Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Khairul Fahmi Apexs
Training with my new EVOPOWER #evopower #foreverfaster #pumamalaysia #pumafriendsmy #PARTOFKHAIRULFAHMI #KF19
Terpengaruh @leunieynatasha #aashiqui #hindustan #movie #PARTOFKHAIRULFAHMI #KF19
Anak daddy ngantok lagi 😴😴😴 #PARTOFKHAIRULFAHMI #KF19 #KAYLAELAYNA #KE19
Rurouni kenshin the legend ends πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ˜πŸ˜πŸ˜ #battosai #himurakenshin #shishiomokoto #bakumatsuera #meijiera
#Repost @norfarhan with @repostapp.
・・・
Ohhh Ale Ale.. jom sama2 kita chant.. #chanteverybody#letsdoit #trwfamily#GEGAR2015#chant#players#tofans#semangat @atertacik @fahmiapexs @amadfakri @nazriahmad19 @reefa24 @captain_piya16 @a_f87 @wanzackhaikalwannor
#Repost @leunieynatasha with @repostapp.
・・・
Buat ONLINE SHOP2 sekalian . tolong hormati gambar2 saya yg di post ke IG . gambar2 saya bukan tempat untuk awak promote barang2 jualan awak . kdg2 bila saya promote PRODUCT saya . awak2 pun sebokk nak promote brg2 awak .. saya tak pernah kacau periuk nas
Happy birthday @rozaimi_azwar semoga panjang umur murah rezeki. @captain_piya16 ambush dgn tepung alik blakey hahahah #PARTOFKHAIRULFAHMI #KF19 #TRWFC #TRWFAMILY
#Repost @leunieynatasha with @repostapp.
・・・
Pening peninggg... Rayaa tak lama lagiii .... U guys nak apa jenis hijab??? INSTANT,SEMI INSTANT, EXPRESS SHAWL???? Insyaaallah collection Baju raya pun kita akan buat juga 😘😘😘
Saya cabar @norfarhan untuk buat blurp blurpblurp challenge ni hahahah #PARTOFKHAIRULFAHMI #KF19 #TRWFC #TRWFAMILY #BLURP3CHALLENGE
Lunch #PARTOFKHAIRULFAHMI #KF19 #TRWFC #TRWFAMILY
Semoga ALLAH memberikan kesihatan dah kesejahteraan yg baik buat TUAN GURU NIK AZIZ.Sama2 kita berdoa semoga tuan guru kembali sembuh dah sihat sebaiknya. #politiktolaktepi #doa #tuangurunikaziz
The weapon #EVOPOWER #FOREVERFASTER #PUMAMALAYSIA #PUMAFRIENDSMY #PARTOFKHAIRULFAHMI #KF19
This is my job #EVOPOWER #FOREVERFASTER #PUMAMALAYSIA #PUMAFRIENDSMY #PARTOFKHAIRULFAHMI #KF19
Off to penang,TRW FRIENDLY MATCH #PARTOFKHAIRULFAHMI #KF19 #TRWFC #freeseasontraining #preparationMSL15
TRAINING #PARTOFKHAIRULFAHMI #KF19 #TRWFC #PUMA #PUMASOCCER
Wah boss kecik dgn boss besar tinggal daddy nampak g uss heheheh
Perjalanan balik dari songkla yang memenatkan tapi satu pengalaman yg tak dpt dilupakan org selalu cakap "jauh perjalanan luas pemandangan"tapi aku tambah sikit "jauh perjalanan luas pemandangan penat lelah sakit badan"hahahah #PARTOFKHAIRULFAHMI #KF19 #TRWFC #TRWFAMILY
Match day TRW VS SONGKHLA #PARTOFKHAIRULFAHMI #KF19 #KHAIRULFAHMITRAINING #TRWTRAINING #TRWFC #FRIENDLY #MATCH
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
im in love with my mamy 😍😍😍#Repost @annaseaskey with @repostapp.
・・・
#tb previous shot of the ever beautiful @leunieynatasha shes too pretty and humble. Thanks so much @leenzakaria for the gorgeous makeup. Had so much fun working with you guys. Looking forward for more! Photographed, styling and
If u think you're perfect already Then u never will be. Goodnight. #PARTOFKHAIRULFAHMI #KF19 #mymotivation #myinspiration #PUMA #PUMASOCCER
Filem wajib mesti pasti tentu kena tonton tahun ni THE LAST NARUTO THE MOVIE DI GSC YEAHHHH hahahah 😍😍😍 29jan15 #PARTOFKHAIRULFAHMI #KF19 #narutothemovie
Success is no accident It is hard work,perseverance, Learning,studying,sacrifice and most of all LOVE of what you are doing -PELE #PARTOFKHAIRULFAHMI #KHAIRULFAHMITRAINING #KF19 #PUMA #PUMASOCCER #TRWTRAINING #TRWFC