Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want your own social home page like this one? Click here.
 
Hanis Zalikha
blogging actor blogger 358,476 followers
Alhamdulillah kami dah sampai ke bulan #KeknisMelleAdventure #Terengganu
#KeknisMelleAdventure
Help me help you. Jangan spam bersepah tapi guna ruang ini dan hashtag #sayajual untuk gambar barangan anda. Happy bila ramai cakap hashtag #sayajual dah tolong diorang cari barang yang diorang cari. Lagi senang bila hashtag #sayajual<itemyangdijual> . Ahh you know the drill. Goodluck everybod
Thank you selalu cakap kitorang comel. Walaupun
Gigih packing untuk trip satu malam. @mellemarli
Hair by @shawncutlerbangsar . Tee by @furbyandsugar .
#BPopCover thanks @jaydeesm layan kami berdua @ladyyusry . I miss this bunny to bits.
And goodmorning to you too 😂
Wifey this wifey that tell it to yourself.
Shut uppp husband yang romantic on social media when we know you panjang langkah got mistress. Immediate unfollow.
Happiness is borong @furbyandsugar by @januarhaikal .
Tak lekang makan minum. Throwback Safi Balqis photoshoot. Hasilnya ayu je yang korang nampak kat Mydin2 tuh semua bahahahabye.
Dulu selalu pinjam komik Chibi Maruko Chan dari @mellemarli pastu tak bagi balik. Kelakar gila walaupun Jepun translate BM skema.
Avalanche teringat Spongey and Patrick dalam kotak.
Today's tragedy on Everest was the worst in the mountain's history. But it won't be the last. on.mash.to/1jfoETC pic.twitter.com/GZboQhzMyK
Retweeted by Hanis Zalikha
Pergh avalanche dekat Mt Everest. Kinabalu climb was a peaceful climb. Cari gunung-ganang yang tak bagi extra worry like that.
I can't believe I am an aunty now. Dia ni macam adik-adik Keknis dulu. We were fat babies like this, all 6 of us siblings. Now anak buah also got that fat baby gene so geramz.
Better ada lodeh and ayam merah menanti kat bawah or else.
"BANGUN MANDI" - mama ke seluruh isi rumah. Kejarkan air kena potong 10am. Mandi rushing2 nih dah macam mandi raya.
Xpax Chat atau Xpax Social. Dua2 boleh online tanpa henti. Confius keknis nak pilih tiny.cc/MagnetGirl #NeverTimeOut #NeverDie
Untung siapa ada data plan tanpa henti ni. Korang dah cekidout belom? tiny.cc/MagnetGirl #NeverTimeOut #NeverDie
#CadanganMakan Bonjour Garden untuk Cikin Parmigiana dia yang super sloppy! Dah separuh makan baru teringat nak kongsi dengan korang info kenikmatan ini LOL.