin mengucapkan Selamat Hari Raya bagi pihak @solvilettitusmy untuk semua kesayangan yang mengikuti perkembangan kami. #SolvilEtTitusBeraya
Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin dari Hanis The Lavigne buat semua yang mengenali diri ini.
Same problem/blessing with me LOL RT @JaneChuck: I never did any Botox on my face.. RT @Karynchinsuhui: Chuckei's face too much Botox lol
Lemang. Tak pernah makan lemang yang betul-sebetulnya sedap lagi. Rezeki not yet.
No seriously, forgive me for all my wrongdoings.
Selamat Hari Raya kepada semua pengikutan dan teman-temanan. Minta maaf please kalau anda terbaca ini anda kini terpaksa maafkan saya. Tx!
Reading a mag right after his haircut, he didn't know I took this hihihihihi thanks @shawncutlerbangsar potongkan rambut adik kiter @ariifzainal .