Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
Hanis Zalikha
And we ended #PartiGadis with a manja session. A wonderful spa treatment at @energydayspa . Senang spa tengah2 kota. Lepas spa terus pergi kerja πŸ˜‚ Sedap dia urut sampai knock out 2jam. Pastu hidang plak pencoci mulot cemni pergh. THANK YOU FOR THIS TREAT DAYANG-DAYANGKU. Kejutan yang sangat best se
Morning! Masuk ofis tgk paper ada cerita bakal pengantin @HanisZalikha . Manusia ke barbie doll ni? Lawanya keknis 😍pic.twitter.com/SH20on84Mdd
Retweeted by Hanis Zalikha
Seronok bangun pagi nampak pemandangan cantik. Maaf @capribyfraser kalau #PartiGadis bingit sangat malam tadi. Terima kasih terima tempahan bilik oleh dayang-dayang saya untuk semua ini πŸ˜‚
Main game nakal sampai 4pagi semalam πŸ˜‚ I am the only one awake now after #PartiGadis . Sebab kena kidnapped, I was sleeping in Melle's pajama pants. Wonder what they have in store for me this morning πŸ‘°
Siap ada photobooth! Overnya! #PartiGadis dilayan oleh @photofavor .
But I only dance like Inul 😩 #PartiGadis didekorasi @kertasputeh_
So touchinglah, all my favourite food is here. Dim sum, lobster, ribs! #PartiGadis #GemukkanPengantin dengan Cake: @qzeatery @zetikhalid Dim sum: @dimsum_lovers Ribs & lobsters: @moons_kitchen Pasta & prawn cocktail: @qzeatery
#PartiGadis #SungguhLiar
Terkena lagi sekali haihhhhh. Korang power korang power. Aku akur. Masing-masing penipuuuuuuuu @lianakhairul @mmmmmmarli @izdiyanimusawir @fatihinhusna @aidasyazlin @merajohar @syira_ira πŸ˜’ #PartiGadis #TanjatGadis dimeriahkan oleh Tshirt: @tresshirt Custom robes & pillows: @mikeanddann.wedding Love
Taking this from @HanisZalikha 's ig .yup.especially bab jemput tetamu parents dan sahabat tu. pic.twitter.com/RymgpC27To
Retweeted by Hanis Zalikha
Uhhhh senarai tetamu majlis. Any tips? We got some from our married friends: Tetamu parents kita adalah teratas dalam list. . Jemputlah sahabat yang bahagia melihat kita bahagia. Jangan jemput tetamu yang tidak disukai bakal suami. Jemput tetamu yang anda sedia terima dengan ikhlas. Yang tiada s
Keknis guna iPhone kan (dari dulu teringin pastu kumpul duit ciput-ciput lama2 jadi ribut) so Keknis sukalah kalau galakkan orang yang teringin iPhone untuk cuba miliki iPhone pastu terus takmo tukar phone lain dah ever and forever. Jadi mempersembahkan lagi satu shout out IPHONE MURAH MURAH MURAH M
Ini bukan cadangan makan sebab tak cadangkan makan kat sini seeing that mmm makin banyak tempat lain lagi murah (sila cadangkan di bawah). Tapi Keknis ketagih sos Southern Bang dia je. Je. Jadi kadang-kadang wujudlah diri ini di sini. Hesh πŸ˜’
🎀 Pertama kali dalam fesyen hijab, Galeri Ariani disegarkan dengan keharuman berpanjangan Comfort. Siapa tak suka hijab yg harum kan? Jom serbu butik Ariani dan dapatkan hijab yg harum ni. Bawa bukti pembelian mana2 produk Comfort dan korang boleh dapat baucer bernilai RM20! #SegarYakin #ArianiComf
LOL hai RT @alianabila1: Tegur dari jauh macam member aku hahaha @HanisZalikha antek angatt seri pengantin 😍😍pic.twitter.com/mTiE2Q9F0gF0g
Membuta makan gaji buta.
#JubahJanuar by @furbyandsugar . Nak warna apa @zrkhairi @imrnrshd @hafiizhullah_ ? Nak order sekarang dekat +60103666449 @januarhaikal .
Second cover photoshoot after hijab thank you for having me. Thanks for doing such an outstanding job yaaa @kasihcicie 😍 Pleaselah semua pergi kelas make up dengan dia, berbaloi!
Saya mahu mengadap muka ini selamanya. Selamat hari ulangtahun kelahiran kepada Hairul Azreen! Uhh malas nak tag, dia ni suka post video gonjeng saya 😩😩😩
Repost from @nazura_fishie : I'm a fan of any love story ❀️ Theirs is one of my favourite #WalimatulurusHanisHairul episode 1.
Make up artist kalau dah hotstuff banyak job, dia dah takde dah nak ambek gambar solekan dia, dia tunggu kiter jer ambek2 camni pastu tag dia kan @jijiezainal kan?
Siapa ingat tudung alas coffee table ni?? Cukup warna-warni tak @nazura_fishie @nabellahisyam ?! (Muka toye tak dapat pakai hitam)
hai keknis!!! @HanisZalikha tengok tu ada apa dalam fridge kita 😌 toujours di brisbane!!! πŸ‡¦pic.twitter.com/KreErI4NrjNrj
Retweeted by Hanis Zalikha
Uhhh dah bosan sangat tengok I pakai hitam all the time lah tu @vivyyusof !!! Macehhh πŸ˜’πŸ˜˜ @duckscarves