Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Hanis Zalikha
InsyaAllah we're off to our dream destination. There'll be three flights to finally get there, praying for a safe journey. Aaand we are donning my husband's brand new street clothing collection head-to-toe, follow @ma.lead . Congrats love!
Thank you Kak Ina for dolling them up! #Throwback Repost from @arlinaroslimathassan : Makeup done by me. #makeup #wedding #hanishairul #haniszalikha #nanirostam
New colours from my tailor. Lots of chiffon shawl out there tapi jahitan tepi lain-lain. These are my custom favourites! Sebab paling senang nak bentuk ikut muka. Kalau ramai suka boleh Keknis jahit lebih jual murah. Bukan Keknis yang jahit lah tapi maksud dia sampai kan 😒 (my husband's idea sebab
Seramlah!!! Senang kalau ada satu kad yang boleh buat macam-macam. So pakai #BSNVisaDebitCard. Memang Kad Debit yang memudahkan kehidupan seharian sebab selain bertindak sebagai kad ATM dan kad debit, pastu kad ini juga ada Touch N Go dan kad ganjaran Bcard. #JanganTakut nak swipe sebab kita tak ber
Rakuzen G-Tower 😍 Thank you for the fancy 'cold' welcome. We absolutely love Rakuzen great to discover it's closer to us now.
Proud :') RT @zaidsoyzain: @HanisZalikha keknis igt lagi tak ni? Hew hew hew 😁a
I found a new style to wear it today. (And more colors came from my tailor I shall check that out soon 😍).
Nanti kat sana takde petai 😍 Makan-makan sebelum kami fly oleh chef @habsahdesa .
Cuba teka,mana satu jantung yang sihat dan mana satu jantung obese person.
Retweeted by Hanis Zalikha
Hello @shawncutlerbangsar see you soon for this boy's haircut 💇
#ProjectSparkleAmirulAsrafs @amirulasrafs check this out @xemasu an artwork from your runway.
Tuition teacher @fauzeenasir 🎥 @manggis.tv @celebratetv
Get well soon aunty misses you so much @dedobot . Repost from @leanazainal .
The art before the art.
Girlfriends for life. Thank you @mimpi_kita for this fab baju Raya that I love.
Craving sambal kerang for days and @lianakhairul 's mom made some specially for us 😍
Masa awal kahwin, "esok kita sedondon hijau zamrud, lusa biru nilam, tulat merah delima k". Dah lama kahwin, "butang baju Melayu aku mana Pah".
Antara seni ukiran Bassam Al Selawi di airport Abu Dhabi. Subhanallah. Ini baru seni.
Retweeted by Hanis Zalikha
Main game Milo ni kan @hairulazreen mana tau boleh dapat duit raya lebih kalau score tinggi. Haha breakfastgo.com/ #MiloBreakfastGo
Ini Daddy saya. Dia adalah paksi kewarasan saya. Dia mengajar saya sabar dan tabah waktu dianiaya orang, dia orang yang paling logik dan rasional bila saya perlukan panduan, sepanjang saya mengenal dunia, Daddy memgatur saya untuk sentiasa fikirkan orang lain dulu, baru diri sendiri. "Takpe kalau or
Citer apelah ni kat Astro Citra neh
#RomeoKota @tv3malaysia
Salam semua. Maaf zahir batin dari saya insan kecil yang cuma sekelumit di atas muka bumi Allah ini dan bagaikan cuma beberapa saat sempat wujud dalam ruang waktu azali hingga hari perhitungan. Jangan pusing kebelakang atas dosa-dosa lampau saya yang lalu dan terimalah maaf yang dihulur kini dan ked
Dah makan, paksa orang makan mihmihmih. Pastu tambah untuk diri sendiri mihmihmih. (Thanks Aunty Suzana for the ambuyat / linut )




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue