Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Ashraf Muslim
actormovies 434,975 followers
Bersyukurlah dgn nikmat Allah terhadap kita walaupun kenikmatan yg diberikan pada kita adalah sedikit… instagram.com/p/tQXOHPLwHu/
Bersyukurlah apa yg Allah kurniakn pada kita walaupun kenikmatan yg diberikan pada kita walaupun… instagram.com/p/tQWoIELwGu/
Apa dah jadi ngn tiang lampu nih? Inilah dinamakn free advertising.. instagram.com/p/tJo_SwLwMS/
Thank you for the surprise!! Ayah sayang mama ,ibu n sarah.. With my lovely wives and daughter..… instagram.com/p/s6OQOXrwBb/
Tq to #KLMU students for supporting our telemovie Mr. "Istikharah" instagram.com/p/sw06jDrwOy/
Team Al Hidayah Productions dalam pembikinan telemovie : Mr. "Istikharah" bg #TV3 sempena Maal… instagram.com/p/sw0cwNrwOT/
Utk baju dan hijab muslimah yg trendy dan meng ikut syariat, jom follow elyashazleen and like FB nya… instagram.com/p/saIAQ3rwLs/
Tahniah guys!! ATM the Champion #Ncbl None Chinese Basketbal League.. instagram.com/p/sXpHCQrwGb/
Apalah persamaan kami berdua? ridhwanmatsalleh #kerjakerjakerja instagram.com/p/sNV8v0LwK-/
Dua org kat belakang tu nak jadi pelakon.. Boleh ke? adliamran #feedo instagram.com/p/sMoya2rwMH/
Assalamualaikum..internship atau praktikal yg berminat utk bekerjasama dgn Saya dan Ahp boleh contact kami a.s.a.p !! pic.twitter.com/DBkPZoiWsD
Assalamualaikum.. Sesiapa pelajar internship atau praktikal yg berminat utk bekerjasama dgn Alhidayah… instagram.com/p/r1jz2mrwPK/
Menunggu sambil tertdo ayah dan anak.. Hermm.. instagram.com/p/rufWy9LwOp/
Jejak-jejak kasih.. Hampir 8 tahun tidak berjumpa dgn sahabatku #Panjisakti . instagram.com/p/rsicsKrwJw/
Jejak-jejak kasih... Hampir 10 tahun tidak berjumpa dgn sahabatku panjisakti . instagram.com/p/rshvG7rwIs/
Selamat tinggal Kuala Lumpur.! Jumpa semula hari ahad.. #klia #airasia #familytrip instagram.com/p/rqQDkpLwLH/
Sesi bergambar dgn ahli panel Dr Farhan, Ustaz Fakhrurazi, ustaz Hamdan dan pelajar2 politeknik..… instagram.com/p/rpY1mKLwPj/
Amboi... Bukan main seronok adik2 politeknik nih.. Sehingga berjumpa lagi! #politeknikibrahimsultan instagram.com/p/rpYdpdrwO4/
Hari ini berbincang topik "Gelora Cinta" bersama istaz Fakrurazi, Dr Farhan, Ustaz Hamdan dan pelajar2… instagram.com/p/rpL2rmrwI_/
On the way to JB... Malam ni sesi prkongsian pengalaman dan ilmu bersama pelajar2 Politeknik Ibrahim… instagram.com/p/rn5xXHLwOa/
Suka tgk Sarah senyum.. Senyumlah selalu anakku.. #jalanjalan #rayasakan instagram.com/p/rh2TudLwBm/
#Repost from @obeyposse77 with repostapp --- Dalam sibuk sibuk org sekeliling bermain sukaneka,… instagram.com/p/rPaMRDrwCm/
Kenangan ahli keluargaku bersama Yb Dato' Khaled Nordin dan Yb Hajah Hamidah di Stadium Perbandaran… instagram.com/p/rPY9dHrwAQ/
#Repost from wansakinah with repostapp --- We are Ashraf Muslim's family and we #supportgazainstagram.com/p/rMs7E-LwEG/
Abg Izal! Belanja Along minum malam ni yer!! @obeyposse77 instagram.com/p/rKgikRLwCV/
Eeheheh Alamak! Nak terjatuhhh balik! Heheh.. Anak ayah sedang sedaya upaya utk mengesot ke depan..… instagram.com/p/rHm3FLLwH5/
Amboi seronoknya dierg nih wansakinah dayanalokman bersama ayu dan anak2 buahku yg lain.. Inilah… instagram.com/p/rFcUZdrwJA/
Seronok dapat berkenalan dgn ustaz Nazaruddin dan Syeikh Abdul Rahman imam masjid negara semasa… instagram.com/p/q8-7cTLwAf/
Assalamualaikum.. Sapa yg masih belum beli baju raya boleh dtg ke Pkns Shah Alam di Kedai Usahawan… instagram.com/p/q6IVmyLwFg/
#SaveGaza Aku tahu usahaku tak seberapa berbanding dengan yang lain tetapi aku selalu yakin,biar… instagram.com/p/qxwyBNrwDQ/
Ya Allah! Bantulah kami dan hamba2mu yg sedang mengalami dugaan darimu ya Allah. Tenangkanlah hati… instagram.com/p/qjwBlIrwCa/
Cerita siang tadi.. Berbuka puasa dgn masakan Thai bersama keluargaku yg amat kusayangi semoga Allah… instagram.com/p/qeusMfrwDH/
Israel Merampas tanah/membunuh rakyat Palestin/Gaza dgn alasan melindungi negara sendiri itu satu Kekejaman yang tidak ada perikemanusiaan.
Retweeted by Ashraf Muslim
Gaza is not an "Arab" or a "Muslim" crisis. It's a human crisis. #GazaUnderAttack pic.twitter.com/Jru78QPd8X
Retweeted by Ashraf Muslim
Ya Allah bantulah hambamu yg sedang memerlukanmu.. Berilah kekuatan pada umat islam yg sedang ditindas… instagram.com/p/qP3IleLwEc/