Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Nur Erina MalekFF
by @farrizfauzy "Leaving On a Jet Plane✈️, Semoga Perjalanan Dipermudahkan πŸ‡ΊπŸ‡Έ #insyaallah #timetorelax #blessed #lax 🎑🎠" via @PhotoRepost_app
Kalau nak tahu lebih lanjut pasal #iox korang boleh check kat sini tiny.cc/iox
Untuk kaki internet pulak korang boleh dapat 10 minit internet free 3x sehari tau dengan #iox
Dengan #iox korang boleh dapat 10 saat call free sepanjang hari tau!! So boleh la Erin call Cik Abang free je lepas nie
Nie la Erin nak cerita sikit kat korang pasal plan Internet of Xpax ataupun #iox nie
Hai semua! @xpaxsays ada launch plan baru tau? Boleh tahan gempak jugak #iox
Baru je lepas balik from JPJ petaling jaya, renew my driving license. Kakitangan yg agak biadap ye πŸ‘
#throwback #erinmalekhennanight #FEweds
Selamat pengantin baru dan selamat malam @erin_malek :)
Retweeted by Nur Erina MalekFF
dulu ada jgak cita-cita nak kawen dgn @erin_malek tpi skg dah isteri org dah pun πŸ˜‚ awai ! punahhh .
Retweeted by Nur Erina MalekFF
@erin_malek semoga kekal sampai syurga , akak cantik ngat ngat :P
Retweeted by Nur Erina MalekFF
Sapa jealous sign @erin_malek dgn hubby dia, meh kawen dgn aku..Aku dgn hubby dia lebih kurang sweet gak #percayalah
Retweeted by Nur Erina MalekFF
Congrats kak arina. Teringat dulu masa sekolah dekat sk bukit sentosa. Dah kahwin rupanya my senior. Moga berbahagia kak @erin_malek πŸ™†πŸ™†πŸ™†
Retweeted by Nur Erina MalekFF
@erin_malek semoga kalian bahagia kekal bersama hingga ke jannah..aminn..tahniah..^_^
Retweeted by Nur Erina MalekFF
@erin_malek cantik gila bila dah besar gmabr kedua tu
Retweeted by Nur Erina MalekFF
Happy Newly Weds @erin_malek. May your marriage stay last long. Be good wife towards your husband xoxo
Retweeted by Nur Erina MalekFF
@erin_malek sweet nya.. secocok sangat ..semoga berbahagia...
Retweeted by Nur Erina MalekFF
@erin_malek so sweet both of u. May last long erin&FF
Retweeted by Nur Erina MalekFF
@erin_malek semoga menjadi isteri yang solehah & bahagia sampai bila bila ❀️😘
Retweeted by Nur Erina MalekFF
@erin_malek you're being too sweet with your husband. may last long erin ✌
Retweeted by Nur Erina MalekFF
hi @erin_malek ,we @erinmaleklovers always pray for you ,my dear ;) both of u are so sweet . u gorgeous as always ;) pic.twitter.com/qfXoWQPoJx
Retweeted by Nur Erina MalekFF
β€œ@nadiabalqisridz: This picture contains too much of sugar that can leads to diabetes πŸ˜‚ why so sweet 😍@erin_maleklpic.twitter.com/vT9ox06j3qj3q”
Good night nunul! 😝 @ainulaishah
Sekarang saya boleh mempunyai trend kecantikan 2014 yang terhangat dari Paris. Untuk Modern Matte look yang complete, Erin menggunakan L'Oreal Paris Mat Magique (G2 Golden Ivory) dan Color Riche Moist Matte lipstick (Spring Rosette)! Cubalah hari ini!
It's a wrap!! #MisikuKuza2 .. Well done guys @erin_malek @Arja_Lee @CHSquad πŸ‘πŸŽ‰ thank you so much for the supporters 😘 good night!
Retweeted by Nur Erina MalekFF
Wow best final episode #misikukuza2 aaron & amy kuza & ariel = happy ending😻@Arja_Leee@erin_malekk@hairulazreenn
Retweeted by Nur Erina MalekFF
Tamat dah .. #misikukuza2 .. Sedih... Semua ada dlm cite ni... Mmg best lakonan @hairulazreen @Arja_Lee @erin_malek .. Mmg best...
Retweeted by Nur Erina MalekFF
@hairulazreen buat la misiku kuza 3 !! X puas lagi tgok airel dgn kuza !! Plzz .. hope dpt tunaikn prmintaan aq nih  luve @erin_malek 
Retweeted by Nur Erina MalekFF