Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Hanis Zalikha
Dalam sekelip mata dah celik mata, dalam sekelip mata dah baik dari demam kuning, dalam sekelip mata dah mula pandai pandang dan kenal orang, dalam sekelip mata dah pandai mengesot, dalam sekelip mata dah mula kumpul kekuatan angkat punggung, dalam sekelip mata dah tumbuh gigi, dalam sekelip mata da
Bangun tidur nak rush pergi set, SHOOTING DAH HABES HAHAHAHAHAHAHAHA! #pantunduakerat #rindudanterimakasih
Muka balik kerja cemnilah 🙆
Aaaaaaaaaaaaa kawan kami @aidasyazlin orang pertama yang kahwin dalam geng ini sudah beranak! Makcik-makcik sudah sayangkan kamu #JasmineDharin !
Nanti rindu nak sembang sebab dua-dua berada dalam fasa yang sama. Terima kasih jadi AD yang menyeronokkan. I know you hate ADing but you did amazing for #KuTinggalkanCintaDiOkinawa @shafikahaha 👭
Hi calling all bride to be!! Now we @zeryzamry have launch our wedding promotion for year 2015. Grab this promo price more than 50% off for nikah and reception package within this promotion only. For more info visit our instagram & facebook ZERYZAMRY. Appointment pls whatapp +6 0176519056. Love ZERY
Setelah bertahun kenal baru nak add cemnilah 😂
Sorry it took so long for me to come up with this. Sorry for all the unattended emails. So here you go, for 2015. Yang kurang budget boleh spam di bawah ini ya ala slot #SayaJual
Hari terakhir untuk watak Riana oleh @missmimilana ! Selamat tinggal gincu merah menjuih kuat menjerit! Yang kat belakang tuh takyah muka farewell sangat please. #KuTinggalkanCintaDiOkinawa #RianaTinggalkanSet
Menggg, tak dapat pergi your #SuamikuEncikPerfect10 premiere. Tapi pasti gempak, pasti menjejes air mata, pasti rama-rama merayap dalam usus sebab kimia mu @iamlisasurihani dengan abang @aarondwiaziz . Dahlah ost kak @ctdk dengan Chakra Khan nyanyi mendayu-dayu. Huwarghhhh goodluck and thanks @aliar
Lalalalalala 👯 (crop orang terlebih glowing kat sebelah) (biar dia) (takyah teka)
Hahahahaha 5653 undian untuk Mimi Lana ku yang memang tak reti nak paksa orang vote dia. Orang lain dah beratus riban votes LOL @missmimilana y u so damn cute?! Sorry Keknis shout out juga walaupun Mimi penyegan. Sebab Mimi adalah budak baik hati dan helokkk rupa. Siapa nak masuk #TeamMimi pergilah
Yes I am a lucky girl alhamdulillah. Just look at how beautiful this is! Thank you for your time and love dear @solvilettitusmy #SolvilEtTitus Cantik gila please.
Hai abang @tiarzainal tak rindu ke kanvas ini?!
Saya suka :) Saya suka share tips saya suka post lawak jenaka saya suka buli kucing saya suka bayi gemok saya suka makan saya suka usaha nak jadi cantik sama-sama saya suka kasih sayang keluarga saya suka kongsi ilmu saya suka saya suka. Tapi kalau awak macam tak suka, takmolah asyik usha je nanti h
Yeay Alisa menang! Kahkahkah 😂
Senyum lebaqqq 😍 Tak sabar nak melaram dengan yang klasik ini, sentiasa menangi hatiku @solvilettitusmy #SolvilEtTitus
😜 taken by @farah_ffz . Malam ini lah kan? #SuamikuEncikSotong @aamyrarosli @sharnaazahmad @amarbahrin
I love you @mellemarli
Hahahahahaha bawak asam pedas merata-rata hahahahaha that can be me. Or you @najuapramlee 😂