Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Hanis Zalikha

Hai @awalashaari @schaalyahya @laraalanaa @elfiraloy @liyanajasmay @dianadanielleb @iamlisasurihani @acheykintangkintung . Terkenang kembali kekecohan dan kemeriahan berdagang dekat @karnivalteratakglam ?! Kan? Happy to repeat the havoc with you guys! (Ya, Lara pun ada masa tuh tapi dia dalam perut
Adam handsome2 nak pergi mana? Nak pergi ke hati saya ke? #DiaSemanisHoney so addicted to this series, good job @sitinordiana @alifsatar and so glad you decided to take on this project @hairulazreen 🤗 Waiting for the usual 10pm 😍
Aik? YASS IT'S BACK! Jom repeat @karnivalteratakglam tahun ni gais!!! Jom repeat barang niaga habis licin gais!!! Vendors yang teringin marilah rebut booth dengan whatsapp 013-5267898 sekarang. Tinggal beberapa sahaja T_T #KarnivalTeratakGlamRaya
Hai @hairulazreen 👻
Kinda splurge on shawls today but hey, finally got my hands on the Cakenis Signature yas! 😍n
Retweeted by Hanis Zalikha
Raya nanti pakai baju @hh.hairulhanis @hh.catalogue dengan shawl @cakenis 💋 (yang pregger leh ukur lilit perut sendiri ikut measurement chart. Kalau muat hooray). Beberapa design ada cecah saiz 4XL, kena belek catalog @hh.catalogue sendiri ya.
Pakar pembuat kek batik bagi kek batik satu tray untuk anak manja diaaaaa. 3/4 tray untuk kiter kan @habsahdesa ? #soalanretorik #maktakperlujawab 😂
Setiap hari. Faham tak. Sambal hijo petir nih, macam memang kena sentiasa ada stok dalam peti sejuklah. Pening kalau dah habis pastu tetiba lapar, emo gila. It's just too good, too damn good. Boleh tunggu dekat @resepinanirostam kalau Mama announce dia ada buat lagi. Tapi mmm dah ada waiting list s
mudahan th dorg bawa cakenis printed ani ke Brunei ! 🙏�CB
Retweeted by Hanis Zalikha
Hahahaha terbongkar rahsia @bujibuchempel , kalau mommy takde, daddy je ada kat rumah, dia bingit.
Cakenis printed noooooo~ kak @ayununishi why you tag me whyyyy~ 😭😭eGK
Retweeted by Hanis Zalikha
Alhamdulillah! Terlampau happy tengok @cakenis printed broochless just-hook shawl dan premium packaging 😍 Cakenis-san are you readyyyy?! #belumrevealsemuawarna #firstprintedcakenis
Kepada yang tanya lagi mana nak beli perfume @yayabyalisyarashid , (ha mesti dah licin kan pastu tatau mana nak carik dah bau sedap camtu kehkehkeh), senarai stokis lengkap ada kat ig @yayabyalisyarashid . . Dan juga boleh whatsapp 014-9822993 💋
Kalau aku tau buat semua benda ni, laki aku goyang kaki la. Baik aku mengahwini diri sendiri je :')
Retweeted by Hanis Zalikha
Baju Raya kami, His & Her semua info lengkap dalam @hh.catalogue & @hh.hairulhanis 💋 Boleh mula tempah dari Authorized Stockist Selangor - @hh_hairulhanis (010-3713170 / 019 - 210 5884) - @stylovisto (019 - 338 4132) - @his_her_stockist_bangi (012 - 607 6642) - @hh_subangjaya ( 013-631 2488) - @h
Eleh. Bila masing-masing tak buli each other, camnilah hidup diorang 🙄 @bujibuchempel @hairulazreen
Bila bagi diorang yang pilih sendiri kerusi opis 💆🏻 #3jamkemudian #staffshoppingdayout
Beware. Jangan tinggal anak bersama abang2. Tapi budak ni superb! ✨✨
Retweeted by Hanis Zalikha
Handsomenya adik saya @hafiizrashid
Taktau dah batch keberapa dah Mama duk masak Sambal Hijo Petir nih 💆🏻 Sempat rembat sebotol je tsk. Siapa nak boleh whatsapp 0176659800 sebab sedap gila nak pengsan kebelakang. @resepinanirostam
Midnight project but somebody's jealous 😂 Nanti beli baju @bujibuchempel k 🤗
Hahahaha confident berdiri secara tenang. Bila pusing belakang baru gelabah. Tengah setting game baru kat @captain_vr Kinta Riverfront, IPOH. Hopefully weekend ni semua dah boleh main! Jangan lupa mai!
Jom repeat @karnivalteratakglam tahun ni gais!!! Jom repeat barang niaga habis licin gais!!! Vendors yang teringin marilah rebut booth dengan whatsapp 013-5267898 sekarang. Tinggal beberapa sahaja T_T
Ego terus hilang kalau seharian kena tinggal 😂🤗 @bujibuchempel #MommyWork
 
Twiends uses the Instagram™ & Twitter™ API's, displays their logo's & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain their property.