Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Khairul Fahmi Apexs
BerMee siput di bilik wisma fam gila sedap kaw2 punya rase die perghhh try skali bkn nk lagi tp nk slalu.sape2 nk try bole usha ig @applsofea ni #meesiput #perghhh #sedap #ygamat
Bila bos mahu makan #mylittleprincesskayla
My little princess now growing up good girl kayla daddy miss u
Nasi ayam penyet kelana jaya servis OUTTTTT tunggu datang nak amik order je 1jam kepala pisang dia lah pulang hampa aku tadi takde org dtg amik order. #emosikitmaafkansaya
#SELAMATHARIMALAYSIA
Off to surabaya #nationalteamduty #friendlymatchvsindonesia
by @esmesmael "Coffee2 with baby Kayla & daddy @fahmiapexs 😘" via @PhotoRepost_app
Dgr je lagu ni ketawa sakan die #5littlemonkeysjumpingonthebed
Quality time with my princess little daughter @kayla_elayna
Happy birthday @mediahiburanofficial
Las vacas alone lets beef it up
Parancang perkahwinan bersama bakal pengantin @zamirselamat @frhnfafa
Apabila rindu @kayla_elayna
Mengopiselfies with brother @zamirselamat
Sayang daddy
123 Aaaaaaaa
Lame gua tak menselfiekan diri hahahah #training #fokus #puma #kf19 #mukabogeljangguttakda
Alhamdulillah 3 mata mlm ni dan layak ke suku akhir tq fans
Alhamdulillah 3mata mlm ni dan layak ke suku akhir tq FANS instagram.com/p/sSfa7dwRkt/
Mak jemah ajak senamrobik lah 1september nnt jom sape2 free kita trun ramai2 join johan hanif dan ray #johara #senamrobikmerdeka
Nak memujuk bdk kecik nangis #5littlemonkeysjumpingonthebed
Kayla jgn konfius jap lg ddy blk ye syg miss u baby #kaylaelayna #bambam #daddylittleprincess
Lepak lu dgn brader @zamirselamat
Kayla taste the lemon for the 1st time hihihi macam tp mauu hehehe #throwback #sushiking #dinner #kf19 #lemon
Alhamdulillah syukur 3mata berharga
KB GRAND FEST 3 & 4 OKTOBER 2014 KELANTAN TRADE CENTRE Bertemakan "where passion meets quality", #kbgrandfest menyediakan platform buat para peniaga online untuk berniaga dalam ruang niaga yang kondusif dan selesa. Bilangan booth yang terhad dan susun atur booth yang strategik menjanjikan anda ruan
KB GRAND FESTIVAL 3&4 OKTOBER 2014 KELANTAN TRADE CENTRE Bertemakan "where passion meets quality", #kbgrandfest menyediakan platform buat para peniaga online untuk berniaga dalam suasana yang kondusif dan selesa. Bilangan booth yg terhad dan susun atur booth yang strategik menjanjikan anda ruang ni
Best ye mandi kayla
Bsn School break sk kubang kerian 1
Org klate kenal dio megat nordin org luar nordin suara perghhh legend
Rock Oo memang baekkk 14juta kali tgk tak puas.
Memey muko ambo 2 branok gini kalu amik gambar hahahah
Lame tak bermanja hari ni lah masa die
Kami dah cuba yg terbaik.ya ramai tak puas hati tetapi kami juga tidak berpuas hati maafkn kami in shaa allah next game akan buat lebih baik
Bila teringin jadi bruce lee hahahah wachaaa
Balik kg plok blako pok kito @captain_piya16 @amadfakri
Alhamdulillah selamat sampai
Kami nak balik raya tajikistan-mongolia-guangzhou-malaysia
Perjalanan pulang 15jam ke malaysia bermula sekarang owww lemau laa
Amboi kayla tenung mamy mcm tu skali heheheh
Mamy nak mamam Muka anak ddy bila mntk mkn sedey btl 😄😃😆