Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to get more twitter followers? Click here to watch our video.
 
Nurul Elfira Loy
movies actor 762,072 followers
First at lombok , so far so fine . Except for hotel , cantik memang cantik harga pun ketuk cantik punya .
Two more hours to ze airporrrt ✈️
The hardest part : pilih pilih baju . Why ahh why . #elrayalombok .
Im in kl already . Start parking for lombok ! Early flight tomolow
Yeay esok RAYAAAAA ! Taktau kenapa thn ni raya rasa excited , lebih tenang dan gembira , Alhamdulillah . But still im praying for gaza .
Jalan menuju ke utara tak jam langsung seperti yang diperkatakan . So yeay singgah penang kasi line clear dulu .
One more day to puasa ... Ahhh pasti gemuk kembali .
Dahlah kena accuse , kita terima walau pedih Bila dia salah kita tegur , maaf pun susah nak type . Kau ni memang .
Kemas2 rumah tadi ,, pastu rest jap tgk cite #misipapaaiman tadi ,, elfira loy jadi emak ,, haha @elfira_loy @tv3malaysia
Retweeted by Nurul Elfira Loy
5mnit je @elfira_loy pnye scene tdi. da rmai ckap elfira loy blakon terbaik la. sonok la dia blakon. camne tu? ahaha. #misipapaaiman
Retweeted by Nurul Elfira Loy
@aimanspawn: @elfira_loy @tv3malaysia kecik kecik berbakat 🙈🙊” aik dah besar laah , haha
Alamak,, @elfira_loy lah dekat misi papa aiman,, comel je EL.. Hoho 😍😍😍
Retweeted by Nurul Elfira Loy
@MuniraHou: Best movie Misi Papa Aiman .. @elfira_loy makanan tok pah lg sedap pd makanan MAMA ..” Hahah