Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Alexander Thian

Terus ... terus .... gue donlod app nya dong... hai, B612. Mari mengalay bersama. #yawla
Abis disuruh jadi alay sama mb @poeticpicture. YA DENGAN SUKARELA DAN SENANG HATI GUE IKUTAN 😂😂Yig
.@sakacrawford wah iyaaa. Oke. Where do i get sun stone?
Kebanyakan ngasih sambel. Jadi takut liat kuah soto betawinya merah gini. :/
My gym leader. Because i'm sick and tired seeing charizard and dragonite 🙄g
POKEMON BARUNYA UNYU UNYUUU \(´▽`)/
Repost lagi cerita #TukikTalk dari @aMrazing pas #mainkeWeh seru nih kayaknya. Jam 4 sore ini yah! 😚F
Retweeted by Alexander Thian
I was peter pan trapped in alice's wonderland and I didn't mind. #HuisTenBosch #Nagasaki #… instagram.com/p/BQmdQCZhE0-/
Ya sudah. Selamat tidur. Ini ada satu video orang tawuran. Serem. Jangan ditonton.
Tolong jangan di-zoom karena ini adalah ekspresi dipaksa foto bareng keledai di #Cappadociinstagram.com/p/BQk1MefAbZv/
Udah nonton? Coba taro di kolom komen vlog ini enaknya gue bikin vlog apa? youtu.be/Y1TKK4CMGfo?a
A danish ad. A very strong, beautiful ad. Merinding nontonnya
GIVEAWAY FROM JAPAN - Everything About Ghibli!: youtu.be/Y1TKK4CMGfo?a via @YouTube
Mau bagi-bagi giveaway dari ghibli store jepang ah. Udah subs ke youtube channel gue belum sih? 🙊�m9
My happiness is very simple. Liat kang balon aja udah seneng banget sampe ditongkrongin ha… instagram.com/p/BQkKk1jAEED/
Are you ready to face the world? This little boy does. instagram.com/p/BQjJiYagU9N/
I cannot get enough of this. L'occitane's amande shower oil. It's try it to believe it.
BENERAN DIJADIIN CAPTION YAWLA HAHAHAAHAHAHA
The most beautiful gif you'll ever see.
Mumpung libur, nanti siang coba ke puncak. Liatin dong mamang-mamang pilanya naik kuda apa kagak. Trims
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.