Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4.5 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

S.F

Tunnel satu kali
Nak bezakn duit itu ori atau palsu first lihat duit tu lps tu lipat dan cucuk di hidung tu klu agong bersin,ia palsu
Retweeted by S.F
Peratusan orang single kat malaysia ni lebih tinggi daripada jumlah fungus yang ada di atas roti expired. twitter.com/twt_cinta/stat…
Retweeted by S.F
Rokok Thailand takde kasi warning paru-paru hitam ke apa, mati terus..
Retweeted by S.F
<-- tak sokong produk kilo
Banyak lagi skincare yang dijual di drugstore (Watson, Guardian, etc). Biarlah kesannya lambat, asalkan kekal selamat ☺️❤️
Retweeted by S.F
Peringatan buat pengguna2 produk kosmetik 'Malaysia' diluar sana ☺️☺️ Jangan pelik skincare mahal mahal tapi takda 'kilang'.
Retweeted by S.F
Announce kat fb, memang aku tak tengok lah 😢
Esok Annabelle 😍
Alhamdulillah 😊
Esok manholeeeeee 😍😍😍😍
[선공개 하이라이트] 봉필은 수진의 결혼을 막을 수 있을까..?! <맨홀> (출처 : 맨홀 - 이상한 나라의 필 | 네이버TV) naver.me/GCYKDV6W
Retweeted by S.F
Aku: Aryana mandi cepat nak pergi school Anak: I don't wanna mandi nak brush teeth and wash face je like ayah... Wow anak aku dah dewasa
Retweeted by S.F
Happy birthday anak mak ayah nombor dua. Nah kek 🍰 #kaklongbaikkinstagram.com/p/BXf9gpVlqSht…U
Abang nak listkan senarai biasiswa dan bantuan untuk pelajar IPT berserta link. Mohon RT untuk rezeki orang lain. Ini adalah thread.
Retweeted by S.F
I guess I need you baby
I feel so small
Everytime I try to fly I fall without my wings
Why carry on without me?
Why are we strangers when our love is strong
Take my hand
Notice me
Bila kau nak kawen tapi takde member perempuan nak jadi bridesmaids sebab kau study engineering.
Retweeted by S.F
Bila nak tidur...
Tips on falling in love: Don't..
Retweeted by S.F
Member main game pun payung lagu. tak payah pasang radio dah. Bagi kawan saya viral 😋b
Retweeted by S.F
Kenapa aku tengok video ni? 😵m
Walaupun tak suka dan tak pandai sejarah, aku mampu tengok dunkirk tanpa rasa mengantuk. *bangga*
Semut menyebabkan senang lupa? Biar lupa ingatan, jgn lupa daratan..
Retweeted by S.F
Esok isnin ke?
Jangan baling batu,sorok tangan. Kalau berani berdepanlah dengan saya di sesi soal jawab Nothing2Hide pada 13Ogos ini. Berani kerana benar! twitter.com/najibrazak/sta…
Retweeted by S.F
Anddd nowww jengg jengg Dato' Fadza and Datin Vivy ❤️
Retweeted by S.F
"Still mad at me?" Gf : Yeah... "Can i hold your hand?" Gf :
Retweeted by S.F
Jom tgk harry stylee
Lupa harini ada kenduri. Tapi aku dah beli tiket wayang huhu
Cikgu : AWAK YANG MAIN FIDGET SPINNER TU BANGUN SEKARANG! Me :
Retweeted by S.F
Hari hari tengok drama korea, tapi tak pandai cakap korea pun
Hari hari tengok masterchef, tapi tak pandai masak jugak
Mintak2 la bad genius ada kat scm
#AWATNINews #HariIni88 Spesis baru kumbang ditemukan di Hutan Belom, chondrophyga rozitachewanus hanya wujud di hutan Malaysia dan Amazon.
Retweeted by S.F
Malasnya lahh
Sold out 😭😭😭
Not funny at all
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.