Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want more twitter followers? Find out how.
Hanis Zalikha
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for Hanis Zalikha”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Bila semua orang pergi ciggie break dan kau seorang saja non-smoker dalam trip ini.
  3h
Supermarket buat saya gembira. Kasut saya nampak macam sushi. Atau semua benda nampak macam sushi dekat sini.
  8h
When in a studio apartment all by yourself in Japan.
  9h
@HanisZalikha sudikah awak bersuami kan saya? Walaupun saya sotong? Hahahaha 🐙🐙pic.twitter.com/m5HJQ8oyj3yj3
Retweeted by Hanis Zalikha
Have you taken your shot today? #ToujoursAdvanced Collagen Shots by @toujoursadvanced .
Dhia with the technical team of #SuamikuEncikSotong ! #Dhia dah wrapped! Bye bye bye terima kasih atas kerjasama yang antara paling best dan senang pernah dilalui! Jangan lupa malam ini ya, #SuamikuEncikSotong . Part mana yang paling korang tak sabar nak tengok?
Sinful gila. Laik so bersalah kepada badan. Laik cukup! Cukup! #CheeseLeleh beli dekat gerai dalam Prince Court.
Eh! How didchu enjoy Raikan Cinta Alyph Sleeq dan Azzah?! Masa itu Cinta #SolviletTitusRaikanCinta
Hai! Apa khabar orang Johorehhh! Marilah anda excited sebab Iskarnival is back!! 6 & 7 Disember cepat block sekarang, I said sekarang! ' 1. Follow them @iskarnivalofficial 2. Repost any pictures / promos 3. Hashtag #iskarnival #iskarnival2014 4. Stand a chance to win an Ipod Shuffle! ! Planning
My Monday starter pack.
Much needed sesh with @erin.adlina and @mellemarli (yang sibuk tengah makan dan usha orang kat luar sangkar).
Antara lelaki paling busy yang ku kenali dan paling malas nak makan supplemen kesihatan dan kecantikan. He wrote this about #ToujoursAdvanced . I have no words. ' Repost from @annaseaskey -- I'm not really into collagen that kinda thingy sebab kalau bab-bab nak kene bancuh everyday saya sangatlah m
Eh susahlah suara bak buluh perindu ni! Nak ajar dia, dia terdodoi plak... 😂 #TetapAuntehAunteh #BiarDiaMimpi
Memastikan Dedobot sebut perkataan pertamanya yang betul. Dengan lidah2 dan hidung kembang kempis sekali. #ApakahPerkataanPertamaDedobot #KitaNantikanBersama #Mommy VS #Daddy VS #Aunteh VS #Nak VS #Susu please place your bet.
Sebab #ToujoursAdvanced Collagen Shots ini produk baru tapi heboh dan laris, ramailah yang tertanya-tanya mana nak beli mana nak beli mana nak beli. Semua nak beli dari stokis negeri sendiri. Sesiapa businessminded yang nak pegang market negeri, boleh contact 0182092257 untuk jadi stokis atau 019391
Happiest birthday to my crazy b @dianadanielleb . Setiap kali jumpa dia rindu yang bertubi-tubi menerpa. That's always the case, such a joy to be around this hot momma. I love you b.
White watch with gold trimmings for white blazer look today. Only the latest piece from @solvilettitusmy !
#CadanganMakan Old Malaya Kopitiam punya roti telur keju inih.