Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Hanis Zalikha
Another email interview for a magazine cover story real soon. Will let you guys know when it's out next month. Love responsibly, always.
Maaf saya tak dapat membalas cinta awak...
Kenapa ada buku yang tak best macam ni?
Your cerita so dark but all the iklan so bright huarghhh tutup tv.
@milkteeclothing @wirdawina
Bawak bestfriend pergi makan sebab dia teringin sangat. Harap dia gumbira dan tidur lena.
@najeebazami young and slim.
Girls just wanna have fun. On set. On a Saturday.
Korangz! Cepat sebelum terlambat! Mohon Pembiayaan Peribadi BSN (terbuka untuk Kakitangan Kerajaan & Swasta) sekarang dan dapatkan peluang untuk memenangi SHOPPING VOUCHER berjumlah sehingga RM180,000 daripada Dorothy Perkins & Burton Menswear London. Hubungi : KL - 0136929429 SEL - 0193719449 MELA
Selamat pagi! Keceriaan pagi sebelum ada orang tuh kena inject 😂
I am just a very happy girl for this. From a big fan of SENARIO, thank you #AnugerahLawakWarna , thank you.
As a big fan, I just want to say thank you so much to #AnugerahLawakWarna for SENARIO much-deserved recognition tonight.
Hai bertiga je ke? #LambRacks okay dah cukup cukup.
I LOVE YOU! #CadanganMakan
First appetizer out of the three they served us. Stuffed squid with minced garlic prawn sedaaap!
Dining with the winners of @solvilettitusmy #SolvilEtTitusBeraya tonight all dolled up by @shawncutlerbangsar and trying out my new Laura Mercier lipstick (color code: COY) #lauramerciermy @lauramerciermy #flawlesshasmanyfaces #colours #lipstick #cosmetic #makeup #rougenouveau #weightless #newyork
Super yummy dinner with the winners of @solvilettitusmy #SolvilEtTitusBeraya tonight . Congrats Kak Julia and Abu! Stay stylish with your new watch ya!
Solid perfume is one of the best invention ever sumpah. Dia macam comel kecil saiz eyeshadow je so kalau tengah depan orang ramai pun tak malu nak re-apply sapu2 dekat pergelangan tangan or tengkuk. Tapi sebenarnya tak sibuk nak re-apply pun sebab bau dia tahan lama. Mine is @diptyque yums yums ! G
Eeeee baru berapa hari on @toujoursadvanced dah cemni! My bestfriend @izdiyanimusawir so glowy mowy! ' #ToujoursAdvanced #Candy #Collagen #ComingSoon (Yang teringin nak jadi stokis TERAWAL di negeri anda, bagi produk kolagen terbaik dan laris terlebih cepat, sila contact Amelia @bbtylcs (0182092257
#Dedobot says goodmorning to all. With her smile.
Chicco pun kuat tidur jugak sama macam ralph. Keknis nak RT tak? Hahaha @HanisZalikha pic.twitter.com/DGVG5Xy3ZQ
Retweeted by Hanis Zalikha
Repost from @bbtylcs Ehemmmm! Dah ada yang buat payment sikit demi sikit sebab nak sangat jadi stokis @toujoursadvanced !!! Knp perlu jd stokis?? Sebab keuntungan dia besar, mcm2 advantage yang stokis akan dapat..mana tau dpt jalan keluar negara ke kan? Opssss! Terbocor 1 advantage dh ni!! Kalau tk
This is my limit. And you're almost there. 👏
Itulah kegunaaan hashtag khusus #sayajualpelampung . Dapat Kekna mencari penjual pelampung di Instagram untuk membeli pelampung ini buat #Dedobot . Pandai-pandai guna hashtag ya! Taktau cemane lagi nak nolong.
#Dedobot selepas tersedak watermelon.
'Bercinta/kenal lepas kahwin' is not like what you read in novels. It's so much more complicated than that and you're now stuck forevah.
Yeaaaaaaaaaaay #sayajual !
Soooo many people enjoyed The Maze Runner. Soooo many people tak sama taste with me 😂
Sabaaaar RT @AlyaSaffa: @HanisZalikha exclusive project !! Must hve dis jubah of olivedoll . I love green lol 👗pic.twitter.com/VsMvlNkSYRR
Beberapa hari lagi... @haniszalikhablueprint #DollJubah ! SIAPA EXCITED?! 🙋 Eh kenapa sendiri angkat tangan. Eh temanlah angkat tangan semua orang.
Kahkahkah the family sent me this video! I am so far away but they make me feel so dekat (maybe because Alisya and Hafiiz gunakan groupchat untuk tanya "siapa kat tempat breakfast", "datang lobby" and all that kerapu shiz but still -_-). Happy birthday Hafiiz! Keknis rasa TAK BEST langsung takde ka
Why chu gotta be so rude
This is your kakak on set @ariifzainal hergh. I love you brother.
Ke hadapan ahli keluargaku yang masih bercuti, ini sajalah sarapan pagi ku di atas riba sambil menuju ke set Raikan Cinta. Jangan haplod sangat eh makanan sedap-sedap kat JB tuh aku eyyy kang!
Dan terhadap orang yang minta-minta, janganlah kamu menghardiknya (93:10)
Retweeted by Hanis Zalikha
Wish you were here with us @kerolshuffix , thanks for the #CadanganMakan ! Nampak tak cheese tebal atas red velvet baked brownies ituewww 😜
Thank you Big Food for this yummy chocolate pie! Banyak gila pilihan pencuci mulut sampai tak tahan nak order semua! #CadanganMakan
#CadanganMakan when you are in JB, Big Food. They have Seafood Risotto like the one I selalu makan I cry now :'D Siap ada sotong sumbat I love you!
Last makan-makan with the family before they send me off to the airport to catch my flight back to KL huarghhh 😢 Padan muka kerja 😂
Tata for now! We love you #Mersing , Johor ❤️
I love you Malaysia.
Before Toujours introduces the new and improved formula --- a totally new product, pengguna setia Toujours Skin Collagen Dust dinasihatkan borong 3-4botol sebelum anda katakan goodbye kepadanya, dan katakan omg hello kepada Toujours Advanced. Senarai stokis Toujours yang berdaftar dan masih menyimpa
Bergelimpangan sambil BBQ kambing dan ayam. Dari kami kecil enam beradik di bawa ke hulu ke hilir dilatih untuk eh-jangan-banyak-bunyik. Sekarang #Dedobot tidak terkecuali diajar untuk menjadi 'rugged' lepak mana pun layan, naik tongkang pun jalan. Kahkahkah 😂
Enjoying their time stargazing. Kat bandar dongak ke langit nampak gelap saja, bintang tiada.
Dalam gambar group shot lompat, tiada siapa dapat terlepas daripada pose 'nak terberak'. Diabadikan selamanya...