Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
ella aminuddin
❀️ #Repost from @jojieaminuddin with @repost.app 😍 #ELLAIstimewahLONDON #Istimewah #MAS #keepflying #malaysianairlines #ella #newalbum #newsong #universalmusicmalaysia #WeLoveMAS #Airbus #A380 #worldbestcabincrew #MalaysianHospitality βœˆοΈπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌβ€οΈ
πŸ‘βœŒοΈβœˆοΈ #Repost @jojieaminuddin with @repostapp. #azharella ・・・ Morning London πŸ’‹ @ellaaminuddin @peah_rafie , Capt Azhar & Joanna ❀️ #ELLAIstimewahLONDON #Istimewah #MAS #keepflying #malaysianairlines #ella #newalbum #newsong #universalmusicmalaysia #WeLoveMAS
#Repost @idealystclinic with @repostapp. ・・・ @Regrann from @iqramdinzly - Rezeki Syaaban 😬 Bertemu & bertembung dengan pasangan adik beradik yg sejoli , my two lovely sistas @ellaaminuddin & hubby , @jojieaminuddin & ??? , serta @draidilazry di @idealystclinic . TQ everyone . #Alhamdulillah Penja
#Repost @mohaidrosli with @repostapp. ・・・ Safe journey @ellaaminuddin to london ya, dalam flight nnti jgn lupa dgrkan demo adib ya πŸ˜‰ safe journey too bang @mujahidabdwahab πŸ˜„ bawa balik brg2 limited edition 😁
Hi London πŸ™‹πŸ» #Repost from @gilamuzik with @repost.app Masih tak terlambat untuk fans Ella di luar sana nak jumpa dengan Ella. Di mana? Di Londonnnnnnnnnnn! 23 May 2015, 7.30 malam di Melur Malaysian Restaurant (London). #istimewah #singlebaru #ella
#Repost @kikieaqilah with @repostapp. ・・・ πŸ‘πŸ˜˜πŸ˜Š # ptg smlam punya hal , saje nak update skrg . Hikss πŸ™ˆ . Minat sgt lagu nii . Lagi-ii kalau dapat duet dgn owner lagu ni yg comel lagi manja tuhh . Aduhh . Cairr πŸ™Šβ€οΈ . #loveyou @ellaaminuddin . #throwback #Happyworking #maaf#suarasengau #sebabselse
Cuba la πŸ˜πŸ˜˜πŸ‘ŒπŸ» #Repost from @lameyamalaysia with @repost.app iphone6 untuk dimenangi !!! Didalam salah satu kotak Lameya, ada satu surat yang menyatakan anda telah memenangi iphone6. Jika anda pembeli bertuah tersebut, hubungi kami secepat mungkin ❀️ Manakala 20 pembeli bertuah juga akan memiliki
#Repost from @lameya_johor with @repost.app Kandungan LAMEYA.. #habatusauda #delima #buahtin #kurma #madu #buahzaitun #anggurhitam #ikancod #beribiru 6 dari nya adalah makanan sunnah.. 😍😍😍😍😍 Kehebatan makanan sunnah ia nya boleh mengubati segala penyakit kecuali maut.. ISTIMEWAH nya Lame
#Repost @saidatulnisaaminuddin with @repostapp. ・・・ Jom join Kak Sai dalam kelas make-up 23 May ni! Last class before Ramadan! Limited seats available!! Call now for booking!! Call / Whatsapp Mimi: 0196128246 Venue: Butik Saidatulnisa Seksyen 7 Shah Alam Time: 11 a.m Lunch Meal & Certificate disedi
PICC Putrajaya 😍 #Repost @lameyamalaysia with @repostapp. ・・・ Istimewah untuk penduduk Putrajaya, Lameya kini di #ilmfest 16 & 17 May 2015 (Sabtu & Ahad) di #picc. Harga istimewah Lameya RM 179 (hanya di booth) untuk dua hari ini sahaja. Lameya berada di booth yang sama bersama @maison.mazaya dan @
#Repost @lameyamalaysia with @repostapp. ・・・ Istimewah untuk penduduk Putrajaya, Lameya kini di #ilmfest 16 & 17 May 2015 (Sabtu & Ahad) di #picc. Harga istimewah Lameya RM 179 (hanya di booth) untuk dua hari ini sahaja. Lameya berada di booth yang sama bersama @maison.mazaya dan @myrelo_malaysia ❀️
#Repost from @awieofficial with @repost.app Nantikan Konsert Lagenda (Jelajah Rock) bersama Datuk Ramli Sarip, Awie, Ella, Mus May & Man Kidal 31 May - Stadium Tertutup Petrajaya, Kuching 6 June - Stadium Miri 30 Ogos - Stadium Tertutup MPPG, Pasir Gudang 13 Sept - Stadium Tertutup SUKPA, Kuantan
#Repost @jojieaminuddin with @repostapp. ・・・ 😍 Jom! πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» #Repost @syah8879 with @repostapp. ・・・ ❀️❀️❀️ Repost @lameyamalaysia with @repostapp. ・・・ Istimewah untuk penduduk Putrajaya, Lameya akan menyertai #ilmfest pada 16 & 17 May 2015 (Sabtu & Ahad) di #picc. Harga istimewah Lameya (hanya di b
😁 #Repost @jojieaminuddin with @repostapp. ・・・ Hahaha fafau siap standby kat tepi nak tolong punya pasal! @therealfafau πŸ˜„ @ronziq 😜 #muzikmuzik #tv3 #istimewah #ella #single #newsong #newalbum #2015 @tv3malaysia @peah_rafie
#Repost @jojieaminuddin with @repostapp. ・・・ My fav! πŸ’‹ @lameyamalaysia #lameyaaddict #lameyalover #beauty #health #energy #tomford
#Repost @jojieaminuddin with @repostapp. ・・・ πŸ‘πŸΌ Congrats Ike! Proud of you my smart ass nephew! 😁 #Repost @yangsheriena with @repostapp. ・・・ 🎈🎈🎈 ~ Sheena baby bump comellll πŸ‘ΌπŸ» @yangsheriena #nephew #niece #family #sillaturrahim #love
Tiba tiba langkah ku terhenti sejuta tangan lalala 🎀🎢 D.Ramli Sarip , tak sabar! #Repost @jojieaminuddin with @repostapp. ・・・ Dato Ramli Sarip ❀️ #salute #legend #konsertlagendajelajahrock #sillaturrahim
Alhamdulillah. Tahniah! πŸ‘πŸ»πŸ‘β€οΈ #Repost from @lameyamalaysia with @repost.app Alhamdulillah kulit semakin sihat dan berseri selepas 7 hari mengamalkan Lameya. Terima kasih Ms Catherine Nora Boll diatas maklumbalas positif yang diberi ❀️ Kepada yang masih belum mendapatkan Lameya, jangan ditunggu l
❀️🌹#Repost from @jojieaminuddin with @repost.app LOVE πŸ’• infinity! #Mak #mother #mothersday ~ You are my everything mak β€οΈπŸ™πŸ»
Alhamdulillah.. Jangan sakit hati *berdosa & buang masa awak. Fitnah membawa padah dan bala pada awak dan keluarga awak berdua. Ingat balasan Allah swt dan selalu lah bersangka baik @_____miya (miya) @aqziera 😊