Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to get more twitter followers? Click here to watch our video.
 
Khairul Fahmi Apexs
sport football-soccer 349,204 followers
KB GRAND FEST 3 & 4 OKTOBER 2014 KELANTAN TRADE CENTRE Bertemakan "where passion meets quality", #kbgrandfest menyediakan platform buat para peniaga online untuk berniaga dalam ruang niaga yang kondusif dan selesa. Bilangan booth yang terhad dan susun atur booth yang strategik menjanjikan anda ruan
KB GRAND FESTIVAL 3&4 OKTOBER 2014 KELANTAN TRADE CENTRE Bertemakan "where passion meets quality", #kbgrandfest menyediakan platform buat para peniaga online untuk berniaga dalam suasana yang kondusif dan selesa. Bilangan booth yg terhad dan susun atur booth yang strategik menjanjikan anda ruang ni
Best ye mandi kayla
Bsn School break sk kubang kerian 1
Org klate kenal dio megat nordin org luar nordin suara perghhh legend
Rock Oo memang baekkk 14juta kali tgk tak puas.
Memey muko ambo 2 branok gini kalu amik gambar hahahah
Lame tak bermanja hari ni lah masa die
Kami dah cuba yg terbaik.ya ramai tak puas hati tetapi kami juga tidak berpuas hati maafkn kami in shaa allah next game akan buat lebih baik
Bila teringin jadi bruce lee hahahah wachaaa
Balik kg plok blako pok kito @captain_piya16 @amadfakri
Alhamdulillah selamat sampai
Kami nak balik raya tajikistan-mongolia-guangzhou-malaysia
Perjalanan pulang 15jam ke malaysia bermula sekarang owww lemau laa
Amboi kayla tenung mamy mcm tu skali heheheh
Mamy nak mamam Muka anak ddy bila mntk mkn sedey btl ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜†
by @norfarhan "Tetiba ajer stephen chowkit ada kat blkg.. Hahahaaha @fahmiapexs @captain_piya16 relax capt 16 jgop.." via @PhotoRepost_app
Pelan2 kayla sabar nanti mamy suap Kecik2 dah nk mkn sdri kayla ni hehehe