Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Hanis Zalikha
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for Hanis Zalikha”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Hahahahaha mak stress! Repost from @shafikahaha : Penghibur kat set. MJ wannabe. Meniti hari hari terakhir di Okinawa. Haha
Syurga di wajahmu @nanirostam dan cucunya #Dedobot . Kalau orang kata wajah kita tua nanti ikut wajah mak kita... EH CEPATLAH SIKIT DIRI INI TUA 😂
Saya nak mereka sekarang 😔
🍧🍧🍧🍧🍧 #OkinawaDessert
Terbaik yang macam tak boleh nak gebang sebab nanti orang kata sembang lebat namun masalahnya memang terbaik sangat 😢 Shaved iced with gula merah masyaAllah #OkinawaDessert
Bikers alert!!! Abang2 motor besaq, kakak2 gorgeous yang suka ride, pasangan suami isteri yang berjiwa ranggi...KUALA LUMPUR BIKE WEEK 2014 is here! Date - 19-20/12/2014 dekat LANAI MaTIC, Jalan Ampang, KUALA LUMPUR . Time - 10am- 12am( hours of amazing fun ) . An event by . @redgaragemalaysia @r
Ahhhhh saya suka bila perkongsian saya buat ramai yang berkongsi 😘 . Jadilah wanita yang tidak lokek ilmu, pengetahuan, tips dan pengajaran . #SafiBalqis @safimalaysia
Hydrogel Facial Moisturizer adalah paling kegemaran dalam Safi Balqis White Trilogy range yang oren. Cuaca Jepun yang tengah winter dan kering mendatangkan macam-macam masalah kulit. Time ini paling rajin (dan terlebih displin LOL) manjakan kulit dengan #SafiBalqis @safimalaysia . Siapa pakai yang n
Masak demi kesayangan saya @missmimilana yang dah nak balik KL! Nangissssssss! Siapa nak tolong potong-potong bawang atau goreng kentang sampai terlebih rangup (degil!) sampai terjadi Calbee chips demmit. Okay by the way, ini resepi paling simple tumis cili paste campur bawang merah and putih yang t
I am your Santa Claus 🎁
"Ku rindu wajah dan senyumanmu" #NowPlaying
The amount of dry patches, clogged pores and breakouts is unbelievable when shooting in Japan (during winter). Panik jap tapi sempat balik Malaysia stock up on @toujoursadvanced and @safimalaysia tsk 😭
You remember this? Toujours Pure Collagen Dust and I go waaay back. Before it got all fancy and advanced, it was 100% pure marine hydrolyzed collagen. If you like it PURE (minus acai berry, blueberry, strawberry, apple, lemon, delima, kurma and madu), you MUST HAVE this. Consume and apply to face. I
Nanaaaaaa @nanamahazan ! Terima kasih untuk video post ini sungguh-sungguh mengimbau kenangan Tingkatan 1 balik sekolah tengok Diari AF, hujung minggu tengok konsert AF! Pastu nangis masa you tersingkir, kahkahkah! I can't believe we've turned into good friends now :')
Jangan lupa #SuamikuEncikSotong 10malam ini di Astro Ria / Maya HD. Kah! #Shua #PleaseDong #DhiaRinduShua
A sad morning entering Japan. I cry now.
Haniszalikhabi ? @jaguhbi @ogoshbi kita adik-beradik!!!
Breakfast ke sahur awal cemni 😒 Menuju ke Jepun.