Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Zurahkinda
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
As long as I love him.
Walk to remember.
The lucky one.
We are who we are.
my happiness ? you.
ada benda yang kau rasa kau boleh bergurau dengan orang, tapi ada orang yang tak boleh terima gurauan kau tu.
entah , kadang kadang apa yang kau rasa tu kau perlu luahkan .
just give them one chance , to make you happy , before they leave .
sedih macam manapun takda guna kalau orang tu tak pernah sedih and fikir pun pasal kau .
“Honestly, I don’t need someone that sees what’s good about me. I need someone that sees the bad and still wants me.”
Lessons never learned.
Sifat sabar ialah kunci utama kejayaan.
Stop thinking about her!!
Idk why i hate her so much -,-
"Nobody perfect"
"Don't judge her or him"
be yourself baby :)
1⃣2⃣3⃣5⃣6⃣7⃣8⃣9⃣🔟 what is the missing number yow
"Meluahkan perasaan dan isi hati dalam bahasa melayu dan english dengan menggunakan jari jemari yang dikurniakan olehNya."
May you be the last that I crazy thinking about.
Ariana Grande // Santa choclate
Harap harap lah tahun ni last sch meru.
dalam banyak banyak problem yang kau ada. kau rasa apa yang ka nak san... — Semua problem aku nak ada penyelesaian. ask.fm/a/a6658jc1
Bukan tanak reply mention mention semuanye tuh. Masalahnye interactions nye tak boleh bukak -,-