Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Khairul Fahmi Apexs
Bloodbrother #kf19 #zs18 #nationalteam #training #puma #pumafriendsmy #✌🏻️✌🏿️✌🏻
MERDEKA SALE !!! MERDEKA SALE !!! MERDEKA SALE !!! 10-15% ALL ITEM !!! 😂😂😂 😍 JOM CANTIK , MULUS DAN GEBU SECARA SEMULA JADI DENGAN 😍 @kaylenabeaute_official @kaylenabeaute_hq @kaylenabeaute_official @kaylenabeaute_hq #kaylenabeautetestimonial #kaylenabeauteproducts #kaylenabeautepricelist L
Singgah puma house sekejap dengan @norfarhan_muhammad 😁✌🏻️👍🏻 #pumafriendsmy #puma #kf19 #nf10 #bbhmm
✌🏻️ #kf19 #nationalteam #training #puma #pumafriendsmy
Rezeki allah alhamdulillah ku bersyukur diatas nikmat yang engkau berikan. Kekadang terasa perit tetapi sesungguhnya engkaulah yang maha mengetahui. ✌🏻️✌🏻👥 #kf19 #nationalteam #training #puma #pumafriendsmy
#Repost @leunieynatasha with @repostapp. ・・・ #tayanganperdana #tayanganamal #jejakwarriors #TRWmovie
Kasi sengat ✌🏻️✌🏿️✌🏻✌🏿✌🏻💸 #kf19 #trwfamily #jejakwarriors #✌🏻️✌🏿️✌🏻
I'm proud to be kelantanese How about you 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 #kf19 #trwfamily #kelantan #goodnight #✌🏻️✌🏿️✌🏻✌🏿✌🏻
Tamat sudah liga super kepada fans kelantan yang sentiasa menyokong kami TERIMA KASIH banyak2,maafkan kami kerana banyak mengecewakan anda tahun ini tp respect kerana anda sentiasa dibelakang kami.insyallah piala malaysia kami bangkit.kekecewaan akan mengajar dan mematangkan kami.we love u muahhh ci
Wayang kulit ke anak 😂😂😂 hahaha #bekwoh #jongdapur #jongkako #dikirbarat #angin #mokyong
Majlis kawin anak buah aku esok Masak gotong royong ramai2 masih diamalkan dalam keluarga aku. #jongdapur #orealiksano #bekwoh #sedapboh
Iron man sesat 😂😂😂 #kf19 #trwselamanya #trwfamily
Jejak warriors ✌🏻️ Dipawagam 27ogos15
#Repost @iamjayz_13 with @repostapp. ・・・ Makan lewat malam @chandikcafe #trwselamanya
Kelate class of 2008 @captain_piya16 @rizalfahmirf17 @saffuan_ibrahim @farishamismail_f6 @khairulzalazmi19 Ambo dgn poknik jah main presiden cup lagi time tu hehehe
Menatang ape die tunggang 😂😂😂.TQ @ghostwheel.my @onewheelmalaysia permainan baru ni hahahah
Aku tak tahu mcm mane @higuitarene1 boleh buat mcm ni dalam big game gila berani die.aku dalam training saje try sekali bola kena punggung la hahaha 😂😂 #renehiguita #goalkeeper #legend #kf19
BMX U edition for sale pm for price.😂😂 Basikal ni zaman kegemilangan time aku sek rendah now turn adik aku plak pakai basikal mcm ni ade lagi budak2 pakai mengamit kenangan betul hahahah #williesatukali #wekangpunboleh #williesebelahtgn 😁😂😂
Ampunkan saya kelantan 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 marah sedih kecewa malu semua ada.insyallah kami akan cuba untuk bangkit vs jdt sabtu nanti. 🙏🏻😣😔😓😞🙏🏻
#Repost @esmesmael with @repostapp. ・・・ Thank you adik ku @fahmiapexs & @leunieynatasha sudi datang beraya rumah cik ma.. Love u @kayla_elayna 😘💋 #openhouse #harirayaaidilfitri2015 #23syawal Tq kak jemput 😁 Yang baju merah kacak bergaya tu idola dalam bisness @aliffsyukriterlajaklaris
Daddy rindu kakak dah 😓😢 #kf19 #kaylaelayna #pumafriendsmy #pumakids #puma
Sahabat cepat2 dapat baby @mahali2489 #tblastnite #mahalisa #reception
Time wedding mahali semalam jumpa coach fairuz aka coach apai yg baju pink tu.coach ni la yg ajar kite org dekat BJSS dulu.👍🏻👍🏻 jasamu tetap dikenang coach memory manis batch kami jgn dipadam yg pahit yg teruk tu simpan je jgn bgtau org hahahah 😂😂😂 #mahalisa #reception #MahaliLisa ##bjss #bat
Akhirnya mahali&lisa bersatu Cepat2 buat anak der semoga bahagia hingga ke akhir hayat. Selamat menempuhi alam perkahwinan. #MahaliLisa #reception #mahalisa
Selamat pengantin baru MAHALI dan LISA #MahaliLisa #reception




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue