Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to get more twitter followers? Click here to watch our video.
 
Khairul Fahmi Apexs
sport football-soccer 347,798 followers
Hari ni berbuka bersama #100plus senang hari raya nanti bagi tetamu minum #100plus je hehehe SELAMAT BERBUKA
Rindu anak daddy nih pastu buat muka cute plakkk. Jgn nakal2 dgn mammy tu mammy nak cari rezeki dekat @vendeurfestival tu be a good princess ok sayang @kayla_elayna
Haaa moh singgah ke booth kami di @vendeurfestival @vendeurfestival @vendeurfestival Kami ada new packaging dan loose item SALE SALE SALE
Senang buat duit @zaharulnizam85 @amadfakri @alliffirdaus89 @fitriomar hahahah #trwmovie #extraje hahahaha
Woii @amadfakri wekk cakap2 aku suruh ko cakap lah haishh cangkul pun cangkul lah hahahah #trwmovie
Germany 1990 skuad
Nak torbek sikit cuti2 hari tu #throwback #kf19 #leunieynatasha #kaylaelayna #holidays #milano #rome
Mapaa Festival Kami menjemput semua peniaga/vendor, tak kisah online, instashop atau sesiapa yang mempunyai produk untuk dijual, untuk sama sama memeriahkan Mapaa Festival yang akan diadakan menjelang hari raya nanti. Inilah masanya untuk kita berkumpul dan menjual secara langsung di samping berte
Berbuka puasa di kg halaman kak @esmesmael hari nih heheheh
Pray for gaza Stand up for palestine
DIBULAN MULIA INI DITUNJUNG BANQUETS MENYEDIAKAN BUFFET RAMADHAN DENGAN PELBAGAI ANEKA JUADAH TRADISIONAL UNTUK DINIKMATI Untuk tempahan dan pertanyaan sila hubungi Office:087437729 Puan laila:0139226110 En Mat:0129895005
Cinta hati @leunieynatasha @kayla_elayna #throwback #holidays #milano #rome
#jubahqirana by @ezuwanismail cantik meletop pakai buat raya tahun ni buat g terawih pun cun nih
#jubahqirana by @ezuwanismail cantik meletop pakai buat raya tahun ni buat g terawih pun cun nih
Colek2 im coming home #kf19 #leunieynatasha #kaylaelayna #holidays #milano #rome #end
Kayla tak melayan daddy die nak selfie hahahah #kf19 #kaylaelayna #leunieynatasha #holidays #rome #milano
Adabi melazatkan hahaha #kf19 #leunieynatasha #kaylaelayna #holidays #m#rome #milano
Menunggu saat berbuka Ginilah kalau kat rantau org hehehe #kf19 #leunieynatasha #kaylaelayna #holidays #rome #milano
Ingat kat radio kat tgh town roma rupanya org tgh nyanyi suara mantap #kf19 #leunieynatasha #kaylaelayna #holidays #rome #milano
Panas nyoo lah #kf19 #leunieynatasha #kaylaelayna #holidays #milano #rome
The colloseum #kf19 #leunieynatasha #kaylaelayna #holidays #milano #rome
Ni je juadah berbuka kami pasta Rindu makanan malaysia owhhh #kf19 #leunieynatasha #kaylaelayna #holidays #milano #rome
Ciao roma #kf19 #leunieynatasha #kaylaelayna #holidays #milano #rome