Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want more twitter followers? Find out how.
Khairul Fahmi Apexs
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for Khairul Fahmi Apexs”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Kayla tidur ke buat2 tdo ni hehehe #penyejukhati #kaylaelayna #kf19littleprincess
by @leunieynatasha "good morning from mek sentill 😜" via @PhotoRepost_app
My two princess #imissbothofu #kaylaelayna
Saya tgh belajar nak jalan #kaylaelayna #kf19littleprincess
15 amazing years #narutoshippuden #finish #good #memory #nicestory #rasengan #kurama #kyubi
I miss my little cutie princess nanti kayla ajak mamy dtg jmpe daddy yer daddy tak boleh blk lg ade kerja #princesskayla #nationalteamtraining #work #missutoomamy @leunieynatasha
@mahali2489 bgtau nasi goreng die best kat sini mahali ckp name nasi goreng die #nasigorenggila hahahah #jb #stulang #bajutumahaliygbgsuruhpakai
Face time anak daddy tgk2 dah tdo die.gudnite princess daddy miss u #mamypnddyrindujgak
Training dulu #preparationaffsuzuki #kerjakita #carimakan #tangkapbola
There is a king #pumaking #pumasoccer #pumafootball #pumasports
by @shukoradan "#Bersamalagendadatosohchinaun#LegendSHUKORADAN#dangoalkeepertersohorsatulgdahkenedeletehahahahahasorrymail#" @farizalmarlias86
Selamat malam huarghhh #kaylaelayna #kf19
Aktif pulak die mlm nih #kaylaelayna
Bila bapa dan anak merenung masa depan #kaylaelayna #fahmiapexs19 #family #no1
Wong solo ampang #harrr #kaylaelayna @esmesmael @leunieynatasha @fizamaula
#PUMANIGHTRUN #DONE #PUMA #PUMATIME #PUMAWATCH #PUMARUNNING #LOVEPUMA
#PUMANIGHTRUN
Mulut melopong tgk org ramai di PUMA NIGHT RUN dekat setia city convention centre #PUMATIME #PUMA #NIGHTRUN
Huwarghhhh #kaylasingasong #kaylaelayna
Sorry kayla takda dlm gambar ni bg can dkat daddy dgn mamy nk usfie plak hehehe
@zamirselamat = skali aku ngap @fahmiapexs = eh jgn gelojoh der @frhnfafa =hihihi @leunieynatasha = kayla senyum @kayla_elayna = tenyum mamy #zamirfarah #wedding
Tahniah der akhirnya jadi laki org jgak ko dah kawin ni kena matang sikit der perangai jgn mcm bdk2 lg dah ade tmpt bermanja aku ko jgn lupa kalo tak aku sepak kepala ko hahaha cpt2 buat anak eh der kayla dah semakin membesar nnt anak ko kena panggil anak aku kak kayla hahaha kena buli anak ko nnt h