Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Nurul Elfira Loy
moviesactor 773,961 followers
Im sorry twitter . Dont hate me cause i spend more time with insta πŸ˜‚
Thanks kak @elfira_loy for the pic :') bought a another tee from teetime.clo instagram.com/p/sWeOUlzaH8/
Retweeted by Nurul Elfira Loy
Selamat Hari Merdeka Malaysia ❀️
Kenal sesiapa yang akan ambil UPSR tahun ini? Jom tonton rancangan #Kelas601 hari ni jam 5petang di Astro Tutor TV Saluran 601!
Retweeted by Nurul Elfira Loy
Ingin memenangi kamera polaroid & jam tangan? Tontoni Marathon #Kelas601 pada 31 Ogos (Ahad) & 1 Sep (Isnin), jam 4-6ptg di #TutorTV #UPSR
Retweeted by Nurul Elfira Loy
β€œ@VirgoDanial: @elfira_loy Morning kak el 😘 Have a great day ahead . Cant wait to see you tomorrow πŸ˜‰ see ya !” πŸ‘
I hope they are not " taking a break ".
Dapatkan bpop BH ahad menampilkan @elfira_loy sbg gadis sampul muka depan @bharianmy hari ini
Retweeted by Nurul Elfira Loy
Bila rancang nak tido awal je mesti lajak jugak . Haish
What attracts me phyically is a person's aura and 'ONG' ,which actually isn't too physical Hihi .
Okay , time to sleep .
Ketinggian @elfira_loy ialah 170cm.. BETUL ke BOHONG? Maklumat lanjut mengenai #BetulKeBohong, korang boleh... fb.me/732SNwoT4
Retweeted by Nurul Elfira Loy
β€’ Rocking my tee from teetime.clo . Thanx @elfira_loy . πŸ˜†οΏ½instagram.com/p/r1iYBwCRu_/IM
Retweeted by Nurul Elfira Loy
I dont like it when my lecturer ask me to google stuff to do something . Come on , baik masuk class google camtu .
I really hope that i can enjoy myself making mistakes tapi dibetulkan dengan cara baik . Like family. Not bashing , kutuk , hentam etc .
Kalau korang pakai purple, mmg best sebab #xpax ada byk hadiah nak bagi! #xpax #worldstagemy #katcherkax
Lagi satu, datang seawal 1 petang tau! Ada pre-party yang menampilkan Joe Flizzow, BATE dan ramai lagi! #xpax #worldstagemy #katcherkax
Jumpa kat sana nanti! El harap korang have fun! But be safe ok! ;) #xpax #worldstagemy #katcherkax
Maksud El, sediakan apa yg patut. Baju #OOTD pun dah kena prepare tau! Pastikan purple! #xpax #worldstagemy #katcherkax
Lagi dua hari MTV #worldstagemy nak tiba. Korang dah ready tak? Be ready tau! ;) #xpax #worldstagemy #katcherkax
Eh ke ganu ke kita ? Aha , dah tertera 5&6 el akan join @bebylucass . Harap korang boleh join ! To… instagram.com/p/rqieklAXpr/
Kak @elfira_loy makin cantik sekarang . Teringin nak kongsi tips kecantikan ngan kak elfira :) #MeleTOP
Retweeted by Nurul Elfira Loy
β€œ@farhana_poholic: Suka dgn jawapan @elfira_loy ..itu menunjukkan dia matang.. hihi” hey thanks
@elfira_loy El sangat matured and jawapan pun matang#meletop
Retweeted by Nurul Elfira Loy
"I'm looking for a husband not a boyfriend" - @elfira_loy -
Retweeted by Nurul Elfira Loy
20mins to go for @MyMeleTOP 😎
Hai semua! @elfira_loy akan bercerita tentang #Kelas601 di @MyMeleTOP malam ini jam 9mlm di Astro Ria & Maya HD! pic.twitter.com/8YnPDdmplJ
Retweeted by Nurul Elfira Loy
@MyMeleTOP apa perasaan @elfira_loy bila berlakon dgn artis indonesia baim wong #TanyaElfiraLoy
Retweeted by Nurul Elfira Loy
β€œ@nashrurfaizzi: benarkah colgate total mampu melindungi gigi kita selama 12 jam? #TanyaElfiraLoy @elfira_loy” hoi πŸ˜‚
@MyMeleTOP @elfira_loy #TanyaElfiraLoy apa perbezaan masa kehidupan Elfira sbelum n selepas darr berlakon...??? psal boyf plak? :D heheheee.
Retweeted by Nurul Elfira Loy
@elfira_loy bila telemovie el dengan baim wong tuu nak keluar , dah lama tunggu ni 😭�#TanyaElfiraLoyoy
Retweeted by Nurul Elfira Loy
β€œ@eyknFozi: @elfira_loy jawab sekarang tak boleh ke el πŸ˜‚πŸ˜‚β€ alah nantilahhh haha
Malam ni el di @MyMeleTOP ! Jgn lupa tengok k and you guys can ask question also . Tag je #tanyaelfiraloy . Nanti gue luangkan masa jawab