Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Hanis Zalikha
Abang @tiarzainal suruh I bagitau orang Singapore yang dia nak pergi sana ajar orang make up. I pun gigihlah carik 4 solekan abang Tiar yang paling cantik pastu collagekan leklok semata-mata nak jual abang Tiar di mata dunia πŸ’Ž Tengoklah, gaya make up apa yang dia tak mampu buat, semua mampu, semua
Okay dah baca-baca semua-semua free tudung bawal / jumpa Yana & Wawa & Aeril / dapat diskaun menggoda semua tuh kan, ketahuilah ada 3 EKOR KAMBING GOLEK tersedia dibakar untuk pengunjung yang terawal. Itu penting! Dengar tak orang Bangi dan sekitarnya? Serbuuuuu butik @penmerahdotcom_ig lusa ini!!!
Itulah jawapan kepada kenapa tiada Raikan Cinta untuk pengacara Raikan Cinta LOL. InsyaAllah semua boleh tengok serba-serbi persiapan perkahwinan, misi mencari hantaran dan keempat-empat majlis kami dalam #Walimatulurus khas 3 episod. Doakan semuanya lancar. Terima kasih @dahliashazwan (walaupun I t
Say hello kepada this serum by @glamv.official Wajah lebih langsing, kecil, dagu lebih runcing, serta kulit lebih cerah seawal 2 minggu- Dihasilkan untuk mengatasi masalah kecantikan utama wanita asia - bentuk muka yang bengkak dan dagu berlapis! Sangat berkesan mengatasi lemak degil, mengurangkan
Tahniah memang nampak anda gigih nak jadi flower girl. Muka tuh cover sikit.
Eh best plak candid khusyuk cemni. Today first day pakai shawl yang selekeh ala effortless selalu hijabster buat tuh LOL
Senang bawa nama @toujoursadvanced collagen shots sebab bila kawan sendiri minum (atau dalam kes nih laki dia), diorang pun rasa berkesan. Kita pun tumpang bangga produk bagus. Hilang jerawat belakang badan tuh! That's new. Nama dikaburkan atas sebab tertentu. Gambar display ditukarkan kepada emoji
Thanks for the snap RT @eyknFozi: @HanisZalikha @hairulazreen on kosmo today 😍😘pic.twitter.com/HG9Aik7dcrdcr
Thank you for the info RT @8_umie: KekNis #RAP #METRO today! Congrats KekNis @HanisZalikha and @hairulazreen ;) pic.twitter.com/Eb4UAl3Df1
Keknis minum ni lah! Inilah @toujoursadvanced Collagen Shots! Superb untuk kulit! Just look at chu bebehhhhh Repost from @nadnisaa : Make-up by, sweat πŸ’‹ thanx to @toujoursadvanced, thanx to kick boxing πŸ’¦πŸ’¦
Andai ada yang berkenan dengan cara gambar-gambar pertunangan saya diambil, merekalah yang bertanggungjawab. Sila book mereka cepat untuk majlis anda sebelum naik harga (lol) kerana saya sendiri recruit dan teliti kepakaran masing-masing walaupun nama mereka masih lagi giat diperkukuhkan. They didn'
Goodmorning from agar-agar kering (fav gila kalau balik Raya kat Johor) oleh makcik kesayangan saya, Aunty Ina. Nyam nyam tapi dapat tengok je sebelum bertukar dulang sobs selamat jalan agar-agar kering... Untuk pertunangan saya, dia taja dua dulang buat anak saudara dia yang sorang ni hihihihi! I l
Sikit je please sikit je I postttt tak sampai part busuk sangat cuz I'm wishing you JOY hahahahaha to my crazy girl @iamlisasurihani happiest birthday to you! I love you so so so much and of course adore you teramat sangat eh dah lah asyik puji setiap kali birthday cepat beranak I puji anak you pula
Sebelum tidur nak shout out kepada antara dua orang terpenting majlis. Mak saya @nanirostam (Daddy too but he aint on Instagram) dan kawan rapat saya @januarhaikal yang pulun jadikan majlis pertunangan saya bermakna. Tapi kenapa mak saya off-focus? Ko kenapa hah attention-seeker sedut semua fokus ca
Oh bila ramai tanya pelamin baru perasan tak sembang pasal pelamin. Alaaaaaa biasa-biasa je. Dari @qarmasutra je. Ala takde ape sangat. Setakat layan permintaan minah kuat berangan tuh ape lah sangat. Setakat nak fresh flowers semata tuh kacang je kan @benfirdausazraai ?! I like you Ben. Bila gambar
I told you @aslvn is the best family photographer. Gambar yang dia ambek for my family pun antara yang paling cantik. Baju Mama dan adik-beradik perempuan nak terima kasih kat @mimpi_kita sebab sanggup ambil tempahan walaupun dah nak dekat Raya. Baju Melayu lelaki-lelaki yang smart nak terima kasih
Ingat tak dalam #BrideGuide masa Keknis gi London, ada satu doorgift cookies bentuk kek dekat John Lewis? I loved that! Berangan nak yang itu untuk doorgift. Pastu tambah H sebagai cake topper simbolik Hanis Hairul. Terima kasih @kertasputeh_ berjaya hasilkannya sebab semua orang terlalu suka dapat
Keluarga si dia dan saya ☺️ Diwakilkan mereka bagi pihaknya. Tuan punya badan kita jumpa masa nikah nanti hihi. Gambar oleh @omaroza . Hihi @hairulazreen .
Geramlah macaron cemni!!! Argh tahan je diri kalau tak mesti dah lopong-lopong macaron tower inih. Abang Wahdi why why why u so creative one?! Kita mintak macaron superheroes sebab Hairul suka tolong orang sebab dia kata dia superhero -_- Thank you sangat @wahdi_lechouettemacaron merealisasikan impi
Permudahkan perjalanan kami Ya Allah. Berkati hubungan kami Ya Allah. Perkukuhkan ikatan kekeluargaan kami Ya Allah. Serikan kerharmonian persaudaraan kami Ya Allah. Amin Ya Rabb. Tanggal 21hb Mac saya menjadi tunangan @hairulazreen berkat restu kedua ibu bapa kami alhamdulillah. Photo by @omaroza
Kek hantaran untuk kesayangan saya, saya pilih kek kegemaran dia Red Velvet. Ada sorang yang pandai nau buat dan hias Red Velvet Cake , dialah @encikrabunjauh . Maceh sangat sangat suka! Sampai tercolet tepi tuh kehkehkeh !
"Kat luar tadi aunty nampak kambing golek, brownies, laksa Johor..." bisik bakal ibu mertua saya. LOLJK I loveee this shot @shagrasyiid ! Can't wait to see more!