Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4.5 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Mεgan Fox

let's make a petition to bring this ice-cream back !!!!! 😭😭😭yhqbC
Retweeted by Mεgan Fox
idk la this man ahh @_fwmr ttbe lesap hahahhaha. ada org culik ke? baik ngaku
Susahnya nak decide Zalikha ke Aisyah ke so here's both 🙆�55
Retweeted by Mεgan Fox
Esse vídeo vai salvar seu dia
Retweeted by Mεgan Fox
UNIVERSITI vs SMK. Mana lh budak ni dpt no aku 🤦🏼‍♂️🤦🏻3Ri2
Retweeted by Mεgan Fox
"Leha. Can you check the sound system?" "Okay sir. I'll try right now."
Retweeted by Mεgan Fox
Video yang membuktikan kewujudan naga di tasik chini. Believe it or not 😱I
Retweeted by Mεgan Fox
She makes me feel like a super hero 🕷⚡️m
Retweeted by Mεgan Fox
Hahahhaa. Kau, Jen.. sape lagi ntah kalau angin mesti teruk. Bila urut, korang berjangkit 😆twitter.com/meirasid/statu…Y
bila kawan minta tolong tandatangan kehadiran kat kelas: "you just want attendance you dont want my heart"
Retweeted by Mεgan Fox
Contact @mariamrahimssss for detailsss 💕�gy
RM 1100 for 2 tickets Good Vibes Ticket + a hotel room #goodvibesfestival #GVF2017
Retweeted by Mεgan Fox
hahahahhaha. how to pronounceeee laaa 😂twitter.com/worddiction/st…R
if you find the right topics with me, i can talk to you about them forever
Retweeted by Mεgan Fox
Alhamdulillah, baru harini keluarkan.. Dah tinggal beberapa helai je. Dah kena restock. #CYPbyEllyssa #CoverYourPrecious
Need to wake up at 8 in the morning, tapi sekarang masih berjaga.
Lirik lagu Despacito kalau guna nama-nama footballer. 😂 g
Retweeted by Mεgan Fox
Terbaiklah plat number bas Srikandi STF ❤️
Retweeted by Mεgan Fox
Some people will have to learn how to appreciate you by losing you.
Retweeted by Mεgan Fox
Sibuk cakap orang kayu. At least dia sopan, jaga tutur kata. Dari kau? Mencarut sana sini wkwkwkkwkwwkwk.
Jarang aku tweet, tapi skrg tgah bosan. emm buka la twitter.
Kalau aku ni jahat, penuh dengan rasa dendam... Memang aku takkan maafkan kau, tak akan cari kau, tak akan kisah pun pasal kau.
Jgn pernah anggap aku lupa semua benda, aku tak pernah lupa. Tp jangan risau.. aku maafkan. Cuma.. aku takkan pernah lupa.
'Anugerah Bintang Popular', Bukan 'Anugerah Bintang Berkualiti'. Hes popular! Bcause of what? Ha ada la baik dia yg haters tak prnah nmpk
Chillex la haters. Dah rezeki @fattahamin .Ramai doakan dia. Ramai sayang dia. Yang korang dengki sgt kenapa. Wkwkwkkk
Kang kalau fans @fattahamin non stop tweet, korang menyampah pulak. hahahhaa. So baik dorg diam and be happy sbb FA menang antara2 dorg je.
Sebenarnya fans @fattahamin lagi rmai dri haters. Sbb tu dia menang 😆 Nampak macam haters ramai sbb muka dorg je yg byk tweet tak puas hati.
Lagi bagus if korang follow #BismillahAdduha kat IG @bismillahadduha untuk dapatkan maklumat2 and info ❤
Host #BismillahAdduha buat kita para wanita tak lekang duduk depan tv pepagi. hihi
Jangan ketinggalan tgok #BismillahAdduha dengan host yang meletoppp awww.. my dearest sister @YanaSamsudin 💕
#BismillahAdduha akan bersiaran lagi pada mggu depan.. Khamis - Sabtu, dari pukul 9am sampai 11am tau. 2 jam gituuu...
#BismillahAdduha baru bersiaran 3 hari tapi banyak sangat ilmu dan info yang kita dapat kan kan?
Especially para ibu and anak2 dara kat rumah yang tak buat apa pagi esok, korang wajib tengok #BismillahAdduha esok jam 9 pagi!
Bagi yang nak record #BismillahAdduha pun terlepas juga, jangan risau. Mggu dpan kita jumpa @YanaSamsudin lagi. Stiap Khamis-Sabtu jam 9am !
Siapa yang tak berkesempatan utk tgok #BismillahAdduha esok, korang boleh record awal2 hahah. Standbyyy eh.
#BismillahAdduha akan bersiaran lagi esok pukul 9 pagi di @AstroOasis106 . Make sure korang tak miss lagi tau. hihi.
Siapa lagi nak update pasal #BismillahAdduha ni, korang boleh tekan hashtag ni or follow Fb/Insta @bismillahadduha or follow @YanaSamsudin
In shaa Allah, banyak petua2, info, maklumat, yang korang boleh dapat and manfaatkan dalam hidup. Trust me. #BismillahAdduha
#BismillahAdduha pagi tadi ada Mawi tau. Hihi. Rugi korang tak tengok tau. Takpe, esok ada lagi. Tapi agak2 siapa artia jemputan ? Jeng Jeng
#BismillahAdduha pagi tadi cerita pasal Petua Herba and Anak2 Autism. Siapa tengok?? Meh la share info yang korang dpt. @YanaSamsudin
Last reminder untuk korang! #BismillahAdduha pukul 9 pagi esok bersama @YanaSamsudin ! Jangan miss tauu! Rugiiii nanti. hihi
#BismillahAdduha pagi tadi kupas topik Obses nak cantik. Cuba teka esok topik apaa? hihi jum Tanya @YanaSamsudin
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.