Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want your own social home page like this one? Click here.
 
Nurul Elfira Loy
movies actor 718,683 followers
Dua hari lagi di bali .
Nak menang wang tunai setiap hari? Join la contest #CorntozHavoc mulai Isnin ni. Tengok kat tiny.cc/CorntozTVC pic.twitter.com/CXZIqnVM18
"@yusnirayusoff: aku paling suka tengok gambar @elfira_loy dekat stegram. nice."thank you :-)
Jom dgrkan #CartaERA40 di @ERA_fm dan jgn lupa keep using hashtag #CartaEra40.. Kasi trending k. @elfira_loy ..
Retweeted by Nurul Elfira Loy
@elfira_loy ellicious kening lebat the delicious comel molek di carta era 40 yawwwww!!! Check it out.. wiwi..
Retweeted by Nurul Elfira Loy
Hujung dunia hanie soraya on air very soon.. @ERA_fm @elfira_loy
Retweeted by Nurul Elfira Loy
Jgn lupa jam 12pg hingga 4ptg di @ERA_fm bersama sis comel @elfira_loy @nabilahmad . layan layan #NabiLicious #ElfiraLicious eh betul ke ?
Retweeted by Nurul Elfira Loy
Now dengar Kak Elfira & Abang Nabil berceloteh di #CartaERA40 . minat je dengar suara Kak Elfira . @elfira_loy @NabilAhmad83
Retweeted by Nurul Elfira Loy
Layan era best ni tghari gini lagi lagi ada @NabilAhmad83 and @elfira_loy πŸ‘ŒπŸ˜
Retweeted by Nurul Elfira Loy
Comel la pulak @elfira_loy guna nama ellicious kat carta era 40 ni.. bunyi mcm delicious je.. hehe
Retweeted by Nurul Elfira Loy