Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Start my free promotion! Twiends helps you grow your twitter following quickly and easily.
Nur Erina Malek
Wearing this red top from @poshpicks. Totally in love with it and the color too! ❀️ Super comfortable i tell ya!
#Repost @noorneelofa with @repostapp.β€¨γƒ»γƒ»γƒ»β€¨πŸ‘Œ
What a night ❀️ had a good time with these two pretty ladies!
Bullying your sisters is probably the best thing ever! Haha 😈 Missing these bugs 🐜🐞
#pesonaidamanwanita #Repost @jemyma.official with @repostapp.
・・・
Jemyma mengagumi dan menghargai setiap wajah jelita asli di Malaysia ini. Kecantikan mereka adalah idaman setiap wanita. #admirethebeauty
Glad i found you. My perfect partner, my heaven on earth. ❀️ @farrizfauzy
#Repost @erinmaleklovers with @repostapp.
・・・
Hi semua, jangan lupa untuk vote Erin Malek under category "Couple MeleTop" for #AnugerahMeleTopERA2015 #AME2015 okay?. Undian Fasa 1 sudah pun dibuka sehingga 11/1/2015, 12 tengah hari. Ala senang jer, korang klik2 jer dan ianya PERCUMA! Undian boleh di
#EMigreviews Hai semua, berita baik kepada gadis dan pasangan yang baru berkahwin! Kepada sesiapa disini yang selalu mencukur, apa kata cuba alternatif untuk wax sekarang. @organichairremoval menjual wax jadi tak perlu lagi bayar lebih untuk waxing di spa atau masalah selalu terluka bila mencukur.
Manjaaaaaaaa 😻 @farrizfauzy
Had a great swim this evening 🏊 πŸ™ˆ It has been a while!
#EMigreviews ARE YOU READY TO TRANSFORM YOURSELF DARI GEMUK KE KURUS CANTIK DAN SIHAT?? Jom follow kami di @officially_nj @officially_nj @officially_nj @officially_nj @officially_nj @officially_nj @officially_nj @officially_nj @officially_nj @officially_nj Untuk tgk sendiri beratus testi2 customer
Definitely the best in town! Don't forget to check their page out @thegorpis @thegorpis @thegorpis @thegorpis @thegropis 🍌 Thanks to Mummy Sya @farisyaazlin introduced this yummy goreng pisang to me! I'm glad I actually tried it myself 😜 i think you should try it too!
All white for our sweetheart's birthday. May you have the best in this world Little Minnie Mouse @missaldamar πŸŽ‰πŸŽ
It's always a good time with these two! 😘
Birthday Girl🎈 @missaldamar
#Repost @suhanmovies with @repostapp.
・・・
"Awak mesti suka lagu ni kan..." #telefilem #tributepramlee #JeritanBatin 10 malam ini di TV1 @rtm_malaysia sebuah arahan @michaelang38 lakonan @amar_asyraf @erinmalekofficial #Bismillah #alhamdulillah #AllahKnowBest
Challenge accepted! Thanks to @ainulaishah sebab bagi idea ni. Sekarang Erin cabar korang makan Lasagna ni 10 saat 😜 OMG Lasagna dia sedap okay & tempat pun cantik! Erin dapat cari restoran @timsteapotterrace melalui google menggunakan internet percuma dari #iox! #Cabaran101010
#Repost @suzieeryanty with @repostapp.
・・・
Me, my girls and I at @faralynaidris and fikri's wedding reception πŸ’œ
Whether you are in the midst of your job search, looking for an internship, or planning ahead for either, here is a good news for you! Adila Long is hiring! If you are interested, kindly send your resume CV/cover letter to adilalongdesign@gmail.com or Whatsapp 0102212472 ✌️
Matching outfits for Faralyna & Fikri's wedding tonight! Congrats lovebirds πŸ’• #DoubleFWeds