Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Khairul Fahmi Apexs
Meh nak commmm sikittt muahhhh ....
Lepok dgn saing sekoloh rendoh dulu jare2 #kf19 #ngatik #tahlil
OBSTACLES are put in your way too see if what u want is really worth fighting for #kf19 #trw #kftraining #puma #pumafriendsmy
Nampak semalam malam ni semua upload hindustani je so aku pun try satu lah 😂😂😂 #kf19 #sukasuki #sukahati #alone #hindustani #movie #part1
Alhamdulillah semuanya selamat. Tahniah @zamirselamat dapat cahaya mata perempuan dah boleh join aku nanti geng bapak2 @zamirselamat #anakzamirselamat #babyzamir #babyzs18
Open house @citarasalindakatering #kambinggolek #ayampanggangseksiberapa
One day u will be a queen my princess,before the time comes i will take care u as much as i can #family #kaylaelayna #kf19 #khairulfahmiclans #PUMAFRIENDSMY #TRINOMIC #pumadisc #terbelitlidahckpmatsalleh
Kayla nak jenjalan dgn daddy. #TRINOMIC #pumadisc by #PUMA. #kf19 #raya2015 #PUMA #TRINOMIC #PUMAFRIENDSMY
Pelari pecut wanita 5m penat 😂😂😂
Open house Vice President KAFA dato'rosmadi dan datin @ernierahman 😁 #raya2015 #kf19
Kenduri di kg still ade gotong royong ramai2 suasana best meriah 👍🏻.yg paling best penyanyi import from siam ok huhu. #family #siam #bendeypokyong
3rd day raya before training #raya2015 #khairulfahmiclans #kaylaelayna #kf19 #family
Beraya bersama captain marvel @captain_piya16 #khairulfahmirayaexclusive #kf19 #raya2015
Kakak pun dah boring bila jammed #khairulfahmirayaexclusive #kf19 #khairulfahmiclans #kaylaelayna
Kun anta di tansri annuar musa open house #khairulfahmirayaexclusive #raya2015 #kf19
Raya kedua masa banyak atas keta jammed teruk
Wrap for tonight #khairulfahmirayaexclusive #kf19 #khairulfahmiclans #raya2015 #family
Orang jauh datang beraya. tq sudi datang @bun_stone @amar_aizat @deebamarcella #KHAIRULFAHMIRAYAEXCLUSIVE #kf19 #raya2015 #crunckers
Raya mode still on #KHAIRULFAHMIRAYAEXCLUSIVE #kf19 #raya2015
My big family #KHAIRULFAHMIRAYAEXCLUSIVE #kf19 #raya2015
Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin
SALAM AIDILFITRI DARI KAMI #KHAIRULFAHMI&LEUNIEYNATASHA #KHAIRULFAHMIRAYAEXCLUSIVE #kf19 #RAYA2015
Alhamdulillah dikesempatan ini saya dan juga keluarga ingin memanjatkan syukur kepada ilahi kerana masih diberi kesempatan untuk merasa kurniaan dan nikmatmu ya allah,alhamdulillah masih dapat beraya bersama sama orang yang tersayang. Di sebalik kegembiraan kita ini ingatlah masih ade yang beraya da
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ Pada kesempatan penghujung bulan Ramadhan yang mulia ini, saya ingin mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri. insan lain yang tidak lekang dari melakukan kesilapan, saya ingin memohon




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue