Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Hanis Zalikha
Eh takde apa lah. Tengok2 je terjumpa plak. Takde apalah okay je ni. Mana ada rindu. Gua kental beb. Gua kental. *hingus tergantung*
Cuti merdeka nanti buat apa? Fiesta Blogshop jom jom! Dataran Medan Pasar, KL pada 30 & 31 Ogos ini dari jam 10 pagi sampailah 10 malam. Macam-macam booth ada, selebriti ramai turun padang, sesuai sangat shopping raya dengan meriah. Nak tau lebih lanjut follow 👇 @fiestablogshop @fiestablogshop
Dedobot hexaitedddd.
Loving my new Estee Lauder lipstickkk 💄 Yang Keknis pakai ni colour shade Fierce Beauty. As promised, it provides me with rich intensity of a lipstick, lustre of a gloss and comfort of a lipbalm, all in one application. Jadi pakai Envy Lip Potion jer, takyah lipbalm dan lipgloss. Dah pakai seharia
Belajar make up sambil makan scones ke @dianadanielleb ?! Joms.
Jauhi diri daripada jinak terhadap larangannya. Kata-kata yang berlegar di minda kita mahupun yang melintas-lintas di hati kita terbentuk melalui bahan bacaan dan pergaulan yang kita benarkan. Let's be careful ❤️
Dalam banyak-banyak supplement yang pernah dicuba, paling suka @toujoursadvanced collagen shots sangat sangat. Sebab berkesan untuk kami. Penuh khasiat dan senang disedut setiap pagi takyah bancuh. Main panas camne pun cepat je pulih kulit sekata. Badan cergas, tidur pun teratur. Tapi kecewa recent
Dapat info daripada my stylist, ada satu platform yang menyokong designers muda. Try check out www.hijabroyale.com #HijabRoyale . Ada beberapa design baju yang belum dihasilkan sebagai produk pakaian. Kita cuma boleh tengok sample je. Tapi bila kita sokong (pledge kat website tu) design baju yang k
Tahniah @hairulazreen 😍 Next fish please 😍
Happy for my beautiful meng @iamlisasurihani and Yusry. We hope to see you soon (promise when I'm not hingusan and contagious) 👪. Marilah kita iringi perjalanan kelahiran bayi ini dengan doa-doa yang baik agar Lisa diberi ketenangan dan kudrat bila sampai masanya ❤️
www.facebook.com/cikgupenyayang ❤️ Khas buat cikgu-cikgu yang prihatin kepada anak-anak murid kurang kemampuan. Inbox their stories if you care.
"Sebenarnya demam ni bagus" "Kenapa doktor?" "Sebab dia kuatkan immune badan" "Lol ingat doktor nak cakap dia hapuskan dosa kecil lol"
Ku menunggu... Ku menunggu @beautylicious.boutique buka dan menghidangkan godaan shopping yang pelbagai! Barang kecantikan, baju, makanan, kasuuut! Bulan 9 mai lah cepat! Kalau berminat nak join silalah follow ig @beautylicious.boutique dan hubungi mereka. Lokasi adalah City Garden Commercial, Taman
Eh dah berapa lama sebenarnya? Heh baru nak congrats 1 million pollowers @hairulazreen 🎉
Apeni @jozlynnhanania ?! Kenapa second round dah ni?!
Thank you @ricorinaldi for my dress, abang @tiarzainal for my make up and @azmwhb for all the photos ❤️ #AnugerahLawakWarna
Last night he placed this (and few others) at the bedside table so I can see it first thing in the morning. He's always this passionate on EVERY project he undertakes. I am so proud of his continuos effort to make @ma.lead an affordable street clothing brand with the highest quality. 'Affordable' is
Kalau korang jenis dah ada powerbank tapi masih sentiasa membeli powerbank *me, kehkeh* , ini adalah info yang bagus untuk anda. Satu lagi kedai yang berbaloi untuk usha, samada beli terus kat @stgadget Tesco Setia Alam atau boleh online order whatsapp 018-2486493 . ! * Product : Original PINENG Po
Kita dulu mesti ada pengalaman main sport kan? Dan bila kalah tu biasanya kita kecewa, putus asa pun ada. Tapi memang kene tabik spring pada adik adik Ombak FC ni, biar pun pasukan 'underdog', tetap berjuang untuk berjaya. Good Luck! Jom ajak satu family tengok #takkangentar di Astro Prima dan Maya
After the island getaway with non-stop water activities and being in the sun all day, I needed this treatment badly! Thank you @shawncutlerbangsar @lorealprofessionnelmy for #mylorealpro #vitaminoaox ❤️
Anak kawan ayah saya perlukan sumbangan ikhlas dari semua. Pls RT and help them. Boleh call di nombor yg saya bg tu.
Retweeted by Hanis Zalikha
Sometimes...i just CANT with this woman 😂.#LonelyBFFF sozzzzzv
Retweeted by Hanis Zalikha
Just because @fauzeenasir @nazura_fishie 😍
Ashley Tisdale didn't give a damn how she looked
Retweeted by Hanis Zalikha
Tempat PALING adventurous kami singgah masa #HanisHairulAuckland . Takde pelancong cuma penduduk tempatan. Berbaloi carik dalam kampung 👍 @spookersnz (tapi dah tak dapat record masa kat dalam, ini masa kat luar je).




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue