Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
Hanis Zalikha
Demi @xemasu ! Demi! Tak ingat bila last time berjalan catwalk. Macam dah bertahun-tahun lepas zaman modeling dulu. Siap sempat tersadung tadi sket ingat k @xemasu . Demi @xemasu !
Favourite front row girls always @mmmmmmarli @nad.zainal @elfiraloy rooting for @najeebazami 's Kuntum Raya Collection πŸ‘―πŸ‘― Keknis pakai kaftan Raya from @xemasu .
LOL @toujoursadvanced viral semalam on news portal and radios πŸ˜‚ Sorry tapi ia bukan contest, ia cuma jemputan bonus dalam kotak tuh, 2 seats untuk menghadiri hari persandingan kami. Just a simple surprise untuk pengguna setia Toujours yang bertuah. Takde kena mengena dengan guest list πŸ˜‚ Maaf semua
Nak kembang, nak meleret, tapi taknak nampak over, tapi nak glam tapi taknak sarat, nak pakai tudung tapi nak masukkan dalam kolar macam pengawas, nak veil kembang tapi taknak berat, nak banyak diamonds tapi nak nampak muda, nak klasik tapi taknak songket, nak putih tapi taknak cepat kotor makan com
Kita semua ada sorang kawan yang bila semua benda dah siap baru dia datang "eh ada apa2 nak tolong tak?!" - @ogoshbi .
Pernah tak anda penat sangat sampai tidur terbukak sikit mulut, pastu terjaga, tutup mulut, pastu lelap sampai terjongang, pastu terjaga, terus kemam bibir, pastu lelap balik tetiba terjaga terasa muka berkerut sangat, pastu terus tarik kening kebelakang untuk tegangkan muka, pastu tidur balik, terj
Brunch bersama @mmmmmmarli sebelum chaos tadi.
Suasana yang tercipta sebab mak haku tengah heksaited youtube lagu SM Salim untuk playlist kahwin sambil Melle tolong siap masukkan card dalam sampul πŸ˜‚ #WalimatulurusHanisHairul
Azan itu panggilan dan seruan, bila ustaz cakap camtu rasa bersalah sungguh. Tuhan dah panggil, tapi kita macam kejap eh sikit lagi (sambil goreng pisang pastu tabur cheese sebab kena makan dulu nanti tak khusyuk solat, sambil habiskan kerja sebab cari rezeki juga ibadah, sambil buat2 tak nampak pet
Oi tengah buat online quiz ke apa @elfiraloy @ezlisaloy ? Tahu tak orang tengah candid gambar kita ni, patutnya buat2 tersengih sambil carik angle. Tengok macam kami @fatihin_nonamanis .
This lady right here @vivyyusof . Busy busy pun dia akan make a point to calm me down before the big day. Even when I am not nervous at all and just lying down in bed ingat nak bangun lambat sikit sedap sedap meringkuk dalam comforter pastu dapat mesej pompuan ni suruh jangan nervous -____- #shetrie
Tolong pilihkan Keknis baju Raya dari @mimpi_kita . Susah ni kalau semua cantik 😍
Magazine cover shoot with the fiance @hairulazreen . Dah lama mengidam nak photoshoot mukadepan majalah bersama, inilah saat yang dinantikan. Beria selama ini hold taknak photoshoot together (maaf semua) sampai betul-betul confirm akan perhubungan ini. Begitulah πŸ˜‚ #WalimatulurusHanisHairul
Tadi @wishingweekend hantar kad kahwin kita baru siap, pastu kan dia bagi kita doorgift yang dia buat untuk wedding dia hari tuh! Jealousnya orang artsy and talented nih! Nak kahwin senang, semua buat sendiri! Yang paling power, sambil dia sibuk ready nak kahwin, sambil dia melayan karenah kita nak
Repost from @nazura_fishie : I laugh and cried watching this. I have so much love for this two ❀️ now kekpish boleh cuti dengan amanπŸ’†πŸΌ #wuhzha #WalimatulurusHanisHairul #AstroRia10June9malam
Selepas basuh pinggan clearkan sinki gosok bontot kuali, beliau take 5 berhibur sejenak.
Hahaha Iove this gambar so much! Tobek was 106kg and Hairul put him under @toujoursadvanced program plus vigorous gym routine and now ini cara cakap thank you gahahaha cikgu sendiri gemok @hairulazreen ' Repost from @tobexkacak : Dia lagi gemok hahahaa
Bilakah pelajaran ini akan diserap dalam pendidikan seawal tadika? Ia boleh bermula dari rumah. Tanggungjawab kita mendidik anak-anak / kanak-kanak yang kita sayangi. Kepada adik-adik yang membaca ini, kalau ada orang sentuh adik di bahagian merah dalam gambar atas ni, adik jerit dan lari. Ceritakan
Bilakah pelajaran ini akan diserap dalam pendidikan seawal tadika? Ia boleh bermuka dari rumah. Tanggungjawab kita mendidik anak-anak / kanak-kanak yang kita sayangi. Kepada adik-adik yang membaca ini, kalau ada orang sentuh adik di bahagian merah dalam gambar atas ni, adik jerit dan lari. Ceritakan
Hampir semua ini Keknis alami sendiri. Kerana sains. #ToujoursAdvanced KUALA LUMPUR @mymars2013 (+0189776854) @effareezaa (+60109606800) @muzakkir_mohamed (0137903148) SELANGOR @prettilyrare (+60137462141) @mia_magicbeauty (+60165516471) @mah_storegallery (+60126522437) @dazzlingsister (+601221563
I am on a strict diet I swear @iamlisasurihani . Strictly sweet.