Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to get more twitter followers? Click here to watch our video.
 
Khairul Fahmi Apexs
sport football-soccer 348,494 followers
Weyyy @eikazahari mu tgk ni kasih mu @hazimie89 beli #kaylena bui ko mu dio kato buat ubat mu sedih tok blk rayo
Disebabkan setiap penjuru jalan sesak jadi kami hari ni jadi geng skuter Kayla duduk diam2 kat rumah ok Hihihihik
Twinkle twinkle little star Zzzzzzzzz
Jiran rumah berbuka dgn mercun
Bila dia ajak bermain #kf19 #kaylaElayna
Its a wrap its a wrap Ape benda tuh hahaha biase la kami bkn org filem nak th ape benda wrap tuh #trwthemovie
by @khairurrijalpauzi "Meriah kan raya anda dng ampow trw 2014.. untuk di jual.. sesiapa yg berminat leh whatsaap saya 0169211115 #ampowraya #raya #sampulduitraya @trwfc #kelantanfa #trw #kelantanku #malaysia #redshooterstudio #raya2014" via @PhotoRepost_app
I will remember this beautiful day all the time and will never forget about it.the time when u say yes i was like the happy man in the world and also in the aquarium heheheh Will love u forever sayang and will tcre of our family till the end. And for my adorable @kayla_elayna someday daddy and mamy
Berhari raya dgn puma tahun ni #puma #startbelieving
Gapo blakey tu pokcek @zaharulnizam85 #trwthemovie
Nok wak balik rayo tahun nih Hahahaha
Ermmm sedapnya air tu Rindu anak daddy nih
Masak telur untuk @zaharulnizam85 @mzkiey Ginilah sahur jauh dr keluarga gak telur pun alhamdulillah doh
Happy iftar @ayupuat @evashahrul @iamjijaanuar @rian_shain @sarsyam @manjelara #trwthemovie
Muka keras ketat semua tunggu nak berbuka. Baju biru tu tok bomoh siam #trwthemovie
Wuhuuu done for tonite #trwthemovie
Meriah #trwthemovie
Mari mari kek lapis serawak @fitriomar_ jual buleh wat rayo tahun nih
Berpeluh jugak la cikuu cakk dgn die aktif plak die pagi2 buta nih hahahah
Bila die taknak tidur cikuuuu cakkkk la mlm2 mcm ni dgn die
Doa untuk kedua duanya #al fatihah #doauntukmh17 #doauntukpalestin
Tokey colek @hazimie89 cukup sekadar selera kg tok payoh nok dessert2 mano lah hahahah
Ok stop cerita pasal keta pijat tuh now jom tdo But first let solat subuh first
Bulan puasa perangai biar lah elok2 sikit ye pun kan kan kan
Yerr daddy nampak janggut jerr kayla