Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Hanis Zalikha
Hai! Apa khabar? Nak mohon pembiayaan peribadi? Mohon Pembiayaan Peribadi BSN (terbuka untuk Kakitangan Kerajaan & Swasta) sekarang dan dapatkan peluang untuk memenangi baucer membeli-belah berjumlah sehingga RM180,000 daripada Dorothy Perkins & Burton Menswear London. Hubungi : KL - 0136929429 SEL
I realised that dalam kebanyakan majlis perkahwinan Melayu jam tangan pasangan selalunya dijadikan sebahagian daripada hantaran. Setel dah satu dulang kan? So... untuk pasangan di luar sana , jangan lupa singgah di outlet City Chain yg terdekat untuk membeli jam tangan pasangan Solvil et Titus yang
I heard that you've settled down. That you've found a girl and you're married now. Never mind I'll find someone better... (taknak someone like you lol)
Tau takpe! Tau takpe! Tengok kakak tuh dah try berpuluh jenis kolagen wehhhh! I told youuuuu! Percayalah Toujours yang tlah ku pakai bertahun-tahun. Dari zaman muka kusam baru nak up dulu. Toujours akan introduce the new and improved formula hujung tahun ini. ' TAPI! Pengguna setia Toujours Skin (m
LOL #inibelogsaya ! Emo ku sungguh-sungguh, mencatit perasaan dalam perenggan. Bila bahagia dah takde dah tulisan-tulisan begini. Mereka kata; penulis yang terbaik, datang dengan pengalaman yang terburuk. Takpelah tak jadi penulis yang baik pun. 😂 ' I am truly in love with this phase of my life ri
"Tidak berlari tak bermakna aku tidak pergi" - @HanisZalikha , Nov 2009
Retweeted by Hanis Zalikha
Tunggu sekejap...wahai kasih....
Terima kasih kepada dolls saya untuk dua hari ini yang gigih di booth #DollJubah #HanisZalikhabyAshraffZainal ! They will be there to assist your first #DollJubah experience until 10pm tonight in Empire Damansara. Special price LAST DAY today 😘
Jangan hina awek UNIBROW kerana dia mungkin menjadi Megan Fox . pic.twitter.com/RfSPBpp7sY
Retweeted by Hanis Zalikha
Hari terakhir #DollJubah #HanisZalikhabyAshraffZainal RM350 RM350 RM350 di Empire Damansara sampai pukul 10malam ini untuk #StarHypeFiesta . The rest yang jauh-jauh can whatsapp 0143388801 to purchase (normal price). Have fun dolls! @haniszalikhablueprint
Time to download! Think you guys can be the top scorer? Sertai pertandingan aplikasi #TutorTVSPM dari sekarang sampai 17 Oktober! Muat turun app ni dan rebut peluang untuk memenangi sebuah iPad Mini! Cepat! Cepat! Rebut cepat! (jangan lepaskan peluang cepat) (rezeki jangan ditolak) (kerja senang) (m
@HanisZalikha saya pula ikuti Hanis Zalikha. Sengaja nak tambah kekuatan hati.
Retweeted by Hanis Zalikha
Ia penuh dengan idea dan aktiviti untuk perkembangan otak kanak-kanak. LOL.
Saya ikuti page Toddler Approved di Facebook. Sengaja menambahkan keinginan ber-anak ke apa tah
Ini sebagai permulaan hari anda. Kalau anda bad mood gak taktau ah nak cakap apa dah 😂
Takyah berlagak bodoh or berlagak pandai just embrace your IQ level.
THIS is the one! THIS is the event yang Keknis cakap diorang nak launch limited edition MKS Shoes yang stylo selesa Keknis upload tadi. Yang sampai ada lebih dari 6pasang dah kat almari. Jadi bila ada peluang nak tambah koleksi camni apa lagaaay! Eh boleh baca gambar tuh and excited sendiri kot. Fol
Selak2 tibe-tibe jumpe page ni dlm #majalahUrTv bulan brape tah.. Hehe😅Keknis lawaa�@HanisZalikhahpic.twitter.com/E6sandJJl8l8
Retweeted by Hanis Zalikha
Kasut MKS nak launch new collection esok tau tak? Kasut stylo yang paling over dia punya selesa. I have more than 6pairs now of different colours and patterns. Gila. @mksshoes_my @themusedept_ .
How cute is our banner by @muhammadzameer printed by @ideamaster2u ?! Thanks guys! TODAY AND TOMORROW ONLY #DollJubah #HanisZalikhabyAshraffZainal RM350 RM350 RM350 at #StarHypeFiesta Empire Damansara 10am-10pm 😚 Or you can purchase on @haniszalikhablueprint with normal price 😚
Repost from @ashraffzainal - Do visit our booth Tent 19.1 #StarHypeFiesta at Heritage Lane Empire Damansara. Ada special price tau today and tomorrow from 10 am - 10 pm!! Bring your friends and family ya! Dapat kan #DollJubah from #HanisZalikhabyAshraffZainal
Mesin gelak yang menghiburkan. Such a happy and pleasant baby this one! Tak pernah jumpa bayi camni! We love you #Dedobot budak tak meragam dan boleh tido merata-rata 😂 SAMPAI HATI TAK BALIK WEEKEND NI.
Selamat pagi! Keknis nak ke Empire Damansara untuk setup booth bersama team #DollJubah #HanisZalikhabyAshraffZainal . Siapa pakat datang pagi sempatlah jumpa sekejap naa! Tapi harga istimewa RM350 RM350 RM350 (from normal price RM399) adalah valid SEPANJANG HARI INI dan ESOK, kalau datang sendiri da
Semoga mengidam dan mengigau nak pakai Doll Jubah sebab kacau aku yang patutnya tidur esok pagi nak setup booth!!! @izdiyanimusawir
Because time is love... Time spent is time invested.
Esok, kalau betul mengidam #DollJubah #HanisZalikhabyAshraffZainal , mengidam nak sentuh ye ke idok kainnya mewah, ye ke idok cuttingnya designer's, ye ke idok jahitannya bukan jenis kilang pukal China, ye ke idok potongannya jubah dan bukan macam dress yang dipakai waktu event itu, datang sendiri b
Thank you for the dimsums @alisyarshd 🍥
HAIP!!! RT @NrlJannahh: @HanisZalikha skrang laaaa, tashabar!
Special announcement by @haniszalikhablueprint tonight at 9pm are you readyhhhh?! Khas untuk kesayangan yang nak pergi #StarHypeFiesta dekat Empire Damansara esok pagi 10am-10pm. Khas untuk kesayangan yang dah menabung nak beli designer #DollJubah #HanisZalikhabyAshraffZainal ! Ehem ehem ehem! Are y
Siapa yang aim kumpul duit beli Doll Jubah mesti suka my special announcement tonight :'D Nantikan di Instagram gw pukul 9malam ini.
Today we ate Daro's Crispy Cikiiiiin. First time makan ayam goreng dengan peanut butter (boleh pilih spicy/honey lemon/peanut butter sauce). Weird but yummy combo. (Ko semua yami deknonnn). #CadanganMakan Daro's Crispy Chicken dekat Jalan Telawi, Bangsar.
A super sleek ponytail by my girl Karen from @shawncutlerbangsar 😍
I swear she isn't paying me for this but really, @HanisZalikha #dolljubah collection looks really good. Girls go check it out.
Retweeted by Hanis Zalikha
Weekend (SABTU & AHAD PUKUL 10PAGI SAMPAI 10MALAM) ini di Empire Damansara ada bazar #StarhypeFiesta tau, Keknis nak bawakan semua warna dan saiz #DollJubah #HanisZalikhabyAshraffZainal ehem ehem @haniszalikhablueprint . Nantikan next announcement ehem ehem @haniszalikhablueprint . ' Yang jauh dan
Prince Harry cakap benda tu LOLOL
LOL RT @HeforShe: "Real men treat women with dignity and give them the respect they deserve."-Prince Harry #HeForShe pic.twitter.com/m8fJLtCAYa
These are all very exciting for me. Packing today's #DollJubah #HanisZalikhabyAshraffZainal to be shipped out! Thank youuuu ladies. Browse @haniszalikhablueprint for more colours and how to order.
"Nampaknya weekend ni tak dapat balik jumpa Auntynis. Nak bagi alasan apa kat dia.."
Mengidam nasi dan keju lagi. Kombinasi pilihan setiap kali, oh nasi dan keju ku. Tak dapat risotto, dapat I'm Stuffed Shrimp ! #CadanganMakan Bubbagump . Seronok tak dapat bos kuat mengidam camni?! Seronokkannn
Nindia koleksi gambar kekuih yang ada untuk #kokitchenrayahaji ada yang ready stocks ada yang kena… instagram.com/p/tXNr14J8X6/
Retweeted by Hanis Zalikha
@HanisZalikha nooh makan kek is the best thing ever don't you lie
Retweeted by Hanis Zalikha
Watak tv yang tak perlu mekap dan buat rambut is the best thing ever.
"Letak nama anak nama Melayu dah la." "Contoh?" "Firdaus ke, Muhammad ke." "Tu Arab bang. Kalau Melayu, Awang, Tompok, Demang, Tuah."
Retweeted by Hanis Zalikha
:') @haniszalikhablueprint
:') @haniszalikhablueprint
InsyaAllah amin! RT @onenonly57: @HanisZalikha all da best, semoga allah bukak pintu rezeki seluas-luasnya utk che, aminnnnnn....