Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Hanis Zalikha
Dewi seorang manja. Dewi terbiasa dimanjakan sebagai adik. Dewi suka tampak cantik dengan memakai baju yang kemas memeluk susuk tubuh. Dewi berwangian dan rambutnya diselak ke kiri. Dewi lempar senyum hanya pada yang diinginkan. Dewi punya cinta. Dan bila cintanya mati, Dewi mati. ' Anak Patung' a
  1h
Goodnight. #DendamOrangMati
  9h
Stress -> Bukak IG -> taip nama @HanisZalikha -> cari video Dedobot gelak -> mampu senyum balik :) thanks keknis sbb upload video dedobot
Retweeted by Hanis Zalikha
Tangan yang berurat harus diketengahkan, tidak harus disorok. Maka jam tangan lutsinar unik dari @solvilettitusmy adalah yang terbaik hahahaha ku suka suka!
Mengaji adalah satu keperluan hidup. Kepada yang bertatih melancarkan bacaan dan memerlukan panduan sebegini lengkap, I hope you can look into this. Belilah Al-Quran Transliterasi Rumi untuk membantu anda atau sesiapalah yang anda kenal yang memerlukannya because it makes a great gift too! BEST SELL
Selamat siang sekalian pengikut. Siapa kaki shopping atau tengah mencari sesuatu boleh usha komen di bawah atau hashtag #sayajual . Kalau sedia maklum apa yang hati sanubari nak, lagi senang so boleh type #sayajual________ seperti #sayajualpopiahnestum atau #sayajualcapal dan bertemu penjual popiah
So, tunggu apa lagi, jom lah pakai pelan #iox mulai hari ini. @xpaxsays boleh bantu korang kalau ada soalan.
Pengguna data internet tegar! Nak tau lebih pasal #iox ? Senang je… Korang klik je tiny.cc/iox . Semua info ada kat sana.
Selamat hari lahir ikan paus.
Kalau tak terbiasa memuji, jangan biasakan mencela. Dunia ini punya banyak kebaikan utk diapresiasi drpd keburukan utk dicaci.
Retweeted by Hanis Zalikha
On a working Sunday keep yourself gumbira with a fried Mars bar. #CadanganMakan oleh Keknis. Melle kata Mars chocolate dia tak cair tapi Keknis suka sebab senang makan. And tak muak sebab dia sprinkle cinnamon powder.
Sharing food is sharing life.
Once read pasal lelaki annoyed bila perempuan suka makan makanan dia. What kind of kedekut tamak is that how to share life together.
For Islam is also about compassion. Congrats Syed Azmi & all who went :) pic.twitter.com/7ebY6Pvhby
Retweeted by Hanis Zalikha
Lutsinar dan unik. Tantek tak jam tangan terbaru solvilettitusmy kiterrrrr :B instagram.com/p/uUcxGAQFWC/
LOL thank you girlfriends for the birthday dinner @fatihinhusna @merajohar @aidasyazlin @asyajohar 🎉
Alif Sleeq and wife in one of our episodes. Baju perkahwinan untuk pengantin perempuan dan lelaki adalah salah satu elemen penting dalam perkahwinan. For couples out there, bila memilih baju persandingan pekara yang paling penting ialah anda berasa selesa dalampada cantik, supaya dapat menikmati saa
No filter. Filtered. Front camera. Back camera. @toujoursadvanced @toujoursadvanced @toujoursadvanced
My first airport look by @ricorinaldi . Susah nak jumpa sweater/jumper dengan elemen unik camni. Pakai dengan statement necklace and jam @solvilettitusmy . Siap! I love this jumpa so much lahhh @ricorinaldi nanti buat lagi doblas warna lain k. shop.ricorinaldi.com
My airport look by @ricorinaldi . Hahaha bukan sahaja menghasilkan busana saya untuk malam Anugerah Planet Musik, namun saya pakai everything-Rico dari departure ke SG hingga touchdown Malaysia balik. All three baju. You love kimono cardi but bored with the cheap-looking ones? Rico punya buat you ra
Saya rindu Malaysia! Sorry saya tinggalkan awak semalam! Sorry dimsum sekalian 😢
BACK IN MALAYSIA LIKE... Melle order Char Kuey Teow jer, Keknis... Ini baru breakfast yang sejati.
You know you're in SG when the Yakult is biggaaah cc @yakultmalaysia LOL LOVE YOU
Thanks @ricorinaldi for this busana. Thanks @resepinanirostam for this make up. Thanks backstage team for my hairdo. Thanks @mellemarli yang berkeras to put this look together. #APM2014 #Singapore
Cc: @ricorinaldi RT @syaqyllaasis: Cantik gila baju @HanisZalikha dekat #APM2014 💃😍
Amboi Keknis buat troll pulak dia atas stage. Ingat memang salah dah tadi haha @HanisZalikha #APM2014
Retweeted by Hanis Zalikha
Mana kaki internet kat sini? Plan baru #iox ni sangat best tau! Sebab ada 10 min x 3 kali sehari FREE internet untuk korang! Nak tak?
Ni haa nak bagitau korang, @xpaxsays dah lancarkan pelan baru. Nama dia Internet of Xpax atau #iox. So memang untuk orang zaman internet ni
Salam semua, #Keknis nak share something ni tapi nak tau berapa ramai pakai celcom kat sini? RT tweet kalau anda pakai Celcom yo #iox
Koranggg follow sinilah kalau tak sabar sangat nak kolagen cantik. Nak beli, nak edar, nak jual, nak offer diri jadi testimonial atau nak menangi peraduan supaya takyah beli, inilah akaunnya @toujoursadvanced @toujoursadvanced @toujoursadvanced COMING SOON OKAY?! OKAY?! #ToujoursAdvanced #ToujoursTe
Ashraff Zainal, D7 Sentul East 60143388801 RT @Has_Riana: @HanisZalikha what's the boutique name of doll jubah,will be going there from sg.
Morning! Senyum pagi2 pastu selfie tu korang letak la sekali hashtag #RM10Smile nanti senang Keknis nak tengok gambar korang sengih XD
I can just LOL 😂
Untuk mula merancang tema perkahwinan anda, perkara pertama yang anda perlu memutuskan adalah warna yang anda suka...ini boleh menjadi panduan anda. For more tips tontonilah Raikan Cinta di Astro Ria yg ditaja oleh Solvil et Titus #SolviletTitusRaikanCinta
@dahliashazwan in #DollJubah #IceDoll 😍 Available at @haniszalikhablueprint !
Satu benda saya gemar dengan @officialhilve ialah diorang suka cover cerita kerjaya dan bisnes selebriti (dalam pada cover cerita sensasi lain). Thank you for today from @haniszalikhablueprint #DollJubah Team! Tadaaaa @dahliashazwan wearing #IceDoll and myself wearing #BlueberryDoll #HanisZalikhabyA
At @shawncutlerbangsar prepping @mellemarli for her big day tomorrow! 🎓
Hai @adyrazak 😜 Oh how I've missed you!
He is my personal make up artist and he loves my skin even more now. Terus-menerus @adyrazak menawarkan dirinya untuk jadi agen @toujoursadvanced collagen. Siapa kat Astro nanti boleh beli kat dia hahahahaha 😘 #ComingSoon #Candy #Collagen #Novembahhh
Selamat hari ulangtahun abang kawasan @annaseaskey ! Setelah dilimpahi bahagia bekerjaya, semoga ditemukan jodoh yang baik bagi saling melengkapi meneruskan legasi berbin dan bintikan Anas Zahrin!
Ke still suka gambar yang ini? Di bilik @ainsyaqilla waktu kami masih rapat yang saling sayang-menyayangi suatu ketika dulu.
Bencilah kena buat benda ni. Kena pilih gambar sebelum selepas. Benci sebab banyak sangat gambar 'sebelum' yang boleh menangi hati ramai kahkahkah! Sampai tak tahu mana nak pilih! Semua hauk sangat! Bagi yang ingat muka Keknis sedia flawless, ketahuilah memang saya takde jerawat atau jeragat tapi, s
This elegant and versatile gold baby by @solvilettitusmy is my current fav! You'll see it ALOT!
@HanisZalikha my bf mcm tu jgk, kene jwb 'ya', bukan 'apa'. And he always jwb to me 'ya'. Comel.
Retweeted by Hanis Zalikha