Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Nurul Elfira Loy

.@D_DeGea is the latest figure to predict a big future for Marcus Rashford at #mufc. More: bit.ly/1r5shHN
Retweeted by Nurul Elfira Loy
@elfira_loy & Ray Cheong, pemuzik yg berjaya mempelajari seni Capoeira dlm #PortalXYZ (Ep.2), 9.30 mlm ini @TVi180
Retweeted by Nurul Elfira Loy
💜 @el.elfiraloy 💜
Bawal day today 💕
My first shooting was with her dalam tentang bulan sekarang jumpa balik malulah 😋 . Seronok ya shooting dengan kak @zarinazainuddin_ dapat makan macam macammmm hehe
Any weirdo like me here ? 💁🏻
IPHONE 5C FOR FREE ? FOLLOW CEPAT GUYS ! 👇 Hello ! Smartphone serendah RM 200 ? Follow @gadget_shop2u ! Yang penting SSM registered ! Jom usha sikit harga dia : IPHONE 5C RM200 IPHONE 5S RM350 . @gadget_shop2u @gadget_shop2u @gadget_shop2u GIVEAWAY 2.0 BAKAL BERLANGSUNG . SEMUA ITEM ADALAH ORIGINAL
The future belongs to the curious. @MerrackCo will be launching their line of comfortable yet stylish Espadrille collection tomorrow on Fashion Valet. Check them out! #MerrackCo
So in love dengan Perfume Paradise Exclusive from @fyqasignatureofficial ni. Series tak tipu! Sgt2 wangi dan tahan lama lebih 8 jam tau dengan harga yg sgt berpatutan. Dan yg paling best Perfume Paradise ni dah 8 tahun dah dlm bidang wangian. . Bagi el, korang kena cuba Perfume Paradise Exclusive
This is not funny 😩
Assalamualaikum. Saya nak recommended @redempiregadget dekat korang! Ig ni buat promotion GILA GILA. . ‼ iPhone 6s RM1750 ‼ iPhone 5s RM430 ‼ iPhone 6 RM750 ‼ Samsung Note 5 RM1999 ‼ Samsung J5 ‼ Samsung A7 2016 ‼ Gopro . Semua ni ORIGINAL SET tau! Biar lambat tapi harga murah. Coming soon, IPHONE 5
Not a fan of lycra but the details on the scarf is exceptional . Best jugak pakai lycra ni tak payah gosok but still nice , this one of course from @galeriariani . From now on Zureen akan pakai tudung @galeriariani je #MrSecretAdmirer Nah love love love tanda cinta pada #ariani
Wearing @galeriariani 💕
I want her eyes pleaseeeee
Tolonglah cepat habis shooting nak balik makan 'bananafritters' with ice cream @lovemesevendayscafe
Iz this true ?????? I wanna go so so so bad , dah tunggu lama dah 😩😩😩😩😩😩 .
#MrSecretAdmirer .
Pagi-pagi dah ada orang melamar 😂 . #adikjangannakchiachiachiasangat #pengaruhsepahtu
I got this rabbit for my birthday from kuantan , i memang suka rabbit tapi takde masa nak jaga macam kesian kat baby 😭 . Tapi if ada kawan kawan i yang minat nak bela rabbit ( for me ) let me know okay ! Dm
I was officially a Maybelline girl and always be untill now ( 🙆🏻 ), so happy when i coincidentally saw my ex boss at the maybelline event tadi .
Self makeup for yesterday's event & i'm wearing @galeriariani shawl .
I got my phone fixed at @i2fixdotcom , dekat sini je yang el percaya dari zaman iphone 5 till now . Any problems with your iphone , get it done at @i2fixdotcom .
Lama tak pakai bawal and this one is from @galeriariani 💕
My bestpweng in #MrSecretAdmirer 🙆🏻
 
Twiends uses the Instagram™ & Twitter™ API's, displays their logo's & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain their property.