Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4.5 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Farid Najdi

Pembela pembunuh kata lepaskn mereka krn mereka ada masa depan. Budak2 tahfiz yg teraniaya tu takde masa depan ke sampai senang2 dibunuh?
Retweeted by Farid Najdi
Seterika orang sampai mati. Bakar orang sampai mati. Kita kena start mengaku pembangunan sahsiah remaja kita ada masalah.
Retweeted by Farid Najdi
Yg hafal Quran makin ramai tuhan tarik. Tinggal yg macam kita ni penghafal lirik lagu, penghafal tajuk filem dan penghafal nama pemain bola.
Retweeted by Farid Najdi
Hah sebar sampai semua pemilik tahfiz nampak
Retweeted by Farid Najdi
Hariku murung...😢 Semoga syurga ganjaranmu adik2..
Retweeted by Farid Najdi
Student uitm tahu tak korang boleh dapat Microsoft office fullpack versi 2016 for free? Selamatkan wang anda
Retweeted by Farid Najdi
Anda pelajar UiTM yang baru mendaftar? Baca ini dulu!👇E
Retweeted by Farid Najdi
Anda peminat horror movie? Nak buat koleksi horror movie. Cukup 20RT aku share link untuk download semua koleksi. Ini adalah thread.
Retweeted by Farid Najdi
Hidup student ni kau kena pandai bergaul. Kalau tak memang kau makan sorang, duk sorang, cakap sorang, jalan sorang ha mereput la kau situ.
Retweeted by Farid Najdi
Siapa nak duit raya ?! Rt tweet ni. Dm no telfon di insta saya. Pemenang akan diumumkan di insta story saya !
Retweeted by Farid Najdi
Kalau nak selfie sama jom la, jangan dok jauh. RT sampai budak perempuan ni jumpa tweet aku. 😊y
Retweeted by Farid Najdi
Bimillah, tolong saya. Kucing sy hilang di area Puncak Saujana Kajang, Teh masih perlukan ubat sebab baru lepas operate batu karang 😭 cont..c
Retweeted by Farid Najdi
tak menyesal ke bersara lepas tu buat come back tapi kalah.. jangan marah..aku tanya je ni..
Retweeted by Farid Najdi
Benda yang aku paling rindu bila nak dekat raya adalah movie ni. Dah 13tahun dah. 90an punya budak je banyak tahu.
Retweeted by Farid Najdi
Cara lipat sejadah pun ada adabnya. Jgn lipat tempat sujud bersama tempat letak kaki Kongsi video ini kpd yg lain
Retweeted by Farid Najdi
This Seniman Bujang Lapok scene was unscripted & spontaneous. Sudin was pranking Aziz for real! Comedy back then was so pure and simple. RIP
Retweeted by Farid Najdi
Rakyat malaysia meninggal akibat influenza di Australia memerlukan bantuan kalian bagi menguruskan pengebumian jenazah. Mohon bantuan.
Retweeted by Farid Najdi
Jangan berhenti bersedekah, biasakan diri kita dalam perjalanan menuju Ramadhan. #RamadanBersamaPalestin #AmanPalestin Jom sumbangkan..
Retweeted by Farid Najdi
Sorry PKNP ai x sengaja cabut undi hampa lawan dgn kedah.. 6-1 💃🏻
Retweeted by Farid Najdi
Zaman sekarang ni, tak pelik dah awek cantik, bf tak hansem semua tu. "Yang pelik kau tu takde orang nak sampai sekarang" Hahahahahahahah😂
Retweeted by Farid Najdi
Versi kedua 'kisah rogol' Cikgu Mohd Ezlie Azram Mohammad Khasasi. Hang baca sat. Sorry Meran tak letak pic awek tu. Kang tidur lokap lak.
Retweeted by Farid Najdi
Anisa dah buka pintu hati ke ? #KeranaAnisa
Suami isteri bisu , tapi burger dia sedap gais , harga pon okay sangat . Location Kg Melayu Majidee ,Jb , depan sekolah agama .
Retweeted by Farid Najdi
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.