Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4.5 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

MUHAMMAD MIRZA

Dear makwe, kalau nak pergi shopping dengan pakwe, pastikan butik yang anda lawati ada menyediakan perkhidmatan kerusi. Yang serik, Pakwe.
Retweeted by MUHAMMAD MIRZA
Don't give up just because things are hard.
Retweeted by MUHAMMAD MIRZA
Even if we fight a lot, I still want you in my life.
Betul lah orang cakap, lepas je umur 18+, memacam kau akan hadapi. Duit, family, kawan, kesihatan, and semua itu kena deal dengan perasaan.
Retweeted by MUHAMMAD MIRZA
"Asal mana ye?" "Saya asal baring je tidur" "Susah betul cakap dgn orang bodoh ni"
Retweeted by MUHAMMAD MIRZA
Kepada lelaki yang suka membelakangkan kawan dia sebab awek, percayalah kau akan tukar tayar bocor kau dekat tepi highway sengsorang.
Retweeted by MUHAMMAD MIRZA
Life is like a business, You can't succeed without the risk of failure, You can't have a voice without the risk of criticisms.
Ada orang, luarannya nampak ceria, namun, di sebalik senyuman itu, tersimpan pelbagai derita dan ujian berat yang dia sedang lalui.
Retweeted by MUHAMMAD MIRZA
Be patient. Good things come to those who wait.
Retweeted by MUHAMMAD MIRZA
Kalau dah resit dalam wallet pun aku sayang nak buang. Apatah lagi nak buang orang yang aku sayang dari hidup.
Retweeted by MUHAMMAD MIRZA
Always help people wherever you are, Allah will help you wherever you are.
Retweeted by MUHAMMAD MIRZA
Seronok bila org sangka kau ni pemalas, Tapi satu hari kau lah yang paling berjaya. Work hard in silence, let the success make the noise.
Retweeted by MUHAMMAD MIRZA
"Tak pedas ke sambal tu?" "Kalau dah suka, sedap je. Macam buat kerja, kalau ikhlas senang je semua" "Rileks ar, aku tanya sambal je kot"
Retweeted by MUHAMMAD MIRZA
"Jangan lupa amalkan satu bende ni weh" "Bende apa tu?" "Doakan untuk mak ayah kita setiap kali ketika sujud terakhir solat"
Retweeted by MUHAMMAD MIRZA
Everybody has gone through something that has changed them in a way that they could never go back to the person they once were.
Retweeted by MUHAMMAD MIRZA
Pejam celik tahun akhir. Mari habiskan dgn cemerlang. Igt, kita pun berhak utk bahagia
Retweeted by MUHAMMAD MIRZA
AKU MAIN TWITTER SEBAB DALAM FAMILY AKU SEDARE MARE SEMUA TAKDE YANG MAIN TWITTER. AMAN SENTOSA HAHHAHAHAHHAHAH😚😂😂
Retweeted by MUHAMMAD MIRZA
Kita hidup bersama ini, untuk rasa bahagia. Dan bukannya rasa ditikam hati tanpa punya hati dan jiwa.
Retweeted by MUHAMMAD MIRZA
''Jangan compare rezeki kita dengan rezeki org. Ada kelebihan kau yg aku tak ada, dan ada kelebihan aku yang kau tak ada.''-Arkitek Jalanan
Retweeted by MUHAMMAD MIRZA
5 perkara yang terpaksa kau "hadap" ketika semakin dewasa: 1. Masalah duit 2. Kehidupan semakin sibuk 3. Penat 4. Kurang tidur 5. Perasaan
Retweeted by MUHAMMAD MIRZA
Kaya itu bukan dengan seberapa banyak yang kita simpan, tetapi berapa banyak yang mampu kita beri. Banyakkan menderma, tangan yang mulia.
Retweeted by MUHAMMAD MIRZA
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.