Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4.5 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

hadididid

Sorry 😞
Cakap nak study tapi ke sini πŸ˜‚
Are you ready for Monday? πŸ˜’ πŸ˜’ πŸ˜’πŸ˜’πŸ˜’ πŸ˜’πŸ˜’ πŸ˜’ πŸ˜’ πŸ˜’ πŸ˜’ πŸ˜’ πŸ˜’ πŸ˜’ πŸ˜’ πŸ˜’ πŸ˜’πŸ˜’ πŸ˜’ πŸ˜’ πŸ˜’ πŸ˜’ πŸ˜’πŸ˜’πŸ˜’
Retweeted by hadididid
If just one thing is wrong, everything gonna be wrong 😞
Retweeted by hadididid
Bacaan rukun negara dan doa perhimpunan pagi skolah....in Japanese. すごい!
Retweeted by hadididid
Siapa yang jenis suka silent phone tu kita geng, kadang kadang kena marah sebab tak dengar orang call πŸ˜‚πŸ˜‚
Retweeted by hadididid
Jangan sia sia kan orang yang sayangkan kau dalam hidup kau. Sekali kau buat dia pergi, tak mustahil dia tak akan kembali lagi.
Retweeted by hadididid
Mano ni πŸ€¦πŸΌβ€β™‚οΈ
35 call kat mana tak budak ni πŸ€”
Nak mandi pun susahπŸ˜’
Malam ni awal dia tidoπŸ˜‚πŸ˜­
Bosan dah tgk lembu
Hampa qorban apa pagi ni? Aku qorban tidoq
Retweeted by hadididid
kadang2 bukan sengaja tidur sampai tengahari. Mata dah celik, menggeliat banyak kali. Cuma bila fikir nak hadap dunia tu rasa berat sangat
Retweeted by hadididid
Aku bukan bodoh sebab maafkan kau tapi sebab terlampau sayang dan bersabar, sebab tu apa kau buat pun aku boleh maafkan. Fikirlah bangang.
Retweeted by hadididid
Balik jalan kaki hari ni hrmmm... tido ke tuπŸ˜’πŸ˜…
They tell us we are Muslims/Chinese/Indians, but last night showed us that we are MALAYSIANS first! #AyuhMalaysiaku #BangkitBersama
Retweeted by hadididid
Night youπŸ’•οΏ½Oh
Bukan nak cakap dah mandi tapi susah mandi 🐼twitter.com/brgsjks/status…I
"Biar berjauhan asalkan hati tak berubah, biar tak jumpa asalkan hati tak lupa" To my friends and the one i love πŸ’–
Retweeted by hadididid
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.