Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Hanis Zalikha
blogging actor blogger 511,205 followers
Cak! Hey guys do you want more #OatKrunch cookies and to shop with RM150 #Adidas vouchers? :D Just join this week's #itsOKtoKrunch contest it’s your last chance as it's the FINAL round! Just show Munchy's the best picture of you exercising with Oat Krunch. Find out how to join at Munchy's FB page an
terpengaruh dgn @HanisZalikha, I also cut strawberries and lemon for my infused water. Then boiled pandan and lemongrass to keep in fridge.
Retweeted by Hanis Zalikha
Tahniah pasangan power @carlsamsudin dan @bellealyahya atas pembukaan butik kedua @bellaammara ! Maaf tak berkesempatan hadir malam tadi tapi akan datang selalu insyaAllah. Siapa suka jubah moden cantik, singgah ke Butik @bellaammara di Seksyen 7, Shah Alam. See you guys soon!
Honey, I'm home! Made fruit #infusedwater for myself using the tea infuser and everyone else guna jug besau. Simple just potong2 buah and letak air sejuk pastu biar dalam esbok 30minit. Sprinkle Toujours and minum.
So here it goes @noorneelofa . Your @lofalens in Gorgeous Pink, thank you so much babygirl! Next in line is Sterling Grey 😘
Cantik cantik nak pergi mana tuuuuuh? I loveeeeee flowy cardigan kebaya like this and look at the sequined detailing dekat lengan feeling vass! #TyraKebaya yang meletop top top fesyen meletop boleh dibeli di @inhannashop . Keluaran #raya2014 berkonsepkan #GlamRaya . Tapi mix and match dengan jeans a
Anak Ogish yang berbaka kucing biasa sebab Ogish cinta sejati tidak memandang darjat dan jenis bulu. Namanya Jordan lahir bulan Jun lepas.
Cantiknya awak buat bajuuuuuuu! Macam-macam design boleh berangan dan @wajieibrahim boleh jadikan realiti! 100% online (terel mu) pastu affordable (ikut budget customer) tapi tetap DESIGNER COUTURE WEAR. Jadi seluruh Malaysia boleh buat baju dengan dia, sebab memang semuanya online, (ask her how!).
Jalur Gemilang turut dikibarkan bersama meraikan kemenangan ini. Gaza, your spirit inspires us, it is us that needs to thank you! Congratulations! Alhamdulillah Allahu Akbar! Panjangkan lindunganMu, terima kasih Tuhan.
"Saya doakan satu hari awak akan blablabla" -Errr tapi tapi tapi doa yang tidak diberitahu orang tuh yang lebih makbul 😒
Life is good with Nasi Lemak Sri Anggerik di USJ 2. #CadanganMakan . Dulu masa kecik memang lepak sini. Budak Subang Jaya memang ada gaya, macam hari-hari Hari Nasi Lemak Sedunia.
Cepatnya masa berlalu dah nak masuk suku terakhir 2014. Tahun ini diberi peluang menyertai banyak kempen, mendekati lebih ramai orang dan menyentuh lebih banyak hati. Thanks for always believing in me.
Usaha tangga kejayaan.
Sponsors for this shoot, Keknis would like to thank; Top: @whitehangerkl Neckpiece: @ida_hanicomb Make up & Hair: @eonedidiy Styled by: @mellemarli 😘 to all.
Hahahahaha Kak Ayu baruuuuuu jer jumpa minggu lepas beraya kat rumah baruuuuuu jer dapat Toujours dan cuba. Laju gila feedback! @toujours_hq To all my friends yang consume this product, SILA DISPLIN K 2KALI SEHARI.
"Hanis dah lama tak share gambar makan luar" -The pressureeeeeeeeee.
Siapa nak kurus nak pecahkan ayam goreng kat betis dan begedil dekat pipi dan chicken wing dekat lengan?! Siapa nak bakar lemak tepu?! Herbal Selection Raspberry Ketone is a fat burner that is perfectly safe and natural with no negative side effects as it is made up from 100% natural raspberries wit
This morning while helping mom, I went to get the penyodok kat dapur. Look what I found :') So glad these kittens sedar diri yang masing-masing adalah habuk. Tanpa berlengah lagi mereka berkumpul dan berserah :') cc: @jaguhbi dan Ogosh yang tak sedar diri nak tunggu kena vacuum.
Coming home from work like... Top: Haflins @fashionvaletcom Hair: @eonedidiy Cat: #ogosh Miss Pillow: @lisasurihani_23
Top: @fashionvaletcom Pants: @theikats Shoes: @mksshoes_my Male model: @vishanlukekovan Thank you all.
Drive-thru Guy: Thank you please come again. Melle : Of course. #MelleTheFattyBomBom
Thank you @nik_azman from Twitter for this snapshot and mention. I will see you soon Kelate!
Goodmorning from a happy baby. Happy babies are the cutest babies!!! #Dedobot