Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4.5 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

♥ yxyxx_nxzierxxx ♥

You'll never understand 'perempuan' bro. Kalau kau rasa kau faham, kau takkan faham sebenarnya 😂
Retweeted by ♥ yxyxx_nxzierxxx ♥
"Girls ni kalau tengah marah, cakap memang tak pakai otak langsung." 😂 "Thats why Allah create men to protect women and be their leader." ☺
Retweeted by ♥ yxyxx_nxzierxxx ♥
hati mana tak tersentuh tengok gambar macam ni 😔Q
Retweeted by ♥ yxyxx_nxzierxxx ♥
Ex "Makin cantik u sekarang" Me "Masa couple dgn kau sengaja je aku bg nmpk buruk. Sbb kau buruk. Takut org ckp Beauty and the Beast pula"
Retweeted by ♥ yxyxx_nxzierxxx ♥
Bila anak mengigau. Tengok mak dia buat apa. It just too cute 😍c
Retweeted by ♥ yxyxx_nxzierxxx ♥
Ini cara didik anak yang betol. Ni kalau aku post kat group whatsapp family, mahu tak kena cincang 😅B
Retweeted by ♥ yxyxx_nxzierxxx ♥
Kelebihan orang yang mudah terhibur ni adalah dia mampu untuk sorokkan 1001 kesedihan #CubaUntukHayati 😕6
Retweeted by ♥ yxyxx_nxzierxxx ♥
Bila kat blkng isteri step terror....sekali isteri dtg LAIN JADINYA HAHAHAHAH COMEL GILA SAMTILLA❤️❤️
Retweeted by ♥ yxyxx_nxzierxxx ♥
Perbezaan mak dengan ayah bila kejut bangun tido 😂D
Retweeted by ♥ yxyxx_nxzierxxx ♥
Cerita melayu asyik2 hero balik dari oversea ambil alih syarikat papa. Cuba buat cerita hero dia pinjam PTPTN.
Retweeted by ♥ yxyxx_nxzierxxx ♥
Rupanya office tuan anas mikhael tu office abang terlajak laris 😍🆒8u8
Retweeted by ♥ yxyxx_nxzierxxx ♥
Lembu ni lagi tough dari badan aku. Silap silap aku yang tumbang.
Retweeted by ♥ yxyxx_nxzierxxx ♥
Kita dah support awak! Hihi dah beli! Good luck k.. #CintaTakPergi #Repost from tomokofficial with… instagram.com/p/tCXMt3GjvV/
Retweeted by ♥ yxyxx_nxzierxxx ♥
Susulan daripada gambar kucing yang setia menemani jenazah tuannya di kubur. Wallahualam.
Retweeted by ♥ yxyxx_nxzierxxx ♥
Mama . I just want to say that i love you a lot . thanks for everything mama . Your smile are my… instagram.com/p/rRuvaTTW69/
#Tb first day raya , blikk dri menziarahi kubur . instagram.com/p/rJCJBEzW6v/
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.