Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Start my free promotion! Twiends helps you grow your twitter following quickly and easily.
Fazira Wan Chek
TAHTA 3 RATU kini bermula... Yuk ke istana budaya kengkawan..!! Penutup 2014 dgn sebuah karya fiction Erma Fatima berlatar belakangkan sejarah kesultanan Melaka.. lain dari yg lain!!
AlFatihah....😒😒😒
By @michaelang38 "Ini post muka kesian mintak u all dtg support teater Kita TAKTHA 3 RATU di Istana Budaya dari 14-22 Dec ni! Dtg tengok ok luv u all! @errafazira" via @PhotoRepost_app
Apabila @michaelang38 cuba merampas TAHTA beta.. beta tidak agak2 untuk meletopkan perutnya!! πŸ˜‰ πŸ˜‰ πŸ˜‰ πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ Yuk frens.. dtg support kami di IB bermula esok hingga 22nd Dec k...
Dukacita dimaklumkan bahawa pementasan Teater Takhta 3 Ratu tidak akan dipentaskan pada 13 Disember 2014. Ini adalah bagi menghormati pemergian ibunda kepada pelakon, Awie pada 12 Disember 2014. Sehubungan dengan itu, pihak kami memohon kepada anda yang telah membeli tiket persembahan untuk 13 Dise
Haaaa.. nampakkk?!! @beto_kusyairy a.k.a Hang Jebat merampas tahta @ermafatima selaku direktor dan Abg Fitri selaku tuan guru silat. Semua dia bolot.. πŸ˜†πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ So jgn lepaskan peluang menonton aksi mantap Beto di Istana Budaya pada 13-22 Dec ini ok.. Ermmmm.. excuse my silat ala ballet tu k.. πŸ˜‰πŸ˜‰
Pesanan dari @remyishak sbg Megat Panji Alam tunangan Lela Wangsa.. Datang beri sokongan yaaaa...
Aksi Jebat dlm sessi latihan.. Silatnya mantap! Saksikan @beto_kusyairy sbg Hang Jebat dlm Teater TAHTA 3 RATU. 13th-22nd Dec ini. Dapatkan tiket di IB dr jam 10am-5pm daily. (Office hours) OR redtix.airasia.com
Pesanan dari @izreenazminda. . Ticket TAHTA 3 RATU jual di kaunter Istana Budaya 9am to 5pm daily or redtix.airasia.com tq πŸ™
Pesanan @michaelang38.... TAHTA 3 RATU. Mike jadi nyah! πŸ˜‰πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
"Berkorban Apa Saja..." Lela Wangsa n Tuah dalam TAHTA 3 RATU 13th-22nd Dec. Istana Budaya.
Mereka berhasrat merampas TAHTA 3 RATU dan menjadikan ia TAHTA 3 RATU JADI JADIAN!!! Patutkah?!!πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
Assalamualaikum Good morning frens... Spread πŸ’œπŸ’›πŸ’šπŸ’–πŸ’–πŸ’–
🎢"Aku yang dulu.. bukanlah yg sekarang.. "🎡 Hampir tak kenal kat Tegar ni.. Alhamdulillah sihat walafiat nampaknya.. 😊 Masalahnya.. saya pun tgh demdem sekarang.. haishhhhhh.. 😧😧πŸ˜₯😩😩😩
Latihan.. latihan.. letihan..πŸ˜† Badan sakit2 kena silat 😨 Di rumah kedua ku.. Istana Budaya. TAHTA 3 RATU 13th-22nd Dec 2014. Dapatkan tix skrg uolz.
HAPPY BIRTHDAY to my dearest gorgeous kebabow tatak 😚😚😚 May all ur wishes come true.. Semoga Allah melimpahi dirimu dgn rahmat dan keberkatanNya.. berjaya dan bahagia dunia dan akhirat. Amin. @fauziahlatiff
Nantikan... Calendar 2015. Limited edition. Di booth IB sepanjang pementasan teater TAHTA 3 RATU. Atau Call kak Intan 0133301240.
Silakan wahai peniaga sekelian.. DI RUANG #SAYAJUAL ATAU #SAYABLOCK .. Semoga biznes kalian bjaya hendaknya..
Dapatkan M. Wanita tkini dpasaran.. It was a short yet fun session.. terima kasih to the one n only mr X-man Rashdan n of coz to the whole team yg comel n kelako!! habis rehearsel i delay tauuu asyik gelak jerr hehehe.. makeup by @deqsha. Baju from @biancomimosa dan @rizmanruzaini..
Saya sangat jatuh hati pada aktiviti memanah ikut sunnah... andai ada diantara kalian yg tahu dmana dan bagaimana saya dpt join dan belajar memanah.. please drop a line here.. harap2 ada jalan utk saya bisa belajar... thank u in advance ya...
Today is my BIG BOSS PN AZIZAH BDAY!! Selagi nyawa dikandung badan.. setiap usaha dan penat lelah adalah untuk keluarga kita.. walau apapun.. dimana sekalipun.. cinta dan pengorbanan mak ku julang! Sayang mak dunia akhirat! Selamat ualangtahun mak.. 😒😒😒
Alaaaa terharunyaaa... Kita belum promo cookies n bag lagi but kesayangan dah dtg beri sokongan.. love uol so so deep tau tak!!!! 😒😒😒😒😒 hanya Allah yg membalas kebaikan kalian.. Sayang kalian dulu kini dn selamanya!!!! Jumpa nanti di ib k.. kita set date kita k... MUAAAHHHH!!!!
Siapa jumpa abang hemsem ni.. cakap kat dia.. HAPPY BIRTHDAY!!! Abg manis ni anak jawa yg banyak membantu kerjaya saya skrg.. dn dia juga penglipur lara kami.. lawak tak hengat! tapiii dia tak single.. sorry uolz..πŸ˜†πŸ˜… Inilah dia ABANG POJI.. HAPPY BELATED BIRTHDAY POJI!! MOGA TERUS SUKSES DAN BAHAG
Throwback. During photoshoot sempat sambut belated bday si comel @jaydeesm .... Happy Birthday mu!! Moga pjg usia, dimurahkan rezeki. Bahagia dan tenang zahir dan batin.dunia dan akhirat mu.. Pssst... Orgnya stil single uolz!! Sapa nak merisik khabar.. sila2 lahπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ