Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4.5 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Hendra

lain malaikat nu bener wae.
stop. jangan menyalahkan bhwa cewek itu matre,jika tidak demikian. mren mun awewe embungeun aya sesuatu yg tidak... fb.me/6hHJbPXUw
Alim lebay :'(
photo teh hyg nganggo efek sieun kasep teuing, teu make efek editan sieun goreng patut teuing.haha ah hayu we... fb.me/8GDWjexid
sugan teh nu modus di dumay th urg ungkul. :D batur ge komo gningan :p :D hayu ah jujur didunia nyata bukan di dumay.
asli atau palsu nya hyu we didunia nyata sanes didumay. dimedsos mah pilu :p
keur nu berkualitas eta mah nya ari urg mah gs bulukan,:) keun wehhh da strong.he
nu puguhna nu mana cenah ieu teh ? :p haduh lieur ngapung we jadina teh :D
nu ngajanjikeun oleh2 bakal numpuk ieu mah,nuhun ah ka ibu ibu :D
ngarupahan kieu ning :) nhun kango aa teteh :*
:p :p sekali
Dan Tuhan berkata ,waktunya kamu hrus pulang, selamat jalan julia perez.
twiiiiiitttttt daaaaarrrr
konyol ah :p :D pelan atuh :D
xixixixi — merasa konyol
sadar diri aja. . . !!!
DILAPANG EUY BUKBEUK IEU MAH BILIH BADE NONTON DIKI VR HENDRA . . HMMM ORANG PUNYA NYALI IEU MAH LAIN PACUNDANG ANU KUR NGABAJAK FESBUK.
keur galau kieu mah batal,nginum wae sakalian, hayu godin...
ngalamun di pikiran ari uing SALAH NAON ???
kuring salah naon ?
saha wae jelema anu ngabajak akun mang dicky di doakeun SING TEREH KOJOR JNG MENCRET EUREUN2.
asa kkara ngador deui jeung mang bayu ,brangkattt
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.