Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Hanis Zalikha
Thanks for tonight @HanisZalikha . Opss thanks Dewi, walaupun menjengkelkan teramat sangat sangat, lakonan psiko awak TIPTOP AWESOME!!
Retweeted by Hanis Zalikha
Memang seram ke #Anakpatung? Sampai blh buat my niece ngs tgk. Cta seram lain tak la ngs mcmni.
Retweeted by Hanis Zalikha
Spammed your timeline out of passion. Thanks for having me. Thanks for watching #AnakPatung .
Sangat happy dapat kerja with @MichaelAng38 untuk #AnakPatung . Dia guide saya pastu biar je saya nak buat apa. Seperti guru yang memerhati.
Hanis zalikha sesuai watak macam ni !! #AnakPatung . Mukaaa diaaaaaa
Retweeted by Hanis Zalikha
Tiada siapa boleh pisahkan kita... eee seram sejuk weh #AnakPatung @HanisZalikha
Retweeted by Hanis Zalikha
Rasa macam hanis zalikha sesuai watak dalam cite hantu sebab muka innocently scary.#anakpatung
Retweeted by Hanis Zalikha
Dewi saya nak offer awak menyanyi.Awak boleh buat highnote yg sempurna.Call saya kalau berminat @HanisZalikha
Retweeted by Hanis Zalikha
HAHAHAHA! Ini pun harus retweet gak RT @heysarr: Nak unfollow Hanis Zalikha lah. Sejak jadi artis ni banyak sangat RT pujian.
Lepas jerit smpai org pn tpelanting dewi relax je snyum balik..psiko hbis. #AnakPatung @HanisZalikha
Retweeted by Hanis Zalikha
Rasa macam nak buang semua collection anak patung yang pernah orang kasi dalam almari tu ! Scary ohh #AnakPatung
Retweeted by Hanis Zalikha
Hadoii seram pulak tengok si dewi nie."Tiada siapa boleh pisahkan kiter".mak ai meremang tengkok aku dgr 😂😨�#AnakPatungt@HanisZalikhaikha
Retweeted by Hanis Zalikha
Den da la pnakot ! Tgk #AnakPatung nie nk ggur jantung d buat nyeee @HanisZalikha pny watak btul2 physo gile ... den lak nek seram !!
Retweeted by Hanis Zalikha
takboleh tengok dah cerita #AnakPatung , seram gila sumpah takboleh tidur mlm ni. Lakonan keknis @HanisZalikha hebat gila
Retweeted by Hanis Zalikha
Psiko Dewi nih , senyuman dia menyeramkan @HanisZalikha
Retweeted by Hanis Zalikha
Dewi ada sikit talam sebenarnya. Pandai buat kita kesian dia sampai satu tahap dia balas dendam #Anakpatung @HanisZalikha
Retweeted by Hanis Zalikha
Kejap rasa kesian dgn dewi ni,kejap rasa geram sangat @HanisZalikha haha #AnakPatung
Retweeted by Hanis Zalikha
Masa af lapkan zarif, lembut je keknis. Sampai #Anakpatung uish jahatnya! Ahh haha
Retweeted by Hanis Zalikha
kes dendam dengan keluarga sendiri eh? jahat sangat tau dewi #AnakPatung @HanisZalikha
Retweeted by Hanis Zalikha
sefamily tgh tgk cite #anakpatung ni..so dh de jwpn @HanisZalikha berlakon bgs ke x...good job keknis,maintain cun!!!! :)
Retweeted by Hanis Zalikha
Tengok #Anakpatung aku yang tak senang duduk. Mengapa dewi begini? Ish psikooo gila @HanisZalikha
Retweeted by Hanis Zalikha
Sian matkarpet.Dewi kejam. @HanisZalikha congrats kak nis sebb bawak watak tu jadi mcm real.
Retweeted by Hanis Zalikha
Tak dpt tgk Anabelle, tgk #AnakPatung pon jd ler... yg pasti wajah ayu gemalai @HanisZalikha bertukar wajah psiko seram !!
Retweeted by Hanis Zalikha
Thank you for this feedback RT @IsmaFahmiIsmail: @HanisZalikha is really doing her amazing talent in #patung .
First time tengok lelaki jampi bini dia. Selalunya perempuan jampi suami dia bagi nasi kangkang ke apa 😱#anakpatungg
Retweeted by Hanis Zalikha
not as innocent as u looked like haha 😂@HanisZalikhaa dewi ni
Retweeted by Hanis Zalikha
#AnakPatung RT @Fynaz07: first time jadi meluat tgk keknis blakon ..mcm x pcya yg tu @HanisZalikha
Dewi muka innocent padahal psikopat.seram weh haha #anakpatung
Retweeted by Hanis Zalikha
*Dewi rasis #AnakPatung RT @15freak: Hanis zalikha rasis.hahahahhahahah "dahlah hitam" @HanisZalikha
Umi: Simpan lah lagi #AnakPatung dalam bilik tu. Me: 😒 Lakonan yang mantap@HanisZalikhaa
Retweeted by Hanis Zalikha
Menjadi oh @HanisZalikha berlakon jadi jahat. Meluat pulak aku tengok!
Retweeted by Hanis Zalikha
Anak patung tu pun dah scaaary. Bayangkan malam kang, tetibe anak patung tu tidur sebelah. #AnakPatung 😭
Retweeted by Hanis Zalikha
cite #AnakPatung sound die pon dah seram . Apatah lagi jln cerita dia hm @HanisZalikha
Retweeted by Hanis Zalikha
Muka keknis physcoo gilaaa. Ahhhh comel. Best weh cerita anak patung ni! *smbil selak buku sejarah spm* @HanisZalikha
Retweeted by Hanis Zalikha
Lagi sayang anak patung daripada anak sendiri . Creepy gila #AnakPatung
Retweeted by Hanis Zalikha
#AnakPatung cantiknyaa Dewi @HanisZalikha . Tapi , seram sangat ahh hahaha
Retweeted by Hanis Zalikha