Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Nurul Elfira Loy

#SYTD2MY is amazing . Sedih sangat cerita ni . I nak jadi wanita setabah arini & meirose . πŸ’•u
I seriously hate papan kuning , biru & merah . Hmm Ni buat nervous ni & server mcm apa je . Boleh try sekali je
Peraturan 12 saat ke 2saat & 4saat 😭9
"KAKAK IPAR IS WATCHING" terhibur aku malam ni dengan πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚οΏ½@ainedrucee@elfira_loyr@AhmadEzzrinnLoyiZLHXRw
Retweeted by Nurul Elfira Loy
Ipoh is amazing ✨
Jodoh awak ada macamni ke?
Should i get this denim jacket
RT jika and pernah menonton cerita Qalesya . πŸ‘»D
I love your cafe decoration and the food are also good πŸŒΈπŸ•@elfira_loyljx6
Retweeted by Nurul Elfira Loy
Gais , nah utk korang . I am back on set yuhuuu . #seindah takdir as indah
Pajira jual Lord Lipstick. Meh order, 0173563763. Rm55 each free postage. Ni contoh color2 nya 😘#lordcosmeticssx
Retweeted by Nurul Elfira Loy
Macam macam @lordcosmetics nih Trending beberapa hari pastu ada contest lagi . Nak menang , cuba usha
10 pemenang bertuah akan dipilih oleh si cantik @elfira_loy, so baik korang join kontes #LORDCosmetics
Retweeted by Nurul Elfira Loy
"Ini BMW, bt kilang punya. You, I. Tuhan buat." Ambik kau...
Retweeted by Nurul Elfira Loy
Jom saksikan rakaman #jihanshow 16-18jan 2pm,5pm di finas,ulu kelang. Dtg support kita & kawan2 okay! ❀
Retweeted by Nurul Elfira Loy
Tengok lah @elfira_loy guna matte lipquid daripada #LORDCosmetics ni. Fuhhh.
Retweeted by Nurul Elfira Loy
Mempersembahkan @elfira_loy sebagai duta #LORDCosmetics! Tak senyum pun tetap anggun bergaya.
Retweeted by Nurul Elfira Loy
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.