Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Alexander Thian

I'm so gonna watch F.R.I.E.N.D.S again tonight.
silakan. RT @4everpandalover: @aMrazing om, boleh bantu retweet, siapa tau ada yg memerlukan...ty om
‘Angelina Jolie files for divorce from Brad Pitt.’ Me:
A view so good it took your breath away. instagram.com/p/BKlKgTfAzcV/
Lagi break sebentar dari kerjaan, buka timeline liat kegaringan ini. Oke aku balik kerja lagi, deh.
Looks good!!! Daniel Radcliffe new movie, guysss! youtube.com/watch?v=gJPChb…
Lex, si iyar mau kirim ini tadi ke kamu tapi katanya maluw @aMrazing @IkhyarSetyaU
Retweeted by Alexander Thian
Quiz: berapa kali jepret untuk menghasilkan shot begini? Answer: lebih dari 150 kali. _(:3… instagram.com/p/BKk2PweAeyJ/
Coba ngaku, siapa aja yang 'teracuni' gue dan akhirnya #KepoinRasanya frisian flag coconut delight? 🌴 🍼 ❤3c
#NasGorWar, @arieparikesit? Nih deket rumah. Nasgor kampung yang enak!
Stranded. Alone. Lonely. Forgotten. Wither. Oblivion. instagram.com/p/BKkcWfFAWXI/
Scroll foto di gallery hape tanpa melihat, dan randomly kepilih foto ini. I dare you guys … instagram.com/p/BKkROB1AhZ2/
Omg i cannot stop laughing 😂😂😂😂�@ted_khod_kho: Terbaik :tUyBg
Beli karena kevin. Kenapa dia lucu banget. Kenapa?
The biggest mystery in the world: why does casey neistat's videos, all of them, are so pleasant to watch??? youtube.com/watch?v=84WIaK…
Ada amin sodara-sodaraaaa?
I love her expression 😂o
Okay. Let's. I wanna know 🙈0
As requested by @danayaas, foto muka jelek
Another love factors: Tipis Enteng Keyboard empuk Plus: muke gue gak simetris 🙄#HPSpectree#ReinventObsessionIDDC
Klaim #HPSpectre: batere 10 jam. Pake kerja dgn layar full brightness + wifi: 8jam. Verdict:❤️ #ReinventObsessionID
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.