Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Fazira Wan Chek
Seriously! I didnt know ginger can do some amazing thgs to our body.. GingerπŸ’₯ Often referred to as a "universal remedy," ginger consumption has anti-inflammatory, anti-hypertensive, glucose-sensitizing, and stimulating effects on the gastrointestinal tract. Kehangatan halia mampu control appetite,
Yooohoooo... salam orang MUAR dan bdekatan dgnnya.l!! kini RARA COOKIES dah sampai sana... Thank u to ksygan Colleen yg juga dari ahli keluarga @bersamaerra krn menjadi sbhgian dr rakan RARA COOKIES. Uolz yg nak dapatkan RARA COOKIES boleh hubungi...... COLLEEN. 0122906627 Whatsapp 01117541171 Ig :
Hahahaaha.. rajin pulak @ermafatima edit bloopers ni.. TAHTA 3 RATU bakal menemui kalian di Astro. Tunggu yaaa...
Alhamdulillah. Akhirnya dapat juga belajar memanah. Tq to cikgu kami en.Jai dan en. Shazahan. Can't wait for our next class. Sesiapa berminat, next week kita update contact person ok.. best! U won't regret. Beriadah/bersukan ikut sunnah.
Alhamdulillah. . Semangat nak belajar tu ada.. tp lepas satu rakaat dah tumbang. Toleh belakang.. dah sekiannnnn wabillahhhh... πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
Thank you to team #masakanwarisan bersama @chefyangjamil. I had sooo much fun. Gelakkkk jer dgn chef yg kelakar n sporting habis. Kita buat SEKAYA dan JUICE PEGAGA MARKISA..πŸ‘πŸ‘ bukan Mikasa ya chef... πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜‰ Sapa kata kita tak gi dapur? Nampakkkk?? Skill ada lagi tau.. πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜›πŸ˜œ
Yeayyy!! It was a fun sooo much fun tv program. #YEKER?? Iyerrrr.. percaya lah..! Kami semua tak betah duduk.. soalan yg "Arghhhhh" dari pengacara yg kita semua rindui..Kak Ogy dan mr A.G yg kelako.. And big thank you to @radiglow_official for the prizes.. Kita dapat.. Jeng jeng jenggggg... VACUUM C
Wowww.. starting from tomorrow... lemon all the way bebeh!! No more cheating.... !!!! Nammmmpakkkkkk??? Semangattttt.. πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
TOO MUCH!!!! Mereka mencabar pihak berkuasa dan membodohkan pengguna dengan penipuan terang terangan ini... harap org ramai tidak terpedaya.. tq @bersamaerra
Gonna mish u shayang mom... c u soon.. 😒😚😚😚😚
HAPPY BIRTHDAY SAHABAT KU.. MY ONE AND ONLY MAKCIK @umieaida818 Semoga Allah merahmati kehidupan mu.. Moga kebahagiaan dan kejayaan menjadi milik mu didunia dan akhirat.. terima kasih diatas persahabatan kita.. moga berkekalan hingga ke jannah. Amin. Love you makcik. Stay sweet. stay beautiful.. 😚
Hmmmm... macam dah tahu jerr.. siapa yg bakal ambik alih motor kesayangan ku suatu hari nanti... hmmmmmmm.. πŸ˜–πŸ˜πŸ˜’πŸ˜’
Makcikkkk @umieaida818 .. kita berjaya tengok Shopaholic! Full version! πŸ˜„πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜‰ Kepada yg dah nonton.. kami tak shopaholic mcm gitu tauuu.. layan gelak2 ajer k. Jgn contohi Lulu & Kojie tau. No no no... no good! 😫
Last but not least... sbnrnya suka kucing jugak tau.. tp kucing tergolong dlm spesis tiger. So tak aci. So i choose DOLPHIN. haaaa.. yg ni susah sikit nak kupas tabiat dan ciri2 dia.. but tahu dolphin friendly.. anythg else yg uol tahu pasal dolphin tak? Saja kongsi2 sambil sembang2 kat sini.. πŸ˜‰οΏ½
Ok haiwan pertama tadi, Tiger. Haiwan kedua yg saya suka.. Chimpanzee n orang utan.. Ada siapa2 yg tahu ciri2 chimpanzee? Maybe bole tkena kat batang hidung saya.. πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜†πŸ˜†
Apa fav animal kalian? Saya consider myself as an animal lover.. saya suka haiwan.. saya punya 3 fav animals.. mengikut kajian psychology.. ciri2 animal yg kita suka bkemungkinan ada dlm diri kita.. saya kongsi 1 dulu haiwan kesukaan saya.. TIGER. siapa boleh kupas ciri2 tiger...
Bersama dua sahabat yg ku sayangi! Seorang ayu. Seorang anggun.. tp yg nyata, keduanya memiliki hati yg baik. Alhamdulillah diatas persahabatan ini..
Ramai tanya... bagaimana saya menjaga kesihatan dan tubuh badan.. selain dr exercise dan menjaga pemakanan, pengambilan supplement SANGAT PENTING. Seriously it helps. Saya syorkan APPLE STEMCELL SLIMWORLD utk melambatkan proses aging, reduce wrinkles dan pencerahan kulit. Ia membantu bukan saja dil
Atas Permintaan Teman2 IG khususnya peniaga yg berhemah.. U may promote your products or services here.. But ONLY HERE ok.. Di post lain, yg tiada kena mengenali dgn #sayajual.. Saya bgtau awal2.. saya block tau! So jika di block.. Faham2 lah yer.. Maaf in advance.. GOOD LUCK W UR BIZZ N MOGA DIBER
Alhamdulillah.. syukur.. majoriti RARA COOKIES mendapat feedback yg baik dan memberansangkan.. im soooo happy.. terima kasih yg menyokong RARA cookies.. Yang dah rasa pasti order lagi. Alhamdulillahhhh.. Batch baru sudah siap. Sila hubungi @intanzabidin atau @dhanistylo atau di talian 0133301240 Mar
Acara Wajib! Makan petang.. melayu style! Ngopi.. kuih.. bubur.. perghhhhh!!! Alhamdulillah tenyangggg...
Woohooo LAIN dari yg lain!! Congratz buat 3 jejaka malaya.. @idzham_ismail @azwankombos n @aepul_drama dgn kelahiran LAIN BRAND!! Keep up the good work uguyz!! Semoga langkah pertama ini membuahkan kejayaan.. Siapa nak order tshirt ini bole ke @lainbrand. Contact ada disana... 😚 😚 😚
Dont Mess With Ladies!! πŸ˜†πŸ˜† TQ TQ TQ semuaaaa... #Desmodonna Malaysia #Ladies of Harley #lady Bikers Mereka org kuat di hari pengumpulan sumbangan dr org ramai di IB semalam.. kuat lipat baju.. kuat borak.. kuat nyanyi.. semua menghiburkan.. πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† thank you ladies.. nanti kita bercharity sama2 lag
THANK YOU kesayangan2 @bersamaerra semua.. kalian adalah anugerah Allah buat ku.. sayang kalian sedalam2nya.. moga silaturrahim kita kekal selama2nya.. Terima kasih diatas sumbangan kalian bagi membantu mangsa2 banjir. Semoga Allah memberkati usaha kita semua.. !Aminnn. Terharuuuuuu... 😒😒😒😒
THIS IS TOO MUCH. MASYAALLAH. Macam tak tahu undang2 negara dan etika bekerja!! Bangsa dan ugama apa sekalipun tentu ada dosa pahala.. Membuat PEMBOHONGAN SECARA TERANG2AN begini.. tidak takut undang2.. tidak mustahil mereka tidak takut untuk meletak bahan2 TERLARANG DIDALAMNYA. Tolong jangan sokon