Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Hanis Zalikha
Kalau jadi dekat orang muda seram, jadi dekat orang lelaki seram, jadi dekat orang perempuan seram. Eh memang botak ini sesuatu yang tak digemari ramai lahhh. Setakat gugur rambut masa sikat, bersihkan shower dan buang rambut2 tersangkut, sapu lantai bilik terkumpul segumpal rambut dari bantal. Akhi
Kan kalau zaman dulu sambut birthday umur 21 dapat kek kunci so nah @zrkhairi . Keknis sayang Khairi. Tapi Google takde kek kunci Arsenal plak. (CELEBRATE SOON WHEN YOU GET BACK πŸ’‹)
Okay we need to move on to this. Because this, this is awesome. #GulabJamun
Dah lama dah practice. Baby steps bila keluar dengan family, dapat pakai tudung so happy. Keluar dengan kawan, dapat pakai tudung so happy. Keluar dengan dia, dapat pakai tudung so happy. Malah terserempak fans got me blushing☺️. Mama Daddy dah lama doa dan hint2. Jadi anak yang baik sebelum jadi is
Bila tertinggal henpon dalam kereta dia πŸ˜’
Kenalkan mak, ayah, nama dia Guacamole Burger. *pandang bawah tersipu-sipu*
Siapa peminat jam #SolvilEtTitus dari dulu lagi, nak tengok jam korang! Upload and hashtag #SolvilEtTitus ❀️ @solvilettitusmy
Table is looking good. Thanks @HanisZalikha for recommending! πŸ˜€pic.twitter.com/lAMhsrsio22
Retweeted by Hanis Zalikha
Marketing yang paling baik adalah buah mulut. Dan buah mulut yang baik hanya datang dari produk yang berkesan. Toujours Advanced Collagen Shots ❀️ Boleh dibeli di @toujoursadvanced .
Please read and take care! Kita rasa panas tapi mungkin tak perasan masih kurang minum air atau tak perasan masih bedung anak dengan kain tebal atau tak perasan masih buat aktiviti luar dengan aktif. Don't, it's too hot β˜€οΈβ˜€οΈβ˜€οΈ Tips by Dr Nurhidayati (Mmgazette) (don't ask about number 5, I tried mua
"Tips Rumahtangga Bahagia : Jangan cari pasal" -Ustaz Kazim ☺️
Next @moons_kitchen visit will be a family feast! LOL jom @nanirostam @leanazainal @zrkhairi @imrnrshd @ariifzainal @alisyarshd 😍 (dapat new fav western food place terus kecoh πŸ˜‚)
Kenapa Isnin tutup T_T @moons_kitchen . #CadanganMakan #CadanganMinum
Selfie with bae. At @moons_kitchen.
Oke sebenarnya makan lobster sedap melampau nih dekat @moons_kitchen yass! Kehkehkeh boleh tag kawan-kawan yang jenis sanggup explore merata demi sesuap #CadanganMakan 😍 Lokasi: Putra Heights. Instagram : @moons_kitchen . (Kalau weekend macam semalam ramai gak, sah2 makanan sedap gila kot, kalau we
2 sachets of happiness per day; @toujoursadvanced Collagen Shots. I am 🐹
Nak tau ke kat mana? Esok Keknis cerita. (Sajerrrr jerrrrr teaser)
Congrats Dato @ctdk ! Honored sangat sangat to be in the same category πŸ’‹ Thanks to those who voted πŸ’‹
#BridesmaidsDayOut @mellemarli & @izdiyanimusawir
Tiada tempat lain lagi. #BridesmaidsDayOut #BrideGuide
Alhamdulillah sukanya baca cerita begini. Berbuat baik pada semua adalah pembawa nama (agama/bangsa/keturunan dll) yang paling berkesan. Thank you Mak Ngah, don't know who you are but thanks!
Daddy belikan Char Kuey Teow terpaling sedap pernah dimakan pastu bila tanya mana beli, dia kata beli tepi jalan, kita yang terpening sorang2 nak hafal direction πŸ˜‚ cc: @meormal my char kuey teow buddy! I have found the best! In Subang!
Where do I donate baju-baju masih elok tapi tak pakai dah? Ada tempat spesifik yang sesiapa tahu?
Jangan jd mangsa MLM. Selamatkan duit PTPTN. Dan jgn tipu ibu bapa kita! pic.twitter.com/09kn3wAdJi
Retweeted by Hanis Zalikha