Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4.5 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Melena yo

Bolehkah kesemua suspek bagi kes kebakaran pusat tahfiz tempoh hari dihukum gantung sampai mati ? Ini adalah thread
Retweeted by Melena yo
Aku punya 'sia' dan 'doh' tak kata pun kau ni sial ke bodoh ke. Saja tambah bagi bunyi sedap. Macam mana kau reply bagi 'haha' dekat aku.
Retweeted by Melena yo
Sayang, memang sayang. Tapi dah tawar hati. Kau tahu tawar hati? Tak kau tak tahu. So diam
Retweeted by Melena yo
Dik, bila kelapa parut akak nak siap ni?
Retweeted by Melena yo
Bila pegang fon je mesti kena tuduh " haaa mesej awek " Kalau aku pegang berus gigi ? " Haaaa nak berus gigi awek la tu" K.
Retweeted by Melena yo
dia berjaya fikir mcm mana nak tawan dunia 😂R
Retweeted by Melena yo
haah memang umi seorang je sambut suami balik kerja. isteri lain terajang suami balik kerja. twitter.com/rotikaya/statu…
Retweeted by Melena yo
Sorry to say, aku punya noob masa kecik2 dulu, aku fikir cium mulut pun boleh mengandung.
Retweeted by Melena yo
bila kau nak mamber masuk syurga sama-sama dengan kau.
Retweeted by Melena yo
Ini cerita pasal jiran psyco tahap gila kaw kaw punya level. Explicit content warning! ini adalah thread!!!
Retweeted by Melena yo
Ustazah galakkan wanita membaca Al-fatihah, 3 qul, al-mukminun (ayat 115-118) utk menjaga rahim dari gangguan apa yg nampak dan tak nampak.
Retweeted by Melena yo
This is the man behind the new Pennywise. Hensem siaaa badut ni hahahah
Retweeted by Melena yo
Automatic i baca dengan nada serius dan indah seperti dalam movie surga yang tak dirindukan.
Retweeted by Melena yo
Kenapalah aku umur 12 tahun tak creative mcmni
Retweeted by Melena yo
Housemate nk pinjam goggle swimming , aku gi google swimming
Retweeted by Melena yo
Nenek aku nyanyi lagu masa jepun datang jajah tanah melayu hahahaha comel tang dia main drum😂#SelamatHariKemerdekaann🇲284
Retweeted by Melena yo
Okay baik mengaku siapa yang mimpikan aku setiap malam.
Your girl when you ask her if she’s hungry.
Retweeted by Melena yo
Tahniah Malaysia. Dapat silver pun okay. Lelaki mana boleh pakai emas.
Retweeted by Melena yo
Kalau dapat hadiah camni, confius aku nak marah ke tak
Retweeted by Melena yo
Jenis screenshot semua whatsapp dgn bf/gf ni jenis jakun macam tak pernah bercinta ke? Takpe2 aku faham, teruja first time ada orang sayang.
Retweeted by Melena yo
Since ticket mahal. Ini strategi untuk esok. Kita akan start korek malam ni. Ayuh Malaysiaku. Tolong RT bg yg lain tahu strategi kita.
Retweeted by Melena yo
Thanabalan bila pujuk player Indonesia, thananangis chill okay.
Retweeted by Melena yo
Sebab tu orang kata, kalau suka, confess. At least bila dia reject kau boleh move on, cari ganti. Life is too short to stay broken, kan? 😌
Retweeted by Melena yo
Woi kucing, bangunlah! Tidur mati 😹😹Gx3
Retweeted by Melena yo
Ya Allah, terhibur aku malam² buta nih 😂twitter.com/zharfannnnn/st…d
Sufian Suhaimi jadi penyanyi ni pun sebenarnya boleh masuk dalam 7 keajaiban dunia. twitter.com/rotikaya/statu…
Retweeted by Melena yo
Lepas ni mungkin awak akan lebih mencintai buah-buahan & ulam-ulaman lepas tengok video ni Likes kalau = Setuju ❤️ Retweet = Jadi Murung 😂v
Retweeted by Melena yo
Bright and breezy stop: A look at the Bandar Utama MRT station shar.es/1TkXc0
Retweeted by Melena yo
Lately we've been receiving surprise visits from Anabelle. Mind your manners while you're on our trains or....she will haunt you FOREVER.
Retweeted by Melena yo
Bukan perempuan jer yang nak attention ni.
Retweeted by Melena yo
Bodoh gila cerita Kimchi Untuk Awak ni. Lol
Ada ke orang nak beli kalau aku nak letgo handphone Huawei Honor 8?
Perempuan kalau pakai cermin mata: 1)Tudung jadi bulat 2)Tudung jadi kembang semangkuk 3)Tudung susah nak bentuk 4)Muka berubah jadi makcik2
Retweeted by Melena yo
Kenapa kat fb lelaki ramai sgt buat live makeup. Kenapa dorang lagi pandai makeup dari aku? Kenapa dia lagi cantik dari aku? Tidak!!!!!!!!!!
Koyak mental kena game. Biy jahat 😢�LB
I was so worried about my grandma omg 🙄🙄eyT
Retweeted by Melena yo
Gemuk ada banyak jenis: 1. Gemuk pipi (pau) 2. Gemuk dagu (double chin) 3. Gemuk perut (boroi) 4. Kurus mengaku gemuk No. 4 tu mintak kaki
Retweeted by Melena yo
You're win bro. 👏W
Nilai mas kahwin orang johor ni memang murah RM22.50. Tapi nak kahwin kang kena hadap tol, hantaran mahal dan goreng pisang sambal kicap.
Retweeted by Melena yo
Aku kan..takda pun mengendap orang tau, tapi kenapa ketumbit nak tumbuh ni? Dah nak raya wei! 😭
HAHAHAHAHAHA AKU TIDUR JE KOT
Retweeted by Melena yo
"Hooman takde, dia keluar. Nanti call balik eh?"
Retweeted by Melena yo
Kurang ajar betul la iklan McDonalds ni. 😂
KU KIRIM CINTA BABO 🙄
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.