Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4.5 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Aan Khozanah

Twitter: Person who is in bed scrolling through Twitter tweets "I grind while you sleep".
Retweeted by Aan Khozanah
College is what happened to my money. twitter.com/NotesForGirlz/…
i just want: nice legs long hair good friends money clothes, shoes, food, a flat stomach, a cute voice and laugh what did i do wrong..
Retweeted by Aan Khozanah
if captain america: the winter soldier was like baby driver
Retweeted by Aan Khozanah
Bisa throwback gak sih ke jaman smp dimalang, really miss that moments 😭
Bener ya seri 😂
i love twitter because everyone is real af, instagram is like "look how great my life is" while twitters like "I want to die, here's a meme"
Retweeted by Aan Khozanah
"Friendship within stretched distance can be maintained" 😊�jY
Besok senin lagi, pagi ke kampus lagi, ketemu macet lagi, terus ketemu dosen itu lagi 😪
"A student in bed will remain in bed until acted upon by a large enough panic" - Newton's lesser known fourth law
Retweeted by Aan Khozanah
Jakmania @Persija_Jkt mengkonfirmasi akan away ke Malang membawa sekitar 5 ribu fans. Aremania berlipat ganda menjemputmu #birukanjuruhan
Retweeted by Aan Khozanah
Kan kata nya sahabatan, semoga sih seri biar adil wkwk twitter.com/Liga1Match/sta…
when your crush smiles at you and you and your best friend are like
Retweeted by Aan Khozanah
Arema FC Vs Persija - Bayang-bayang 14 Tahun Persija Tak Pernah Menang di Malang short.bolasport.com/a0keW lewat @tribunSUPERBALL
Retweeted by Aan Khozanah
Kalo fix piala dunia 2034 di Indonesia, gue udah 38 tahun 😓 udah jadi ibu2 �twitter.com/kompascom/stat…lh
If Cole Sprouse and Harry Styles had a son 😍9
Retweeted by Aan Khozanah
kemudian belajar kembali untuk jatuh cinta.
Retweeted by Aan Khozanah
Coba match nya pas kemaren lagi liburan di malang, pasti langsung otw nonton 😌 kan jadi kzl sendiri!
Blm jodoh nonton di kanjuruhan 😔twitter.com/Persija_Jkt/st…z
Breaking News: Myanmar menang 2-1 atas Vietnam. Dengan begitu, Indonesia lolos sebagai juara grup dan akan menghadapi Thailand di semifinal.
Retweeted by Aan Khozanah
Si mas nya leh ugha keliatan laki bgt gitu, tapi sayang nya gak kenal :(
Klasemen Sementara Piala AFF U-18, Indonesia Geser Vietnam short.bolasport.com/NpmJZ via @BolaSportcom
Retweeted by Aan Khozanah
Sampe 9 gol kece nya 😍 tapi kasian juga sama pemain filipina wkwk
90+2' Dua menit, dua gol. Resky mencetak go, dan membuat Indonesia unggul 9 gol. #GarudaNusantara #AFFU18Championship
Retweeted by Aan Khozanah
10 Quote Film Keren yang Bisa Kamu Jadikan Caption Instagram bit.ly/2dCONUu
Retweeted by Aan Khozanah
5 September 1995 Benyamin Sueb meninggal dunia. Ia mewakili perasaan orang Betawi yg terpinggirkan. Tak tergantikan. historia.id/persona/benyam…
Retweeted by Aan Khozanah
Kinda have too many clothes, kinda still need more clothes
Retweeted by Aan Khozanah
I need more sleep and more money.
Retweeted by Aan Khozanah
Keliatan lebih tua dr ezra, cantikan pacar doi yg sebelum nya :v twitter.com/BolaSportcom/s…
When girls say they like guys in glasses this is definitely what they mean
Retweeted by Aan Khozanah
Zayn Malik dan Gigi Hadid Rayakan Idul Adha bersama Ibu Mereka - Kompas.com ebx.sh/2iR5Oi3
Retweeted by Aan Khozanah
Semingu lagi udah masuk kuliah, enek duluan bayangin nya 😥
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.