Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Hanis Zalikha
Aaaaaaa lajunya korang beli! Hitam caviar dan hijau olive nak habis dah k. Tengok lagi warna-warna yang masih ada dekat @haniszalikhablueprint . Siapa nak beli tinggal 3 hari lagi untuk mereka hantar guna post ya! Selepas 10 Julai, pos laju tak terima jangan buat cerita syahdu di pagi Syawal. Whatsa
. @teresakok, tolong bijak beza pakaian hari-hari dengan kostum ritual - Budayawan bit.ly/1HGMbgP pic.twitter.com/zQRCRIqRUe
Retweeted by Hanis Zalikha
Doa kami untuk pasukan hoki negara, good luck @roslan_jamaluddin78 & @izadhakimi30 , semoga kita layak ke Sukan Olympic 2016 ch801 / 7pm Selamat Berbuka 🎉
Laluan yeklan oleh @bbtylcs kerana hari ini #SalesKejutanRaya Toujours Advanced + Mai'Amy masih di @vendeurfestival dan juga @festivland .
Kesan gempa bumi di Sabah. Malim Gunung ramai yang hilang rumah hilang kerja and menumpang sana-sini. Rumah yang diorang bina hancur sekelip mata sesungguhnya tiada satu pun di atas muka bumi ini adalah milik kita, semuanya pinjaman. Pejam celik hilang segalanya. Tapi yang mendapat hormat dan salute
Siapa tahu printing service (dan framing service!) yang bagus untuk gambar semua saiz, especially frame besar-besar, sila cadang di bawah. Banyak ni gambar nak spam dekat wall rumah pulak.
Sesiapa nak shopping area Kelana Jaya saja takmo sesak tempat lain, baju Raya @boutiquejccollection dan instant shawl @hijabdarin buka booth bersama banyak lagi booths Raya yang lain di Kelana Mall (belakang Paradigm). Selamat membeli belah!
It's todaaaaaay! Toujours #SalesKejutanRaya dekat : Info : @vendeurfestival matrade KL 10am-2am hall A booth 004 (masuk je hall A terus je boleh nampak backdrop Toujours 😝_____________________________________ @festivland Stadium Malawati Shah Alam (vvip car park) booth P3. ______________________
#DollJubah @haniszalikhablueprint untuk SALE RAYA! Whatsapp (Ash) 014-3388801 sekarang! Warna : 7 warna-warni yang meriah dan senang sedondon! Saiz: S , M, L, XL. Harga: Dari RM399 turun ke RM230! (mass produced) Jenis kain: Designer (hooded) jubah paling selesa dan sejuk dengan highest quality
Crowd-pleaser paling senang. Cara nak impress semorang wah sungguh fancy seleksi juadah berbuka kali ini padahal air buah dari tin je. Mama ajar campur air tin longan / laici dengan tin peach pastu letak air gula pastu letak air dan ais pastu wah sungguh fancy seleksi juadah berbuka kali ini. Lebih
Kak Noraaaa trying out yours pula @noradanish 👯
Alaaaaa baru kahwin sukalah upload gambar laki, cuba dah kahwin 632 tahun.
Hadiah birthday untuk @khairikurd ! Anakmu bercelupba secara hardcore 🎉
Maceh abang @maestro_ridwan untuk gambar ni! Maceh @syomirizwa untuk baju ini! Maceh kak @iansham untuk solekan dan belit2 tudung ini LOL
You just hafto selfie with a selfie queen 👸
Sesh with them thank you for today gais 😻 #SafiBalqis Memakai busana @syomirizwa .
Repost from @noradanish : With #safibalqis Barbie @haniszalikha
I present to you more choices for your baju Raya decision. Goodluck 😍 Elegance in simplicity. @fjura.kl is a clothing line that offers simple yet beautiful designs.  They offer varieties of baju kurung and kebaya to choose from this Aidilfitri. Every piece is exclusively tailored for @fjura.kl. You
Raya off season sale! Only at @haniszalikhablueprint @ashraffzainal . Whatsapp 0143388801 .




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue