Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Christoffer Nelwan
A cup of tea would restore my normality.
You're always happy if you have your family around your comfort zone😁
Go follow @gilangrash12 and @pomadians GO GET YOUR ORIGINAL LAYRITE NOW! Deluxe: IDR 300,000 Super Hold: IDR 325,000 Super Shine: IDR 325,000 Order it with NO LIMIT!!! Contact Person: @pomadians (twitter and ig) pomadians@gmail.com Gilang Rashif: 085770693699 (whatsapp, sms) @gilangrash12 (tw
Good friends, good movies and a sleepy conscience: this is the ideal life..
Thank you yaa yang td pagi nonton kita di @InboxSCTV_ cc: @THENELWANS :)
A cup of tea for a family time❀️
Have a wonderful happy, healthy birthday and many more to come. Happy Birthday brooooo!!! @thedanielhandojo
Stay tune yaaaa.. The Nelwans akan perform di segment 6 :):):):)
Retweeted by Christoffer Nelwan
Ayoo semua stay tune di 90.4 cosmopolitan FM!!
Nanti dengerin @CosmopolitanFM Happy Hour yukkk jam 7-8 malem!! The Nelwans akan live perform dan interview :)
Retweeted by Christoffer Nelwan
Yeayy!! See u there guys :)
Creativity is allowing yourself to make mistakes. Art is knowing which ones to keep.
A good yet a very hot day..🌞🌏
Friends are a strange, volatile, contradictory, yet sticky phenomenon. They are made, crafted, shaped, molded, created by focused effort and intent. And yet, true friendship, once recognized, in its essence is effortless.
When we worked, we really worked. But when when it comes to having fun, we really had fun😊
No place I'd rather be..
Gonna work with this talented actress here soon...😊
Blessed life with good vibes..
We play, we sing, we live..
"Folks are usually about as happy as they make their minds up to be." -Abraham Lincoln #throwback
Only freaks allowed. #throwback
Nostalgic abandoned playground..
hallooo β€œ@aulia_jainatul: Rasanya sakit, sakit banget kalo gak dibales sama kamu :( @chris_nelwan”
Guyysss selamat malam.. Mohon bantuannya ya di like langsung di accountnya ka athinaa @athinanelwan thankyouu
Like ya foto ini di IG kak athina --> β€œ@athinanelwan: Please like this photo on my IG :) thank u yaa :) instagram.com/p/ry45TwJ2WB/”
yang masih blm nonton yuk dtonton Persembahan @THENELWANS untuk Indonesia #AkuSayangIndonesia thenelwans.com/youtube
Keren bngt deh lagu sama video #akusayangindonesia suksess trs ya buat thenelwansπŸ’•@bianca_nelwann@chris_nelwann@Athina_Nelwann πŸ˜πŸ˜˜πŸ’•πŸ‘ŒπŸŽ€πŸŽ₯
Retweeted by Christoffer Nelwan
Thank u β€œ@EuniqueLesly: Kaaa @THENELWANS VC #AkuSayangIndonesia-nya keren banget!!πŸ’— makin cintalah sama kaliann@athinanelwann@bianca_nelwann
β€οΈβ€œ@salzabelbp: youtube.com/watch?v=mLVXB2… GILA SUKA BANGETTT!!! KARENA AKU SAYANG INDONESIA :* @bianca_nelwan @athinanelwan @chris_nelwan”
:) β€œ@mitanabila1: Keren banget vidio clip @THENELWANS #AkuSayangIndonesia dan liriknya keren banget @athinanelwan @bianca_nelwan @chris_nelw
Running with a friend in the dark is better than running alone in the light😜 #throwback
Check this out guys!!!! Official Video Clip #AkuSayangIndonesia - THE NELWANS >> thenelwans.com/youtube/<< DOP : Arvito Pandu Written by: Bianca Nelwan Produced by: THE NELWANS & Dimas Wibisana Arranged by: Dimas Wibisana Mixed & Mastered by: Barry Maheswara at AMP House of Musi
15 mnit lagi kt akan rilis video clip #AkuSayangIndonesia 😍😍😍
Retweeted by Christoffer Nelwan
Masih pd nungguin clip #AkuSayangIndonesia nggak niih?? :)
Untuk yg kmrn ketinggalan ntn @THENELWANS di @SarahSechan_NET @sarseh youtu.be/yE5BhpcwQ5w ☺️☺️☺️
Retweeted by Christoffer Nelwan
We're still single as a pringle!
Twas a great night! Thankyou guys for watching 😊