Luthf

All Photos Twitter.com
Orang yang pinter ngomong belum tentu pinter kerja
Retweeted by Luthf
Jangan mengharap hal positif di lingkungan yang toxic karena itu amat sangat percuma.
Temen gw in his 20s kerjanya open table saban malem di bar Semua alko uda kaga ada rasanya kayak minum aer doang Umur 29 kena sirosis hati. Skrg dia berusaha survive pake 1 liver yg fungsinya cm 30% aja 👍 So goodluck mba etwitter.com/otongkoil/stat…T
Retweeted by Luthf
Berlaku hanya untuk gud looking ?
12 Powerful Visuals To Understand Human Psychology 1.
Retweeted by Luthf
Kita ini spesies manusia yg selalu berharap waktu bisa diputar kembali
Carilah pasangan yang ketika bersamanya, kalian bisa bertumbuh menjadi lebih baik.
Retweeted by Luthf
yang malas sholat yuk baca bentar
Retweeted by Luthf
Twiends™ uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter. We do not sell followers, we only provide display advertising. Bots & fake accounts are not permitted on twiends. © 2009
Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 6 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser  chrome